- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #20.861
ya kızlar bebek bakım ürünlerini musteladanmı yoksa sebomed tenmi alsam karar veremedim hangisi daha sağlıklıkdır bebekler için bi kaç arkadaşım ilk aylar mustela kullan dedi kararsız kaldım siz ne marka aldınız
canım ben mustela almaya karar verdim ama sabah da yazdıgım gibi pişik onleyici kremini alacagim pisik kremini degil
bir de gobek dusene kadar durulanmayan vucut sampuanı ile yıkamayı planlıyorum bebisimi , onun dısında saclarda konak olmasın diye ozel newborn sampuanı var onu alacagım bir de hem vucut hem sac sampuanı var , bir de meshur masaj yagııı...
Allah'ım onun o bal kokulu tenine dokundugumu dusunemiyorum simdiden kelebekler ucusuyo migdemde yada kızım da beni gormek icin sabırsızlanıyor tepikledi
güzel pijamacılar varmış
duyduğumun yalancısıyım :)
hepsi mustela tatlımm.. hangi arkadasım dogum yaptıysa bunu onerdi..bu ürünler mustella mıdır hanımcığım
canım ben mustela almaya karar verdim ama sabah da yazdıgım gibi pişik onleyici kremini alacagim pisik kremini degil
bir de gobek dusene kadar durulanmayan vucut sampuanı ile yıkamayı planlıyorum bebisimi , onun dısında saclarda konak olmasın diye ozel newborn sampuanı var onu alacagım bir de hem vucut hem sac sampuanı var , bir de meshur masaj yagııı...
Allah'ım onun o bal kokulu tenine dokundugumu dusunemiyorum simdiden kelebekler ucusuyo migdemde yada kızım da beni gormek icin sabırsızlanıyor tepikledi
nerdeymiş peki? bitane pijama aldım bikaç tane daha almam lazım. bakırköy şurası atlarım hemen.
hepsi mustela tatlımm.. hangi arkadasım dogum yaptıysa bunu onerdi..
en son dogum yapmıs olan eltimden de onay aldım amerika'daki..
ayrıca ayse oner'in ucretsiz seminerine gittigimde de kadın anlatmıstı ozelliklerini.. tamam sponsor dedi ama inanın ben kefilim, ha bu arada ben arada gizlice kadının yanına gittim sordum harbiden iyi mi bak bi yamuk olmasın diye :))
notlarım evde , ayse hemsire yıkamayı gosterdiginde not almıstım neleri kullandıgını.. sanırım sampuanı devamlı kullanmıyorsun, hem vucut hem sac sampuanı olanını kullanıyordun dur simdi karıstırmayayım kafaları gidince bakarım
Bilmiyorum kiiii
öyle çarşısı varmış ordaymış
bende mustella alem o halde :)
Kızlar çok mutluyum. Doğumdan sonraki iznimi hallettim kafam karışıktı ücretsiz izin filan alsam mı diye. Bem memurum 6 ay günde 3 saat süt iznim var.Ben öğle tatilinden sonraları gelmesem diyordum.Bizim müdür yeni geldi biraz önce odasında konuşurken benim doğum izninden dönmem filan konuşuldu.Ben de belki ücretsiz izin alırım dedim. Müdür ben ücretsiz izin almanız taraftarı değilim dedi. Sabah 9 da gelirsiniz öğlen 12 30 öğle tatilinden sonra gidersiniz dedi.Yani sabahları gelip 4 saat çalışıp öğleden sonra gideceğim. 6 ay böyle olacak zaten işe başladığımda bebek 3 aylık kadar olacak.Günde 4 saat uzun değil değil mi?Artık 4 saat sabredeceğim bebeğimden ayrı.Çok mutlu oldum ya .Ben de böyle istiyordum ama nasıl söyleyeceğikabul ederler mi diye düşünürken şu mübarek günlerde Allah adamın ağzından döktürüverdi benim istediğimi.Hem de ben 1 saatlik öğleden sonraki farkı yıllık izinden filan düşün diyecektim ama gerek kalmadı. Karışık bişeyler anlattım anladınız mı bilmem :) ÇOOOOK mutluyummmmm
göbek düşene kadar bebek yıkanmaz mı? :26: o newborn şampuan hemde vucüt şampuanı mı, yoksa ayrı şeyler mi?
ben de kamuda calısıyorum ya keske bana da oyle bı kıyak gecseler
işimle evım arası cok uzak,
mecburen lojmana tsınacaz ama sansıma tam dogum ayımızda kasımda lojmanın cam kapı cercevelerı degısıyor
odenek yenı gelmıs dıye,
dogumdan sonraya kaldı tasınma,
el kadar bebeyle kım ugrasacak ev tadılatıyla,
sonrasında lojmanda oolacagımdan rahat olur benım de ama ogleden sonra gelme demezler:26:
zuzuuu sizin mağaza nirde istanbuldamısın tarif et bakım yaf benim aha toplam 7 tane çıtçıtlı badim var oda 3ü ilk üç ay 4ü sonraki aylara bi stok yapmam lazım
Bizim mağaza İstanbul Zeytinburnunda canım ....Gelin bekleriz..
bana yakın sayılır zeytinburnu tam adres ver gelirim
hepsi mustela tatlımm.. hangi arkadasım dogum yaptıysa bunu onerdi..
en son dogum yapmıs olan eltimden de onay aldım amerika'daki..
ayrıca ayse oner'in ucretsiz seminerine gittigimde de kadın anlatmıstı ozelliklerini.. tamam sponsor dedi ama inanın ben kefilim, ha bu arada ben arada gizlice kadının yanına gittim sordum harbiden iyi mi bak bi yamuk olmasın diye :))
notlarım evde , ayse hemsire yıkamayı gosterdiginde not almıstım neleri kullandıgını.. sanırım sampuanı devamlı kullanmıyorsun, hem vucut hem sac sampuanı olanını kullanıyordun dur simdi karıstırmayayım kafaları gidince bakarım
banada demezler valla,hastanedeyken aramazlarsa iyi pefff
canım bunları eczaneleden alıyoruz dimi ben nette satılanlara güvenemem tarihi nedir orjinalmidir değilmidir bu tür ürünlere güvenemiorum
canım hatırladıgım kadarıyla sac ve vucut sampuanı bi aradaydı newborn ama web sitesine bak istersen
Mustela
simdi ayse hemsire yıkayabilirsiniz gobek dusene diye anlattı hatta temizlemeyi gosterdi gobek bagını ama ben yine riske atmak istemiyorum... eltime sordum o da dedi ki hic riske atma mustela nın durulanmayan bi vucut sampuanı mı ne varmıs ondan kullan dedi.. onlarınki 5 gunde dustu mesela ama kiminin de 20 gunde dusuyormus
Bilmiyorum kiiii
öyle çarşısı varmış ordaymış
bende mustella alem o halde :)
ben de eczaneden alacagım tatlım, o gun kursta 15% indirim kuponu dagittilar ama mesela catlak kremlerimi kusra gitmeden evvel eczanemizde.com web sitesinden siparis etmistim sorunsuz gelmisti ve kullanıyorum kac aydır da.. tarihleri falan da gayet iyiydi..oralardan da siparis edebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?