- Konu Sahibi bebegim_01
- #20.641
bende sinir oldum prenses yapacak bişey bulamadım inanır mısın :) şimdide 2 günlük geçmişi okuyamıyorum, yemiyor :)
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pat diye dalacagim selamsiz sabahsiz ama bendede var tiroid hiperden underaktife gecti benimki cok sukur degerlerim iyi benim.
sana birsey soracagim benim baci hamile yeni biliyorsun oda kayseride sen doktorum kayserinin en iyi doktoru demistin isim neydi canim doktorunun?kardesime tavsiye edebilirmiyim?
benimde bugün bi ağlayasım var anlatamam kızlar...ağlama haftamız bu haftamızmıydı![]()
Herkese günaydın kızlar :)))
dün gece ellerimin uyuşmasından hiç uyuyamadım![]()
Aynenn.. Ellerde uyuşma bende de var, geceleri had safhada. Parmaklarım da şiş oluyo ve uyandığımda bükerken zorlanıyorum parmaklarımı, kaskatılar. Sonra açılıyo burda klavyedeİlginç ya ben bu aya kadar hamilelikle ilgili pek belirti hissetmedim vücudumda, sanki aynıyım diyordum ama 6.ayla birlikte başladı el ayak şişmeleri vs. Bir de arkadaşlar, sizlerde de oluyor mu, diz kapaklarım eğilirken falan, mesela çamaşır makinesine bişeyler atıcam ve çömeldim, kalkarken resmen ağrıyo ve kitleniyo. Eşim ödem vardır orda da dedi ama dr.a da hiç sormadım açıkçası. Sanki yaşlı kadın gibi oyy dizlerim demek garip geldi açıkçası :) Şimdi benim fahri doktor olarak yorumum şu oldu ; biz Clexane kullanıyoruz ya, kan sulandırıcının uzun süre kullanımında annede kemikler falan zarar görüyormuş, acaba diyorum birbiriyle bağlantılı bişey mi ? Tabi bunu benim doktora sorsam, adam diplomayı çıkarıp bana verecek bizim bilmediklerimizi biliyosun diye
:))) Ya niye, olamaz mı ? Ekstra kalsiyum falan mı almak lazım ki diye düşünüyorum. Haa bi de coraspin kullanan hamişler, 34.haftadan sonra aspirin kullanımı bebeğin kalp sağlığında olumsuz etkisi olabiliyormuş diye okudum, aklınızda olsun, doktorlara soralım bi bence..
Bu kadar çene yaptım, daha günaydım demedim :) Günaydınnn herkeseee....
bayrama n giyiyoruk?![]()
Herkese günaydın, 26+3 günlük hamileyim, forumu okuyorum her gün hemen hemen ama yazacak vakit bulamıyorum genelde, bugün işler daha bi sakin gibi.
Bi sorum olacaktı, geceleri nasıl uyuyorsunuz, sol tarafa yatın diyorlar ama sanki soluma yatınca da bebek oraya kayıyor, eziyorum birazını gibime geliyor.
Her sabah uynadığımda da kendimi sırt üstü yatarken buluyorum en rahat öyle ediyorum ama o zaman da kan ve oksijen akışı yavaşlıyormuş bebeğe giden.
sizde durumlar nası?
Herkese günaydın, 26+3 günlük hamileyim, forumu okuyorum her gün hemen hemen ama yazacak vakit bulamıyorum genelde, bugün işler daha bi sakin gibi.
Bi sorum olacaktı, geceleri nasıl uyuyorsunuz, sol tarafa yatın diyorlar ama sanki soluma yatınca da bebek oraya kayıyor, eziyorum birazını gibime geliyor.
Her sabah uynadığımda da kendimi sırt üstü yatarken buluyorum en rahat öyle ediyorum ama o zaman da kan ve oksijen akışı yavaşlıyormuş bebeğe giden.
sizde durumlar nası?
sizde durumlar nası?
günaydın güzel anneler.. bizde haberler kötü.. üşün dişim kırıldı demiştim ya, bugün doktor randevum vadıki, bu gece yanındaki dişimde kırıldı.ç.. doktora gittik, ikisinide çkti doktor, baya gitmişler dedi... şimdi yerine diş yapılacak 1 ay sonra.. hamileliğin başından beri 3 diş çektirmiş oldum yani.. bu oğlan benim dişleri yiyo galiba:)