• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
junzi endişe etme yürürken oluyor genelde diyorsunya bizde geçen konuşmuştuk burda terden kaynaklanıyor olabilir ama içinin rahatlaması için doktora gidebilirsin

sizlerede günaydın kızlar:42:

10 gündür izinliydim paso yattım evde malum şehir dışına çıkmak tatile gitmek yasak dün iş başı yaptım izinli olduğum süre içinde midem 1 kere bile yanmadı ay dün itibari ile mahvoldum yaa işe galdim 10 da bi başladı hala devam edio anlamadım ben acaba işyerinde sürekli oturduğum için ve kızım mideme baskı yaptığı içinmi yanıo yaa:59: cuma kontolüm var isticem drdan bi ilaç sanırım napim çok kötü mide yanması:52:

günaydın herkese,

yine uykusuz bir gece :) şikayet etmiyorum bebeğim sağlıklı olsun yeter. Artık çok hareketlenmeye başlayan bebeğim bazen hareket etmediğinde çok korkuyorum. Paranoyaklaştım ama en iyisi bir doppler cihazı alayım diyorum. Sağlık ocağına gittiğimde de onunla dinliyorlar bebeğimi. Ne dersiniz kızlar

hamileler için taşınabilir kalp atışı ve nabız ölçüm cihazı ( fetal taşınabilir doppler cihazı )

burada birtane buldum bunun gibi bişey işte... Fikirlerinizi bekliyorum.

Bu kadar para vermene gerek yok bence. Ben 12.haftada Angel Sound aldım. 79 liraydı sanırım. Aynı işi görüyor. Gitti gidiyor tarzı sitelerde bulabilirsin.. Ha paranoyayı azaltıyo mu dersen bende başlarda çoğaltı bile :) Çünkü bebek daha küçüktü, kalp atışını bulamayıp acilde almıştım soluğu. Ama şimdi büyüdüler, rahat duyulur diye düşünüyorum..

günaydın kızlar,hastalıklar peişimi bırakmıyor kaç gündür kollarım,boynun uyuşması derken dün sabahta bi kalbim sıkıştı nefes almakta baya bir zorlandım doktora gittim sabah kızım ii çok şükür tansiyondan ve stresten olabilir dedi doktor öle geldik ama geçmiyo hiç ara ara tekrarlıyo özellikle sabah işe gelirken napacam böle bilmiyorum:((

günaydın kızlar,hastalıklar peişimi bırakmıyor kaç gündür kollarım,boynun uyuşması derken dün sabahta bi kalbim sıkıştı nefes almakta baya bir zorlandım doktora gittim sabah kızım ii çok şükür tansiyondan ve stresten olabilir dedi doktor öle geldik ama geçmiyo hiç ara ara tekrarlıyo özellikle sabah işe gelirken napacam böle bilmiyorum:((

sende o müdür oldukca stressiz kalman cok zor..bide Adana sıcagı normal adamı hasta ediyor zaten.. sen bide iki canlısın..bir an önce zaman gecsin ve sen kurtul diye dua etcez napalım.. hayırlısı.. sen içini ferah tutmaya calıs..

sizlerede günaydın kızlar:42:

10 gündür izinliydim paso yattım evde malum şehir dışına çıkmak tatile gitmek yasak dün iş başı yaptım izinli olduğum süre içinde midem 1 kere bile yanmadı ay dün itibari ile mahvoldum yaa işe galdim 10 da bi başladı hala devam edio anlamadım ben acaba işyerinde sürekli oturduğum için ve kızım mideme baskı yaptığı içinmi yanıo yaa:59: cuma kontolüm var isticem drdan bi ilaç sanırım napim çok kötü mide yanması:52:

aynı şey benim için de geçerli,
raporlu olduğum 10 gün boyunca hiç midem yanmadı ama işyerinde ilaç almadan duramıyorum:14:
gaviscon ya da rennie tablet verir sanırım doktorun,
gecmıs olsun:49:

cok gecmıs olsun,
1 hafta once gece ben de nefessız kalarak uyanmıstım ama gectı daha sonradan.
benım ellerımde felaket uyusma oluyordu ama bu ara hafıfledı. magnezyum ıcıyorum hergun etkısı olmusmudur acaba:26:

canım benimde hamileliğimin başından beri akıntım var sürekli günlük pet kullanıyorum ben bu akıntı olayını druma sordum bana şöle bir açıklama yaptı ve mantıklı geldi normalde senin yumurtlama zamanında akıntın olmuomuydu dedi evet dedim şimdi düşünsene o zamanki hormonlarının kaç kat mislisini yaşıosun akıntının olması normal çok kokulu ve ağrılı olmadığı sürece dedi

aynı şey benim için de geçerli,
raporlu olduğum 10 gün boyunca hiç midem yanmadı ama işyerinde ilaç almadan duramıyorum:14:
gaviscon ya da rennie tablet verir sanırım doktorun,
gecmıs olsun:49:

ay canım ne verirse versin dayanamıoyorum ya çok kötü bişi ay bide midem bulanıo :43: yediklerimede dikkat ediyorum ama yanıo işte 2 hafta daha dayanıcan bayram itibari ile ayrılıyorum işten zaten

ay canım ne verirse versin dayanamıoyorum ya çok kötü bişi ay bide midem bulanıo :43: yediklerimede dikkat ediyorum ama yanıo işte 2 hafta daha dayanıcan bayram itibari ile ayrılıyorum işten zaten

rahım yukarı cıktıkca mıdeyı sıkıstırıyo olması normal artık,
ıyı bakalım madem ısten ayrılıcan sabredıver bı 10 gun daha:29:

gunaydın kızlar...

