2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
korkmayın kızlar ya ne olabılır kı kucaga alınca unutursun hemen ..ben kesısız ıstıyorum hem de

Allah yardım eder sumakcım doğru dyorsun hele bi o günler gelsin de yalnız vajinanın kendi haline bırakıp da yırtılması durumunda iç ksımlarda da yırtıklar oluşabilyormuş ve ilerde rahim sarkması ile beraber idrar tutamama vs. pek çok sorun çıkabilirmiş dolayısyla o kesi daha sağlıklı gibi geldi bana?

Kızlar eşim gelmek üzere işten ben çıkıyorum size iyi akşamlar iyi sohbetler

Son düzenleme:
allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin
ne diyim ki
artık zaman ne gösterecek bakalım

evet daha cok var belkkı ben de sonlara dogru korkarım yapamam :)

bılmıyorum kı artık doktor o an neye karar verırse

ıyı aksamlar sana da :)

haha inan sezeryan dogum evde olmus olsa yapardim
ne bilim konak hastanesine aldim randevu ama nisanin 4 daha cok uzun diye iptal ettim cankat hastanesinden alcaktim baktim ki oda konak hastanesinin yakininda yani orasida uzak bizde esim konustuk muayneye kocaeli tip merkezine gideriz doguma yakin akademi hastanesine gidelim diye ama orda da biraz kararsizim :18: simdiklik kocaeli tip merkezine aldim randevu pazartesi gidecez hayirlisi olur insaALLAH

iyi akşamlar herkeze nasılsınız
ben bugün çok yorgun hissediyorum ve aşırı belim ağrıyo

gercekten cok üzücü bi haber büyük bir gecmis olsun bacim herseyde bir hayir vardir üzme kendini güzel RABBIM sana en kisa zamanda, kucagina alabilcen hayirli bir evlat nasip eder insaALLAH

iyiiym canım sağol
benim hiç belim ağrımadı
bende bir anormallik var sanırım
hamilelik belirtisi mide bulantısından başka bişi yok

bendede daha mide bulantısı başlamadı gerçi erken bikaçgüne başlar gibi geliyo
canım valla aşırı bi ağrım var bugün biraz iş yapmıştım ondan oldu heraldebirde kasık ağrım fazla sendede olmuşmuydu

evet canım adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyodu
ve boyna lavaboya koşuyordum acaba bişey oldumu diye
ama doktor rahim büyüdüğünden oluyo dedi

evet canım adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyodu
ve boyna lavaboya koşuyordum acaba bişey oldumu diye
ama doktor rahim büyüdüğünden oluyo dedi
bende öle canım sanki geldi kırmızılar diye gidiyom lavaboya şükür bişey yok ama bayağı sancı kasılma var hayırlısı olur inş.
benım bazen kasıklarım agrıyor bazen belım AMA mıde bulantım yok hıc

canım bulantı için henüz erken 4haftalıksın galiba ama yakında başlar

Benimde eşim kocaeli tıpa götürmek istemişti eski bi hastaneymiş tecrübelidirde bu konuda bence iyi bi tercih bende cankat çok yakın bize kocaeli tıp için arabayla gitmek gerekiyor onun için bende cankatı tercih ettim. Hayırlısı olsun hepimiz içinde hayırlısı ile bebişlerimizi kucağımıza alalımda nasıl olursa olsun

ama genede doktoruna söyle ağrım var diye
bana ilaç verdi çünkü tedbir amaçlı

ama genede doktoruna söyle ağrım var diye
bana ilaç verdi çünkü tedbir amaçlı

vitamin verdi başka bişey vermedi tabi ağrım olduğunu sölemeyi unuttum iki hafta sora gideceğim ozaman sölerim şimdi gitmeyi düşünmüyorum zman geçsin isityorum hayırlısı

neyse canım bana müsade biraz uzanam belim çok ökötü görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…