• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
demistim bugun icimde bir sIkInti var diye aksama dogru solugu acilde aldim :37:gun boyu kizimin haraketlerini hissedemedim sonra yatip kendimi dinledim 4 kere atti ama yinede esimi aradim aglaya,aglaya:43:isten gelince hemen acile gittik kalbini dinledik cok sukur atiyor kut,kut.Rabbime sukurler olsun nasil korktum bir anda omrumden omur gitti sanki:59:

kıyamam canım yaa aklına kötü düşünceler getirince inadına daha oynamıyo bu yaramaz bebişler :)))
benimde gündüz bazen hiç kımıldamıyo ama gece yatağa yatınca bir iki tekme vurunca içm rahatlıyo çok şükür :nazar:
Rabbim hayırlısınla son 2 ayımızıda geçirip sağlıkla kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin hepimize inşaallah :nazar:

evet ogreniyor ama buradaki doktorlar aksini soyluyor biz yabancilara once kendi dilinizi ogretin diyorlar.zaten 3 yasinda okula(krese) baslaniyor burada sonra ana okulu ve ilk okul ve yabanci dilini tamamen okulda ogrenmis oluyor.evdede cocukla yabanci dil konusursaniz kendi ana dilini ogrenemez diyorlar.:34:haklilarda...

Kesinlikle çocuk 3 yaşına gelene kadar 2. dil öğrenmesi diretilmemeli.3 yaşından sonra 2. dil verilmesi gerekiyor.Bir yabancı dil öğretmeni olarak söylüyorum.İlk 3 yıl çocuğun anca ana dili oturuyor.Bu çok hassas bir konu.

merhaba arkadaslar bebegim için babysling almayı düşünüyorum.dışarı çıkarken çok büyük kolaylık olur gibi gelio.siz ne dersiniz acaba.fikirlerinizi alabilir miyim...

merhaba,çevremde hiç kullanan görmedim açıkçası ne bileyim bukadar insan kullanıyor bir bildikleri vardır ama sanki bebeğe onun içinde işkence edecekmişim gibi geliyor bana :)

Günaydın,

Aaa kalbim bukadarmı temiz olur dedimki birileri park yatak dolap falan alsada fikir edinsem..Canım resimleri sabırsızlıkla bekliyorum ve neyi nekadara nerden aldığınıda yazarsan bende bir an önce almak istiyorumda...

burda bi bebe mağazasından aldık hepsini, eşimin arkadaşı.. crystal baby nin park yatağı, adam tavsiye etti aldık, inşallah memnun kalırız.. ama rengi içime sinmiyo şimdi, zaten ekim 15 den sonra gelecek hepsi, o zamana değiştirirm büyük ihtimalle, şöyle kırmızlı lacivertli bişi bulursam onu alırım, daha çok yakışır dimi odaya?

madeee
gördün mü kız 29 olmuşum ben :) :33::33::33:
:nazar::nazar:

OOHH OHH maaşşallahh hazırlıklar araştırmalar yapılmaya başlanmış. şimdiden bebbişlerinizin cicikleri hayırlı ugurlu olsun rabbim güzel günlerde giydirmek nasip eylesin insaallahhhhh.
crafty :)) maaşşallah canım gördükkkkkk rabbim bana ve bütün isteyenlerede şuan yaşadıgın sevinci yaşamak nasip eylesin insaallah
kendinizi i.bakın güzell annelerim benimm:49:

Son düzenleme:
günaydın herkese,

yine uykusuz bir gece :) şikayet etmiyorum bebeğim sağlıklı olsun yeter. Artık çok hareketlenmeye başlayan bebeğim bazen hareket etmediğinde çok korkuyorum. Paranoyaklaştım ama en iyisi bir doppler cihazı alayım diyorum. Sağlık ocağına gittiğimde de onunla dinliyorlar bebeğimi. Ne dersiniz kızlar

hamileler için taşınabilir kalp atışı ve nabız ölçüm cihazı ( fetal taşınabilir doppler cihazı )

burada birtane buldum bunun gibi bişey işte... Fikirlerinizi bekliyorum.

korkma canım banada oluyo. hatta ilk farkettiğimde acilde buldum kendimi. idrar olabiliyomuş yada akıntı. eğer iki saat içinde sık sık olursa doktora görün. onun dışında emin ol hepimizin yaşadığı bir durum.

ohooo... akıntının her turlusu bnde mevcuttt... hele bıyere eglıp kalmaya goreyımmm anında sarıldıyooo dr a da gttım ıcım rahat etsın dıye test yapıldı normal cıktı... endıse etme ama ıstersen yınede dr GIT..

