- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #29.481
sen bide koltuk altından mı büyüyosun yani... vayyyyyy..hep birlikte gidelim işte, baya indirim alırız.. benim durum hep vahimdi, ergenliğe girdiğim gündne beri nefret ediyorum göğüslerimden
Benimkide aynen öyleydi artık yolunu yordamını öğrendi bi kaç gündür hıçkırık filan yok denecek kadar az.
Bu arada sen Emilia adını nasıl koyucan kızına nüfus müdürlüğü izin veriyor mu?
ayy benimkiler hoştu ya insan ebatındaydı en azından şimdi önce memelerimle tanışıyosun sonra yüzümü görüyosun o derece yanii...sen bide koltuk altından mı büyüyosun yani... vayyyyyy..hep birlikte gidelim işte, baya indirim alırız.. benim durum hep vahimdi, ergenliğe girdiğim gündne beri nefret ediyorum göğüslerimden
Benimkide aynen öyleydi artık yolunu yordamını öğrendi bi kaç gündür hıçkırık filan yok denecek kadar az.
valla hıc olmamasından ıyıdır
benım ev arkadasım,
senle evlenmemın en buyuk nedenı memelerın dıyorutanmaz
"oglum kucuklukten berı soyler,
ırı goguslu esmer bı kızla evlenıcem dıye,
en sonunda senı buldu"
bu da kaynanamdan ıncıler
gıttım sordum sahıden bu fantazınden bahsedıyormusun her yerde,
sacmalama ya ne alakası var dedı,
annen herkesın ıcınde anlattı dedım:82::82:
Canim cok gecmis olsun insaallah zamaninda,hayirli dogumlar diliyorum.Insaallah erken olmaz kuvezde kalinca cok kötü oluyor ben biliyoyrum ablamdan.Rabbim seninle ve bebisinle olsun canim benim.selamun aleykum cicilerim nasilsiniz hamilelik nasil gidiyor :) yavas yavas yaklasiyoruz doguma insaALLAH sagsaglim bebislerimiz kucaklariz
bu ara gecen hafta devlet hastanesine gittim cuma günü ultrasyon yaptilar suyum azalmispazarteside sonuclari doktora gösterdim ve sol tarafimda sanci baslamisti pazar gecesi uyuyamamistim bunlari doktora anlattim ve SIK SIK tuvalete ciktimi :S yildiz hanimda seni yakin takipe almaliyiz dedi bu cuma gene gitmeliyim nts ye baglicaklarmis dua edin kizlar insaALLAH birsey olmaz erkendogumdan da süpheleniom korkuyom herseyin hayirlisi insaALLAH dualerinizi eksik etmeyin canlar
gülüm RABBIM hayirli uzun ömürler versin cok saliha bir hatun ve hayirli bir evlat olur insaALLAH :) bizim yerimizede yersiniz insaALLAH pastadan
benım ev arkadasım,
en sonunda senı buldu"
benım ev arkadasım,
en sonunda senı buldu"
kızım senin kaynana gibisini töbe kimse bulamaz ha maşşalhı var
benim kaynanada oraya gittiğimizde bizi aynı yatakta yatırmazgıskançççç
kızlar merak ettim ya ne hıçkırığı bebek mi hıçkırıyo anlamadım
kızım senin kaynana gibisini töbe kimse bulamaz ha maşşalhı var
benim kısda günde 3-4 defa 15 er dakika hıçkırma nöbetlerine girio içi dışına çıkıo kızımın walla hıçkırdıkçada rahatsız oluo sürekli hareket halinde oluo o zamanda normaldir sanırım
senin kaynanada densizlikte 1 numara yanii... ıyy ne iğrenç ya, insan utanır gelinine böyle bişi söylemekten... benikiler irigöğüs kategorisinin de üstünde o yüzden kocamda memnun değildir heralde.. gerçi hiç olumlu veya olumsuz bişi söylemedi ama.. ben küçülttürme işin baya takınca bi dönem beni vazgeçirmek için yorum yaptı bi kaç kere o kadar.. o kadar acı çekmeye değermiymiş, ben zaten takılmam böyle şeylere filan...
evet bulamaz kımseAllah buldurmasın
balayında orta kulak ıltıhabı oldum,
kıbrıstayız hastane vs ıslerı de orda malum pek işe yaramaz,
kulaklar tamamen gıttı artık benım,
bızımkı dedıkı benım annem de kulaktan sorunlu tlfnla arayıp sorayım napmak lazımmıs.
aradı,
- anne sedanın kulakları tıkandı agrı yapıyor sanırım ıltıhaplanmıs napmak lazım
- aa oralar nasıl oglummm begendınız mı
- anneeee telefonda yurt dısı tarıfesı yazıyor gelınce anlatırım napacaz bu kızın kulagı cok agrıyo
- aaaaa cok guzel hareketler baslamıs televızyonda onu ızleyın oglum
- anne senın aklın basında mıhadı gorusuruz. çatttt!!! (telefon kapatma efektı )
yemın edıyorum konusma aynen bu sekılde basladı ve sonlandı
yorumu sıze bırakıyorum
hıckırıyolar canım.. sıvıyı yutunca..
ritmik arka arkaya hareket hissedersen hıckırma o ..
benimki bide hıckırık nöbetinde sinirlenip arada bi okkalı tekme indiriyor.. sanki ben hıckırtıyorumm..
hıckırıyolar canım.. sıvıyı yutunca..
ritmik arka arkaya hareket hissedersen hıckırma o ..
benimki bide hıckırık nöbetinde sinirlenip arada bi okkalı tekme indiriyor.. sanki ben hıckırtıyorumm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?