2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

sık dişini kuzum bişeycik olmaz
zaten onlar mide yakıyordu
her bebek aynı olmazmış belki de ikinci de şekerin iç çıkmayacak sen yap ikinciyi de
ay seninle buradan konuşmak komik geldi senelerce yüz yüze konuş konuş

ya ne bilim tüp bebek sayfasınıda takip ediyorum ya ben orda daha haftasını dolduranı görmedim

yok tüpü normali vs hepsi aynı bunların. Tüpün oluş şekli farklı sadece

benim doğum tarihim 13 kasım ama doktor seninki kıymetli bebek,ekim 31 yada kasım 1 de alırım dedi.tabi bebişim sürpriz yapmazsa.2.5 ay dediğin su gibi geçer,hazırlıklı olayım dedim bende.

KIYMETLİ BEBEK ! diye bi ayrım mı olurmuş Allah Allah
hepsi işin kolayını bulmuş valla vur bıçağı geçsin. Madem kıymetli 40 hafta doldurtsun dr. Erken aldığındaki tüm riskleri minimize eder böylece.
Erken alınca sütün 2 gün gelmediği ve 2 gün sonra bebeğe meme verilemediği bile oluyor.15 günde aldığı 300-400 gr ne kadar önemli. Bence herşey normalse, zamanını doldurmalı her bebek.
+ ben bu kıymetli bebek ayrımına nasıl sinir oluyorum anlatamam
bebeğin kıymetsizi mi olurmuş Allah aşkına
benimkine 10 bin TL verdim diye normal yolla olan bebekten nasıl bir kıymet farkı olabilir ki
pahalı deseler neyse :)

size katılıyorum

bizdede teyze alır donu
benimde arkadaşım cicler almıss oda vermiyo henüzz

crafty ben zaten geçen sene sezeryan yerinden çikolata kisti ameliyatı oldum.normal doğumu bu nedenle göze alamıyorum.bide kızım 38 haftayı tamamlamış olacak.artık gerisi allaha emanet.bizden sezeryan parası alma diye bişeyde olmayacak,malum burda sadece devlet hastanesi var.herşeyi devlet karşılıyor.konyada herşey bambaşka olacaktı.tertemiz farabi de olacaktı doğum.ya üff gene içim daraldı.

Lilypie - Pregnancy ticker details
1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-hakkımda bölümüne girin.. çizelge satırındaki kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..
cNIM BURDAN YAPABİLİRSİN

demi gizli gizli nicklerle falan
ilişkimize heyecan geldi bi yerde öyle deme

ay çok güldüm sana bizimkinin taksidi yeni bitti
o bitince diyetisyene başladık şimdi valla pahalıya geldi bu çocuk :)))))))))))
bende sinir oluyorum bu duruma ama her doktor aynı şeyi söylüyo tüp bebek deyince bizim doktor diyo ben sana gel desemde gelmiyceksin nasılsa o zaman karar verelim doğum şekline diye

mersinli, Allah hepimize sabır versin, insan ne diyeceğini bilemiyo artık,
bi de kızlar mersinli üç asker şehit ooldu, şırnaktayız yazmış, siz de mesajı beğenmişsiniz..

Beğenenlerden biri olarak yanıtlayayım hemen.
Fark ettiysen altta bazı temenniler vardı mersinlinin yazdığı.
Hani hiçbirimiz terörist değiliz.
Ki en hassas olduğum konulardan biridir lütfen...
Umarım neden beğendiğimi anlatabilmişimdir.

Çok ama çok teşekkür ederim :2:

seelam güzel anneler
bende kasım annesi olucam inşallah 26. haftamdayım geçen hafta detaylı ultrasona girdim bebeğimiz sağlıklı çok şükür. 50gr şeker yüklemesinde 160 çıktı doktorum diyet verdi dikkat et yemene düşer endişelenme dedi 1 hafta sonra yemeklerden 2 saat sonra 2 defa kan vericem düşer inşallah. 100gr yükleme istemedi. ne yesem bilmiyorum verdiğim diyetin aynısını uygulamak zorunda diilsin dedi ama sık sık az az yemem gerek düşünüp duruyorum sizce ne yemeli ne yememeliyim? ayrıca diyetisyene göndermedi verdiği kağıtta da pek bişe yok yardımcı olursanız sevinirim.
hastane çantamı hazırlama işine pijama alarak başlayayım dedim ama eylülde uzun kollular gelicek dediler bekliyeyim dedim daha çok çeşit gelir şimdi kalanlar geçen seneden ellerinde kalanlarmış.
ayrıca braun kulaktan ölçen ateşölçeri alsammı alan ya da kullanan varsa fikir verirse çok iyi olur.
hepinize güzel mutlu günler diliorum kocişimiz ve bebişimizle

ya bebeği çok fazla hareket eden var mı sabahtan beri durmadı karnım çok acıdı artık vurduğu yerler kayıyor çimde sürekli ve tekmeliyor çok endişeliyim

Canım ben nezaman meyve ya da şekerli şey yersem bebiş tekmeliyor.Çünkü tatlı şeyler bebeğin hareketlenmesine neden olur ayrıca su içmek de bebişi hareketlendirir

ya bebeği çok fazla hareket eden var mı sabahtan beri durmadı karnım çok acıdı artık vurduğu yerler kayıyor çimde sürekli ve tekmeliyor çok endişeliyim

canım benimkide öyle, sabahtan beri uyumasını bekliyorum çıldırdı bugn resmen niye anlamadım:)) sıçrıyorum yerimden, çok kuvvetli geliyo tekmeleri, eşimde alışmadınmı hala diyo ama o tekmeyi yiyince irkiliyorum, geçenlerde de bi gün bölle olmuştu oyun oynuyolar sanırım, endişelenme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…