- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #2.501
slm kızlarrrr ben geldim uzun zamandır yoktum bugun dr a gittim(
canım kusura bakma hatırlayamadıma ama hangi topikte yazıştıgımızı yazarsan belki anımsarım.diline saglık Allah razı olsun hepinizden.insaallah bu ay hamilesindir canım.bizde çalışıyoruz bakalım elimizden geleni yapalımda gerisi Allahtan rabbim kısmet eder insaallahCanım beni hatırladın mı bilmem. Ben geçen ay denemiştim olmamıştı. Bu ay deniyoruz yine. Hayırlısı hamilelerin duası kabul olurmuş benim şu an hamile olup olmadığımı öğrenmem için çok erken. Senin için 10 tane ayetel kürsi okudum ama dediğim gibi hamile olmayabilirim de... Allah'ım gönlünün muradını versin...
amin cnm insaallah diline saglıkcanımm okudumm... eşinle mutlu olduğun bi hayat ve hayırlı, sağlıklı bi evlat diledim...
inşallah Rabbim kabul etsin amin....
canım moralini bozma sakın.herkes herşeyi der sen söyledin erken den niye acele ettin bakalım biraz kızım sana.ben ilk gebeligimde kanda ögrendim kaynanama söyledim oda sagolsun bütün herkese daha günüm geçmemişti dillerdeydim yani.bir daha gebe kalırsam kalp atışlarını duyana kadar kimseye bişey dememeye karar verdim.inanki en sevdiginin bir annenin evladına gözü degiyorsa birde artniyetle duyanların nasıl degiyordur.kimse ne zorluklarla hamile kaldın demiyor canım oyüzden sen kendi kendinin dr.olacaksın sen sahipleneceksin.sıkma canını arka tarafa at söylenenleri.insaallah herşey güzel olacak.ben bugün nerdeyse akşama kadar ağladım ..... sanırım hormonlar yüzünden........... off off ruhum daralıyooo((
eşim dayısı yoğun bakıma alındı diye şehir dışına gitti...
ailemden çok uzak bi şehirdeyim....
akşam üstü kayınvalidem arayıp yok onu ara sana küsmüş yok bunu ara sana küsmüş dedi.....
bütün moralimi alt üst etti.....
düşük tehlikesi olan ben evde tek başına yatan bi bardak su vericek eşim bile yok yanımda......
daha hala güya millet bana küsmüşmüş ............
4buçuk yıl sonra geldi bebeğim.. bukadar niye canım sıkılıyo herşeye anlamıyorum...........
Benide benide ekleyin yawTamam sallantıda olabilir ama hala içimde bebişim Sat 15 şubat, muhtemel d.tar 22 kasım yaş 31. progestan kullanıyorum şimdilik.
Nıye acaba benim yuzumden mi diye cok üzüldüm umarın yerine yerleşir normal bi durum mu bu acaba
slm ben de bu gün dr a gittim 7 haftalıkmış.ama 10 gündür kanamam var.ilaç kullanıyorum.çok endişelym.7 hafta 3 günlük olmasına rağmen hala kalp atışları yok.dr 10 haftaya kadar normal dedi ama siz neler düşünüyosunuz paylaşabilir misiniz
ben bugün nerdeyse akşama kadar ağladım ..... sanırım hormonlar yüzünden........... off off ruhum daralıyooo((
eşim dayısı yoğun bakıma alındı diye şehir dışına gitti...
ailemden çok uzak bi şehirdeyim....
akşam üstü kayınvalidem arayıp yok onu ara sana küsmüş yok bunu ara sana küsmüş dedi.....
bütün moralimi alt üst etti.....
düşük tehlikesi olan ben evde tek başına yatan bi bardak su vericek eşim bile yok yanımda......
daha hala güya millet bana küsmüşmüş ............
4buçuk yıl sonra geldi bebeğim.. bukadar niye canım sıkılıyo herşeye anlamıyorum...........
sinir insanlar ya amaçları ne anlamıyorum boşver sen cnm inş eşin en kısa zamanda gelir insanın en mutlu gününü acı ediyolarsağol canım benimhaklısın hormonlar... eşim hamile kaldığımı öğrendiğimizden beri sadece 2 gün yanımda olabildi.... hep şehir dışında sanırım onu özlüyorum, ailemi özlüyorum...... kayınvalidemin küstü dediği kişiyi aradım haberi bile yok benmi küsmüşüm yok kızım öylebişey sen bunları düşünme üzülme sakın dedi..... kayınvalidem sırf üzmek için yapıo.... bide beni güya çok sever......
inşallah bu alınganlıklarımız çok sürmez, yok sa Allah muhafaza ağlak bibebegim olucak:)
slm ben de bu gün dr a gittim 7 haftalıkmış.ama 10 gündür kanamam var.ilaç kullanıyorum.çok endişelym.7 hafta 3 günlük olmasına rağmen hala kalp atışları yok.dr 10 haftaya kadar normal dedi ama siz neler düşünüyosunuz paylaşabilir misiniz
canım kusura bakma hatırlayamadıma ama hangi topikte yazıştıgımızı yazarsan belki anımsarım.diline saglık Allah razı olsun hepinizden.insaallah bu ay hamilesindir canım.bizde çalışıyoruz bakalım elimizden geleni yapalımda gerisi Allahtan rabbim kısmet eder insaallah
amin cnm insaallah diline saglık
canım moralini bozma sakın.herkes herşeyi der sen söyledin erken den niye acele ettin bakalım biraz kızım sana.ben ilk gebeligimde kanda ögrendim kaynanama söyledim oda sagolsun bütün herkese daha günüm geçmemişti dillerdeydim yani.bir daha gebe kalırsam kalp atışlarını duyana kadar kimseye bişey dememeye karar verdim.inanki en sevdiginin bir annenin evladına gözü degiyorsa birde artniyetle duyanların nasıl degiyordur.kimse ne zorluklarla hamile kaldın demiyor canım oyüzden sen kendi kendinin dr.olacaksın sen sahipleneceksin.sıkma canını arka tarafa at söylenenleri.insaallah herşey güzel olacak.
senin doktorun kim arkadaşım?
sinir insanlar ya amaçları ne anlamıyorum boşver sen cnm inş eşin en kısa zamanda gelir insanın en mutlu gününü acı ediyolar
bebegim arkadasim bende okurum bir ayetel kursi istersen bir yasinde okurum
bizim bilgilerimizi tazeleyebilirmisin 6+4 gunluk olduk kalp atisimiz duyuldu tahmini dogum 17 kasim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?