- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #29.441
Ben bunu en iyisi garantiye almak için devlet hastanesinin başhekimliğine sorayım. Çünkü eltim doğum yaparken birden sancısı kesildi ve bebeğin kalp atışları yavaşladı. Kaynımı istediler eşinizi sezeryana alabilir miyiz diye. Oda lavabodaymış kayınvalidem ben imzalayım dedi hayır eşi olmak zorunda dediler. Ben annesiyim dedi olabilir eşi gerekli dediler. Sinir olduk Yani oldu eşin o sırada geliyor yolda veya bi sorun oldu gelemiyor. Napıcaklar o zaman onu merak ediyorum. Ben tevekküle inanmadığım için eşeğimi sağlam kazığa iyice bağlarım.
olsun biz dinleriz
ben bir avukat olarak hastayada yakınınada imzalatılan o kağıtların hukuken bir anlamı olmadığını düşünüyorum çünkü müzayaka hali diye bir şey var...sen o zor durumda durumun vehametini yada iyiliğini anlayacak durumda değilsin ve onlara inanmak zorundasın,kesicez derler mecbur olduğunu düşündüğün için evet dersin,buda karar vermenin sağlıklı olmadığını gösterir...sana yapılacak tıbbi müdahaleyi red edecek durumda değilsindir çünkü....
akıllarınca kendilerini garanti altına alıyorlar işte...ben daha ceza alan doktor görmedim kızlar...bir duruşmamı beklerken tazminat davasına şahit olmuştum,iki yaşındaki çocuğun gözünün biri alınmıştı sırf doktorunun kusuru yüzünden...ama tazminata mahkum olmamıştı sebebi adli tıptan gelen rapordu...uzman hekimin muayene esnasında bunu fark etmemesi doğaldır diye gelen rapor yüzünden...o fark etmeyecekte ben edicem sanki...
Meme ucu çıkarıcı alın kızlar. Onun dışında doğumdan bi hafta önce filan meme ucu çıkarıcı masaja başlanabiliyormuş. Doktora sorun söyler mutlaka. benim teyzemde yokmuş Samanta Fox gibi ama ucu yok. Annem genç kız olduğumuzda kardeşimi de benide kontrol etmişti. İlerde sorun olmasın ne gerekiyorsa şimdiden yapalım diye. Ayrıca göğüs uçlarıda işe yarıyor. En küçük boyundan alırız bebiklerin küçücük ağızlarına uygun olsun diye. Kesin çözüm daha 10 ay önce arkadaşımın oğlu oldu meme ucu yoktu. Göğüs ucu aldık (hatta mağazadaydık bi arkadaşı gönderdik elinde göğüs ucuyla hastaneye) hiç sorunsuz emzirdi daha sonra meme ucu çıktı zaten bebek vakumladığı için.
ayrıca ibocuğum aldığın makina dünyanın en iyi süt sağım makinası. ama biberonla senin üniversite hocası verecek haberin ola sen vermeyeceksin. saklama poşetinden biberona koyuyorsun sonra biberon ısıtıcısına. Bu kadar basit. Hatta biberonla kim besliyecekse görev onun haberin ola. Baba oluyor en nihayetinde patates çuvalımı bu.
sağol canım
dıyelımkı bu sutu sagdık da sakladık dolapta,
bebek ıcecegı zaman ısıtacagız dımı:26:
ne kadar ısıtacaz ılık mı olacak,
cok cahılım bunu hıc dusunmemıstım:26:
Meme ucu çıkarıcı alın kızlar. Onun dışında doğumdan bi hafta önce filan meme ucu çıkarıcı masaja başlanabiliyormuş. Doktora sorun söyler mutlaka. benim teyzemde yokmuş Samanta Fox gibi ama ucu yok. Annem genç kız olduğumuzda kardeşimi de benide kontrol etmişti. İlerde sorun olmasın ne gerekiyorsa şimdiden yapalım diye. Ayrıca göğüs uçlarıda işe yarıyor. En küçük boyundan alırız bebiklerin küçücük ağızlarına uygun olsun diye. Kesin çözüm daha 10 ay önce arkadaşımın oğlu oldu meme ucu yoktu. Göğüs ucu aldık (hatta mağazadaydık bi arkadaşı gönderdik elinde göğüs ucuyla hastaneye) hiç sorunsuz emzirdi daha sonra meme ucu çıktı zaten bebek vakumladığı için.
