- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #2.561
http://lbdf.lilypie.com/ZQiLp3.png bak canım bu linki kopyala kontrol panelinde profil düzenleye git orda kişisel bilgilerin altında çizelge kutusu var oraya yapıştır...sonra değişiklikleri kaydet de oluyor..umarım beğenirsin...
bol umarımm düzelirsin canım en kısa zamanda işe ne zmana kadar devam etmeyi düşünüyormusun
çok teşşekkürler ellerine sağlık çok güzel olmuş bayıldım çok saol.
rica ederim şekerim inşallah bu cetvellerde 38.haftalarıda görmek nasip olur hepimize...
selamlar teşekkürleero zaman sen biliyosundur canım tahminen nasıl birşey çıkaak ortaya
merhaba herkese......vandan kucak dolusu öpücükler hem size hem bebişlere..... güneşli pırıl pırıl van gölü manzaralı bilg lab. yazıyorum size...
geçmişi çok fazla okuyamadım... seminer için van ' a geldik. çok şükür rahat bir yolculuk geçirdik...biraz uzundu 10 saatte geldik... ama yollar ve hava şartları iyiydi çok şükür uyuya uyuya geldim..... cuma günüde tekrar dönüş yolumuz başlıcak inş....
sizler nasılsınız görüşmeyeli.....bolcum çok geçmiş olsun tekrar başlamış bulantıların....Rabbim şifa versin inş....düzelirsin kısa sürede....
saol cnm ya inanmazsın bende aklımdan seni geçirdim acaba ne yaptı nasıl geçti diye sevindim adına hayırlı dönüş yolculukları ozaman cnm sanada..
günaydın herkese. Dün gece eşimle bi muhabbet saat 2 30 da yaktım. Sabah 7 de uyanmak zorundayım.Biz işe oğlum da kreşe gidecek. Eşim polis doğuya gideceğiz bu sene. Tercihlerle uğraştık. Iğdır ve şanlıurfa yazdık ilk tercihler. Hiç oraları biliyor musunuz?Özellikle ığdır. İnt. baktım özel doğum hastanesi de avrmış. Kısmet artık hayırlısı.Yazın hem hamileyim hem 18 aylık oğlumla bir de taşınacağım . Biraz zor geçecek hamilelik
canım agzına saglık teşşekkür ederim 41 tane yasine başladık okuyabilecekler yada okumuş olanlar bana özelden atarsa gerisinide ben kendi arkadaşlarıma söyleyecem.insaallah 41 etamamlayacagız.bebegim arkadasim bende okurum bir ayetel kursi istersen bir yasinde okurum
bizim bilgilerimizi tazeleyebilirmisin 6+4 gunluk olduk kalp atisimiz duyuldu tahmini dogum 17 kasim
kactane okunması gerekiyosa aytel-kursı ben okuyabılırim
gözün aydın canım hayırlısıyla pıtpıtları bizde duysaydıkselam kızlar,
geçmişi okudum geldim :)
dün doktora gittik kalp atışlarımızı dinledik
bulantılar tam hızıyla devam ediyor malesef, birde bu yetmezmiş gibi pazar akşamı kan gelmişti çok korktum hemen acile gittik şükür birşey yok dedi doktor :)
bende işe gelmek zorunda olanlardanım malesef
ve çok yorgun hissediyorum kendimi...
dua edin kızlar bu sefer ayrılmayayım bebişimden
Gunaydınlar herkese :) dun doktora gıttım daha oncede bebısın kalp atıslarını duymustuk dun yıne gorduk 1 bucuk cm olmus ekrandan kalbını goruyosunuz pıt pıt atıyo cok ılgınc cok guzeldı.25 nısana gun verdı 2 lı tarama testı olucak.allah yardımcımız olsun ınsallah.hepımız saglıklı bı sekılde bebıslerımıze kavusuruz ınsallah.allah herkesın gonlune gore hayırlısını versın.
tünaydın kızlarr nasıllsınız bakalımmm.daha i.olacaksınızzz 3 ayı atlatın bir bakalımbulantılar halsizlikler azalır 6 aydan sonra son 3 ayda sıkıntılı oluyor ama deger
canım agzına saglık teşşekkür ederim 41 tane yasine başladık okuyabilecekler yada okumuş olanlar bana özelden atarsa gerisinide ben kendi arkadaşlarıma söyleyecem.insaallah 41 etamamlayacagız.
okuyanlar bana özelden mesaj atarlarsa sayalım.çok teşşekkürler şimdiden
canım ayetel kürside bir sınır yok sadece dualarınıza ihtiyacım var canım.hepinizin agzına saglık
kaynana milleti işte. sakın kafana takma. şu anda her zamankinden daha güçlü olmak zorundayız.ben bugün nerdeyse akşama kadar ağladım ..... sanırım hormonlar yüzünden........... off off ruhum daralıyooo((
eşim dayısı yoğun bakıma alındı diye şehir dışına gitti...
ailemden çok uzak bi şehirdeyim....
akşam üstü kayınvalidem arayıp yok onu ara sana küsmüş yok bunu ara sana küsmüş dedi.....
bütün moralimi alt üst etti.....
düşük tehlikesi olan ben evde tek başına yatan bi bardak su vericek eşim bile yok yanımda......
daha hala güya millet bana küsmüşmüş ............
4buçuk yıl sonra geldi bebeğim.. bukadar niye canım sıkılıyo herşeye anlamıyorum...........
ayy canım ya bugünler geçecek sabret. geçmiş olsun.slm kızlar,
okadar halsizimki yazacak halim bile yok bişe yiyemeyince suda içemiyorum bulantı yapıyo maalesf sıvıda alamıyorm heralde bugün gidip serum takılırım ilaç içiyorum ama yinede yiyemiyorum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?