- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #2.601
alttan baktıramam cnım ,daha once bı kez yasadım o durumu bı daha yasamak ıstemıyorum
bı de esımın yanımda olmasını ıstıyorum ama esımın benı o durumda gormesını ıstemıyorum da
bı ıhtımal haftaya gısıp karından baktırabılırım ama bılemıyorum
valla canım bunlar kadınların yorumları ne kadar gerçek bilmem gerçi banada kızıma hamileyken herkez oğlun olacak karnın sivri bilmem popon şöle böle birsürü şey diyolardı ama kızım oldu şükürler olsun çirkinlik konusuna katılıyorum yalnız ama sen daha başındasın 6-7aydan sora yüz değişiyo gerçekten ben kızımda bayağı çirkinleşmiştim hergören şaırıyodu nasıl olsun böle diye gelinimizde bayağı güzelleşişti oğlu oldu ne kadar doğru bilmem
iyide bu kişiden kişiye değişir bunun için bence 2. çocuğu olanlar karşılaştırma yapabilir... annem öyle bilmiş kardeşlerimin erkek olacağını... annem bana hamileyken hiç buluntı yaşamamış çok rahat geçmiş hamileliği kardeşlerimde aşırı değilmiş ama bulantı yaşamış bana hamileliğinden farklıymış....
benim annem ne bende ne erkek kardeşimde bulantı yaşamamış. biri bişey diyo, biri bişey diyo :))
bulantıyı bılmıyorum ama cırkınlesme guzellesme durumunu bılıyorum bende
benı her goren oglun olucak dedı hatta hamıle oldugumu bılmedıgım zamanlarda herkes sende var gıbı dedı
hatta yok dedıgımde ıse varda saklıyor demısler herkes anlamıstı
ben erkek hıssedıyordum yogun olarak ama su an hıssetmıyorum bırsey
kızımsa gucenmesın dıye
eeee çok şanslısın ozaman...2 sindede rahat hamilelik geçirceksin ne güzel...
ne bileyim, heralde bu haftadan sonra başlamaz dimi?
canim peki orda nasil yani cankat da randevun olunca yine cok bekliormusun yoksa vaktinde aliniyonmu iceri ? :44:
selam kızlar bende 9 haftalık hamileyim çok bulantım oluyor mutfağa hiç giremiyorum hele buzdolabını açamıyorum herşey kokuyor ben bunları yaşarken eşim birde illa normal doğum olsun diye tutturuyor buda beni strese sokuyor bence bu kararı ben vermeliyim zaten bazı problemlerim var hemoroit problemim var normal doğumdan sonra zorlanmaktan dolayı artmasından korkuyorum çevremde bunu yaşayan kişiler var bilmiyorum belkide kendi vucuduma yapılacak bir mudahileye kendim karar vermek istiyorum hem:26:
çok geçmş olsun inş çabuk geçer bu günlerin....doğum için daha çok erken şimdiden düşünme eşine tamam de geç...drunla konuş bu konuyu belki bebeğin pozisyonu sezeryana uygunolacak bilinmez şimdiden.....
ama şunu unutma sezeryan kolay bir şey değil narkoz alıyorsun bebekte alıyor sonuçta bir ameliyat her türlü riski var
ben miyom ameliyatı oldum aynı sezeyan gibi çok zor sonrarı birilerine muhtaçsin hep bakım için...
merhabalar herkese
sevdecim insallah keseyi gorusrsun 5+3 te bak ben sana ornek olurum belki ben yarin gidiyorum doktora gelir gelmez yazarim sana neler oldugunu Insallah bende gorurum ve hersey yolundadir cok heyecanliyim yerimde duramiyorum saatler nasil gececek acaba.
selam kızlar:)
bugün sonunda bebeğimin kalbinin sesini duydum şükürler olsun,rabbim bekleyen diğer annelerimizi de bu duyguyu yaşatsın inşallah.tarif edilemez bir şey mükemmel bi duygu bu
ama biraz sorun var,kesenin ucunda biraz bozukluk gördü dr um.vücut atmaya çalışıyor tedaviye devam edeceğiz dedi.tutunma problemi var bebeğin.iğnelere devam dedi.en azından tedaviden cevap alıyoruz buna da şükür.hayırlısıyla şu 3 ayı atlatırsam allahın izniyle daha da rahatlayacağım.2 hafta sonra yeniden gideceğiz.sorunlu gebelik olduğu için yakın takip olması gerekiyormuş.
