- 15 Aralık 2009
- 3.964
- 61
- 163
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #2.041
Sağlıkla ve hayırlısıyla kucağımıza alalım da gerisi önemsiz. Allah hayırlı evlat eylesin onları. Ben hala inanamıyorum tabi hamile olduğuma. İnşallah keseyi görürsem ve kalp atışlarını duyarsam o zaman daha çok inanıcam. İnşallah. Gerçi bugün midem o kadar kötü ki biraz biraz hissettirdi kendini bebik.
kızlar ticker sitesine girdim orda bi kod çıktı onu nereye kopyalacağız?:26:
slm arkadaşlar ben folik plus u günde 1 tane içiyorum ama 3 tanemi içmek lazım:44:
bende işallah pazartesi dr a gidicem artık gideyim dimiişallah bi sorun çıkmaz:18:
kızlar sizdede karın ağrısı varmı arada geliyor sonra hemen geçiyor korkuyorum bişi olcak diye :18:
yok canım kanaman olmadıkça merak etme rahmin büyüyor işte ne güzel
çok sağol caım içimi rahatlattın şu ilk haftalar bi geçsede kalp atışını duysamda rahatlasam yaa zaman hiçç geçmiyor acaba hala ordamı diyedüşünüyorum hep :18:
doktor kontrolün ne zamn canm?
cuma gitmeyi düşünüyorum 6+4 olmuş olacak inşallah ozaman görünürmü acaba kalp atışı???
cnm bazen insanlar zor anlayabilioda ben şunu anlamadım amaç paylaşım yapmaksa niye tersliolar kız yok ben kovsanızda gitmem oğlumdada dt 27 aralık tı yeni yıla anca gelir dioduk 18 aralıkta geldi çok şükür abisine çekerse 24 kasımda falan gelir
aa bu arada bebişlerin burçları ne olacak
cnm inş başlamaz diyelim benimde midem oğlumdada bulanmamıştı ama bazen bulansa biraz naz yapsam diyom ama iştahım her zamanki gi yerinde numarada yapamam ki:82:
Çok teşekkürler canım
Allah'ın izniyle duyacaksın inşallah
ayyyy hemşerilerim gelmişlerbende diyordum listemizde benden başka izmirli yok sizleri görmek çok güzel sumak, izmit_1982, sumurfie81 hoş geldiniz canlarımm
bomboş burası ya
bende girdim iki muhabbet edelim diye
herkes yemek falan yapmayamı gitti ne
sizin yemek hazır mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?