gece hıc uyuyamadım... bzım apt arkasına yenı apt yapılıoo hemde 2 taneee... butun gece beton doktulerrr kafam sıstı hala devam edıyoo... bnm uykularım bu yaz ıtıbarıyle gttııı ztn kızcemde gelıcek az kaldı snra hııııccccc uyku muyku kalmıycak... ellerım uyusuyoo ama ıkı hareket ettırıyorum gecıoooo .... hepınıze tepısmelıı gunler kızımla bn opuyoruz..

cok gecmıs olsun,
1 hafta once gece ben de nefessız kalarak uyanmıstım ama gectı daha sonradan.
benım ellerımde felaket uyusma oluyordu ama bu ara hafıfledı. magnezyum ıcıyorum hergun etkısı olmusmudur acaba:26:

sende o müdür oldukca stressiz kalman cok zor..bide Adana sıcagı normal adamı hasta ediyor zaten.. sen bide iki canlısın..bir an önce zaman gecsin ve sen kurtul diye dua etcez napalım.. hayırlısı.. sen içini ferah tutmaya calıs..

evt cnm aynen öyle şu eylülüde atlatsam diyorum başka bişe istemiyorm çünkü çok zorlanıyorm artık halsizlik bi yandan koltukta oturmakta bile zorlanıyorum artık fıtık varya bende..
ya bu kollardaki uyuşma bendeki çok fena sabaha kadar yatırmadı beni hissetmedim resmen kollarımı ağrısı bi yandan kalktım sabah sabah duşa girdim ılık su tuttum rahatlatır diye ama nafile taa öğleden sonraya kadar sürdü nolacak bu halim bilnmiyorm neyseki doktor baktı erken doğum falan gözükmüyo şuanda dedi içim rahatladı..

geçmiş olsun canım sıcaklardanda olabiliyor bende kendimi çok bitkin hissediyorum sürekli yorgunum bazen nefes almada bende sıkıntı çekiyorum ama hamilelikte normalmiş sanırım birde bu halde çalışıyoruz yaz hamileliği çok zormuş yaa:59:

evt cnm aynen öyle şu eylülüde atlatsam diyorum başka bişe istemiyorm çünkü çok zorlanıyorm artık halsizlik bi yandan koltukta oturmakta bile zorlanıyorum artık fıtık varya bende..
ya bu kollardaki uyuşma bendeki çok fena sabaha kadar yatırmadı beni hissetmedim resmen kollarımı ağrısı bi yandan kalktım sabah sabah duşa girdim ılık su tuttum rahatlatır diye ama nafile taa öğleden sonraya kadar sürdü nolacak bu halim bilnmiyorm neyseki doktor baktı erken doğum falan gözükmüyo şuanda dedi içim rahatladı..

Allah korusun canım .. öyle erken dogum filan aklına bile getirme.. normal .. yaz aylarında hamileliklerini geciren annelerin ortak sorunları.. daha zor geciyor.. beni her gören Allah yardımcın olsun diyordu Agustosta ne yapacaksın diye.. az daha sıkalım dişimizi.. kac günü gecirdik .. bundan sonrasıda gecer inşallah..

Allah korusun canım .. öyle erken dogum filan aklına bile getirme.. normal .. yaz aylarında hamileliklerini geciren annelerin ortak sorunları.. daha zor geciyor.. beni her gören Allah yardımcın olsun diyordu Agustosta ne yapacaksın diye.. az daha sıkalım dişimizi.. kac günü gecirdik .. bundan sonrasıda gecer inşallah..

geçmiş olsun canım sıcaklardanda olabiliyor bende kendimi çok bitkin hissediyorum sürekli yorgunum bazen nefes almada bende sıkıntı çekiyorum ama hamilelikte normalmiş sanırım birde bu halde çalışıyoruz yaz hamileliği çok zormuş yaa:59:

saol tatlım..
evt gerçekten yaz hamileliği çok zormuş bende çok korkuyodum ağustos nasıl geçecek diye hayırlısıyla atlatsak şu günleri başka bişe istemiyorm bir an önce gelsin bebişlerimizi kucağımıza alacağımız güzel günler..

kızlar bu arada ben park yatak alacaktım annem istersen odasını alalım dedi çok mutlu oldum şimdi oda bakıyorum aldığınız odaları ve fiyatlarını eklemeniz mümkünmü acaba?

saol tatlım..
evt gerçekten yaz hamileliği çok zormuş bende çok korkuyodum ağustos nasıl geçecek diye hayırlısıyla atlatsak şu günleri başka bişe istemiyorm bir an önce gelsin bebişlerimizi kucağımıza alacağımız güzel günler..

kızlar bu arada ben park yatak alacaktım annem istersen odasını alalım dedi çok mutlu oldum şimdi oda bakıyorum aldığınız odaları ve fiyatlarını eklemeniz mümkünmü acaba?

felaket tellallığı yapem mi :)
eylül ağustostan sıcak geçecekmiş.

eveet kasım anneleri manyaklıkta son noktada tebriklerrrrrrr:)demek herkes erken doğum telaşına düştü valla bravo nasıl başarıyoruz bilmiyorum aynı anda aynı korkuları yaşamayı:16:

$Nil Oda.webp

Bu bizimki. büyümeyen beşik ve 2 kapılı dolap ile 2300
modako

saol tatlım..

Back
X