2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Bugun dr a gittim 7.haftadayım bebeğin olması gerekenden aşağıda oldugunu soyledi dr
kendi yukarı cıkabilir cıkmazsa nolur dedim onu o zaman düşünürüz dedi çok morkuyorum yaaaaa:2:

slm ben de bu gün dr a gittim 7 haftalıkmış.ama 10 gündür kanamam var.ilaç kullanıyorum.çok endişelym.7 hafta 3 günlük olmasına rağmen hala kalp atışları yok.dr 10 haftaya kadar normal dedi ama siz neler düşünüyosunuz paylaşabilir misiniz

Son düzenleme:
canım kusura bakma hatırlayamadıma ama hangi topikte yazıştıgımızı yazarsan belki anımsarım.diline saglık Allah razı olsun hepinizden.insaallah bu ay hamilesindir canım.bizde çalışıyoruz bakalım elimizden geleni yapalımda gerisi Allahtan rabbim kısmet eder insaallah

canımm okudumm... eşinle mutlu olduğun bi hayat ve hayırlı, sağlıklı bi evlat diledim...

inşallah Rabbim kabul etsin amin....
amin cnm insaallah diline saglık

canım moralini bozma sakın.herkes herşeyi der sen söyledin erken den niye acele ettin bakalım biraz kızım sana.ben ilk gebeligimde kanda ögrendim kaynanama söyledim oda sagolsun bütün herkese daha günüm geçmemişti dillerdeydim yani.bir daha gebe kalırsam kalp atışlarını duyana kadar kimseye bişey dememeye karar verdim.inanki en sevdiginin bir annenin evladına gözü degiyorsa birde artniyetle duyanların nasıl degiyordur.kimse ne zorluklarla hamile kaldın demiyor canım oyüzden sen kendi kendinin dr.olacaksın sen sahipleneceksin.sıkma canını arka tarafa at söylenenleri.insaallah herşey güzel olacak.

Nıye acaba benim yuzumden mi diye cok üzüldüm umarın yerine yerleşir normal bi durum mu bu acaba

üzülme moralini yüksek tut arkadaşımında öyleydi dr totosunun altına yastık koyup rahmin aşağıdaki kısmını yukarıda tutmasını söylemişti böylece bebek eğimden dolayı aşağı inemeyip yukarı doğru yerleşiyodu basit bir yöntem denemini tavsiye edrim

kalp atışları konusunda bir bilgim yok ama başlarda benimde kanamam vardı sadece tuvalete kadar kaltım hep sırt üstü yattım ve şimdi hiç kanamam yok canım bide progestan verdi dr onu kullanıyorum sende hiç kalkma ümitsiz olsa dr zaten alırdı bebişin hala sendeyse hala bi umut vardır moralini yüksek tut hayırlı haberler bekliyoruz senden

sinir insanlar ya amaçları ne anlamıyorum boşver sen cnm inş eşin en kısa zamanda gelir insanın en mutlu gününü acı ediyolar

merhaba hanimlar nasilsiziz keyifler iyidir umarim;
biz bugun dr gittik teyzelerim 6+4gunluk olmusum boyumda neredeyse 1CM olmus benide kalbimin atisini da gordu annemle babam dr amcamiz bir ay sonra gene cagirdi bizi

ya kizlar yardim lutfen
ben sata gore hesapladim tickerimi ama gec dollenme oldugu icin 6+4gunlukmusuuz simdi tickeri ayarlayabilmem icin sati kac yazmaliyim hesaplayamadim daha onceki 3 subatti 7+5 gosteriyor simdi kac yazrsam sati 6+4 olur?

peki kesenin gelişimi hakkında bilgi verdi mi dr?önceki gebeliğim de böyle bişe benim de başıma gelmişti ama benim kesemin şekli bozuktu ve gelişmiyodu.dr un dediği gibi geç de duyulabiliyomuş bazen.gönlünü ferah tutmaya çalış umarım bir problem yoktur.nefise-onur arkadaşımızın da dediği gibi cnm dr un bi terslik olsaydı zaten söylerdi.moralini yüksek tutmaya çalış.umarım güzel haberlerini alırız burdan.

sağol canım benimm bende ilk söylemedim ama eşim sağolsun annesine söyledi kimseye söyleme dedi ama inan 7 cihan duyduuuu.... hiç istemiyodum ben.......

valla şu hormonlar yavaş yavaş alt ediyo beni:))) inşallah herşey yolunda gider canımm.....

bebegim arkadasim bende okurum bir ayetel kursi istersen bir yasinde okurum

bizim bilgilerimizi tazeleyebilirmisin 6+4 gunluk olduk kalp atisimiz duyuldu tahmini dogum 17 kasim

bebegim arkadasim bende okurum bir ayetel kursi istersen bir yasinde okurum

bizim bilgilerimizi tazeleyebilirmisin 6+4 gunluk olduk kalp atisimiz duyuldu tahmini dogum 17 kasim

saol canım agzına saglık hemen düzeltiyorumsiz güzel haberlerle gelin benim için zevkk oluyorr :d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…