- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #2.061
merhaba arkadaslar yardımınıza ıhtıyacım var dun kontrolum vardı ultrasonda bebeımın 9hafta 2 gunluk oldugunu soyledı doktorum fakat ayın 13unde baska bı hastaneye gıtmısdım o zamanda 6hafta 3 gunluk demıslerdı bu kadar yanılma payı varmı ben son adetımı 13 ocak dıe hatırlıorm ama sanrm yanılıorm yanlıs hatrlyrm bu konuda acıl yardım lutfenn
bende yemek derdi olmayanlardanım sağolsun annem yapıyor off kokulara dayanamıyorum
çalışmalar esnasında 1, bebek olunca 3 e çıkaracaksın canım. 1 tane yetmez.slm arkadaşlar ben folik plus u günde 1 tane içiyorum ama 3 tanemi içmek lazım:44:
bende işallah pazartesi dr a gidicem artık gideyim dimiişallah bi sorun çıkmaz:18:
gıtmem kı ben bı yere hehe kasımda dogurucam ben
babası gıbı akrep olmayacak ama yaya yetısıcek kesın :)
ben pazartesı sabah ac karnına gıdıp tahlıllerımı verıcem ama gec mı cıkıyor cok
beta ya da bakarlar mı tekrar
keseye bakalım der mı acaba doktor
heyecanlıyım cok
İyi akşamlar kasım annelerinasılsınız görüşmeyeli ne var ne yok? Ben ovulasyon testimin çift çizgilerini görüp ona göre hareket ettim bakalım beklemedeyiz bu ay inşallah tutar bebeciğim ben de katılrıım aranıza
bende hiç öyle şey olmuyo ya
ne dayanıklı bünyem varmış meğersem
hiçbirşeyden tiksinmedim
sadece mide bulantım başladı o da bugün
4 kısıyz sanırım İzmir'li hangı doktorlara gıdyorsunuz ben hala doktor bulamadım
carsamba gunu bır doktora gıdıcektım ıyı olan o da dogumu kent hastanesınde yapıyormuş
gıtmekten vazgectım ..
4 kısıyz sanırım İzmir'li hangı doktorlara gıdyorsunuz ben hala doktor bulamadım
carsamba gunu bır doktora gıdıcektım ıyı olan o da dogumu kent hastanesınde yapıyormuş
gıtmekten vazgectım ..
canım nasıl üzüldüm anlatamam...çok iyi anlıyorum seni yaşadıklarının aynısını bende yaşadım iki kere,ikisi de kürtajla sonuçlandı.lütfen iyi olmaya çalış,kendini çok yıpratma.yine olur bak şanslıyız ki en azından hamile kalabiliyoruz.3 ay bekler toparlarsın kendini yeniden olur inşallah.kürtajdan da korkma kısa bi süre için uyutuyolar anlamıyosun bile uyanırken çok ağlamıştım ben elim karnımda o da psikolojim çok bozulmuştu.lütfen iyi olmaya çalış dua et,hayırlısı diye düşün.bak benim 3.gebeliğim.yeniden olur rabbim herşeyin hayırlısını verir diye düşün.hoşçakal....arkadaşlar bugün kontrolüm vardı bebeğim 9. haftasında olacaktıki kalbi durmuş...sizlerle burdan heycanımız paylaşmak çok güzeldi ama ben artık bebeğimi kaybettim kısmına geçiyorum.inşalah hamileliğinizi sonuna kadar sağlıklı problemsiz rahat yaşarsınız. ben pztesi kürtaj olcam.herşey kokutuyo artık beni.mercimeğimi grömeye giderken öyle hevesliydimki.drdan kötü haberi alana kadar.inanmadım ya da inanmak istemedim başka drada gittim ama sonucu değiştiremedim. kasım annesi olamıyacam bakalım artık nasip kısmet.... hoçakalın
bende kaybettiğim kızımda doktor sorununu çok yaşadım istediğim gibi bir doktor bulamamıştım şimdi kent hastanesinde orçun sezer'e gidiyorum hastaneden ve doktorumdan çok memnunum. sen neden vazgeçtin kentten
ne güzel aman başlamasın çok zor oluyor ben öncekinde daha kötüydüm çıkartamıyordum da tepiniyordum resmen:84: şimdi çok bulantım olursa ilaç alıyorum
ben izmir torbalıda oturuyorum canım
burası büyük bir yer değil
ben cengiz elburuz a gidiyorum
ve çok memnunum çok güzel ilgileniyor
devlet hastanesinin doktoru ama ben özeline gidiyorum
anladım bılıyorum torbalıyı :)
bende devlet hastanesınde kı doktorun ozelıne gıdıcem bulana kadar ..
