- Konu Sahibi bebegim_01
- #20.861
Kızlar çok mutluyum. Doğumdan sonraki iznimi hallettim kafam karışıktı ücretsiz izin filan alsam mı diye. Bem memurum 6 ay günde 3 saat süt iznim var.Ben öğle tatilinden sonraları gelmesem diyordum.Bizim müdür yeni geldi biraz önce odasında konuşurken benim doğum izninden dönmem filan konuşuldu.Ben de belki ücretsiz izin alırım dedim. Müdür ben ücretsiz izin almanız taraftarı değilim dedi. Sabah 9 da gelirsiniz öğlen 12 30 öğle tatilinden sonra gidersiniz dedi.Yani sabahları gelip 4 saat çalışıp öğleden sonra gideceğim. 6 ay böyle olacak zaten işe başladığımda bebek 3 aylık kadar olacak.Günde 4 saat uzun değil değil mi?Artık 4 saat sabredeceğim bebeğimden ayrı.Çok mutlu oldum ya .Ben de böyle istiyordum ama nasıl söyleyeceğikabul ederler mi diye düşünürken şu mübarek günlerde Allah adamın ağzından döktürüverdi benim istediğimi.Hem de ben 1 saatlik öğleden sonraki farkı yıllık izinden filan düşün diyecektim ama gerek kalmadı. Karışık bişeyler anlattım anladınız mı bilmem :) ÇOOOOK mutluyummmmm