- Konu Sahibi bebegim_01
- #20.961
junzi endişe etme yürürken oluyor genelde diyorsunya bizde geçen konuşmuştuk burda terden kaynaklanıyor olabilir ama içinin rahatlaması için doktora gidebilirsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın herkese,
yine uykusuz bir gece :) şikayet etmiyorum bebeğim sağlıklı olsun yeter. Artık çok hareketlenmeye başlayan bebeğim bazen hareket etmediğinde çok korkuyorum. Paranoyaklaştım ama en iyisi bir doppler cihazı alayım diyorum. Sağlık ocağına gittiğimde de onunla dinliyorlar bebeğimi. Ne dersiniz kızlar
hamileler için taşınabilir kalp atışı ve nabız ölçüm cihazı ( fetal taşınabilir doppler cihazı )
burada birtane buldum bunun gibi bişey işte... Fikirlerinizi bekliyorum.
günaydın kızlar,hastalıklar peişimi bırakmıyor kaç gündür kollarım,boynun uyuşması derken dün sabahta bi kalbim sıkıştı nefes almakta baya bir zorlandım doktora gittim sabah kızım ii çok şükür tansiyondan ve stresten olabilir dedi doktor öle geldik ama geçmiyo hiç ara ara tekrarlıyo özellikle sabah işe gelirken napacam böle bilmiyorum(
sizlerede günaydın kızlar
10 gündür izinliydim paso yattım evde malum şehir dışına çıkmak tatile gitmek yasak dün iş başı yaptım izinli olduğum süre içinde midem 1 kere bile yanmadı ay dün itibari ile mahvoldum yaa işe galdim 10 da bi başladı hala devam edio anlamadım ben acaba işyerinde sürekli oturduğum için ve kızım mideme baskı yaptığı içinmi yanıo yaacuma kontolüm var isticem drdan bi ilaç sanırım napim çok kötü mide yanması
![]()
günaydın kızlar,hastalıklar peişimi bırakmıyor kaç gündür kollarım,boynun uyuşması derken dün sabahta bi kalbim sıkıştı nefes almakta baya bir zorlandım doktora gittim sabah kızım ii çok şükür tansiyondan ve stresten olabilir dedi doktor öle geldik ama geçmiyo hiç ara ara tekrarlıyo özellikle sabah işe gelirken napacam böle bilmiyorum(
aynı şey benim için de geçerli,
raporlu olduğum 10 gün boyunca hiç midem yanmadı ama işyerinde ilaç almadan duramıyorum
gaviscon ya da rennie tablet verir sanırım doktorun,
gecmıs olsun![]()
Eki Görüntüle 242213
ay bu resim cok hosuma gitti..paylasayım dedim..
anac duygularım olusmaya basladı sanırsam..
ay canım ne verirse versin dayanamıoyorum ya çok kötü bişi ay bide midem bulanıoyediklerimede dikkat ediyorum ama yanıo işte 2 hafta daha dayanıcan bayram itibari ile ayrılıyorum işten zaten
cok gecmıs olsun,
1 hafta once gece ben de nefessız kalarak uyanmıstım ama gectı daha sonradan.
benım ellerımde felaket uyusma oluyordu ama bu ara hafıfledı. magnezyum ıcıyorum hergun etkısı olmusmudur acaba:26:
sende o müdür oldukca stressiz kalman cok zor..bide Adana sıcagı normal adamı hasta ediyor zaten.. sen bide iki canlısın..bir an önce zaman gecsin ve sen kurtul diye dua etcez napalım.. hayırlısı.. sen içini ferah tutmaya calıs..
evt cnm aynen öyle şu eylülüde atlatsam diyorum başka bişe istemiyorm çünkü çok zorlanıyorm artık halsizlik bi yandan koltukta oturmakta bile zorlanıyorum artık fıtık varya bende..
ya bu kollardaki uyuşma bendeki çok fena sabaha kadar yatırmadı beni hissetmedim resmen kollarımı ağrısı bi yandan kalktım sabah sabah duşa girdim ılık su tuttum rahatlatır diye ama nafile taa öğleden sonraya kadar sürdü nolacak bu halim bilnmiyorm neyseki doktor baktı erken doğum falan gözükmüyo şuanda dedi içim rahatladı..
Allah korusun canım .. öyle erken dogum filan aklına bile getirme.. normal .. yaz aylarında hamileliklerini geciren annelerin ortak sorunları.. daha zor geciyor.. beni her gören Allah yardımcın olsun diyordu Agustosta ne yapacaksın diye.. az daha sıkalım dişimizi.. kac günü gecirdik .. bundan sonrasıda gecer inşallah..
geçmiş olsun canım sıcaklardanda olabiliyor bende kendimi çok bitkin hissediyorum sürekli yorgunum bazen nefes almada bende sıkıntı çekiyorum ama hamilelikte normalmiş sanırım birde bu halde çalışıyoruz yaz hamileliği çok zormuş yaa![]()
saol tatlım..
evt gerçekten yaz hamileliği çok zormuş bende çok korkuyodum ağustos nasıl geçecek diye hayırlısıyla atlatsak şu günleri başka bişe istemiyorm bir an önce gelsin bebişlerimizi kucağımıza alacağımız güzel günler..
kızlar bu arada ben park yatak alacaktım annem istersen odasını alalım dedi çok mutlu oldum şimdi oda bakıyorum aldığınız odaları ve fiyatlarını eklemeniz mümkünmü acaba?
saol tatlım..
evt gerçekten yaz hamileliği çok zormuş bende çok korkuyodum ağustos nasıl geçecek diye hayırlısıyla atlatsak şu günleri başka bişe istemiyorm bir an önce gelsin bebişlerimizi kucağımıza alacağımız güzel günler..
kızlar bu arada ben park yatak alacaktım annem istersen odasını alalım dedi çok mutlu oldum şimdi oda bakıyorum aldığınız odaları ve fiyatlarını eklemeniz mümkünmü acaba?