- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #2.841
mrb canım seninlee aynıyız benimde sat 18i yarın doktora gidicem ben ilk defa bakalım görebilcekmiyiz keseyi inşlh bir sorun çıkmaz sen ne zaman gördün keseyi normal ultrasonlamı vaj. ultrsnlamı baktırdın canım..bu arada hayırlı olsun hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz inşlh
öyle artık kızımda yaşamadım sadece başta gaz sonda da mide yanbması çekmiştim
selam kıslarrrrr...... bende Allah kucağıma almayı nasip ederse kasımda anne olacam tahmini kasım 20.......kasıklarım çok ağrıoo adet olcakmısımm gibi hamilelğimi öğrendimden beri sizdede varmı......
mrb arkadaşlar okuldan yeni geldim ama hiçbişe anlamadm inann. canm sıkılıyo ama takmak istemiyorum Allahım büyük. benm gibi geç döllenme olan var mı beta hcg niz kaçtı
geç döllenme benim ki.... sat 16 şubat ... betam 15 martta 45... 5 gün sonra başkabi hastanede 216. 2 gün sonra 406... çıktı aradan 1 hafta geçti yarın dr gidicem....
cnm ne diyeceğimi bilemedim çok üzülldüm geçmiş olsnkızlar ben çok kötüyüm
bu sabah kanamam başladı
ve düşük yapıyorum bebeğim gelişmiyormuş
ben artık bu topicten ayrılıyorum
hepinize sağlıklı hamilelik hayırlı doğumlar dilerm
nolur kendinize çok çok iyi bakın
hepinizi öpüyorum
benim eşim ilk çocukta erkek erkek dedi erkek oldu çin tak erkektikocaların gönlğnden erkek geçiyo da ondan:):)
gerçi benim eşim erkek istiyo ama kesin kızımız olur diyo, içine kız doğuyomuş..
mrb arkadaşlar okuldan yeni geldim ama hiçbişe anlamadm inann. canm sıkılıyo ama takmak istemiyorum Allahım büyük. benm gibi geç döllenme olan var mı beta hcg niz kaçtı
arkadaşlar bu çizelge nasıl yapılıyor ben lilypie sitesinden yaptım ama bu site kabul etmedi başka sitelerdendemi yapılıyor?
canım doktora ilk mi gitcen kesen göründü mü
hayırlı olsun canım allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin.bende 8 haftalık hamileyim 1 oğlum var oğluma kardeş gelecek.bizim evdede ultarason çıktısı oğlumun elinde dolanıyo,:)):)
arkadaşlar bu çizelge nasıl yapılıyor ben lilypie sitesinden yaptım ama bu site kabul etmedi başka sitelerdendemi yapılıyor?
canım benim beta hcg adetim 1 gün geçtiğinde 390 dı o zaman doktorum hiç geç döllenme falan dememişti. sat a göre 5+3 deyiz bizde. bugün doktora gittim kese göründü ama içinde bişey yok dedi. ve şu anda keseye göre 4 haftalık görünüyo dedi. haftaya tekrar çağırdı
maaşallah canım emin ol benden daha iyi durumdasın:) bebişin hızla büyücek annesi...
bak ben daha hiç bişi görmedim... bugün bende gidicektim aksilikler oldu inşallah yarın görürüm....
canımm ya çok saol ne bilim doktor umutlu konuşmayınca canımı sıktı boş gebelik de olabilir deyince alt üst oldum okuldada ne yaptığımı bilemedim. Allahım büyük o korusun kuzularımızı
inşallah canımm sen de hayrlısıyla görürsün kuzunu. şu günleri sağlıkla bi geçirsek:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?