inşallah bu sefer benimle kalacak bebeğim,inanıyorum ve dua ediyorum.hepimiz gönlünce olsun....
selam kızlar bende 9 haftalık hamileyim çok bulantım oluyor mutfağa hiç giremiyorum hele buzdolabını açamıyorum herşey kokuyor ben bunları yaşarken eşim birde illa normal doğum olsun diye tutturuyor buda beni strese sokuyor bence bu kararı ben vermeliyim zaten bazı problemlerim var hemoroit problemim var normal doğumdan sonra zorlanmaktan dolayı artmasından korkuyorum çevremde bunu yaşayan kişiler var bilmiyorum belkide kendi vucuduma yapılacak bir mudahileye kendim karar vermek istiyorum hem:26:
Kızlar bunu biliyormuydunuz?
hamile kişinin başına az bişey haberi olmadan tuz serpiyorlar ilerleyen dakikalarda hamile ağzını yada çenesini kaşırsa kızı,burnunu kaşırsa oğlu oluyormuş :) hafta sonu misafirlerim vardı ben hiç farkına varmadım kafama tuz dökmüşler bende ağzımı kaşımışım...bakalım doğru çakacakmı ....
selam kızlar,
geçmişi okudum geldim :)
dün doktora gittik kalp atışlarımızı dinledik
bulantılar tam hızıyla devam ediyor malesef, birde bu yetmezmiş gibi pazar akşamı kan gelmişti çok korktum hemen acile gittik şükür birşey yok dedi doktor :)
bende işe gelmek zorunda olanlardanım malesef
ve çok yorgun hissediyorum kendimi...
dua edin kızlar bu sefer ayrılmayayım bebişimden
Gunaydınlar herkese :) dun doktora gıttım daha oncede bebısın kalp atıslarını duymustuk dun yıne gorduk 1 bucuk cm olmus ekrandan kalbını goruyosunuz pıt pıt atıyo cok ılgınc cok guzeldı.25 nısana gun verdı 2 lı tarama testı olucak.allah yardımcımız olsun ınsallah.hepımız saglıklı bı sekılde bebıslerımıze kavusuruz ınsallah.allah herkesın gonlune gore hayırlısını versın.
tünaydın kızlarr nasıllsınız bakalımmm.daha i.olacaksınızzz 3 ayı atlatın bir bakalımbulantılar halsizlikler azalır 6 aydan sonra son 3 ayda sıkıntılı oluyor ama deger
canım agzına saglık teşşekkür ederim 41 tane yasine başladık okuyabilecekler yada okumuş olanlar bana özelden atarsa gerisinide ben kendi arkadaşlarıma söyleyecem.insaallah 41 etamamlayacagız.
okuyanlar bana özelden mesaj atarlarsa sayalım.çok teşşekkürler şimdiden
canım ayetel kürside bir sınır yok sadece dualarınıza ihtiyacım var canım.hepinizin agzına saglık
selam kızlarrrr ,
ben 6+ 4 ıken gıdıcegım doktora ınsallah kalp atısını duyarım :)
merhaba arkadaşlar nasılsınız
bebeğim1 canım dua ettim senin için işallah kabul olur
dün dr a gittik karından baktı keseyi gördük sadece ama biraz küçüktü ultrasonda 4 +6 günlük çıktı 2 hafta sonra tekrar gel dedi hem bebeği hem kalp atışlarını görürüz dedi bide tahlilleri yaparız dedi bukadar yani hamileyim artık içim rahatladı görünce:97:
heralde idrar tahlilinde de geç çıkması bu yüzdenmiş geç döllenmiş o yüzden idrarda hep silik çıkıyordu sonradan netleşti
canım ben 6+5 im bende aynı senin gibiyim sadece uyku var bende de valla bende çok korkuyom:18: Bana da normal gelmiyo sen ne kadarlıksın
merhaba arkadaşlar nasılsınız
bebeğim1 canım dua ettim senin için işallah kabul olur
dün dr a gittik karından baktı keseyi gördük sadece ama biraz küçüktü ultrasonda 4 +6 günlük çıktı 2 hafta sonra tekrar gel dedi hem bebeği hem kalp atışlarını görürüz dedi bide tahlilleri yaparız dedi bukadar yani hamileyim artık içim rahatladı görünce:97:
heralde idrar tahlilinde de geç çıkması bu yüzdenmiş geç döllenmiş o yüzden idrarda hep silik çıkıyordu sonradan netleşti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?