ayrıca ibocuğum aldığın makina dünyanın en iyi süt sağım makinası. ama biberonla senin üniversite hocası verecek haberin ola sen vermeyeceksin. saklama poşetinden biberona koyuyorsun sonra biberon ısıtıcısına. Bu kadar basit. Hatta biberonla kim besliyecekse görev onun haberin ola. Baba oluyor en nihayetinde patates çuvalımı bu.
Ama türk tabibler birliğinin internet sitesinde bu konu ile ilgili mevzuat açık kağıdı imzalatacaksın diyor. Ben kendim evde hazırlasam imzalatsam aklı selim iken hastaneye yalnız gidersem lazım olunca versem. Olmaz mı ki? Hem olmaz olmaz bak akşam senin koca yokmuş. Tatbikatta olabilir göreve de gitmiş olabilir. O zaman nolacak. Bu yasanın açık biyeri vardır ama bulamıyorum :84::84::84::84::84: deliricem:84::84::84::84::84::84:
Yeni doğan taburcu eğitimi | Bebek ve Hamilelik | Bebisler.com - YouTube
canım bak burda hemşire ablam anlatmış bende çok bildiğimden değil ama pompayla sağdığın süt oda sıcaklığında 5-6 saat buzdolabında 24 saatderin dondurucu da 6 aya kadar saklanabiliyormuş. buzluktan çıkardıktan sonra ya kendi haline bırakacakmışız ya da benmari usul diyolar ya öyle ısıtacakmışız direk olmazmış
ben de onların yalancısıyım
hee o verecek tabı
gazını da o cıkaracak
onu cıkarırım dıyo evladım degıl mı
neyse kendısı su an benım hötüme çare bulmak ıcın eczacıları dolaşmakla meşgul
kızlar sisin burnunuz dudaklarınız şiştimi hiç bende daha bi değişiklik yok hiç çatlağımda olmadı korkuorum sonda bana süpriz yapıcak bunlar:18:
Ama türk tabibler birliğinin internet sitesinde bu konu ile ilgili mevzuat açık kağıdı imzalatacaksın diyor. Ben kendim evde hazırlasam imzalatsam aklı selim iken hastaneye yalnız gidersem lazım olunca versem. Olmaz mı ki? Hem olmaz olmaz bak akşam senin koca yokmuş. Tatbikatta olabilir göreve de gitmiş olabilir. O zaman nolacak. Bu yasanın açık biyeri vardır ama bulamıyorum :84::84::84::84::84: deliricem:84::84::84::84::84::84:
aman canım inş böle aciliyete gerek kalmaz da sende normal normal doğurursun çocuğunu Allahın izniyle
ay canım geçmiş olsun zordur bea fena acır o
ben nefes almakta zorlanıyorum burnun görüntüde şiş değil ama içerden şiş anlıyorum. bide nefes darlığım var zaten. ayrıca horlamaya da başlamışım(
bendede çatlak yok ama annem daha sevinme ben doğurduktan sonra görmüştüm haritayı dedi :)
Komplo teorisi diyebilirsiniz ama. İnşallah, nasipse, Allah korusun kavramları bana göre değil. Başkaları mutlu olduğu için kullanıyorum ama bu tabirleri çok üzgünüm beni asla tatmin etmiyor. O yüzden benim herşeyi araştırıp ona göre hamle yapmam lazım.
acıyo kaşınıyo sızlıyo batıyo
bu kız dogmadan benı pert ettı,
ergenlık sorunlarıyla ugrasırken ruhumu teslım ederım herhal
ay ay fena senin normal olmayacak dimi normal doğumda zorlanmadan hepten çıkıomuş o melet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?