2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

güselim defter pc nin önünde nasıl göremedin hayret! kime hediye alacaz konusu bendede soru işareti. gerçi ben bebe için 1-2 şey beyendim güsel şeyler. bilemiyorum artık analara mı danalara mı?:26:

bizimki aleni olacak canım. her halukarda öğrenilecek. sıkıntıya girmeyelim:90::90:

güselim defter pc nin önünde nasıl göremedin hayret! kime hediye alacaz konusu bendede soru işareti. gerçi ben bebe için 1-2 şey beyendim güsel şeyler. bilemiyorum artık analara mı danalara mı?:26:

danalara danalara
ana neymiş
biz nerenin köpeğiyiz artık hey heyyyy

yok bacım kaynamaz. kaç saattir sayfaları tek tek kontrol ediyorum, kimseye haksızlık olmasın diye. şimdiden 21 kişi olduk

ok bacim.

peki bir soru ben simdi kime ne aldimi bilmeyecekmiyim hediyeyi gondeririken adrese kimin ismini yazcem ben?yoksa isimleri bilcezde nicklerimi bilmeyecegiz oylemi olcak...

ay beni herkes bilir he ingilterede yasayan bir ben varim,birde yuba vardi o gitmeseydi ben ona alir gotururdum karles bacican yanliz birakti beni burada,topigede ugramaz oldu....

dediğim gibi bacıcan isimleride nickleride bileceğiz. yeterince stres var birde onu stres yapmayalım dimi ama :)) adres işinide hallederiz hayırlısızla

ya kızlar ama boyle iyice desifre olacagız isimlerimizle hitap edersek bir de iyice ben zor duruma duserim biliyorsunuz ben sadece ajanım burada esimin inanmasına gore

ben bu balmumu meselesini bilmiyordum. cok sasirdim ogrenince. istanbuldaki anneler eminonunde misir carsisindan balmumu bulabilirler, kendi makyaj malzemelerimi yapmaya heves etmiştim bir zaman. o zaman arifoğlundan almıştım sanırım. olmadı carsida sorun esnaf size bulabileceginiz yeri soyler.

ben gogus ucu yaralarım ve o zamanki azabım icin avent'in kalkanı ve silikon uclarını kullanmıstım. hayatımı kurtardılar, ikisinin de inalınmaz faydasını gordum. emzirirken silikondan yapılmış kelebek seklindeki koruyucularımı takıyordum. aventinkiler kelebek seklinde oldugu icin minigim hem tenime dokunabiliyordu hem de kokumu alabiliyordu. acıya ragmen emzirmeye kelebek koruyucular sayesinde devam edebildim. kalkalarım da aventti, icinden hem hava aldıran hem hava aldırmayan 2 set cikiyor. hava aldırmayanı giysim egilince sut bosalıp akmasın diye giyiyorsunuz. icinde biriken sutu bebeginize verebiliyorsunuz. hava aldıranı da gogsunuz kurusun diye takıyorsunuz. bunda biriken sutte bakteri olabileceginden, bebege vermiyorsunuz.

her ikisi de gogsun uzerine gelebilecek seylerle temasını kestigi icin cok ise yarıyor.

sanal ortamda kimse kimseye ismiyle hitap etmez merak etme lunacigim...

herkes senin kadar hassas bu konuda inan bakalim aksam diyecegim hediye cekilisine katildim diye esime tepkisinin ne olacagini iyi biliyorumhemen cikiyorsun diyecek bana oda senin kocis gibi ama benim inadim inat kicim 50 kanat dermisim

trawma, madeofhonnor, aslı-1981, nur11, kahvelokum, sedus, elfinya, zuzuu, yağmurbuse, mersinli42, zuzuipek, aychin, izmirgirl, crafy, preg, nisan24, serra77, bella83, luna,sertap 1976, princess of rain, ela-sudem

kızlar p.tesiye kadar şu çekilş işini halledelim. sezeryan olacaklar falan var. alması yollaması anca olur gibime geliyor. hepinizi öpüyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…