2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

Hesapladigin zaman arada bir hafta fark cikiyor. 8 hafta 1 gunluk olmaliydi dun 13 unde gittigin doktora gore. Pek 13. deki doktor ultrasonla mi hesapladi son adetine gore mi...? Erken donemde ultrasola milimetrik hesaplar oldugu icin o kadar yanilma payi olabilir.

Son düzenleme:
arkadaşlar bugün kontrolüm vardı bebeğim 9. haftasında olacaktıki kalbi durmuş...sizlerle burdan heycanımız paylaşmak çok güzeldi ama ben artık bebeğimi kaybettim kısmına geçiyorum.inşalah hamileliğinizi sonuna kadar sağlıklı problemsiz rahat yaşarsınız. ben pztesi kürtaj olcam.herşey kokutuyo artık beni.mercimeğimi grömeye giderken öyle hevesliydimki.drdan kötü haberi alana kadar.inanmadım ya da inanmak istemedim başka drada gittim ama sonucu değiştiremedim. kasım annesi olamıyacam bakalım artık nasip kısmet.... hoçakalın

slm arkadaşlar ben folik plus u günde 1 tane içiyorum ama 3 tanemi içmek lazım:44:
bende işallah pazartesi dr a gidicem artık gideyim dimi işallah bi sorun çıkmaz:18:
çalışmalar esnasında 1, bebek olunca 3 e çıkaracaksın canım. 1 tane yetmez.

yavrucum sen ne tahlili yaptıracaksın, bugün bi tahlil fırtınasıdır gidiyor. bende perş yada cuma gidicem inşallah geç kalmış olmam. betana baktır o kadar gitmişken. akrep de olabilir belli olmaz, hatta benimki 22 kasım, yay olabilir. akrebi öğrendik biraz da yayın özelliklerine bakayım.

hoşgeldin canım, ikide bi soruyorum ama senin beklenen adet ne zamandı? çizelgenden anladığım kadarıyla yarın mı?

bende hiç öyle şey olmuyo ya
ne dayanıklı bünyem varmış meğersem
hiçbirşeyden tiksinmedim
sadece mide bulantım başladı o da bugün

ne güzel aman başlamasın çok zor oluyor ben öncekinde daha kötüydüm çıkartamıyordum da tepiniyordum resmen:84: şimdi çok bulantım olursa ilaç alıyorum

4 kısıyz sanırım İzmir'li hangı doktorlara gıdyorsunuz ben hala doktor bulamadım

carsamba gunu bır doktora gıdıcektım ıyı olan o da dogumu kent hastanesınde yapıyormuş
gıtmekten vazgectım ..

yemeklerimi pişirip geldim. birazdan kocişi işten almaya gidicem, araba bende kaldı bugün güya gezecektim ama internet başından kalkıp hiç bi yere gitemdim..
size sormak istediğim bişey daha var aslında, benim takip le oldugu için bebiş, iki tane yumurta gelişmişti benim ve ikkiside aynı boyutlardaydı, doktor belkide ikizdir dedi, ama sizce mümkün mü böyle bişi? keseyi görmek için gittiğimizde belli olur mu tek mi ikiz mi oldugu.. doktor %50 dedi ama?

bende kaybettiğim kızımda doktor sorununu çok yaşadım istediğim gibi bir doktor bulamamıştım şimdi kent hastanesinde orçun sezer'e gidiyorum hastaneden ve doktorumdan çok memnunum. sen neden vazgeçtin kentten

ben izmir torbalıda oturuyorum canım
burası büyük bir yer değil
ben cengiz elburuz a gidiyorum
ve çok memnunum çok güzel ilgileniyor
devlet hastanesinin doktoru ama ben özeline gidiyorum

canım nasıl üzüldüm anlatamam...çok iyi anlıyorum seni yaşadıklarının aynısını bende yaşadım iki kere,ikisi de kürtajla sonuçlandı.lütfen iyi olmaya çalış,kendini çok yıpratma.yine olur bak şanslıyız ki en azından hamile kalabiliyoruz.3 ay bekler toparlarsın kendini yeniden olur inşallah.kürtajdan da korkma kısa bi süre için uyutuyolar anlamıyosun bile uyanırken çok ağlamıştım ben elim karnımda o da psikolojim çok bozulmuştu.lütfen iyi olmaya çalış dua et,hayırlısı diye düşün.bak benim 3.gebeliğim.yeniden olur rabbim herşeyin hayırlısını verir diye düşün.hoşçakal....

