- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #2.021
hoşgeldin aramıza çok sevindim senin adına inşallah sağ sağlim doğururuzkasımda doğum yapacaklar çoğalıyoruz bebişler hep akrep burcu oluyo
Kızlar salı günü adetime 2 gün kala kan testim 47.27 çıkmıştı. Perşembe adet olmadım. Bugün testi tekrar yaptırdım. 261.5 çıktı. Sizce keseyi ne zaman görürüm? Siz ne zaman gördünüz? İnşallah sağlıkla keseyi de görürüm, kalp atışını da duyarım. Allah'ım hepimize yardım etsin.
Hoş buldum.Benim bebişim Allah kısmet ederse 28 Kasım'da doğacak. Yay burcu oluyor. Tabi erken gelirse Akrep burcu olur. Allah sağlıklısını versin de hakkımızda hayırlısı olsun.
hımm ne güzel sağlıkla gelsinlerde gerisi önemli değilbenim ki 2 kasım belkide dayanamıcam ekimde doğurucam ben biraz sabırsızım da
hosgeldin sevdecim ve bebisin hayirli olsun canim bu ara bende kocaelindenim
kizzz hangi hastaneye gitcen yada doktora seninde tavsiyelerini beklerim cok kararsizim((((((((((((((
Kızlar ben de varım beni de listeye ekleyebilir misiniz?
Sat:31 ocak,beklenen doğum tarihi 8 kasım
kilo:58
istanbul
Keseyi 2 hafta önce gördüm,bu çarşamba da inşallah kalp atışlarını duyacağız,benim geç döllenme o yüzden soracağım kaç haftalık diye ondan sonra da biriniz bana çizelge yapabilir mi acaba?denedim ama olmadı
Sağlıkla ve hayırlısıyla kucağımıza alalım da gerisi önemsiz. Allah hayırlı evlat eylesin onları. Ben hala inanamıyorum tabi hamile olduğuma. İnşallah keseyi görürsem ve kalp atışlarını duyarsam o zaman daha çok inanıcam. İnşallah. Gerçi bugün midem o kadar kötü ki biraz biraz hissettirdi kendini bebik.
kızlar erikkkkkkkkgözümde tütüyo geçmiyooo ama az kaldı yoldaymış
ay canım ben bi temmuz annesiyim ve hamileliğimin ilk aylarından beri deliriyorum erik için.eşim aradı ama bulamadı bi türlü.bi kaç kere ermiş mor eriklerden buldu ama tadı tuzu yoktu onların.inan aklıma geldikçe duvarlara filan tırmanasım geliyordu.bana göre şanslısın yaklaştı erik mevsimi.can erik de istemiyorum ben benim aşerdiğim erik mor eriklerin olgunlaşmadan önceki o yemyeşil hali var yaaa çooooook ekşi olan hah işte ondan istiyorum onu bulmak da imkansız.6 ayı devircem erik erik diye diye
ne güzel cnm allah kucağına almayı nasip etsin aminnnnpeki bebeğinin cinsiyeti ne merak ettim hani derler ya ye ekşiyi doğur ayşeyi ye tatlıyı doğur hakkıyı
ne güzel inşallah bu salı bende o pıtpıtları duyabilirim
tebrik ederim canım
bu tez benim için doğru zannedersem.ayşe yolda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?