2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
ay canım geçmiş olsun zordur bea fena acır o

ben iki sene önce anal fissür denen bi ameliyat oıldum o da basur benzeri duramıyordum acıdan artık ama en çok doktor bi tarif yazmıştı eczanede bir krem yapmışlardı çok çok iyi gelmişti, eczaneler bilir heralde e tabi hamilelikte kullanılıyormu bilmiyorum bi de sıcağa yakın ılık su dolu kaba oturuyordum o da çok rahatlatıyordu

bu amelıyatların piri ankarada bı doktor,
adı MEVLUT TOPBAŞ.
eksı sozlukte bıle yazın adını okuyun,
annem de fissürden ona amelıyat oldu,
kadın wcden sonra hungur hungur aglardı,
gıttı yarım saatte ısını hallettı geldı ohh mis senelerdır cok rahat.
adamın adı aklınızda olsun varsa bole hasta bı eş dost tavsıye edın gıtsın sevaptır.
yurt dısından bıle bu adama gelıyorlar o derece:26:

nefes darlığım varr hemde fazlasıyla bu bebeğin aşağıya inmedği anlamına mı geliyo.. gündüz yine idare ediyorm ama akşamları çok fena, soluk alıp verişim sokaktan duyuluyo galiba..

ibooooo emzirme işi bittikten sonra beraber gidelim doktora. ( şu devasa memeler için ) indirim yaparlar belki:) bende karar vermiştim küçültme işine ama herkes önce bi doğur emzir dedi. emzirme zamanındaki boyutunu düşünemiyorum bile.. kuzenimin memeleride çok büyükmüş bekarken, çocuk emzirdikten sonra küçülmüş, tek umudum ona çekmiş olmak.. ona benzemediysem doktor yolu banada göründü

ay ay canım geçmiş olsun bidaha yaşatmasın allahım ay neler var yaw hemoroit çok fazla ayakta kalmaktanda olurmuş eşim askerde iken olmuştu

benım toparlatmam da lazım,
kendımı 30 yas bakımına alacam,
dişler,catlaklar, memeler
banka kredısı ceker 2 senede oderım yemez ıcmez

ayy benim bide koltuk altımda aksesuar meme denen bi dokum var nasıloda bir meme dokusu olduğu için memelerim büyüdükçe haliyle oda büyüdü maşallahım var yani

ilk bebişte hiç çatlamadım aldığım 30 kiloya rağmen heryerim dümdüz oldu doğumdan sonra
şimdide çatlağım yok hiç çatlamam yine sanırım
ama göğüsler hamileyken şişti tabi normal diler bebekten önce 1,5 yaşına kadar emzirdim sonra
Allahım resmen bir deri pörsüğü oldular kolunu havaya kaldır buruşuk bir deri ığğğğk çok kötüydü
kaç sene üstümü çıkarmadım :92:
tam biraz biraz düzeliyordu yine hamile kaldım
şimdi iyiler ama emzirmeden sonra yerçekimine yenik düşeceklerdir
en iyisi protez koydurmak

ay kızlar cok fenayım,sagsaglım su cuma olsa dr umuza gıtsek dogurmadan... çişe gıdemıyorm o derece yani...

tabikide her zaman için hazırlık olmak zorundayız herşeye araştırıcaksın ki başına gelsdiğinde ellerin kolun bağlı çaresiz kalmayasın benim sana demek istediğim inş bunlara gerek kalmazda uğraşmazsın anlamında idi o raddeye gelmesin

ayy benim bide koltuk altımda aksesuar meme denen bi dokum var nasıloda bir meme dokusu olduğu için memelerim büyüdükçe haliyle oda büyüdü maşallahım var yani

sen bide koltuk altından mı büyüyosun yani... vayyyyyy..hep birlikte gidelim işte, baya indirim alırız.. benim durum hep vahimdi, ergenliğe girdiğim gündne beri nefret ediyorum göğüslerimden

ya kizlar, kuzum hickirmaktan icerde helak oldu yaaa!! cok üzülüyorum! benim takip ettigim yani hissettigim günde 4-5 hatta 6 kere en az 20 dak. süren hickirik nöbetlerine giriyo. normalmi bu kadar yaa!

ya kizlar, kuzum hickirmaktan icerde helak oldu yaaa!! cok üzülüyorum! benim takip ettigim yani hissettigim günde 4-5 hatta 6 kere en az 20 dak. süren hickirik nöbetlerine giriyo. normalmi bu kadar yaa!

Benimkide aynen öyleydi artık yolunu yordamını öğrendi bi kaç gündür hıçkırık filan yok denecek kadar az.

Bu arada sen Emilia adını nasıl koyucan kızına nüfus müdürlüğü izin veriyor mu?

benim kısda günde 3-4 defa 15 er dakika hıçkırma nöbetlerine girio içi dışına çıkıo kızımın walla hıçkırdıkçada rahatsız oluo sürekli hareket halinde oluo o zamanda normaldir sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…