2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
ya bebeği çok fazla hareket eden var mı sabahtan beri durmadı karnım çok acıdı artık vurduğu yerler kayıyor çimde sürekli ve tekmeliyor çok endişeliyim

sordugun soru ile alakasız ama sana bişe sorcam bende. bir arkadasımın konya ya tayını çıktı. senın doktorun kım hangi hastanede, memnun musun,?ben konyanıın ilçesindeyim ama ankara ya daha yakın oldugumuzdan doktora oraya gıdıyoruz.

ya bebeği çok fazla hareket eden var mı sabahtan beri durmadı karnım çok acıdı artık vurduğu yerler kayıyor çimde sürekli ve tekmeliyor çok endişeliyim

benimkide bugün aynı maşallah hiç durmadı yerinde kuzucuk bende diyorum eşime bugün bir durmadı o da bana sende bir alemsin oynamasa niye oynamadı diye korkuyosun oynayınca çok oynadı diyosun dedi haklı valla cuma günü oynamıyo diye sağlık ocagına gitmiştimde aman oynasın tabi dedim ama bigün çok oynayıp bigün oynamayınca korkuyorum napiym artık sürekli bunlara alışık olmalıyız heralde yerleri daralıyor her geçen gün yavrucukların hayırlısıyla geçip gitsin şu günlerde kavuşalım meleklerimize

endiselenme canim bugun benimkide ayniydi cok fazla haraketli sanki ayaklari kollari disari cikacak gibi ustelik icerde kayiyo gibi cok tuhaf oluyo insan benim bebegimde normalde cok hareketli zaten ama bugun bi baska acayip hareketli bence bunda endiselenecek bisey yok sadece soyle dusun hani bugun yorgun degildir aktif zamanina denk geldik

Merhaba arkadaşlar,

Ocak 2011 annesiyim. Kendi grubunuz vardır mutlaka ama facebookta bebeğimle öğreniyorum :) grubuna katılarak farklı aylardan tecrübeli annelerin paylaşımlarıyla bilgilenebilirsiniz ve bilgilendirebilirsiniz. Hepinizi bekliyoruz.

selamm nasılsınız güzel annelerim benim.bakıyorumda kimse göbişinin resmini çekip koymuyor illaki göbiş resimleri topigimi açmamız lazım :)))
ultrason resimlerii yokkk bence bu eksikleri doldurun bende merak ediyorumm bakınca çok hoşuma gidiyor :)) ne dersiniz

canım ben farabiye gidiyorum mehmet bardakçı doktorum çooook memnunum her yönden ama senin arkadaşın nerede oturacak o da önemli çünü b hastane kampüs tarafında yani ters bir yerde oturursa çok yakın olmaz hastane sen yine de söyle arkadaşının erkek doktora gitmem gibi bir düşüncesi yoksa Mehmet Bey süper derim

Canım ben nezaman meyve ya da şekerli şey yersem bebiş tekmeliyor.Çünkü tatlı şeyler bebeğin hareketlenmesine neden olur ayrıca su içmek de bebişi hareketlendirir

kızlar hepinize ayrı ayr teşekkürler o anda iftara yetişecektik çıktım ama gelince hemen girip baktım bunları görünce çooook sevindim zaten size yazdıktan sonra bebeğimle konuştum biraz sakin olsun diye bir de ninni söyledim valla deli diyebilirsiniz ama bir yerde okumuştum anne bebekle konuşursa bebek sakinleşirmiş gerçekten de işe yaradı en azından canımı yakmadan usul usul yaptı hareketleri :)) artık alışmamız gerek dediğiniz gibi böyle günler olacak sanırım

günaydın hanımlar ve minik melekleri=)
haftasonu baya faal geçirdik.. kızımızın hemen hemen hiç bişii yoktu hafta sonumuzu kızımıza ayırdık babamızla birlkte beşiğimizi, biberonlarımızı, hastane çıkışımızı, kızımızın bakım ürünlerini hemen hemen herşeyini aldık kendime pijama almadım bide pusette karar kılamadık ana kucağı yada portbebe alıp almamaktada kararsızım... herkese huzurlu şişsiz ve mide yanmasız bi hafta diliyorum

günaydın canım :) ve herkesler

tatlım madem u kadar alışveriş yaptın o zaman resimlerini bekleriz.
hangi arkları aldın onları da paylaş bizimle
güle güle giysin minik prenses

gunaydın bebısler ve annelerı

kızlar benım cok carpıntım oluo ozellıkle gece hıc uyuyamadm sankı kalbım agzımdan cıkacak sonada nefes darlıgı cekıom sabaha kadar dondum durdum varmı sızdede bole problemler varmı...

kızlarr günaydınnn hafta sonu doktordaydımm bebeğimm 910 gr olmuş doktor iyi dedi bebek ters duruyorr yani kafası aşağıda bacakları yukarda doktor onun için bişey demedi düzelir dedi daha küçük dedi şeker yüklemesi yapıldı açlık 90 tokluk 155 çıktı cumartesi 100 gr testi yapılacakk yüksek çıkarsaa diyettt ben burda hastanede yaptımıştım 82-120 çıkmıştı gayet te iyiydi idrarımda protein çıktı birde kum döküyormuşum öyle işte allaha şükür bebekk iyyi şekerim falanda çıksa daha iyi olacaktı kılzarrr bebği bu şekildee duran varmı idrarda proteini çıkan varmıı

bizden de günaydın minikk bebişler ve anneleri,
bende bu hafta hem bakım ürünlerini hemde beşiğini almayı planlıyorum
ama hala park yatak mı, beşik mi karar veremedim,
sanırım gittiğim yerde karar verip, seçip alıcam

Günaydınn Analar ve Danalarıı..

Çenem iltihaplandı sanırımm kulağımın alt kısmı feci ağrıyorr..bi kere daha böle olmuştu eskidenn..Allahımm ne olur geçsinn ..o zmanlar Kullandığım ilaçların hepsiçok ağır ilaçlardıı ..ilaç kullanmak istemiyorumm.. ağrı olduğu için hep sağ tarafıma yatıyorumm sorun olmaz inşş..
bu arada şekerim ara ara çıkıyor denedim özellikle beyaz ekmek yiyince oluyor..şekeri yüksek arkadaşlar beyaz ekmek pide falan yemeyin pirinç pilavı yemeyinn..

Son düzenleme:

kızlarr cevapp veren yokmuu

günaydın canım :) ve herkesler

tatlım madem u kadar alışveriş yaptın o zaman resimlerini bekleriz.
hangi arkları aldın onları da paylaş bizimle
güle güle giysin minik prenses

beşiğimizin siparişini verdik hemen almıcaz onu doğuma yakın göndericekler diğerlerini çekip ciciler kısmında paylaşırım=))
biberon : avent yeni doğan biberon seti
hastane çıkışı: idil baby 20'li yedekte dursun die 10'lu aldık..
bakım ürünleri: sebamed ve mustela( fotoları eklediğimde ayrıntılı yazarım)
chicco bebek tırnak mak., chicco burun aspiratörü, braun ateş ölçer (kulaktan).... battaniyesi bornozu, alt açma zımpırtıları hepsini eklicem...
puset almak için erken mi bide ana kucağı için ne düşünüyosunuz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…