- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #29.501
benim kaynanada oraya gittiğimizde bizi aynı yatakta yatırmazgıskançççç
gelir birazdan pisluk:)anaaaa ınadına her gece kaç koynuna gir,
hep fikfik
bu arada badimiz krafty nerde yaw:26:
özledim ha
ooo daha ne bombalar var onda,
benım kocam memnundu eskı halınden ama su kapkara gbek ustune düşmüş memelerden pek memnun degıl tabisi
neee bu gerçek mi??? nasıl beraber yatırmaz yaa parçalarım o kaynanayı, o kadarda ileri gitmesinler artık
ayy kıyamam sizmi ödüyosunuz?delimi ne...
bizimki de özel caba sarfeder.. bizimkilerin evi 2+1 .. bi keresinde bize salonda yatak yaptılar.. kendileri bi odada kaldı diğer odada da görümcem kocası kızı ve bekar olan görümcem birlikte uyumuslardı.. cok utanmıstım ama sesimi cıkarmadım... eşimde cıkarmadı.. zaten 3 kez gittik şimdiye kadar 2 yıl oldu.. neyseki 3+1 ev aldık onlara ... kurtulduk tamamiyle sorundan..daha evi görmedim ben ama ...kredisini ben ödediğime göre artık bi odasını haketmişimdir diye düüşünüyorum..
Neeeee aman allahım buna kocacın ne diyor...Ayy öle bişey hayatta olamaz o zaman hiç evlendirmeseymiş oğlunu bu ne biçim şey yaaa valla allah sabır versin...
delimi ne...
bizimki de özel caba sarfeder.. bizimkilerin evi 2+1 .. bi keresinde bize salonda yatak yaptılar.. kendileri bi odada kaldı diğer odada da görümcem kocası kızı ve bekar olan görümcem birlikte uyumuslardı.. cok utanmıstım ama sesimi cıkarmadım... eşimde cıkarmadı.. zaten 3 kez gittik şimdiye kadar 2 yıl oldu.. neyseki 3+1 ev aldık onlara ... kurtulduk tamamiyle sorundan..daha evi görmedim ben ama ...kredisini ben ödediğime göre artık bi odasını haketmişimdir diye düüşünüyorum..
gelir birazdan pisluk:)
geldi altta görünüyo.
gerçek simircim eşim made benimle yatacak dediğinde .öt kadar çekyatı açıyo sığ sığabilirsen malspor yaaa
aminn canım:)kocişte hiç memnun değilde evde yatacak yer yok malesef
Hayatım senin koca da oraya gittiğinizde akşam yatmadan önce biz kalkalım otele gidiyoruz desin niye dediğinde de eee senin evinde karımla ayrı yatırıyorsun bende otelde yer ayırttım sabaha görüşürüz desin. Çatlamazsa ne olayım. Ama bunu yapabilecek koca var mıdır onu bi bilmek lazım. Benimki inadına yaptığını anlarsa annesine taptığı halde söyler bu lafı. hatta anne bu çekyatta yatarsak biz birlikte e alt alta üst üste yatacağımız için hoş olmaz istersen sen bize başka bi yatak ayarla der.
benimki endense inadına yaptığını anlamamazlığa geliyor ve beni deli ediyor...evinin herbişeyini değiştirdi bi o salak çocuk odasına çift kişilk yatak alamadı neymiş kızı ranzasını çok severmiş ulan 100 kiloluk karı nasıl sığsın o ranzaya
ayy kıyamam sizmi ödüyosunuz?
aminn canım:)kocişte hiç memnun değilde evde yatacak yer yok malesef
kayınvalidenin evinin mi kredisini mi ödüyosun
sende kayınvalidene bi büyük ev al bence
şişme cıft kısılık yatagınızla gidin
donuste toplar eve getırırsın
anam fatma hakkaten meleksin haaaaaa...evt canım biz ödüyoruz..krediyi cektiğimiz hafta hamile oldugumu öğrendim hemde..
vardır bir hayır..
o yüzden ücretsiz izin alamıyorum..kayınvalidem de ben gelir bakarım sen merak etme diyor..
benim eşim evin bir oğlu.. ben dedim alalım diye.. yarın colugun cocuğun olur istesende yardım edemezsin ..yaslı insanlar gurur yapar isteyemezlerde dedim.. biz cogalmadan onları kiradan kurtaralım...oda sen bir meleksin diyip duruyor :)
şişme cıft kısılık yatagınızla gidin
donuste toplar eve getırırsın
evt canım biz ödüyoruz..krediyi cektiğimiz hafta hamile oldugumu öğrendim hemde..
vardır bir hayır..
o yüzden ücretsiz izin alamıyorum..kayınvalidem de ben gelir bakarım sen merak etme diyor..
benim eşim evin bir oğlu.. ben dedim alalım diye.. yarın colugun cocuğun olur istesende yardım edemezsin ..yaslı insanlar gurur yapar isteyemezlerde dedim.. biz cogalmadan onları kiradan kurtaralım...oda sen bir meleksin diyip duruyor :)
Pisluuukkk dedikleri kadar varsın yeminle. Kaynanan yüzünden mi böyle oldu yoksa hep mi böyleydin.
anam fatma hakkaten meleksin haaaaaa...
iyi fikir ibo pompası da var gider basarız
genelde boyleyım
baskalarının hayatı konusunda cok mantıklı cozumler uretıp kendı hayatıma pek uygulayamam
olm pompayı saklar butun gece sısırmekle ugrasırsınız,
bence pompanızı da goturun
madoş bızde kayhınpederımın bızım saftorozun adına cekıp odemedıgı kredıyı oduyoz,
sence ben de melekmıyım
yoksa eşşekmıyım
Biz o tiplere merkep başına gelen olaya da Nazi hücum kıtasının kısa adı diye bulmacalarda çıkan sözü diyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?