arkadaşlar bugün kontrolüm vardı bebeğim 9. haftasında olacaktıki kalbi durmuş...sizlerle burdan heycanımız paylaşmak çok güzeldi ama ben artık bebeğimi kaybettim kısmına geçiyorum.inşalah hamileliğinizi sonuna kadar sağlıklı problemsiz rahat yaşarsınız. ben pztesi kürtaj olcam.herşey kokutuyo artık beni.mercimeğimi grömeye giderken öyle hevesliydimki.drdan kötü haberi alana kadar.inanmadım ya da inanmak istemedim başka drada gittim ama sonucu değiştiremedim. kasım annesi olamıyacam bakalım artık nasip kısmet.... hoçakalın
yemeklerimi pişirip geldim. birazdan kocişi işten almaya gidicem, araba bende kaldı bugün güya gezecektim ama internet başından kalkıp hiç bi yere gitemdim..
size sormak istediğim bişey daha var aslında, benim takip le oldugu için bebiş, iki tane yumurta gelişmişti benim ve ikkiside aynı boyutlardaydı, doktor belkide ikizdir dedi, ama sizce mümkün mü böyle bişi? keseyi görmek için gittiğimizde belli olur mu tek mi ikiz mi oldugu.. doktor %50 dedi ama?
arkadaşlar bugün kontrolüm vardı bebeğim 9. haftasında olacaktıki kalbi durmuş...sizlerle burdan heycanımız paylaşmak çok güzeldi ama ben artık bebeğimi kaybettim kısmına geçiyorum.inşalah hamileliğinizi sonuna kadar sağlıklı problemsiz rahat yaşarsınız. ben pztesi kürtaj olcam.herşey kokutuyo artık beni.mercimeğimi grömeye giderken öyle hevesliydimki.drdan kötü haberi alana kadar.inanmadım ya da inanmak istemedim başka drada gittim ama sonucu değiştiremedim. kasım annesi olamıyacam bakalım artık nasip kısmet.... hoçakalın
valla ben o teklifi defalarca yaptım. sabit konuda olmanın avantajlarını anlattım. ama o topicte konu sahibi beni öyle bi tersledi ki. kimsede evet bu kız haklı demedi. boşver aman lafını dahi etme, kim nereye yazarsa yazar. sumağa da sana da çıkış yok. sanki aralığı bekler mi sanıyosunuz ikiizde :79:
çalışmalar esnasında 1, bebek olunca 3 e çıkaracaksın canım. 1 tane yetmez.
yavrucum sen ne tahlili yaptıracaksın, bugün bi tahlil fırtınasıdır gidiyor. bende perş yada cuma gidicem inşallah geç kalmış olmam. betana baktır o kadar gitmişken. akrep de olabilir belli olmaz, hatta benimki 22 kasım, yay olabilir. akrebi öğrendik biraz da yayın özelliklerine bakayım.
hoşgeldin canım, ikide bi soruyorum ama senin beklenen adet ne zamandı? çizelgenden anladığım kadarıyla yarın mı?
nasıl olsa devlet hastanesinde yapacağım için daha mantıklı geldi banada
ilk başka doktora gidiyodum beğenmedim bir daha gitmedim
insanı nasıl azarlıyor birde özeline para verip gidiyoruz
ne insanlar var ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?