2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
bol umarımm düzelirsin canım en kısa zamanda işe ne zmana kadar devam etmeyi düşünüyormusun

saol cnm umarım.valla çalışabildiğim yere kadar mecburum inşallah 8 ay çalışırım diye düşünüyorumda bakalım sağlık durumumuz ne yönde ilerleyecek..

merhaba herkese......vandan kucak dolusu öpücükler hem size hem bebişlere..... güneşli pırıl pırıl van gölü manzaralı bilg lab. yazıyorum size...

geçmişi çok fazla okuyamadım... seminer için van ' a geldik. çok şükür rahat bir yolculuk geçirdik...biraz uzundu 10 saatte geldik... ama yollar ve hava şartları iyiydi çok şükür uyuya uyuya geldim..... cuma günüde tekrar dönüş yolumuz başlıcak inş....

sizler nasılsınız görüşmeyeli.....bolcum çok geçmiş olsun tekrar başlamış bulantıların....Rabbim şifa versin inş....düzelirsin kısa sürede....

saol cnm ya inanmazsın bende aklımdan seni geçirdim acaba ne yaptı nasıl geçti diye sevindim adına hayırlı dönüş yolculukları ozaman cnm sanada..

günaydın herkese. Dün gece eşimle bi muhabbet saat 2 30 da yaktım. Sabah 7 de uyanmak zorundayım.Biz işe oğlum da kreşe gidecek. Eşim polis doğuya gideceğiz bu sene. Tercihlerle uğraştık. Iğdır ve şanlıurfa yazdık ilk tercihler. Hiç oraları biliyor musunuz?Özellikle ığdır. İnt. baktım özel doğum hastanesi de avrmış. Kısmet artık hayırlısı.Yazın hem hamileyim hem 18 aylık oğlumla bir de taşınacağım . Biraz zor geçecek hamilelik

Son düzenleme:
saol cnm ya inanmazsın bende aklımdan seni geçirdim acaba ne yaptı nasıl geçti diye sevindim adına hayırlı dönüş yolculukları ozaman cnm sanada..

sağoll canım.. inş dönüş yolumuzda rahat geçer de sağ sağlim evimize varırız....

hımmm Allah kolaylık versin zor iş taşınmak hele bide böyle bir durumda inş işleriniz yolunda gider....

aaaa kızlar aşağıda bekliyosunuz neden konuşmuyosunuz:26:

selam kızlar,
geçmişi okudum geldim :)

dün doktora gittik kalp atışlarımızı dinledik

bulantılar tam hızıyla devam ediyor malesef, birde bu yetmezmiş gibi pazar akşamı kan gelmişti çok korktum hemen acile gittik şükür birşey yok dedi doktor :)
bende işe gelmek zorunda olanlardanım malesef
ve çok yorgun hissediyorum kendimi...

dua edin kızlar bu sefer ayrılmayayım bebişimden

Gunaydınlar herkese :) dun doktora gıttım daha oncede bebısın kalp atıslarını duymustuk dun yıne gorduk 1 bucuk cm olmus ekrandan kalbını goruyosunuz pıt pıt atıyo cok ılgınc cok guzeldı.25 nısana gun verdı 2 lı tarama testı olucak.allah yardımcımız olsun ınsallah.hepımız saglıklı bı sekılde bebıslerımıze kavusuruz ınsallah.allah herkesın gonlune gore hayırlısını versın.

tünaydın kızlarr nasıllsınız bakalımmm.daha i.olacaksınızzz 3 ayı atlatın bir bakalım bulantılar halsizlikler azalır 6 aydan sonra son 3 ayda sıkıntılı oluyor ama deger

bebegim arkadasim bende okurum bir ayetel kursi istersen bir yasinde okurum

bizim bilgilerimizi tazeleyebilirmisin 6+4 gunluk olduk kalp atisimiz duyuldu tahmini dogum 17 kasim
canım agzına saglık teşşekkür ederim 41 tane yasine başladık okuyabilecekler yada okumuş olanlar bana özelden atarsa gerisinide ben kendi arkadaşlarıma söyleyecem.insaallah 41 etamamlayacagız.
okuyanlar bana özelden mesaj atarlarsa sayalım.çok teşşekkürler şimdiden

kactane okunması gerekiyosa aytel-kursı ben okuyabılırim

canım ayetel kürside bir sınır yok sadece dualarınıza ihtiyacım var canım.hepinizin agzına saglık

gözün aydın canım hayırlısıyla pıtpıtları bizde duysaydık
inş.herşey yolunda gider canım sağlıkla kavuşursun bebğine

ohhhh ne güzel canım sonuna dek sorunsuzca gider inş.

bikaçtane ayetel kğrsi okudum canım bol bolda dua ettim yasini şerifi bitane okuyabiliyoruz sanırım okur özelden mesaj atarım

selam kızlar:)
bugün sonunda bebeğimin kalbinin sesini duydum şükürler olsun,rabbim bekleyen diğer annelerimizi de bu duyguyu yaşatsın inşallah.tarif edilemez bir şey mükemmel bi duygu bu
ama biraz sorun var,kesenin ucunda biraz bozukluk gördü dr um.vücut atmaya çalışıyor tedaviye devam edeceğiz dedi.tutunma problemi var bebeğin.iğnelere devam dedi.en azından tedaviden cevap alıyoruz buna da şükür.hayırlısıyla şu 3 ayı atlatırsam allahın izniyle daha da rahatlayacağım.2 hafta sonra yeniden gideceğiz.sorunlu gebelik olduğu için yakın takip olması gerekiyormuş.
inşallah bu sefer benimle kalacak bebeğim,inanıyorum ve dua ediyorum.hepimiz gönlünce olsun....

kaynana milleti işte. sakın kafana takma. şu anda her zamankinden daha güçlü olmak zorundayız.

slm kızlar,
okadar halsizimki yazacak halim bile yok bişe yiyemeyince suda içemiyorum bulantı yapıyo maalesf sıvıda alamıyorm heralde bugün gidip serum takılırım ilaç içiyorum ama yinede yiyemiyorum(
ayy canım ya bugünler geçecek sabret. geçmiş olsun.

[QUOT gE=kardelen23-;18408305]günaydın herkese. Dün gece eşimle bi muhabbet saat 2 30 da yaktım. Sabah 7 de uyanmak zorundayım.Biz işe oğlum da kreşe gidecek. Eşim polis doğuya gideceğiz bu sene. Tercihlerle uğraştık. Iğdır ve şanlıurfa yazdık ilk tercihler. Hiç oraları biliyor musunuz?Özellikle ığdır. İnt. baktım özel doğum hastanesi de avrmış. Kısmet artık hayırlısı.Yazın hem hamileyim hem 18 aylık oğlumla bir de taşınacağım . Biraz zor geçecek hamilelik[/QUOTE]

canım ben hiç doğuya gitmedim ama geçen seneki kpss bilgilerime dayanarak şunu söyleyebilirim. ığdırın havası doğu gibi değilmiş. ılıman bir iklimi var hatta akdeniz bölgesinde yetişen bitkiler bile varmış orda. urfayı hiç bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…