2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

cnm sen ne zamn gidicen doktora inşallah keseyide kalp atışınıda duyarsın aminnn rabbim gönlüne göre verir inşallah ama sen bence pazartesi git görürsün bebişini cnm değer 2 günde çok katlanıyo senin değerinde yükselmiştir inşallah

kızlar sizdede karın ağrısı varmı arada geliyor sonra hemen geçiyor korkuyorum bişi olcak diye :18:

gıtmem kı ben bı yere hehe kasımda dogurucam ben

babası gıbı akrep olmayacak ama yaya yetısıcek kesın :)

ben pazartesı sabah ac karnına gıdıp tahlıllerımı verıcem ama gec mı cıkıyor cok
beta ya da bakarlar mı tekrar
keseye bakalım der mı acaba doktor

heyecanlıyım cok

merhaba arkadaslar yardımınıza ıhtıyacım var dun kontrolum vardı ultrasonda bebeımın 9hafta 2 gunluk oldugunu soyledı doktorum fakat ayın 13unde baska bı hastaneye gıtmısdım o zamanda 6hafta 3 gunluk demıslerdı bu kadar yanılma payı varmı ben son adetımı 13 ocak dıe hatırlıorm ama sanrm yanılıorm yanlıs hatrlyrm bu konuda acıl yardım lutfenn

slm arkadaşlar ben folik plus u günde 1 tane içiyorum ama 3 tanemi içmek lazım:44:
bende işallah pazartesi dr a gidicem artık gideyim dimi işallah bi sorun çıkmaz:18:

evet canım 3tane. bende bilmiyordum 1içiyordum ama doktorum 3dedi sanırım birde folbiol adında varmış onda 1tane yeterliymiş ama folik plus az geliyormuş
pazartesi doktoruna sor istersen hayırlı haberlerini bekliyoruz

ayyyy hemşerilerim gelmişler bende diyordum listemizde benden başka izmirli yok sizleri görmek çok güzel sumak, izmit_1982, sumurfie81 hoş geldiniz canlarımm

cuma gitmeyi düşünüyorum 6+4 olmuş olacak inşallah ozaman görünürmü acaba kalp atışı???

bilmem ki canım keseyi kesin görürsün de belki kalp atışlarını da duyabilirsin. benim kaybettiğim bebeğimde 6+4de duymuştum vajinal muayeneyle ama bunda 6+2de karnımdan bakıldı sadece keseyi görebildik gerçi riskli bir hamileliğim olduğu için doktorum çok rahatsız etmek istemedi 8haftada gideceğiz kalp atışları için.merak etme annesi o yerinde duruyordur inşallah cuma günü görürsün

İyi akşamlar kasım annelerinasılsınız görüşmeyeli ne var ne yok? Ben ovulasyon testimin çift çizgilerini görüp ona göre hareket ettim bakalım beklemedeyiz bu ay inşallah tutar bebeciğim ben de katılrıım aranıza

inş başlamaz bu saate kadar sürekli midem dolu gibi
çok rahatsız edici bir durum ya
ayyyy ben çok naz yapıyorum eşime
oda katlanıyo garibim ama napıyım bir daha böle fırsat ele geçmez:90::90:
azcık hamileliği keyifli hale getirmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…