- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #29.781
küstüm oynamıyomkanzy
Laedry
asli_1981
nur11
sehnaz86
preg
elfinya
aychin
Sedus
simiramis
zuzzuu
gaky
lara_
kahvekolik
norsis
hadi kızlar cvp bekliyorum
slm canım sendeki sorun bende de var genital bölgem de şişlik,biraz kızarıklık ve kaşıntı oluyor bende doktora soramadım utandım..yalnız ben günlük ped kullanıyorum ondan şüpelendim şimdi peçete koyuyorum her lavaboya girdiğimde değiştiriyorum ve arasıra vazelin sürüyorum kaşıntı azalmaya başladı ve sivilce bezesi gibi bezeler vardı onlarda geçmeye başladı..
mersinli sen sirnaktaydin degilmi bacim?doktor isini nasil hallerdiyorsun ya?benim kizkardesimde sirnak-cizrede ogretmenlik yapiyor ve oda hamile doktor bulmakta zorlaniyor ayrica dogumunuda orada yapmak istemiyor su anda 3,5 aylik 15 tatilde memlekete donecek ve izine cikacak doguma kadar...
mersinli sen sirnaktaydin degilmi bacim?doktor isini nasil hallerdiyorsun ya?benim kizkardesimde sirnak-cizrede ogretmenlik yapiyor ve oda hamile doktor bulmakta zorlaniyor ayrica dogumunuda orada yapmak istemiyor su anda 3,5 aylik 15 tatilde memlekete donecek ve izine cikacak doguma kadar...
cok keyıfısızım,
işyerınde cok canım sıkıldı,
ev arkadasımı aradım,
mıdem cok kotu bulanıyor yetiş dedım
Allah affetsın yalan soledım ama napım canım sıkılıyor desem işim var otur oturdugun yerde dıyecektı:26:
üçkagıtcının kralı oldum resmen,
inşallah kızıma kotu ornek olmuyorumdur:78:
birimi canını sıktı yoksa öylesinemi sıkıldı?
boşver bunlarıda öğrenmesi lazım öyle düşün hayat acımasız ibocummm
oylesıne sıkıldı ya,
valla burdakı herkes canlı cenaze gıbı,
suratlare donuk,
sankı olmusler de hala ayakta gezıyorlar,
ınsanın ustlerıne toprak atası gelıyor
eve gıdıp yatayım zaten popom sızlıyor:26:
haftaya yoksun neyapacam yaaa,
sıkılırım ha delü
sorma canım bende daha önce duymuştum ama neden olduğunu falan bilmiyordum,olacağını da hiç sanmıyordum
:18:
plasentada kalsiyum çökelmesi gibi bir şey.tüm gebeliklerde sona doğru yaşanabiliyormuş,eskiden kötü bir şey olarak nitelendirilirken şimdi doğal karşılanıyormuş.ama ağırlıklı olarak 37.haftadan sonrası normal sayılıyor sanırım.benim daha 3335te gel dediler nts kontrolleri başlıyormuş herhalde onun için.ondan sonra da daha sık kontrol dediler.
canım bende lokman hekime karar vermiştim aslında hazirandan beri oraya gidiyordum ama son anda vazgeçtim.doğumevinde doğum yapmak daha sağlıklı olacak gibi geldi bana.riske atmak istemedim açıkçası.birde erken doğum gibi durumlarda özel hastaneler bir şey yapamadığında zaten doğumevlerien gönderiyor,bende hazırlıklı olmak istedim oyüzden son anda böyle oldu,dün ilk gidişimdi buraya zaten.
zekai tahire gittim bende daha önce aynen dediğin gibi oradan hoşlanmadığım için zaten etlik olsun bari dedim.bilmiyorum hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.şu plasenta sorununu bir atlatayımda,zaten artık böyle bir durum varken doğumevi'ne gitmek daha iyi ama doktor konusu karışık tabi halabakalım ne olacak
aboooo üçüncü dünya savaşının fitilleri ateşlenmiş sanırsam
ben krem ve fıtıl kullanıyom,
procto gyvenol,
sayesınde toparlandım ama doktora gıdene kadar pamuga zeytınyagı döküp sızlayan yere koy hemen agrısını alıyor,
doktor da muhtemelen bana verdıgı ılacları verecek sana,
1 gunde bıle hemen fayda edıyor rahatlarsın.
kaynanaya ıyı yapmıssın gelsın bıraz yardım etsın
gece gec vakte kadar calıstır
günaydınlar herkese,
dün sormuştum bugün yine sorim kızlar göbek deliği çukur olan varmı yoksa bendemi bi gariplik var benim ki hala çukur..
sağol canım cevabın için...
benim kızımda sürekli popo kaldırmaca oynuyor babası ile :)
geçmiş olsun canım, kayınvalidenede iyi yapmışsın gelsin yardıma biraz dışardan konuşması kolay.... bide yapsında görelim
Oku oku bitiremedim. Mayasılı diline vurmuş hatunlar gibisiniz maşallah. Koca kızım ANNE BENİ NİYE DİNLEMİYON BARİ BEN GİDİNCE OKURSUN DEYİP DURUYO. Diyemiyorum ki hatunlar acayip yazıyor muhabbete geç giriyorum diye.
