2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
iyi geceler kızlar iyi uykular
izmit biz evden çıkmadığımız için sürekli burda olucaz galiba :27:

aynen müdavimleri oluruz buranın artık
ben eşim evdeyken çok giremiyorum
zararı olur diye oturtmuyo
yarın izinli mesela giremiycem
ama sizle muhabbeti özliycem valla ya:14:

canım benım cok sagol

opuyorum sızı

bende seni öpüyorum iyi geceler:71:

kızlar ben çıkıyorum allaha emanet olun bebişlere iyi bakın :3::3::3::3::3::3::3::3: :16::16::16::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

KUBI 1. sayfa emeğine sağlık çok güzel olmuş:49:

nefise_onur 6 hafata anne yaş 25 sat 11 şubat bulunduğu il kocaeli tahmini dt 18 kasım :34: :49:

aynen müdavimleri oluruz buranın artık
ben eşim evdeyken çok giremiyorum
zararı olur diye oturtmuyo
yarın izinli mesela giremiycem
ama sizle muhabbeti özliycem valla ya:14:

yaaa yarın yokmusun bizde seni özliycez:16:
offf hepsi aynı bu kocişlerin sanırım benimkide öyle kesecem bu interneti diye beni tehdit ediyor :47:

sağol canım:16::16:
bencede hepsi aynı
aslında zararı varmı yokmu hiçbir bilgimde yok

herşey zararlı normalde twler cep telefonları elekrikli aletler ee tabi pcnin de zararı var ama uzun süre başında kalmamak gerekiyormuş birde bir kol boyu uzaklığında olmalıymış 50cmden sonra radyasyonun gücü kayboluyormuş

herşey zararlı normalde twler cep telefonları elekrikli aletler ee tabi pcnin de zararı var ama uzun süre başında kalmamak gerekiyormuş birde bir kol boyu uzaklığında olmalıymış 50cmden sonra radyasyonun gücü kayboluyormuş

ben çok oturuyorum demekki bana zararı oluyo
eşim haklı demekki:1::1:
ben kaçtım canım sonra görüşürüz
iyi geceler
allaha emanet ol...
beni özleyin:54::16::16:

cok sagol Kubi degistirdigin icin :) hamilelikte olur boyle seyler :9:

idrar yolu iltihabi icin maydanoz iyi geliyor bildigim kadariyla ben kahvaltida elimle dograyip domates limon z. yagi mis gibi yerim hep. seytan kulagina kursun hic sikayetim olmadi. dene bakalim belki ise yarar. sarimsak da yemeyi ihmal etme. gecmis olsun

Benim esim de hamileliklerimde cok yardimci olur, bu sefer de oyle cok sukur. Yoksa bu mide bulantisiyla evi pislik gotururdu... Hic gucum yok birsey yapmaya.. Allah basimizdan eksik etmesin onu. Zaten cok cocuk istiyor yardimci olmasa bir cocukla yetinmek zorunda kalirdi :D

merhaba canım.. evet maydonoz idrar yolu enfeksiyonları icin cok tavsiye edilir. ama hamileler icin kesinlikle önerilmez. düsüge neden oldugu söylenir. internette biraz arastırma yaptıgımda bazı diyetisyen ve doktorların, bazı bitkilerin düsüge neden olduklarını dogruladıklarını okudum.. özellikle maydonoz ve zencefil. her bitki cayıda icilmiyor malesef, dikkat edin lütfen. yada fazla asırı yemeyin.. bebisin hayırlı olsun bu arada.. :34:

Zencefil, ıhlamur, papatya, rezene, kuşburnu, normal çay, yeşil çay .................. max 2 fincan içilebilir.

Adaçayı, sinameki , fesleğen, keten tohumu, ahududu çayı, fesleğen, biberiye, lavanta, yaban mersini, sarı kantaron, melisa yaprağı, kedi otu, oğul otu, aloe vera, karahindiba, karanfil yağı, ardıç, ginseng, melek otu, kafuriye, kimyon, yasemin, safran, ................................ asla içilmemeli, düşük, kanama ve erken doğuma sebep olabilir.

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı
Op. Dr. Fatma Gençtürk Özer

Kızlarrrr ben geldim...Dr geldik ve işte kalp atışını duydum...Allahım o nasıl bir mucizedir ya...süper bişey..Allah herkese nasip etsin...

canım çok sevindim bizde cts duyduk ama pek bişey anlayamadım siz net bi şekilde duydunuzmu bizimki kesenin sonuna gitmiş doktor biraz aradı saklanmış korkuttu bizi çok şükür duydum ben dedi bizede dinletti ama ben çok net duyamadım daha küçük dedi 6+5 miş tam olarak geç yumurtlama olmuş haftaya tekrar gideceğim inşallahhh memnun kaldınmı

canım çok sevindim bizde cts duyduk ama pek bişey anlayamadım siz net bi şekilde duydunuzmu bizimki kesenin sonuna gitmiş doktor biraz aradı saklanmış korkuttu bizi çok şükür duydum ben dedi bizede dinletti ama ben çok net duyamadım daha küçük dedi 6+5 miş tam olarak geç yumurtlama olmuş haftaya tekrar gideceğim inşallahhh memnun kaldınmı

Günaydın canım valla Düzgün beyde ilk izlenimim iyi.benimde 6+3 tü kalp atışını duyduk.baştan dr dedi duyamayız vaj.bakmamız lazım ancak haftaya karından duyarız benimde umudum yoktu...sonra karından baktı kalbi atıyo dediki dur sesinide duyalım...baya baya gümlüyor ben ii duydum ancak kısa kesti dr.bana kalsa 1 saat dinlerdim:)..benim sata göre de dr ölçümüne görede 6+3 müş dr dedi tam günü gününe gelişmiş..şimdi 3 hafta sonraya randevum geçmez artık günler...

günaydın kızlar,
yeni anneler hoşgelmişler,
çok şükür bizde cmtsi duyduk kalp atışlarını:))bulantılar çok fena devam ediyo dün kalkamadım hiç:((

günaydın kızlar,
yeni anneler hoşgelmişler,
çok şükür bizde cmtsi duyduk kalp atışlarını:))bulantılar çok fena devam ediyo dün kalkamadım hiç:((

Gözün aydın canım...bulantılar benide fena yapıyor özellikle sabah kalkınca çok kötü...amann bebişlerimizin kalbi gümlesinde gerisi boş...

günaydın kızlar uyuyo bugün herkez uyuyun büyütün bebişleri bakalım ben uykusuz her gece modunda takılıyorum hala:9:
kubiiiiiiiiiii benide ekle listeye olur mu ?
sat 13 şubat
anne yaşı 23
tahmini doğum tarihi 20 kasım
izmir :49:

Back
X