2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Günaydın herkese. Artmış hamişler maşaallah. Kalp atışı duyanlara çok sevindim. Benim daha 10 gün var doktora çarşamba günü gideceğim. Zaman da geçmiyor Ya benim de sabahları midem hafif bulanıyor. Oğlumda hiç yaşamamıştım bulantı. Her hamilelik bir olmuyor demek ki. Bir de bu gün belim ağrıyor. Kızlar hafta sonu bi göğüs ağrısı çektim sormayın ya. İlacı filan da yok

Gözün aydın canım...bulantılar benide fena yapıyor özellikle sabah kalkınca çok kötü...amann bebişlerimizin kalbi gümlesinde gerisi boş...

tabi cnm orası ölede işte bişede yemiyorum insanın hali kalmıyo bide çalışınca iyce zorlanıyorum.

taze anneler günaydınnn... gününüz, haftanız güzel geçsin inşallah.. bulantılar 6. haftadan sonra mı başlıyor acaba... bende hiç bi değişiklik yok, gayet iyiyim, hamile olduğumu hissedemiyorum böylede:)

Benide benide ekleyin yaw Tamam sallantıda olabilir ama hala içimde bebişim Sat 15 şubat, muhtemel d.tar 22 kasım yaş 31. progestan kullanıyorum şimdilik.

kişiden kişiye değişiyor sanırım. bendede bişe yok şimdilik

Bende çok önce başladı 8 şubat sat benim midem 3-4 gün öncesinden kötüleşti zaten ben öyle anlıyorum hamile olduğumu...eskiden tv görürdüm kadın erkek birlikte olur hemen kızın midesi bulanmaya başlar ay derdim ne saçma hemen bulanırmıymış...Ama gerçekten oluyormuş ben yaşıyorum....

son adet tarihinden hesaplıyoruz dimi canm haftayı, o zaman benim 5 haftalık şuanda... böylede kendimi hiç hamile gibi hissetmiyoum, boyna test alıp yapmak geliyo içimden, test etmek çin. bi aksilik olsa kanama olur ama dimi.. off ne cahilim bu konularda:)

Allah hayırlısını nasip atsin canım. evet sat tarihinden hesaplıyoruz. Dr. a gitmedin mi daha?

hep böyle şeyler izliyoruz ya, hamile kalınca bulantıdan anklıcaz gibi geliyo bizede işte... senin durumunda zor o zmana baya erken başlamış, ana hanile oldugunu hatırlıyosundur yinede güzel:) 2. bebiş mi senin

günaydın kasım annişleri nasılsınız
ay ben bugün çok yorgun hissediyoru kendimi hiç halim yok uykumda çok var aslında 9 saat uyudum ama bu hamilelik bende çok uyku yaptı heryerde uyuyorum walla farketmio yani

Allah hayırlısını nasip atsin canım. evet sat tarihinden hesaplıyoruz. Dr. a gitmedin mi daha?

idrarda çıkınca gittim hemen, kan tan testi istedi cuma günü.. sdaece testin sonucuna baktı, 4 nisana kontrol tarihi verdi.. zaten acil durum oldugu için ranmndevulu değildim alelacele oldu yine, merak ettiğim hiç bişeyi soramadım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…