- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #2.381
Gözün aydın canım...bulantılar benide fena yapıyor özellikle sabah kalkınca çok kötü...amann bebişlerimizin kalbi gümlesinde gerisi boş...
bol canım sen kalp atışlarını karından mı duydun. Yoksa vaj. ultrasonla mı? Bu arada gözün aydın
taze anneler günaydınnn... gününüz, haftanız güzel geçsin inşallah.. bulantılar 6. haftadan sonra mı başlıyor acaba... bende hiç bi değişiklik yok, gayet iyiyim, hamile olduğumu hissedemiyorum böylede:)
taze anneler günaydınnn... gününüz, haftanız güzel geçsin inşallah.. bulantılar 6. haftadan sonra mı başlıyor acaba... bende hiç bi değişiklik yok, gayet iyiyim, hamile olduğumu hissedemiyorum böylede:)
son adet tarihinden hesaplıyoruz dimi canm haftayı, o zaman benim 5 haftalık şuanda... böylede kendimi hiç hamile gibi hissetmiyoum, boyna test alıp yapmak geliyo içimden, test etmek çin. bi aksilik olsa kanama olur ama dimi.. off ne cahilim bu konularda:)
Bende çok önce başladı 8 şubat sat benim midem 3-4 gün öncesinden kötüleşti zaten ben öyle anlıyorum hamile olduğumu...eskiden tv görürdüm kadın erkek birlikte olur hemen kızın midesi bulanmaya başlar ay derdim ne saçma hemen bulanırmıymış...Ama gerçekten oluyormuş ben yaşıyorum....
Allah hayırlısını nasip atsin canım. evet sat tarihinden hesaplıyoruz. Dr. a gitmedin mi daha?
günaydın kasım annişleri nasılsınız
ay ben bugün çok yorgun hissediyoru kendimi hiç halim yok uykumda çok var aslında 9 saat uyudum ama bu hamilelik bende çok uyku yaptı heryerde uyuyorum walla farketmio yani
günayddın. benim yerimede uyu:79:
ay işte olmasam serilmiştim çoktan zor duruorum walla ayy başka kimsede olmuomu bu uyku hali yaa zaten hemen ordan anlıorum ben hamile olduğumu
:21
ben evdeyim öncesinde de uykucu olduğum için pek bişe farketmedi bende Allah kolaylık versin sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?