2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
kızlar selam,
bende sizler gibi kasım annesiyim, bi aksilik olmazsa 20 yada 27 kasım arası bekliyoruz miniğimizi... sürekli sizleri okuyorum ama ancak yazabildim işte, bundan sonra daha sık yazmaya çalışacağım. ablamda hamile ve aramızda 5 hafta var, kısmetse 2 hafta içinde önce teyze olacağım, daha sonrada anne
herkese sağlıklı ve zamanında doğumlar

benimki buraya yazdıgımı bile bilmiyor!
sadece okuyorum zannediyor!
dun aksam dedi ki "oku bakalım oku sen, nasıl olsa son zamanların" artık ne demek istediyse uyuz kocis

tatlım hosgeldin aramıza.. nasıl guzel bir tesaduf olmus bu boyle :)
bomba gibi vallahi!
saglıkla gelsin bebisler aileye.. anne ve babanızı dusunemiyorum

bence olmuştur benim efespor bile 2100 olmuş.

seninle bir gün var aramızda ama benim oğlan çelimsiz, 1830 gr olmuş ya kan akışımda mı problem var acaba diye aklıma takılıyor benimde. ben de kan pıhtılşaması var :2:

hani önden gidiyor, geriden geliyor diyoruz ya hangi ölçümü baz alcaz acaba? doğum hangisine göre olcak?

bildiğim kadarıyla femur ölçümü.. f ile başlayan..

kızlar herkes topikte yaşadığı ildeki annelerle tanışabilir görüşebilir aslında ben ankara da yaşıyrm ve ankara anneleri ile tanışmak isterim

36. haftadan sonra ben de ankarada olacağım.. hacettepede yapacağım doğumu

tatlım hosgeldin aramıza.. nasıl guzel bir tesaduf olmus bu boyle :)
bomba gibi vallahi!
saglıkla gelsin bebisler aileye.. anne ve babanızı dusunemiyorum

hoşbuldum canım saol, sorma anlaşsak denk getiremezdik yani benim daha önce bir düşüğüm oldu, kısmet böyleymiş, ikisi bir büyüyecekler nasipse, hemde biri kız, biri erkek annem şimdiden ikiye bölündü kadıncağız, ablamın son zamanları olduğundan onun yanında kalıo ama aklıda burda şuan herkes heyecanlı ama doğduklarında şenlikli olacağı kesin

ibo da var kızım yaz onu da

onun burda olması lazım

kartaldan bildiriyorum..

sel seli götürüyor..

15 dk içinde durmaz ise ben eve su tulumu olarak gitmiş olacağım...

Bursada çoştu yağmur şakır şakır evde soğudu valla çorap hırka ne bulduysam giydim üşütmeyeyim die :)

gecmısı okumak ıstemedı canım --moralım cok bozuk...

kızım 2700 gr olmus boyu 49 cm ... masallahı var... ama dr umuz hıc mı hıc ılgılenmedı bu kez halbukı bn 9 aydır ona gıdıyorum her ay muayenehanesıne 150 tl verıyorumm bn kalp hastası oldgm ıcın dogumuma kalp dr u sokmak zorundayım o yuzden kendı dr umun hastanesınde 3.500 doguma verıp ayrıyetten kalp dr una 1.500 tl vermek ıstemedım kalp dr umdan normal dogum yapamaz raporu aldım ssk hastanesınde de calısıyodu dr um bnm orda anlasmıstık hem hıc para vermıycektm kalp dr una hemde eger burda olrsa kendı dr um gırcektı doguma... gırmesede onemlı degıldı ama bgn 5 dk bıle kalmadım ultrasonda kılosunu boyunu bn sorunca soyledı karnın buyuk ama bebegın ufak dedı sınır oldum odasına gectık bn sana butun bndekı bılgılerını verıyorum dedı acıl bısey olursa bununla ssk ya gıt sezeryana alırlar dedı eger 18 ekıme kdr durursa gıt suyuna baktır nst ye gır dedı ee dedım buraya gelmıyımmı muayenehaneye gelll ıstersen kızlar yıne yapar burdan dedı esım bu kez pekı o gune usg ıcın randevu almyalımmı dedı ıstersenız alın dedı bız ole dedıkten sonra eger durursa 24 ekımde gel sezeryan gununu ayarlayalım dıye bıseyler sacmaladı... cıktıgımdan berı aglıyorummm kendımı cok kotu hıssedıyorum resmen ortada kaldım ozel bı hastaneyı aradım 30 haftadn snra kabul etmıyolarms sezeryn dogum ıcın napıcam bn hıc bı anlamı olmadı kac aydır gıttıgımın... cok cok sınıım bozulduuu....

