- 18 Ekim 2010
- 622
- 402
- 323
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #30.021
kime alacagimizi bilsek daha iyi olmazmi?ayrica bu hediyelesme icin ayri bir topik acilsin burada kayanr gider benden demesi
kızlarr doktordan geldik oğluşum 2675 gram olmuş. az gibi geldi ya. 18 ekimde de kısmetse doğum olacak. 3 kiloyu bulur mu acaba? yaa sağlıklı olsun da önemli olan o da. ne bileyim 3 kilo falan olursa sanki daha büyük gibi geliyor.
craftyy sende gidecektin doktora bugünn gittin mii?
kime alacagimizi bilsek daha iyi olmazmi?ayrica bu hediyelesme icin ayri bir topik acilsin burada kayanr gider benden demesi
kızlar her gn sabahtan akşama kadar leptop elimde vicdan azabı çekiyom bebişime radyasyon olur mu die
anam töbe de bacım yaaa
akşam 18:40 da tosunumla randevum varrrrr bakalım ne dicek dr amcaaa
demem artık tövbe demem banane koca danalarımız var artıkın bişicik olmaz :)))
18:40 randevu sonuçlarını heyecanla bekliyorum ben sölim 3200 fln çıkıcakkk:)
benimde yarın sabah 9.20 de minik kızımla olan randevum..
eşim bu kız 2 kilonun altında olursa cekeceğin var dedi dün bana...tırstım..
aksamları ben yemek yiyemiyorum...midem yanıyor yiyince.. gece uyuyamıyorum.. sadece şeftali ve muz tüketiyorum..
32+6 olcaz 3 hafta önce 1473 tü.. 2 kilo olmamıstır bence.. napcam benn...
hazırım Luna hem de çok bebemin yatağı bilem yok daha:)))
hangi bebek 40ında doğmuşki sonuçta 36 dan sonra heran gelebiliyorlar bütün topic dökülmeye başlayınca tırsarız o yüzden kendimi psikolocik olaraktan hazırlıyom işte:)))
ben bir kaç güne öğrenirim o halde crafty.ben face grubuna katılmadım yaw yazdıklarım görülmese de gruba üye olduğum görünür diye korkuyom takipçilrimden nefret ederim
la havle vela kuvvete
kız grup gizli
ne yazdığın ne girdiğin görünmüo
trawma tatlım benide ekle çekilişe
tatlım benimkide minnak bişi 31+6 da 1778 di. kilolu bir bebek olmayacak dedi doktor bende 3 bulurmu dedim sanmam dedi haftaya bizimde kontrol var bakalım ne kadar olmuş bende çok merak ediyorum
ay cok heyecanlıyım canım ya..
bi de esim oyle diyince.. kendimi suclu hissetmeye basladım..
o zaman yettim gari
canım benim hiç suçlu hissetme az kilo alsada çok kilo alsada bizim elimizde olan bişi değil. benim eşim hemen sordu doktora bebek kilo alsın diye nasıl beslensin diye doktorda kan akışı ve plesanta ile ilgili kilo alması yedikleriyle değil dedi. o yüzden takma bende ilk duyunca üzülmüştüm ama öyle diyince rahatladım yediklerimden kaynaklı değil diye
güzel haberlerle gelirsin inş canım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?