2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

Kız kocaya oraya masaj yaptıramayız ki. Adamlar aylardır görmeye görmeye birde masaj yapacaklar garipler elle ama o kadar mı diycez. Bu kadar zulüm Nazi Almanyasında bile olmamıştır.

Ayrıca ben devlet hastanesinde sordum mutlaka kesik atıyoruz dediler. Şimdi ben masaj yaptım beni kesmeyin desem asla dinlemezler birde kıllık çıkarabilirler. En narin ve en nazik yerimde hatalı bişeyler yapabilirler. O yüzden eğer normal doğum yapabilirsem Ağzımı açıpta akıl vermiycem.

cnm kaçıncı haftadasın sen.ben de pazartesi girdim nts ye.az az vardı bende de.doğm hakkında görüşmedik hçbşy.10 da gitcem bakalım.bende bebeğimin eşyalarını yıkadım.ütü var sadece.lohusa olarak 1 gecelik aldım bi de picama takımı.2 de emzirme sütyeni,göğüs pedi.hasta bezi var marketler de ve tek kullanımlık kilotlar varmş.onları çok tavsiye ediyolar.bende hacışakir sabun tozu var bebekler için onla yıkadım bide yumuşatıcı.çok güzel kokuyo.tavsiye ederim.

hadi ya walla bilmiyordum 2 sefer sürdüm inşallah bişey olmaz,çok sağol doktora gidince söyleyeyimde krem versin...

Ben kaçar şimdilik. Kaynanam lizöz başladı bana. Yetişmesi lazım bu kızın ne zaman geleceği belli değil dedi. O yüzden yemek yapma işi bana kaldı. Kayınpeder fasulyeyi ayıklamış beni bekliyor. Evimi toparlayıp çamaşırımı asıp onlara inicem.

kanzy
Laedry
asli_1981
nur11
sehnaz86
preg
elfinya
aychin
Sedus
simiramis
zuzzuu
gaky
lara_
kahvekolik
norsis

hadi kızlar cvp bekliyorum

benim okudugum kitaplardan birinde ayrintili bilgi vardi, bir haftadir uyguluyorum bende bakalim belki bir ise yarar ümidyiyle...belki daha önce bunu uygulayanlar vardir aramizda dedim yada tecrübesi olan birini taniyan vs henüz ses cikmadi bakalim...memlekette doktorlarimiz kesmeye pek merakli nerdeyse standart olarak uygulaniyor yurt disinda ebeler dogum esnasinda bile yirtilmasin kesilmesin diye masaj vs uygulayarak dogum esnasindaki olusan yaralanmalari engellemek icin ellerinden geleni yapiyorlar nerde bizde öylesi anca azarlarlar insani komut verir gibi konusurlar bak yine cok sinirlendim simdi

kanzy
Laedry
asli_1981
nur11
sehnaz86
preg
elfinya
aychin
Sedus
simiramis
zuzzuu
gaky
lara_
kahvekolik
norsis

hadi kızlar cvp bekliyorum

Bugünkü ilk mesajımda varım demiştim ya kız. Çekilişi nasıl yapıcaz onu öğrenecektin sen organizasyonda sana kaldı bu arada

Bugünkü ilk mesajımda varım demiştim ya kız. Çekilişi nasıl yapıcaz onu öğrenecektin sen organizasyonda sana kaldı bu arada

öğrendim canım. şu şekilde organize etmişler, aynen yapıştırıyorum mesajı

BEn yaptım canım katılacakların isimlerini kura için tek tek yazıp katlıosun ilk çıkan ismi listeye ekliosun sonra tekrar birini çekiosun yanına yazıosun 2.yazdığın ismi tekrar alt listeye geçiosun bir kura daha çekiosun onuda onun karşısına yazıosun örnek vereyim
ahmet-mehmet
mehmet-ali
ali-veli
bu şekilde devam edecek listen en son kim kalırsa
mesela velide ahmete alacak hediyeyi
sonra kimin kime çıktığını sadece sen bileceksin kimse bilmicek sonra kuralar bitince herkes sana özelde adını soyadı adresini yollucak sende kim kime çıktıysa tek tek onlara özelden msj atacaksın adresleri çetrefilli biraz ama güzel burada olursam sorularını yanıtlarım