nası bi muamledir bu sorsaydınız ya benim doğumumu üstlenmek istemiyorsunuz gibi geldi bi problem mi var diye, ben olsam açıkca girer tekrar sorardım ...
bu arada hiç moralini bozma kuzucuğunada maşaallah

herkese merhaba,bende 34+2 günlük hamileyim doğum hazırlıklarına başladım,bebeğin kıyafetlerini yıkadım ütüledim,kendi pijama ve geceliklerimi yıkadım ütüledim.geriye doğum çantasını hazırlamak kalıyor ama ne koyacağım konusunda zorluklar yaşıyorum malum ilk gebeliğim ve ilk doğumum olacak inş,tecrübeli arkadaşlar veya aynı durumda olduğum arkadaşlarımın fikirlerine ihtiyacım var siz nasıl bi doğum çantası hazırlıyosunuz,neler koyuyorsunuz?? doğum tarihi olarak 10 kasımı verdi doktor, bizim cimcimenin başı yukarıda kaburgalarıma acayip baskı yapıo bazen,nefes almakta zorluk yaşıyorum,korkmama rağmen normal doğum istiyordum ama bebek makat gelişli olduğu için şuan olamıcak gözüküyor acaba döner mi? bazı arkadaşlar doğuma son 2 gün kala bile dönebiliyorlar diyo,ama doktorum 2 haftaya kadar dönmezse dönmesi biraz zorlaşacak dedi büyüdüğünden dolayı,bilmiyorum biraz endişeliyim,sezaryen olmak istemiyorum aslında sürekli öyle olursa böyle olur,şöyle olursa öyle olur ... falan filan gibi b planları,c planları üretmekle meşgulüm,karamsarım.. hayırlısı neyse o olsun diyorum ama düşüncelerimi de bırakamıyorum bi kenara.. inş hepimiz en kolay,en acısız bi şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız ...

Maşallah bebeğine,,cnm sen şimdi ssk hastanesindemi yapıcaksın sezeryanı, doktorun sana davranış şekli gerçekten çirkin olmuşş..hiç takılma ..keşke deseydiniz neden bu kadar duyarsızsınız.diyee..

öff öff insanın canını nasılda sıkıyorlar yaa .
açık açık konuşsaydın canım keşke. ama bilirim böyle zamanlarda insana kal gelir ne diyeceğini bilemez insan
sen sıkma canını bir hal çaresi bulunur. bebişini üzme tatlım bak maşallah kilosu da gayet güzel

Ne demek o zamana kadar olmazsa. Deli mi bu adam. Çok sinirlendim. Demedi mi kocan (senin demen zor kafan bulandığı için) Bu kadın kalp hastası sezeryan olmak zorunda diye. Ne demek doğurmazsan cümlelerini kurmak. Kalp doktoruna git çarpıntım olmaya başladı bu doktor yüzünden filan diye muhabbet yap. Onun uygun gördüğü Tepecikte çalışan bir doktora veya direkt riskli gebelik servisine git. Ver bütün dosyanı göster sonrada kalp doktorunun raporunu göster Ve senin doktor ile ilgili İzmir'deki doktor tavsiyelerine güzel bir not yaz. Bir daha da gitme o adamın muayenehanesine. Ay midem kaynadı yine. Sıkma sen canını gülüm nolursun.

Maşallah bebişin iyi canım. Maruz kaldığın muameleye çok üzüldüm. Allah yardımcın olsun. Amin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…