2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
sen bide koltuk altından mı büyüyosun yani... vayyyyyy..hep birlikte gidelim işte, baya indirim alırız.. benim durum hep vahimdi, ergenliğe girdiğim gündne beri nefret ediyorum göğüslerimden

valla hıc olmamasından ıyıdır
benım ev arkadasım,
senle evlenmemın en buyuk nedenı memelerın dıyor utanmaz

"oglum kucuklukten berı soyler,
ırı goguslu esmer bı kızla evlenıcem dıye,
en sonunda senı buldu"

bu da kaynanamdan ıncıler

gıttım sordum sahıden bu fantazınden bahsedıyormusun her yerde,
sacmalama ya ne alakası var dedı,
annen herkesın ıcınde anlattı dedım:82::82:

sen bide koltuk altından mı büyüyosun yani... vayyyyyy..hep birlikte gidelim işte, baya indirim alırız.. benim durum hep vahimdi, ergenliğe girdiğim gündne beri nefret ediyorum göğüslerimden
ayy benimkiler hoştu ya insan ebatındaydı en azından şimdi önce memelerimle tanışıyosun sonra yüzümü görüyosun o derece yanii...

verir verir,adaba mugayir bir kelime değilse ve türkçe karakterlerden oluşuyosa sorun çıkarmıyolar...

kızım senin kaynana gibisini töbe kimse bulamaz ha maşşalhı var

3 hafta var aramizda. Demekki 3 hafta sonra belkim benimkide ögrenir teyzesi. Bi an önce ögrensin yaa o hickirdikca ben mahfoluyom valla

Ben Zürih"te yasiyorum o yüzden isim konusunda bi sikintimiz yok. ve Türkiye"de de olmamasi tek dilegim!

Canim cok gecmis olsun insaallah zamaninda,hayirli dogumlar diliyorum.Insaallah erken olmaz kuvezde kalinca cok kötü oluyor ben biliyoyrum ablamdan.Rabbim seninle ve bebisinle olsun canim benim.
gülüm RABBIM hayirli uzun ömürler versin cok saliha bir hatun ve hayirli bir evlat olur insaALLAH :) bizim yerimizede yersiniz insaALLAH pastadan

Cok cok tesekkür ederim dualarin icin canim,ben pek yiyemiyorum tatli ama kizimin hatrina bi tadina bakarim

maaşallah kaynanana :90::90:

senin kaynanada densizlikte 1 numara yanii... ıyy ne iğrenç ya, insan utanır gelinine böyle bişi söylemekten... benikiler irigöğüs kategorisinin de üstünde o yüzden kocamda memnun değildir heralde.. gerçi hiç olumlu veya olumsuz bişi söylemedi ama.. ben küçülttürme işin baya takınca bi dönem beni vazgeçirmek için yorum yaptı bi kaç kere o kadar.. o kadar acı çekmeye değermiymiş, ben zaten takılmam böyle şeylere filan...

bencede kimse bulamaz.. numunelik üretilmiş.. oda bizim iboya denk gelmiş..

bu arada benimkilerde dehset büyüdüler.. eşime diyorum bunlar bu kadar büyüdü eğer içi boşsa kafayı yerim ben diye.. kocaman kocaman tasıcaz bide sütümüz olmayacak.. Allahım kabusss....

kızlar merak ettim ya ne hıçkırığı bebek mi hıçkırıyo anlamadım

hıckırıyolar canım.. sıvıyı yutunca..

ritmik arka arkaya hareket hissedersen hıckırma o ..

benimki bide hıckırık nöbetinde sinirlenip arada bi okkalı tekme indiriyor.. sanki ben hıckırtıyorumm..

evet bulamaz kımse Allah buldurmasın

balayında orta kulak ıltıhabı oldum,
kıbrıstayız hastane vs ıslerı de orda malum pek işe yaramaz,
kulaklar tamamen gıttı artık benım,
bızımkı dedıkı benım annem de kulaktan sorunlu tlfnla arayıp sorayım napmak lazımmıs.

aradı,
- anne sedanın kulakları tıkandı agrı yapıyor sanırım ıltıhaplanmıs napmak lazım
- aa oralar nasıl oglummm begendınız mı
- anneeee telefonda yurt dısı tarıfesı yazıyor gelınce anlatırım napacaz bu kızın kulagı cok agrıyo
- aaaaa cok guzel hareketler baslamıs televızyonda onu ızleyın oglum
- anne senın aklın basında mı hadı gorusuruz. çatttt!!! (telefon kapatma efektı)

yemın edıyorum konusma aynen bu sekılde basladı ve sonlandı
yorumu sıze bırakıyorum

Evet hickirdikca daha bi tekme saciyo icerde valla. rahatsiz oluyo demekki. doktora gidince soram bi. yada kim önce gidiyosa sorsun anam bi zahmet. internetten arastirdigim diyaframini gelistiriyomus falan filan yaziyo. naapcak bu kadar gelistirip anlamadimki sarkicimi olcak ne?!!!

benim kaynanada oraya gittiğimizde bizi aynı yatakta yatırmazgıskançççç

anaaaa ınadına her gece kaç koynuna gir,
hep fikfik

bu arada badimiz krafty nerde yaw:26:
özledim ha

ooo daha ne bombalar var onda,
benım kocam memnundu eskı halınden ama su kapkara gbek ustune düşmüş memelerden pek memnun degıl tabisi

yorumsuzzzzzzz:90:

aynısını yapıyor benimkide çok hıçkırınca artık dışardan görünüyor hıçkırdığı. Geçen akşam eşim annesi ve babasının yanında baktı ben göbeğime bakıyom yine hıçkırıyo bizim kız dedi. Kayınvalidem nasıl yani dedi. Anne baksana karnına ritmik bir şekilde zıplıyor çocuk dedi. Kayınvalidem biz bişey bilmiyoruz dedi kocasına. Şimdi herşey biliniyor dedi. Demedim anne sende yap bak bizden öğrendiklerinle yeni deneyim yaşarsın diye. Hoş yapsa kimse bişey diyemez yaşı genç onun yaşında çocuk doğuran kadın çok. Daha 47 yaşında. Ama o alt takımdan kurtulmak için kendini parçalıyor

aa ilk kez duydum ne ilginç yerim ben onun hıçkırığını
haha bi de sinirlenip tekme atıyomuş maşallah

Herkese hayırlı doğumlar dilerim
Allah sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin
doğururken biz geride kalanlara dua etmeyi de unutmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…