2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
cok keyıfısızım,
işyerınde cok canım sıkıldı,
ev arkadasımı aradım,
mıdem cok kotu bulanıyor yetiş dedım

Allah affetsın yalan soledım ama napım canım sıkılıyor desem işim var otur oturdugun yerde dıyecektı:26:
üçkagıtcının kralı oldum resmen,
inşallah kızıma kotu ornek olmuyorumdur:78:

mersinli sen sirnaktaydin degilmi bacim?doktor isini nasil hallerdiyorsun ya?benim kizkardesimde sirnak-cizrede ogretmenlik yapiyor ve oda hamile doktor bulmakta zorlaniyor ayrica dogumunuda orada yapmak istemiyor su anda 3,5 aylik 15 tatilde memlekete donecek ve izine cikacak doguma kadar...

genitl bölgenin ust kısmına yakın bır yerde mı kırmızı sivilcemtrak şeyler? eğer öyleyse günlük pedden.bende de vardı bıraktım. hava alsın dıye kagıt havlu bile kullanmadım ama sık sık çamasır değiştirdim .sonra gecti.kaşıntıda kızarıklıkta.

Selam kızlaaaaaarrrr..her zamanki gibi geçmiş meçmiş okuyamadım
İnşallah bebişler de,anneler de çok sağlıklıdır..herşey yolundadır umarım
Ben alışverişe başlayabildim sonunda:82:
detayları alıyorum şimdilik:82:çünkü demirbaşlar hep aklımda..bu ufak şeyleri unutursam bidaha töbe hatırlamam
Şöyle özet geçiyim..
Bunlara toplamda 117 TL ödedim..

Unibaby'den 4 paket yenidoğan ıslak mendil, Bebe yağı, Pişik Kremi, Şampuan
Sevi Bebe'den Emzirme yastığı,Küvet filesi minderi,Yan yatış yastığı,Yenidoğan bi paket 58 li Prima bez
Colors'dan nevresim takımı...

(Nevresim takımı dışında hepsi Limango indirim kampayasından)

Devam edecek

evet canım,merkezdeyim.doktor bulmuştum bitane ama zorunlusu bitmiş kaçacak 15 güne.bizde düşündük taşındık antepe karar kıldık.eşimin abisi kiliste.onlar hastane,dr buldular.kısmetse 10 ekimde gidecem.kardeşinde muayneye özeli olan birini bulabilir.doğuma yakın memleket yakınsa durmasın buralarda.kızımın nüfus cüzdanında şırnak yazmasını istemiyorum.

iki kere yolladı gene.

Son düzenleme:

birimi canını sıktı yoksa öylesinemi sıkıldı?
boşver bunlarıda öğrenmesi lazım öyle düşün hayat acımasız ibocummm

onlarda istemiyorlar senin gibi ayni fikirdeler memleket nevsehir kardesim memlekete donecek eside dogumda gelecek hayirlisi bakalim...

birimi canını sıktı yoksa öylesinemi sıkıldı?
boşver bunlarıda öğrenmesi lazım öyle düşün hayat acımasız ibocummm

oylesıne sıkıldı ya,
valla burdakı herkes canlı cenaze gıbı,
suratlare donuk,
sankı olmusler de hala ayakta gezıyorlar,
ınsanın ustlerıne toprak atası gelıyor

eve gıdıp yatayım zaten popom sızlıyor:26:
haftaya yoksun neyapacam yaaa,
sıkılırım ha delü

kızııııım değerimi bil işteben sana canlı bağlanırım merak etme...
bacım sende kendini fazla zorlama istersen doğumdan sonra raporla telafi edebilirsin ama bu yorgunluğunun telafisi yok en kısa zamanda ayrıl derim ben...

