2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
kızlar sağolun cevaplar için ben de travazol kullanıyorum aşıntı olunca belki de ondandır neyse doğuralım da geçer herhalde hepsi teker teker

bu arada trawmacım ben de katılmak isterdim ama katılamıycam hediye olayına biraz riskli durumum var kendim çıkıp dolaşamıyorum istediğim gibi sonra erken filan doğururum uğraşamazsam arkadaşa ayıp olur

Hmmmm senin oglus biraz aceleci olacak galibaDogum iznine ayrilmissin hayirlisi olsun insaallah canim.ohhh masaallah hazirliklarda tamam gibi cok az kalmis.

Masaallah kizlar hazirliklar son sürat devam ediyor,bende yikadim bi utulemek kaldi.emzirme sütyeni filan almadim almayida düsünmüyrum,en son tr ye gittigimde kom marka bi sütyen almistim alti lastikli arkasi yüzücü formunda hamileliktede ondan cok memnun kaldim eminim emzirirkende kalirim cünkü cok rahat birde pencere acarak emmek iyi degilmis aslinda bebek annenin gögsüne temas etmesi lazim ya alttan kaldirdimmi bitti gittiÖzel durum icinse pederin biraz büyüklerini veriyorlar burda hastanede ve tek kullanimlik kilotlardan cok rahat oluyor,eve gelince ya gece pedi aliyorum ben yada en kötü ihtimal bebek bezi yetiyor kesinlikle

Son düzenleme:

Valla canım bu mobilyacı milleti böle oluyor işte napıcan...insanı krizlere sokarlar...

off şu bebek şekeri işi beni deli edecek.. seçemiyorum bi türlü, bebek biblolu bişi istemiyorum...bi kesenin içine iki lokum koycam o olacak sonunda..

Yaa kızlar bugün doktora gittim, benim bebiş makat gelişi durumda şu anda. Değişmezse zorunlu olarak sezeryan malesef. Aslında daha önce düşüğüm olduğundan hamileliğin başlarında doktorum sezeryan yapıcaz büyük ihtimalle diyordu ama çok şükür ki bugüne kadar sorunsuz bir hamilelik geçirdiğimden normal doğum telaffuz etmeye başlamıştık. Belki döner daha zamanımız var ya, bakalım. Bu arada burda bahsedilmişti, içeride bebeği çevirenler varmış. Onu sordum. Sakın ha dedi. Bebeğin kemiklerinde kırılmalar, annenin iç organlarında hasarlar söz konusu olabiliyormuş. Çok eski ama önerilmeyen bir yöntem dedi. Normal doğumdan başka şans olmadığında yapılıyormuş. Normal doğurucam diye de bebeğimin sağlığını riske atmak istemiyorum.

off şu bebek şekeri işi beni deli edecek.. seçemiyorum bi türlü, bebek biblolu bişi istemiyorum...bi kesenin içine iki lokum koycam o olacak sonunda..

ben eminönünden kare üzeri puantiyeli kutulardan aldım. içine renkli badem şekerlerinden koyucam. üzerlerine de yine eminönünden birkaç stiker aldım onları yapıştırıcam canım.
biblo bende istemedim. hoşuma gitmiyor.

zuzuu, nasıl anladılar bebeğin yeterince beslenemediğini. benim oğluş da bir haftada sadece 80 gr almış. beni de bir korku sardı acaba beslenememeye mi başladı diye..

kanzy
Laedry
asli_1981
nur11
sehnaz86
preg
elfinya
aychin
Sedus
simiramis
zuzzuu
gaky
lara_
kahvekolik
norsis

hadi kızlar cvp bekliyorum

ben de varım demiştim, hatta ilk cevaplayanlardandım...

iki tane kapı süsü yaptım kızlar bakalım beğenecek misiniz :)

altlarına Yağmur Ada yazacağım bir de.

Eki Görüntüle 265342 Eki Görüntüle 265341

sen mi yaptın bunları.. çok güzel olmuş.. güle güle kullan..

kızlar biz geldik geçmişi okuyamadım inşallah iyisinizdir eşim gececi fazla nete giremiyorum biraz önce doktordan geldik teyzeleri 34+2 ve 2600 gr. 46 cm olmuşuz çok şükür herşey yolunda sizin bebişlerde iyidir dualarım sizlerle yemek yapıcam ne yapıcam ben kaçım gelirim yine inşallah

Son düzenleme:
Yok canım herkes durgun bugün.. Fazla ilerlemedik.. Ben bebek şekerlerine daldım:) ve işin içinden çıkamadım:)

tahta kasık ısıt koy bacım işe yarıyor büyümemesi için..

gecenlerde bendede cıkmıstı.. zovirax sürdüm gecti..

benimkide ondan aşaa diil
kasım kızlarının hepsi şişko ve oynak olacak belli
acaba analarına çekmiş olabilirler mi :)

benim kızım da minnak ve oynak olcak...

ve hic anasına cekmemiş .. acaba eşimin halalarına mı cekti..evlerden uzak...

tih,tih,tih eyi gunler hatunlar iyi kaynatmissiniz yine okuyacam diye anam agladi...

benimde kizimin yatagi geldi bugunde nevresim takimi yikayacagim sonrada yerlestiririm besigine insallah.
yarinda ana kucagi gelicek insallah...pek bir eksimiz kalmadi sadece kuveti kaldi onuda bu hafta sonu alcam....

ay zuzu seninki de cok egzotik :)kiz vallahi bizde oyle olduk bacim roma donusunden sonra adetimi bekledimki sonra asilama yapacaktik.Rabbim o durumlara dusurmeden bizi, yavrumuzu nasip etti bize cok sukur...

bizde 3 gunluk tatilden kizimizla donduk sanirsam cunku oradayken tam yumurtalama gunlerimdi ve ben bu sefer hic birsey dusunmeden iliskiye girmistim esimle,normalde hep kasardim kendimi acaba bu sefer tuturacazmi bebegi,bu sefer bebegimiz olacakmi diye her iliski iskence olurdu resmen bana offff,offf Allah isteyen herkese nasip etsin cok zor cocuksuzluk ya.benim cevremde bebek kayniyor valla onlari gordukce moralim bozulur aglama krizlerine girerdim.kadinlar birini dogurup birine hamile kaliyordu ay benimde cildirasim geliyordu haliyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…