CANIM ... COK TESEKKUR EDERIMM... ınternetten oktay ustanın sıtesınde yalancı ıskembe corbası tarıfı buldum 15 dk da oluyooo cok basıt yaptım ve yedım bıle... en azından nefsım koreldıı.. face de de yazdım bu bana dogurana kdr yeter...

Günaydın herkese yorumlarınız için teşekkür ederim rahatladım biraz bütün pimpiriklenmem ceyda düvenci'nin röportajını okumamla başladı onun da akıntısı olmuş sonrasını biliyorsunuz bi daha kötü şeyleri okumamaya karar verdim, güzel bir gün diliyorum hepimize:16:
İlgimdışı çözüm bulmana çok sevindim ohh afiyet olsun sana yarasın kuzuna:71:

Kızlar benim su gibi akıntım oluyor,kokusuz ve renksiz. Özellikle biraz yürüdüğümde,nolur bana da oluyor deyin, çok endişeleniyorum:18:

Oluyor Canım Oluyor.. geçen hafta tahlilde yaptırdım bişi çıkmadı.. doktorda tahlillere bakıp normal dediğine göre, ben bu akıntıyla doğurana kadar gidecem demektir..

günaydın herkese,

yine uykusuz bir gece :) şikayet etmiyorum bebeğim sağlıklı olsun yeter. Artık çok hareketlenmeye başlayan bebeğim bazen hareket etmediğinde çok korkuyorum. Paranoyaklaştım ama en iyisi bir doppler cihazı alayım diyorum. Sağlık ocağına gittiğimde de onunla dinliyorlar bebeğimi. Ne dersiniz kızlar

hamileler için taşınabilir kalp atışı ve nabız ölçüm cihazı ( fetal taşınabilir doppler cihazı )

burada birtane buldum bunun gibi bişey işte... Fikirlerinizi bekliyorum.

kanzy ben angel sound kullanıyorum

kızlarr yabancı dil biliyorsanız evde konusun 3 yasına kadar cocuk evde konusulan her dili ogreniyor unutmayınnn..
ben oyle yapacagım kısmetse..

Ay Luna..

bende aynı seyi yapmayı düşünüyordum.. bizim GMY anlattı kendiside oğlu için yabancı dadı filan tutmus..temizlik içinde ayrı bi kadın calısıyormus evde.. bi gün annesi oglunu yemeğe cagırmıs .. içerden gelen ses ''No mum oyun oynuyok '' olunca bu işte bi yanlıslık var demiş.. ve her iki calısan işten cıkarılms.. cocuk tutarsız oluyormus.. kreslerde de yavas yavas baslıyorlar dil öğretmeye nasılsa.. önce ana dilini düzgün öğrensin bebişler bocalamasınlar..

Kızlar benim su gibi akıntım oluyor,kokusuz ve renksiz. Özellikle biraz yürüdüğümde,nolur bana da oluyor deyin, çok endişeleniyorum:18:

benimde oluyor.. dr kokulu , yakıcı ve rengi koyu olmadıgı sürece sorun yok ama kendini takip et dedi..

günaydın kızlar.benim kızım dünden beri çok nazlı,ancak sallayınca yada müzik dinletince kımıldıyor.valla paranoyak oldum.bu arada sabah tartıda 89u gördüm.haftada 1 kilo alıyorum artık.2 yıl önce 65 tim.100 ü görecem sanırım:59::97:

$5287134_enteresan630%20(5).webp

ay bu resim cok hosuma gitti..paylasayım dedim..
anac duygularım olusmaya basladı sanırsam..

Back
X