- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #30.041
anam bu facete kim kim acep :))))
ay yazdinmi benideliste nerede kizzzz ben goremedimde:26:
ayrica bebislerimizemi alcaz hedayeleri yoksa anaciklarada alcazmi?azcik aydinlatin beni ona gore bahtima kim cikarsa simdiden hazirlik yapayim.malum ancak elinize ulasir hediyeler
birde herkes sevdigi seyleri belirtsemi acaba mesela renk konusunda felan...
canım ekim annelerinde gordum ben...
bi kişi cekilis yapıyor ve cekilise katılan herkes ozel mesajla adresini yazıyo ad soyadla.. bebege bir sey alınıyo kız veya erkek denilioyr..
ama nickname ler acıklanmıyor hicbir sekilde..sadece cekilisi yapan bilioyr kimin kime cıktıgını
tabi bu hatunlar birbirini face ten tanıyor o ayrı!!
güselim defter pc nin önünde nasıl göremedin hayret!kime hediye alacaz konusu bendede soru işareti. gerçi ben bebe için 1-2 şey beyendim güsel şeyler. bilemiyorum artık analara mı danalara mı?:26:
kime alacagimizi bilsek daha iyi olmazmi?ayrica bu hediyelesme icin ayri bir topik acilsin burada kayanr gider benden demesi
kızlar her gn sabahtan akşama kadar leptop elimde vicdan azabı çekiyom bebişime radyasyon olur mu die
danalara danalara
ana neymiş
biz nerenin köpeğiyiz artık hey heyyyy
yok bacım kaynamaz. kaç saattir sayfaları tek tek kontrol ediyorum, kimseye haksızlık olmasın diye. şimdiden 21 kişi olduk
ok bacim.
peki bir soru ben simdi kime ne aldimi bilmeyecekmiyim hediyeyi gondeririken adrese kimin ismini yazcem ben?yoksa isimleri bilcezde nicklerimi bilmeyecegiz oylemi olcak...
ay beni herkes bilir he ingilterede yasayan bir ben varim,birde yuba vardi o gitmeseydi ben ona alir gotururdum karles bacican yanliz birakti beni burada,topigede ugramaz oldu....
evet canım ben de avent düşünüyordum.aldım bu sabah.e bebek sitesinden .bal mumunu ben de duymuştum birilerinden.gerçekten çok iyi geliyormuş.peki bal mumunu nerden bulucaz?yani tedarik edilmesi zor birşeymi acaba
ben dayanamıyorum artık.erken doğum riskim var benim.sürekli insanlarla ilgilenmek zorunda olduğum ve haftasonu çalıştığım bir işim olduğu için yorucu oluyor ve sinirlerimi de etkiliyor açıkcası.Dr.kesinlikle bebeğin anne karnında doğmadan önce bakıma ve dinlenmeye ihtiyacı var demişti.yani durumun el verdikçe izninzi yapın diyor ama tabi bu tercih meselesi.
şaka maka az kaldı
ya kızlar ama boyle iyice desifre olacagız isimlerimizle hitap edersek bir de iyice ben zor duruma duserim biliyorsunuz ben sadece ajanım burada esimin inanmasına gore
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?