cnm hayırlısı olsn. inşallah atlatırsın.kendine sitres yapma ceviz fındık yoğurt ürünlerini tüket bol bol.güzel haberlerini bekliyrz

ay bugün herkesde bi sıkıntı var heralde.benimde canım çok sıkıldı güya kocam evdeydi sonra çıkıyım arkadaşa gitçem yemeklik bişilerde alır dönerim dedi peşine takılmak istedim götürmedi beni yürüyemiyom yoruluyom hemen zaten off evi bekliyoz yine (

aboooo üçüncü dünya savaşının fitilleri ateşlenmiş sanırsam

fıtılledım... smdı o fıtıllerı bı taraflarında patlatıyorum... yasasın kotulukkk!!!!!!!!!!!!!!

du bakalım zeytınyagnı smdı yapamam bu karı gtsın ole naptın der dötune ona mı anlatcm smdı.... hele de bı yarn ıolsnnn versn garı bı ılac,buarada aksama kdr calısmasın kız ıbocan snra yemege kayınpederle ıkı kaynmda gelır snra bu gecede bn doguma gıderım... hay yerabpimmm yaww... gtsın bı anonce

yapıo yapıoo smdı bnde pc kucagmda ohhhhhhhhh bşide arada sancı gırıyo ya bana bnde abartıyorum ayy dur bn eve gıdeyımde ole sancın olsun bn panık yaparım tansıyonm yukselır dıyıp duruooo kızım korkma bn varım dıcegne...off offf...

hacı hocayı mekkde delı delıyıı aman neyse nyse ıste ole bı laf vardıya smdı burnundan gelıo ıste,koca da aynı seyı dedı bn gelınceye kdr sınırın gecsın yoksa havuzluya ugrmk zorunda kalırım olmaz bole dıooo...

iki tane kapı süsü yaptım kızlar bakalım beğenecek misiniz :)

altlarına Yağmur Ada yazacağım bir de.

Eki Görüntüle 265342 Eki Görüntüle 265341

oyyy bayıldımm elıne saglık canım... ada hanm bı gelsınnn hayırlısyla annesı ona daha neler neler yapar..

[

Masaallah kizlar hazirliklar son sürat devam ediyor,bende yikadim bi utulemek kaldi.emzirme sütyeni filan almadim almayida düsünmüyrum,en son tr ye gittigimde kom marka bi sütyen almistim alti lastikli arkasi yüzücü formunda hamileliktede ondan cok memnun kaldim eminim emzirirkende kalirim cünkü cok rahat birde pencere acarak emmek iyi degilmis aslinda bebek annenin gögsüne temas etmesi lazim ya alttan kaldirdimmi bitti gittiÖzel durum icinse pederin biraz büyüklerini veriyorlar burda hastanede ve tek kullanimlik kilotlardan cok rahat oluyor,eve gelince ya gece pedi aliyorum ben yada en kötü ihtimal bebek bezi yetiyor kesinlikle[/QUOTE]

cnm bende bahsttiğin sütyenden kullanıyrm gercekten rahat.doğmdan sonra emzirme sütyeni ile karışık takarım artık.

slm kızlar ...dr geldık ilk defa babasız gıttık kontrole (babayla gıttıgımızde elıyle yada bacagıyla kapatıyodu bu zmna kadar öğrenememiştik cinsiyetini )) bebegım cınsıyetını gösterdi kız olacakmıs benım tatlı kızım babasından utanıyormus onun ıcın bu zmna kadar gostermemiş 33 hafta 5 günlük 2550 olmus ıkı hafta önce 2065 ti masallah benım tatlı cadıma dr amca herseyın güzel oldugunu soyledii biz cook mutluyuz belırsızlıkler gıttı kızımmm olacak :)))) sağlıkla gel kızıım

hadi gözün aydın sağlıkla gelsin inşallah...

hadii gözünüz aydın canım senin prenses pek utangaçmış rahatlamışsındır walla maşallah kuzuna

oyyy bayıldımm elıne saglık canım... ada hanm bı gelsınnn hayırlısyla annesı ona daha neler neler yapar..[/QUOTE]

teşekkür ederiz teyzesi :)) hele bir gelsinnn :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…