oofffyaa sinir oldum yine bebek odası gelmiş sonunda.. bizde 2gündür eşimle bandırmadaydık kontrol için dün aradı adam siparişiniz geldi diye kalktık döndük eve bugünde aradık gel kur hadi diye yok adamın işi varmış pazardan önce gelemezmiş anam paranla rezillik çekiyon ya ne densiz sinir oldum bileydik dönmezdik hemen pazara kadar işede gitmiycekti eşim uff:95:

evet aynen öyle.illaki yırtılma olacak ama bu izi en aza indirgemek için perine masajı diye bişey varmış.
zuzzuu çok haklsın anca azarlarlar 2 kelime doğru düzgün konuşup hamile bayanı rahatlatayım demezler.bende şahit olmuştum hastanede.kadının ilk doğumu açılmayı bekliyo gelen giden azarladı muayene etti kızı sakinleştirelim demediler.korktum bende( bi yerde okudum Almanyada bebek ters olsa bile sıkıntı hali dışında bebekle konuşa konuşa bi şekilde doğum pozisyonuna sokup normal doğurması için uğraşıyorlarmış. çok şaşirdım tr deki hastanelerin kaçında normal olsun diye uğraşip dururlar k!!!

princess bacim romalı jakuzzi bebisini okuyunca yazmadan gecemedim benim kizimda ithal dügün öncesi korunma ve muayne icin bi görüneyim dedim bana doktorum cocugun anca tedaviyle olur yumurtaliklarin ikiside tıkalı dedi, cocuk istediginde gel bosa vakit harcama dedi....adet bile olmuyodum dogru dürüst eee biz naptik bu durumda? rahata bagladik ciktik gittik balayina dügünden sora :123: Sonuc Maldivlerde hint okyanusuna karsi "üretilen" egzotik bir bebek nası bisi cikcak cok merak ediyorum dogrusu :90:

topiğin neşesi seniiiiii
yorumlara da ayrı güldüm iyi ki kafasını ellemiş

canım ben şahsen kesisiz doğurabileceğimi hiç zannetmiyorum. sağlıcakla çıksın da kesilmiş etmiş çok da umrumda değil.
kilosu nasıl çıktı peki bebişin? niye böyle ya biri bişey diyor, biri bişey ?
50 defa yazdım gerçi :) ben 40 da yıkamıştım acaba ondan mı bu kadar zor açıldı. valla hiç okumadım 30 da yıkayın yazısını. yorganını narin 30 da yıkamıştım. sakın 40 da yıkamayın ütüsü çok zor oluyor valla.

Plesanta yaslanmasi ne ya ilk kez duyuyorum walla.Cok gecmis olsun insaallah cok ilerlemeden bebisine kavusursun.

sorma canım bende daha önce duymuştum ama neden olduğunu falan bilmiyordum,olacağını da hiç sanmıyordum
:18:
plasentada kalsiyum çökelmesi gibi bir şey.tüm gebeliklerde sona doğru yaşanabiliyormuş,eskiden kötü bir şey olarak nitelendirilirken şimdi doğal karşılanıyormuş.ama ağırlıklı olarak 37.haftadan sonrası normal sayılıyor sanırım.benim daha 33 35te gel dediler nts kontrolleri başlıyormuş herhalde onun için.ondan sonra da daha sık kontrol dediler.

canım bende lokman hekime karar vermiştim aslında hazirandan beri oraya gidiyordum ama son anda vazgeçtim.doğumevinde doğum yapmak daha sağlıklı olacak gibi geldi bana.riske atmak istemedim açıkçası.birde erken doğum gibi durumlarda özel hastaneler bir şey yapamadığında zaten doğumevlerien gönderiyor,bende hazırlıklı olmak istedim oyüzden son anda böyle oldu,dün ilk gidişimdi buraya zaten.

zekai tahire gittim bende daha önce aynen dediğin gibi oradan hoşlanmadığım için zaten etlik olsun bari dedim.bilmiyorum hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.şu plasenta sorununu bir atlatayımda,zaten artık böyle bir durum varken doğumevi'ne gitmek daha iyi ama doktor konusu karışık tabi hala bakalım ne olacak

gündüz yazmamı söylediler. şimdi bizde çekiliş yapıp hediyeleşsek. birbirimize anı olsa ne dersiniz? kimler katılır?

nette okumuştum hurma rahımde acılma yapıyomuş doguma bır hafta kala deli gibi hurma yemeyı düşünüyorum ablamda umreden getırdı hurmaları yedıgım hurmalar umarım benı tırmalamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…