bende kaybettiğim kızımda doktor sorununu çok yaşadım istediğim gibi bir doktor bulamamıştım şimdi kent hastanesinde orçun sezer'e gidiyorum hastaneden ve doktorumdan çok memnunum. sen neden vazgeçtin kentten

ben kent doktorlarına gıtmedım ,doktorum kent veya karatas hastanesı ıle anlasmalıymıs dogum oralarda yapılıyormus ..

kent'te dogum fıyatları cok cok pahlaıymıs

ne güzel aman başlamasın çok zor oluyor ben öncekinde daha kötüydüm çıkartamıyordum da tepiniyordum resmen:84: şimdi çok bulantım olursa ilaç alıyorum

bede polen alerjisi var
ve bu aylarda başladı çok kötü oluyorum
ilaçta kullanamıyacam ne yapacam artık bilmiyorum
hapşırmaktan benimde içim dışıma çıktı

ben izmir torbalıda oturuyorum canım
burası büyük bir yer değil
ben cengiz elburuz a gidiyorum
ve çok memnunum çok güzel ilgileniyor
devlet hastanesinin doktoru ama ben özeline gidiyorum

anladım bılıyorum torbalıyı :)

bende devlet hastanesınde kı doktorun ozelıne gıdıcem bulana kadar ..

anladım bılıyorum torbalıyı :)

bende devlet hastanesınde kı doktorun ozelıne gıdıcem bulana kadar ..

nasıl olsa devlet hastanesinde yapacağım için daha mantıklı geldi banada
ilk başka doktora gidiyodum beğenmedim bir daha gitmedim
insanı nasıl azarlıyor birde özeline para verip gidiyoruz
ne insanlar var ya

çok üzüldüm canım allah yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda tekrar bebişine kavuşursun üzme kendini allah herşeyin hayırlısını verir zamanı gelince

hcg artışı fazla mıydı? ultrasonda görünür ancak o. 2 kese varsa ikiizdir. yada tek kese içinde 2 embriyo varsa tek yumurta ikizi oluyor.

Allah yardımcın olsun inşAllah

kahvecim yanlış yapmışım ben o çizelgeyi çünkü yumurtam 24ünde çatladı, 23ünde testte 2. çizgi vardı o gün ve bir gün arayla 25inde çalıştık, 24ünde bir daha test yaptım 2. çizgi silik çıktı dün yaptım hiç çıkmadı yani tarihi tutturduk bundan sonrası Allah'ın isteği inşallah. sen nasılsın senin nasıl gidiyor?

ay diğer alıntıyı da soracaktım unuttum diğer topic sahibi niye tersliyorsa çok mantıksız sonuçta herkes aynı ortamda yazışsa ve takip etse daha kolay olurdu

nasıl olsa devlet hastanesinde yapacağım için daha mantıklı geldi banada
ilk başka doktora gidiyodum beğenmedim bir daha gitmedim
insanı nasıl azarlıyor birde özeline para verip gidiyoruz
ne insanlar var ya

ben devlette yapmak ıstemedım aslında özel oda var mı sızın oradakı devlet hastanesınde ..

ben ozel bı hastaneye gıdıyordum gayet uygundu fıyatları ama doktorum ayrılmıs oradan

bende devlet hastanesınde kı doktora gıdıyorum sımdı kayınvlaıdem de zaten hastane de o yardımcı oluyor her konuda doktorlarda tanıyor bakalım kısmet ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…