2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Şu ağda meselesi beni de çok düşündürüyor. Bu halimle artık nasıl ağda yaptıracağım bilmiyorum. Sağdan sola dönemiyorum, ağdacıya gideceğim zaman ayaklarım geri geri gidiyor. 2 hafta sonra yani 34.haftamda muayenem var, ağdacıya o vakitler giderim sanırım, ağda vaktim geliyor çünkü. 36.hafta çağırdığında çatı muayenesi yaparsa eğer, ağda yaptıralı 2 hafta olmuş olacak, yani çok kötü bir durum, tekrar ağda yaptıracak kadar uzun olmayacak ama çok az da olsa çıkmış olacak. Ayy ne dertli bir durum ya, çok sinir bozucu. Çatı muayenesi de çok korkutuyor beni. Şimdi eşimle gidersek, ona çık mı diyecek, onun yanında mı yapacak? İkisi de berbat bir durum. Eşime söylesem de gelmese o hafta ya da arabada beklese beni, ama nasıl söyleyeceğim, adam inadına gelmeye kalkarsa? :18::18::18::18:

arkadaşlar
anca bilgisayarı açabildim biraz geç haber veriyorum kusura bakmayın.
şuan anormal bir durum yokmuş. sancım yada suyum gelirse hemen hastaneye gelmemizi söyledi. allahtan hastane ile evimin arası 5 dk. doktorumda hemen hastanede olacağını söyledi. bol bol dinlenicem, kendimi yormayacakmışım. sizde kendinize dikkat edin yormayın.

merhaba kızlar artık herkesin karnı burnunda bu gün 33+ 3 oldu bebeğim haftaya doktor ziyareti var oğlşumu görücem inşallah her şey yolundadır en son 30 haftalıkken gitmiştim 1252 grm di şimdi heralde baya büyümüştür bu ay 5 kilo aldım ve şu ana kadar toplam 11 kilo aldım heralde 15 e tamamlarım allah kısmet ederse kasımın 18 inde geliyor bebeğim gerçi doktorla doğumla ilgili konuşmadık bu seferki gittiğimde konuşuruz heralde tek bildiğim bebeğimin başı aşağı inmiş bide öyle çok merak ediyorumki nasıl bişey acaba bazen bir mucize gibi geliyor bana

yarın bebişimi görücem çok merak ediyorum kaç oldu acaba :) bu arada birkaç gündür depresyondayım sanırım, eşimlede kötüyüz hayat sanki anlamını yitiriyor bazen inşallah kızım bana hayat sevinci verir.bütün gün yatıyorum ölü gibi off neyse sizleride sıkmıyim şimdi sadece birilerine söylemek istedim içimde kalmasın diye hepinize güzel günler bebişleri öpüyorum

Giriş Yap | Facebook link bu tatlım

kızlar jilet diyenler olmuş da,
jiletlesek 2 gün sonra sakal gibi çıkmaz mı?
bide ben adetliyken falan ağda yapılmaz diye biliyorum. kanama varken tekrar nasıl alınacak o bacaklar?

iyi olmana çok sevindim, bol bol dinlen canım

hiçbişeye takılıp üzme kendinide bebişinide.. bu dönemler bi günümüz bi günümüze uymuyo, hele bi gelsin bebişler bak nası hayat doluyosun

çok saol canım

inşallah öyle olur sağol canım zamanda geçmiyo insan bunalıyo iyice işte :)

bu haftalarda normalmiş bırakma kendini,bebeğine kavuşacağın günü düşün mutlu olmaya çalış.bende de can sıkıntısı oluyo son zamanlarda.hareketlerimiz iyice kısıtlandı,sürekli yatıyorum evde.bi de insan ister istemez endişeleniyo,nasıl olacak bundan sonrası,herşey yolunda gidecek mi diye.kızımla konuşuyorum hemen tepki veriyo böle sesimi duyunca ayyy nasıl dünyalar benim oluyo o an.asıl doğumdan sonrası endişelendiriyo beni.kayınvalide,o,bu her kafadan bi ses bi yorum.neyse hepsini atlatacağız inşallah.sağlıklı gelsinlerde bebeler,gerisi vız.

saol cnm benim:) dün kendi pijamaları geceliklerimi ve emzirme sütyenlerimi yıkadım bugunde bebiş için hastene çıkışlarını çok küçükler çok tatlılar, balkona asarken bile bi heyecan kapladı içimi babası gelince gösterdim bak bak ne tatlılar diye, bu arada bende dalanın toz sabununu kullandım ek gıdaya geçene kadar güzel temziler dediler, bende mennun kaldım çok güzel kokuyor, güzel temizledi hemde, benim hamilelik baya ilerlerdi 35 artı 3 bugün, bi an önce hazırlamak istedim çantamı ama hep eksikler oldu, hala var ama fırsat olmadı bitirmeye, cam silmek için temziliğe kadın alıcam ama eşimde istiyor ki doğuma yakın olsun masraflarla çok aştık bu ay, eşimin işleri yazdan beri baya kötü, çok durgun haliyle kadın bi gelsin bi daha agır temzilik işi çıkmasın doğuma kadar (perde,cam, koltuk vs.) istiyor:)))) o da haklı, ama bende korkuyorum erkenden doğum yapıcam diye, doğum ne zaman bilemiyoruz ki, erken davranırsa ya da sezeryana alırsa doktor ekim bebişi olucak benimkisi en hayırlı zamanda en hayırlı şekilde gelsin bebişlerimiz inşAllah, Rabbim bizlere yardım etsin

güzel kasım annleri,
oğluşum çoştu bugün, bir o yandan bir bu yandan vurup duruyor. kaç defa bağırttı beni.. severim ben onun küçük ellerini ayaklarını

selam kızlar hep takip ediyorum ama bi türlü yazamadım.bende izmirdenim. 33 haftalık hamileyim. işallah bir oğlum olucak, bütün annişlere iyi aksamlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…