2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

yok kuzum benim randevu akşam 18:40 da
poff
iş çok yaaa

kime alacagimizi bilsek daha iyi olmazmi?ayrica bu hediyelesme icin ayri bir topik acilsin burada kayanr gider benden demesi

işin sırrı orada sanırım.. bilmemek.. sadece kız mı erkek mi bilmek yetti diger topic'teki kızlara.. ustelik hepsi doguma 1-2 hafta kala yaptılar biz yine erkenciyiz:)

sanmam kaynayacagını sonucta trawma sagolsun not ediyor onemli olan hepimizin ona ozelden adreslerimizi atması

anam töbe de bacım yaaa
akşam 18:40 da tosunumla randevum varrrrr bakalım ne dicek dr amcaaa

demem artık tövbe demem banane koca danalarımız var artıkın bişicik olmaz :)))

18:40 randevu sonuçlarını heyecanla bekliyorum ben sölim 3200 fln çıkıcakkk:)

kızlar herkes topikte yaşadığı ildeki annelerle tanışabilir görüşebilir aslında ben ankara da yaşıyrm ve ankara anneleri ile tanışmak isterim

demem artık tövbe demem banane koca danalarımız var artıkın bişicik olmaz :)))

18:40 randevu sonuçlarını heyecanla bekliyorum ben sölim 3200 fln çıkıcakkk:)

sonrasında teyzemgile gitçem yarın da malum temizlik günü çok giremezsem face e yazarım gelişmeleri :)
cepten topice giremiom ben yaaa face anca

trawma tatlım benide ekle çekilişe

tatlım benimkide minnak bişi 31+6 da 1778 di. kilolu bir bebek olmayacak dedi doktor bende 3 bulurmu dedim sanmam dedi haftaya bizimde kontrol var bakalım ne kadar olmuş bende çok merak ediyorum

daha bizim bir safak topigimiz yok be neredeyse bebekler dogacakaralik annelerinin safak topicigi var ben hemen gidip bir safak topigi acmaliyim

hazırım Luna hem de çok bebemin yatağı bilem yok daha:)))
hangi bebek 40ında doğmuşki sonuçta 36 dan sonra heran gelebiliyorlar bütün topic dökülmeye başlayınca tırsarız o yüzden kendimi psikolocik olaraktan hazırlıyom işte:)))
ben bir kaç güne öğrenirim o halde crafty.ben face grubuna katılmadım yaw yazdıklarım görülmese de gruba üye olduğum görünür diye korkuyom takipçilrimden nefret ederim

la havle vela kuvvete
kız grup gizli
ne yazdığın ne girdiğin görünmüo

ay cok heyecanlıyım canım ya..

bi de esim oyle diyince.. kendimi suclu hissetmeye basladım..

ay cok heyecanlıyım canım ya..

bi de esim oyle diyince.. kendimi suclu hissetmeye basladım..

canım benim hiç suçlu hissetme az kilo alsada çok kilo alsada bizim elimizde olan bişi değil. benim eşim hemen sordu doktora bebek kilo alsın diye nasıl beslensin diye doktorda kan akışı ve plesanta ile ilgili kilo alması yedikleriyle değil dedi. o yüzden takma bende ilk duyunca üzülmüştüm ama öyle diyince rahatladım yediklerimden kaynaklı değil diye

güzel haberlerle gelirsin inş canım....

inşallah canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…