- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #29.761
Hmmmm senin oglus biraz aceleci olacak galibaMerhaba bayanlar...
Dün dr. gittim bebeğimin başı haftasına göre çok aşağıdaymış.çatala girmiş.ve erken doğum olabilir dedi dr.um.nst ye bağladılar beni sancılar ne normal ne de anormal dedi.2 haftaya kadar sancılarımın şiddeti artarsa doğumu geciktirmek için ilaç vercekmiş.şuan da beklemedeyim.doğum iznine ayrıldım bu arada
bebeğim 2,5 kg olmuş oğluşum:))))
doğum çantamı da hazırladım yalnızca kendi kişisel bakım ürünlerim eksik onları tamamlayacağım.bir dalinin sıvı deterjanı ve yumuşatıcısını aldım kullandım gerçekten güzel.
tek eksiğimiz bebeğimin diğer giyisilerini yıkayıp ütülemek ve açtığım çekmeceye yerleştirmek kaldı.
bu arada kızlar lohusa dönemindeki özel durumumuz için ne kullanıcaz biz yanormal pedler mümkün değil olmaz ki?
cnm kaçıncı haftadasın sen.ben de pazartesi girdim nts ye.az az vardı bende de.doğm hakkında görüşmedik hçbşy.10 da gitcem bakalım.bende bebeğimin eşyalarını yıkadım.ütü var sadece.lohusa olarak 1 gecelik aldım bi de picama takımı.2 de emzirme sütyeni,göğüs pedi.hasta bezi var marketler de ve tek kullanımlık kilotlar varmş.onları çok tavsiye ediyolar.bende hacışakir sabun tozu var bebekler için onla yıkadım bide yumuşatıcı.çok güzel kokuyo.tavsiye ederim.
iki tane kapı süsü yaptım kızlar bakalım beğenecek misiniz :)
altlarına Yağmur Ada yazacağım bir de.
Eki Görüntüle 265342 Eki Görüntüle 265341
ayyy çok tatlı olmuşlar...eline sağlık.. kurdela sardın dimi, benimde el atmam lazım artık bu işe
Kızlar günaydın,
Dün bebişin mobilyaları geldi ama şifonyer eksik birkaç güne gelcekmiş..Geri kafalı satıcı kadın önceki gün hepsi gelicek demişti oysaki..Neyse bide benim beğendiğim modeldeki gardrop 3 kapılıydı o aptallar 2 kapılı göndermişler..Ben işteyken geldi komşuma anahtar bırakmıştım o ilgilendi sağolsun ama akşam eve gidince cinlendim resmen yaa..Benim bir işimde düzgün gitse şu hayatta....Bakalım arıycam şimdi mağazayı savunması ne olacak ben biliyordum başıma bi iş geleceğini ama...
Unnadoda dalin kampanyalı ilgilenenlere duyrulur ben 2 tane deterjan 2 tanede yumuşatıcı siparişi verdim :) deterjan 2 lt 12,99 yumuşatıcı 2 lt 5,25 iyimi başka yerlerde 21 tl gibi görmüştüm cazip geldi..
off şu bebek şekeri işi beni deli edecek.. seçemiyorum bi türlü, bebek biblolu bişi istemiyorum...bi kesenin içine iki lokum koycam o olacak sonunda..
off şu bebek şekeri işi beni deli edecek.. seçemiyorum bi türlü, bebek biblolu bişi istemiyorum...bi kesenin içine iki lokum koycam o olacak sonunda..
çok tatlılar ya neye sardın cnm bende yapayım
hepinize günaydin güzellll anne adaylari....biz suyumuz az diye pılımızı pırtımızı toplayıp ankaraya göc etmistik burdaki doktorumuzun tavsiyesi üzerine.... oraya gidince baska manzaralarla karsilastik, bu sefer suyun iyi kordondan beslenmesi düsük bebenin dendi 3 günde bir görmek istedihangi birine kafa patlayayim hangi birine üzüleyim kafa karisti tabiki :26: dün gidince cok tehlikeli bir durum yok beklicez duruma göre hareket edicez deyince doktorum izin alip evime döndüm bir hafta sonra tekrar ankaraya dönüyorum o zamana kadar aranizdayim insallah.....gönlümde hala normal dogum hayalleri var eger bebek bu arada bir sıkıntıya girmezse düsüncem ayni....bizde simdilik son durum böyle...
?
kanzy
Laedry
asli_1981
nur11
sehnaz86
preg
elfinya
aychin
Sedus
simiramis
zuzzuu
gaky
lara_
kahvekolik
norsis
hadi kızlar cvp bekliyorum
yok canım herkes durgun bugün.. Fazla ilerlemedik.. Ben bebek şekerlerine daldım:) ve işin içinden çıkamadım:)
selam annecikler; yine hızınıza yetişemedim vallahi. oku oku bitmiyo. malum çalışıyorum ben hala pek giremiyorum kk'ya ama iş o kadar yorucu olmaya başladı kibugün halsizlik, ağırlık, deli gibi bi uykusuzluk vardı. yoksa grip mi geliyo diye düşünmedim değil allah korusun ya .....:18: bide bugün dudağımda uçuk çıktı ve giderek büyüyo. bende vektavir diye güçlü bi krem var normalde uçuk çıktığı anda onu sürerdim. 1 saatte etkisini gösterirdi. o kadar etkili bi ilaç. ama gebelik kategosi C 'miş. sürmedimçekindim vallahi. ama uçuk ya dahada büyürse bebeğe olumsuz bi etkisi olur mu ? dudağımdada olsa sonuçta virüs bu . offf ya
doğal bi öneriniz varmı uçuğa karşı
benimkide ondan aşaa diil
kasım kızlarının hepsi şişko ve oynak olacak belli
acaba analarına çekmiş olabilirler mi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?