- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #29.461
ay canım geçmiş olsun zordur bea fena acır o
yok kesıp alacaklar
sonra cıkısta aglayacam kestilerrrrr beni diye
nefes darlığım falan yok zaten göbeğim düştü aşağı bebek indi aşağı yani sıkıştırmıo banada doğumdan sonra görsün daha dur dediler beklemekteyim hala :18:
ben iki sene önce anal fissür denen bi ameliyat oıldum o da basur benzeri duramıyordum acıdan artık ama en çok doktor bi tarif yazmıştı eczanede bir krem yapmışlardı çok çok iyi gelmişti, eczaneler bilir heralde e tabi hamilelikte kullanılıyormu bilmiyorum bi de sıcağa yakın ılık su dolu kaba oturuyordum o da çok rahatlatıyordu
ben iki sene önce anal fissür denen bi ameliyat oıldum o da basur benzeri duramıyordum acıdan artık ama en çok doktor bi tarif yazmıştı eczanede bir krem yapmışlardı çok çok iyi gelmişti, eczaneler bilir heralde e tabi hamilelikte kullanılıyormu bilmiyorum bi de sıcağa yakın ılık su dolu kaba oturuyordum o da çok rahatlatıyordu
nefes darlığım varr hemde fazlasıyla bu bebeğin aşağıya inmedği anlamına mı geliyo.. gündüz yine idare ediyorm ama akşamları çok fena, soluk alıp verişim sokaktan duyuluyo galiba..
ibooooo emzirme işi bittikten sonra beraber gidelim doktora. ( şu devasa memeler için ) indirim yaparlar belki:) bende karar vermiştim küçültme işine ama herkes önce bi doğur emzir dedi. emzirme zamanındaki boyutunu düşünemiyorum bile.. kuzenimin memeleride çok büyükmüş bekarken, çocuk emzirdikten sonra küçülmüş, tek umudum ona çekmiş olmak.. ona benzemediysem doktor yolu banada göründü
nefes darlığım varr hemde fazlasıyla bu bebeğin aşağıya inmedği anlamına mı geliyo.. gündüz yine idare ediyorm ama akşamları çok fena, soluk alıp verişim sokaktan duyuluyo galiba..
ibooooo emzirme işi bittikten sonra beraber gidelim doktora. ( şu devasa memeler için ) indirim yaparlar belki:) bende karar vermiştim küçültme işine ama herkes önce bi doğur emzir dedi. emzirme zamanındaki boyutunu düşünemiyorum bile.. kuzenimin memeleride çok büyükmüş bekarken, çocuk emzirdikten sonra küçülmüş, tek umudum ona çekmiş olmak.. ona benzemediysem doktor yolu banada göründü
sen çatlak kremi kullanıyomusun canım?
bebek indiyse şafağı yemiş olabilir olabilir miisn acaba? :)
aklıma geldikçe kakao yağı kullanıorum ben walla bilmiorum yedimmi yemedimmi ama en fazla 3 yada 4 haftam kaldı onu biliorum korku b..ku selanik durumundayım son zamanlarda :18:
Komplo teorisi diyebilirsiniz ama. İnşallah, nasipse, Allah korusun kavramları bana göre değil. Başkaları mutlu olduğu için kullanıyorum ama bu tabirleri çok üzgünüm beni asla tatmin etmiyor. O yüzden benim herşeyi araştırıp ona göre hamle yapmam lazım.
ayy benim bide koltuk altımda aksesuar meme denen bi dokum var nasıloda bir meme dokusu olduğu için memelerim büyüdükçe haliyle oda büyüdü maşallahım var yani
ya kizlar, kuzum hickirmaktan icerde helak oldu yaaa!! cok üzülüyorum!benim takip ettigim yani hissettigim günde 4-5 hatta 6 kere en az 20 dak. süren hickirik nöbetlerine giriyo. normalmi bu kadar yaa!
ay kızlar cok fenayım,sagsaglım su cuma olsa dr umuza gıtsek dogurmadan... çişe gıdemıyorm o derece yani...
yani bu haftalarda üç buçuk atıyosun
ya kizlar, kuzum hickirmaktan icerde helak oldu yaaa!! cok üzülüyorum!benim takip ettigim yani hissettigim günde 4-5 hatta 6 kere en az 20 dak. süren hickirik nöbetlerine giriyo. normalmi bu kadar yaa!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?