2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
canım ben dediydim ütüsü zor diye ama ben 40 da yıkamıştım, 30 da yıkanmalıymış ben hiç okumadım üstünde yazanı. sakın 40 da yıkama.

ben gelir gelmez yıkanırım hacı, yoksa bana inme iner

bebekle ilgili fikrim yok ama kendim duramam hayatta ööle

Benim de öyle oldu işte. Geçen hafta amniyo mayinde azalma dedi 4.boyutluda radyolog. Bir kaç gün sonra gittim, suyu iyi dedi dr. Sanırım değişken olabiliyo bebeğin suyu boşaltım zamanı vs.ye denk geldi ise :)
Tabi küçük oranlarda değişir sadece ama şu an için kritik bi azlık yok çok şükür.
Kordon durumu da sıkıntı yaratmaz inşallah. Ya da başka hiçbi sorun olmasa ve kolay bi doğumla, sağlıkla kavuşcak meleklerimize herbirimiz..
Vuslata az kaldı :)

canım bazı hastanelerde sezeryan dikişlerinin üzerine bi sprey püskürtüyorlarmış ve o sprey o yarayı koruyormuş yani duş almada filan bi sakınca olmuyormuş tabi öyle bi sprey sıkmazlarsa bi kaç gün mecburen idare edicez. benim doğumum şu an normal gözüküyor ve kesi falan olursa kesiler için ne yapılır hiç ama hiç bilmiyorum???

off sorma ya hakkaten stres oluyo insan ya bişi olursa die, buda gayet normal dedi. aklı karışıo insanın hangisi doğru diye :)) aman inş hiçbirimizde azalma, artma olmazda sağlıkla zamanında kavuşuruz minik sıpalaraa
kordonla ilgili şuan bi sıkıntı yok ama dimi? benimkide boynunun hemen yanında demişti kordonu için

ay sorma cnm benim oğlanda 21.haftada renkli ultrasonda çok çirkindi.:)doktorm bu dönemde bebekler çirkin oluyo dedi gülüştk:) valla iş konusnda hç gücüm yk ki dn de kustm arabada eşim 3 gn flan izn kullanck artık allah nasip edrse hafta sonu ile 5 gn evi bi düzene sokarız.benimde ilk bebiş ve acaip merak ediyrm.kime benziyor ailede sülalede sarışında çok esmerde:)

benım de en cok annem aldı zaten,
kımse almıyor dıye uzuluyordum 2 haftadır hedıye yagıyor kuzucuga, saglıkla gıyer ınsallah

bugun benı goren herkes gobegın asagı ınmıs dedı:26::26:
daha vakıt var korkuyorum erken gelmesın,
bu arada kayınpederım pankreas kanserıydı bılıyosunuz,
cok fenalasmıs hastaneye kaldırmıslar
nefes alamıyormus
ben aılesel sorunlardan pek ıletısım halınde degılım ama yıne de dua edıyorum,
inşallah torununu gorur

ibocan geçmiş olsun canım ALLAH şifasını versin...

kızlar ağda işini ne apacaksınız.birazda onla ilgili tecrübelerimizi paylaşalım.ne kullanalım sir mi acısız yöntemler mi mi?

kızlar ağda işini ne apacaksınız.birazda onla ilgili tecrübelerimizi paylaşalım.ne kullanalım sir mi acısız yöntemler mi mi?
ben sir yaptırıcam ama benim için asıl sorun zamanlamayı nasıl yapıcam ona karar veremedim :26: sezeryan olsa gidersin bir kaç gün önceden yaptırırsın ama normal olduğu için kaçıncı haftada yaptırsam bilmiyorum galiba 38. haftadan sonra hazır olmak lazım :26:

zamanlama konusunda bende kararsızım ne yapıcam bilemiyorum

maalesef bende çok kararsızım 36 dan sonra her an gelebilir bebişler.37 ve 38 de normal doğm yapan bi çok arkadşm var.ansızın yakalanmaktan korkuyrm açıkçası

kızlar ben siri 2 hafta önce yaptırdım bi 3 hafta sonrada dogurmazsam ozamana bidaha yaptıracagım
bu yaptırdığımda canım o kadarda çok yanmadı hemde o kadar uzun olduğu halde yani sircimin eline sağlık

1 ekimde yaptırdım ben artık bundan sonraki için en erken 22 ekim sanırım ama ondan sonra ne olur bilmem. ancak ne yapabiliriz jiletle bir süre idare edip 37-38 hafta gibi ağda olabilir. başkada çözüm gelmiyor

arkadaşlar sundepil ağda pedi kullananınız oldumu hç? nettn sipariş verdm son anda hazırlıksız yakalanırsam die doğumailk defa kullancam tecrübesi olan memnun kalan var mı?

maalesef bende çok kararsızım 36 dan sonra her an gelebilir bebişler.37 ve 38 de normal doğm yapan bi çok arkadşm var.ansızın yakalanmaktan korkuyrm açıkçası
ansızın yakalanırsak yapcak bişi yok jiletleyip çıkıcaz evden ansızın yakalanmak korkusu bende de var hatta birde erkenden yaptırırsam doğuma kadar gene uzarsa korkusu yaşıyorum 37ler olduğu gibi 41 lerde doğuran tanıdıklarım da var 36 gibi yaptırsam 40 a yavaştan gözükmeye başlarlar biraz beklesem hadi aniden geldi ne yapıcam o zaman üffff kendi adıma konuşayım en iyisi 37 38 i beklemek o ana kadar gelirse de napalım jiletleyip gidicez hastaneye

haklısın cnm 41 lerde yapanlar da var..sundepil pedi die bişey araştırdm ama kullanmadım hç.jilet yerine işe yarar mı die düşünüyrm kullanan arkadaşlar varsa lütfn yardm

yapma bunu adaşım yapma bunu

of ya... benim de son günlerdeki en büyük sıkıntım bu.... ne ypsam bilmiyorum... ağda yaptırmak istiyorum ama akıntım çok oluyor, nasıl olacak ya... :18:

haklısın cnm 41 lerde yapanlar da var..sundepil pedi die bişey araştırdm ama kullanmadım hç.jilet yerine işe yarar mı die düşünüyrm kullanan arkadaşlar varsa lütfn yardm
haberim var ondan ama hiç kullanmadım olsa da kullanamam şu şartlarda çünkü şu 1 haftadır çorabımı bile giyerken şekilden şekile giriyorum eğilemiyorum

of ya... benim de son günlerdeki en büyük sıkıntım bu.... ne ypsam bilmiyorum... ağda yaptırmak istiyorum ama akıntım çok oluyor, nasıl olacak ya... :18:
geçen sefer ağdacıma açık açık söyledim ben akıntım oluyo kusura bakma falan dedim elimde peçetelerle beklerken. çok rahat bi kadın yok yok rahat ol sen bişi olursa ben söylerim sana falan dedi. yapcak bişi yok insanlık hali sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…