- 19 Temmuz 2010
- 988
- 14
- 98
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #2.581
günaydın kızlar nasılsınız? kızlar ben 2 gündür hiç bişe hissetmiyorum ne midem bulanıyo hiç bulanmadı zaten ne de kasklarım ağrıyo. ağrı vardı 2 gündür yok sadece dokununca göğüslerim ağrıyo benim gibi olan var mı yarın gidicem doktora:26:
canım ben 6+5 im bende aynı senin gibiyim sadece uyku var bende de valla bende çok korkuyom:18: bana da normal gelmiyo sen ne kadarlıksın
hiç korkma biz %30 luk şanslı kısımdanız....bende uykuda yok..içinizi ferah tutun keyfini çıkarın bu günlerin....ben öyle yapıyorum....hergün şükrediyorum böyle olduğum için....
benim annemde böyleymş bana hamileyken hiç fark etmemiş hamileliğini mutlaka sizlerde ailede vardır böyle rahat hamilelik geçiren
ohhhh ne güzel valla çok şanslısın benim daha başlamadı bulantılar ama benim hamileliğim pis gerçer
çokk şükür evet şimdilik güzel gidiyor.....eğer seninde cinsiyet farklı olursa belki daha kolay geçer hamileliğin hiç belli olmaz....inş sende çok rahat edersin bu sefer...
selam kızlarrrr ,
ben 6+ 4 ıken gıdıcegım doktora ınsallah kalp atısını duyarım :)
selam kızlarrrr ,
selam kızlarrrr ,
valla bilmemki canım ilk hamileliğimdede düşüğümdede çok çekmiştim bulantıdan oyüzden şuan yemek yerken dikkatli yiyorum tiksinti felan olmasın diye anneme çekmişim bende oda ölemiş bulantısı çok olurmuş bakalım haftaya kadar başlar gibi geliyo hayırlısı olsun bebişim iyi olsunda dayanırım
kızlar bulantıyla cinsiyetin alakası nasıl oluyor? komşu teyzye bulantım yok diyorum o zaman erkek diyor, uykum var diyorum o zaman kız diyorbide sen çirkinleştin senin kızın olacak diyor
kızlar bulantıyla cinsiyetin alakası nasıl oluyor? komşu teyzye bulantım yok diyorum o zaman erkek diyor, uykum var diyorum o zaman kız diyorbide sen çirkinleştin senin kızın olacak diyor
sağol canım hayırlısı bakalım Rabbim yardımcımız olsunduyarsın canım inş ben 6+5 iken duymuştum....
hımmm inş bu sefer rahat geçer bol bol dua et.....Allah yardımcın olsun...
keseye bakmamaya mı karar verdiniz?
valla canım bunlar kadınların yorumları ne kadar gerçek bilmem gerçi banada kızıma hamileyken herkez oğlun olacak karnın sivri bilmem popon şöle böle birsürü şey diyolardı ama kızım oldu şükürler olsun çirkinlik konusuna katılıyorum yalnız ama sen daha başındasın 6-7aydan sora yüz değişiyo gerçekten ben kızımda bayağı çirkinleşmiştim hergören şaırıyodu nasıl olsun böle diye gelinimizde bayağı güzelleşişti oğlu oldu ne kadar doğru bilmem
sulisim nasıl geçti yolculuk, dönüş ne zaman?
bunu bende duydum kız kendini oğlan anneyi güzelleştirir derler bizde.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?