Şimdi oda gitti okula bugün artık biraz iş yaparım herhalde.
Dün gece koca zorlamasıyla saat 10 da yattım. Ama 12 de uyandım süt içtim muz yedim. Saat 4 olmuştur herhalde diye saate bir baktım ki anam daha 2 saat olmuş yatalım Bi küfür kaydım herife o uyuyo tabii. Sonra tekrar yattım ama çok uyandım ve midem yandı saat 4 gibi bi talcid içmek zorunda kaldım. Ama sabah burnundan getirdim. Bi daha seninle aynı saatte asla yatmıycam dedim. Perişan oldum senin yüzünden dedim. Başım ağrıyor şuanda.
Neyse şimdi yaptığımız alıntılar ve bizim yazacaklarımız.
Bende benim tosbiki merak ediyorum. Ama senin kuzun benimkinden tombik diye biliyorum. Maalesef bizim doktor kilo söylemiyor. Ayrıca eşim ve evdeki diğer herkes 12-13ü gibi doğurursun diyorlar sinir oluyorum. Annem yine geç kaldı ben ona yanıyorum. Büyük kızımda da anne gelin demiştim ama onlar daha çok var deyip gelmemişlerdi. Geldikleri günden iki gün sonra kızım doğmuştu. Daha yatağı bie alınmamıştı. Ben hastanedeyken babam gidip almıştı. Şimdide 20 sinde gelmeyi planlıyoruz senin doğumun nasılsa 2 kasım'da diyorlar. Hayır 40 haftayı doldurduğum gün 2 kasım ama ben erkenden çıkarıcam gibi geliyor bana.
Ekim devriminin yıldönümü 17 ekim 1917. Ayrıca bizim evlilik yıldönümümüz.
Süper bi laf beğendim.
Hiç almasada olurdu onun zaten balina gibiydi.
Hayır canım tuvalete otururken üstüne oturmayasın veya o tazyikle birden çıkmasın diye kenarı kaçıyo.:76::76::76:
İki deli bugün sizin evde öyle mi süper bir mizansen olucak anlaşılan. Kocanı arayıp söyleyelim de bari bu akşam önce bi havuzlu kahve yapsın ne sen nede anası çekilmezsiniz ayık kafayla.
Çekilişin nasıl yapılacağını ayarla bende varım. Organizasyon sende gülüm.
iki tane kapı süsü yaptım kızlar bakalım beğenecek misiniz :)
altlarına Yağmur Ada yazacağım bir de.
Eki Görüntüle 265342 Eki Görüntüle 265341
slm kızlar ...dr geldık ilk defa babasız gıttık kontrole (babayla gıttıgımızde elıyle yada bacagıyla kapatıyodu bu zmna kadar öğrenememiştik cinsiyetini ))bebegım cınsıyetını gösterdi kız olacakmıs benım tatlı kızım babasından utanıyormus onun ıcın bu zmna kadar gostermemiş 33 hafta 5 günlük 2550 olmus ıkı hafta önce 2065 ti masallah benım tatlı cadıma dr amca herseyın güzel oldugunu soyledii biz cook mutluyuz belırsızlıkler gıttı kızımmm olacak :)))) sağlıkla gel kızıım
slm kızlar ...dr geldık ilk defa babasız gıttık kontrole (babayla gıttıgımızde elıyle yada bacagıyla kapatıyodu bu zmna kadar öğrenememiştik cinsiyetini ))bebegım cınsıyetını gösterdi kız olacakmıs benım tatlı kızım babasından utanıyormus onun ıcın bu zmna kadar gostermemiş 33 hafta 5 günlük 2550 olmus ıkı hafta önce 2065 ti masallah benım tatlı cadıma dr amca herseyın güzel oldugunu soyledii biz cook mutluyuz belırsızlıkler gıttı kızımmm olacak :)))) sağlıkla gel kızıım
kanzy
Laedry
asli_1981
nur11
sehnaz86
preg
elfinya
aychin
Sedus
simiramis
zuzzuu
gaky
lara_
kahvekolik
norsis
hadi kızlar cvp bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?