- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #20.501
kocişi gönderdik kaldım bebişle başbaşa
ya bebeği çok fazla hareket eden var mı sabahtan beri durmadı karnım çok acıdı artık vurduğu yerler kayıyor çimde sürekli ve tekmeliyor çok endişeliyim
ya bebeği çok fazla hareket eden var mı sabahtan beri durmadı karnım çok acıdı artık vurduğu yerler kayıyor çimde sürekli ve tekmeliyor çok endişeliyim
endiselenme canim bugun benimkide ayniydi cok fazla haraketli sanki ayaklari kollari disari cikacak gibiustelik icerde kayiyo gibi cok tuhaf oluyo insan benim bebegimde normalde cok hareketli zaten ama bugun bi baska acayip hareketli bence bunda endiselenecek bisey yok sadece soyle dusun hani bugun yorgun degildir aktif zamanina denk geldik
benimkide bugün aynı maşallah hiç durmadı yerinde kuzucuk bende diyorum eşime bugün bir durmadı o da bana sende bir alemsin oynamasa niye oynamadı diye korkuyosun oynayınca çok oynadı diyosun dedi haklı valla cuma günü oynamıyo diye sağlık ocagına gitmiştimdeaman oynasın tabi dedim ama bigün çok oynayıp bigün oynamayınca korkuyorum napiym artık sürekli bunlara alışık olmalıyız heralde yerleri daralıyor her geçen gün yavrucukların hayırlısıyla geçip gitsin şu günlerde kavuşalım meleklerimize
sordugun soru ile alakasız ama sana bişe sorcam bende. bir arkadasımın konya ya tayını çıktı. senın doktorun kım hangi hastanede, memnun musun,?ben konyanıın ilçesindeyim ama ankara ya daha yakın oldugumuzdan doktora oraya gıdıyoruz.
canım benimkide öyle, sabahtan beri uyumasını bekliyorum çıldırdı bugn resmen niye anlamadım:)) sıçrıyorum yerimden, çok kuvvetli geliyo tekmeleri, eşimde alışmadınmı hala diyo ama o tekmeyi yiyince irkiliyorum, geçenlerde de bi gün bölle olmuştu oyun oynuyolar sanırım, endişelenme
Canım ben nezaman meyve ya da şekerli şey yersem bebiş tekmeliyor.Çünkü tatlı şeyler bebeğin hareketlenmesine neden olur ayrıca su içmek de bebişi hareketlendirir
bizdede teyze alır donu
benimde arkadaşım cicler almıss oda vermiyo henüzz
günaydın hanımlar ve minik melekleri=)
haftasonu baya faal geçirdik.. kızımızın hemen hemen hiç bişii yoktuhafta sonumuzu kızımıza ayırdık babamızla birlkte beşiğimizi, biberonlarımızı, hastane çıkışımızı, kızımızın bakım ürünlerini hemen hemen herşeyini aldık kendime pijama almadım bide pusette karar kılamadık ana kucağı yada portbebe alıp almamaktada kararsızım... herkese huzurlu şişsiz ve mide yanmasız bi hafta diliyorum
kızlarr günaydınnn hafta sonu doktordaydımm bebeğimm 910 gr olmuş doktor iyi dedi bebek ters duruyorr yani kafası aşağıda bacakları yukarda doktor onun için bişey demedi düzelir dedi daha küçük dedi şeker yüklemesi yapıldı açlık 90 tokluk 155 çıktı cumartesi 100 gr testi yapılacakk yüksek çıkarsaa diyettt ben burda hastanede yaptımıştım 82-120 çıkmıştı gayet te iyiydi idrarımda protein çıktı birde kum döküyormuşum öyle işte allaha şükür bebekk iyyi şekerim falanda çıksa daha iyi olacaktı kılzarrr bebği bu şekildee duran varmı idrarda proteini çıkan varmıı
günaydın canım :) ve herkesler
tatlım madem u kadar alışveriş yaptın o zaman resimlerini bekleriz.
hangi arkları aldın onları da paylaş bizimle
güle güle giysin minik prenses
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?