- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #30.681
2011 kasım anneleri diye grup kurdu arkadaslar ... bide ordan dönüyor sohbetler...
facebook linki ne kızlar, sabah sordum görmediniz...
geçmiş olsun, inş torununu görebilir
ben sir yaptırıyorum, son zamanlarında çok acıo, ince işçilik yaptırmıyorumince işçiliği de bi kaç gün sonra yaptırıyorum ama son zamanlar nasıl olur, zamanlamayı tuttururmuyuz bilemem
riskli olan normal zaten, nasıl kestirecez bakalım zamanı.. az çok normal içinde tahmini bi zamanlama veriolar ama erken gelcek olurlarsa bilemem tabii
çok şirin iyi günlerde kullan...
arkadaşlar
anca bilgisayarı açabildim biraz geç haber veriyorum kusura bakmayın.
şuan anormal bir durum yokmuş. sancım yada suyum gelirse hemen hastaneye gelmemizi söyledi. allahtan hastane ile evimin arası 5 dk. doktorumda hemen hastanede olacağını söyledi. bol bol dinlenicem, kendimi yormayacakmışım. sizde kendinize dikkat edin yormayın.
yarın bebişimi görücem çok merak ediyorum kaç oldu acaba :) bu arada birkaç gündür depresyondayım sanırım, eşimlede kötüyüz hayat sanki anlamını yitiriyor bazen inşallah kızım bana hayat sevinci verir.bütün gün yatıyorum ölü gibi off neyse sizleride sıkmıyim şimdi sadece birilerine söylemek istedim içimde kalmasın diye hepinize güzel günler bebişleri öpüyorum
Giriş Yap | Facebook link bu tatlım
iyi olmana çok sevindim, bol bol dinlen canım
hiçbişeye takılıp üzme kendinide bebişinide.. bu dönemler bi günümüz bi günümüze uymuyo, hele bi gelsin bebişler bak nası hayat doluyosun
çok saol canım
yarın bebişimi görücem çok merak ediyorum kaç oldu acaba :) bu arada birkaç gündür depresyondayım sanırım, eşimlede kötüyüz hayat sanki anlamını yitiriyor bazen inşallah kızım bana hayat sevinci verir.bütün gün yatıyorum ölü gibi off neyse sizleride sıkmıyim şimdi sadece birilerine söylemek istedim içimde kalmasın diye hepinize güzel günler bebişleri öpüyorum
Geçmiş olsun canım. Benim de daha hastane çantam hazır değil bugün bebeğin eşyalarını yıkadım yarın da ütüleyeceğim. Bu arada dalanın matik toz sabunuyla yıkadım çok beğendim fiyatı uygun, %100 doğal, yumuşacık yapıyor ve mis gibi kokuyor. Dalinin sıvı deterjanını almayı düşünüyordum ama iyi ki almamışım zaten yumuşatıcı düşünmüyordum çünkü makine yumuşatıcıyı durulamadan sonra aldığı için çamaşırlarda kalıyor ve bu da benim içime sinmeyecekti. Bence hazırlamadıysa ilk önce bebeğin eşyalarını ve hastanede giyeceğin geceliğin ve iç çamaşırlarını yıka bunlar bir kenarda hazır dursun. Diğer işleri de hepsini belirli günlere yayarak kendini yormadan yavaş yavaş arada mola vererek yap derim. Cam silme gibi ağır işler için de eşinden yardım al bence ya da bırak kalsın bebeğin ve senden daha mı önemli artık kritik dönemlerdeyiz dikkat etmemiz lazım. Benim de ilk hamileliğim tecrübem yok ama artık son aya girdik kendimi ağır işlerle yıpratıp erken doğum yapmaktan korkuyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah..
selam kızlar hep takip ediyorum ama bi türlü yazamadım.bende izmirdenim. 33 haftalık hamileyim. işallah bir oğlum olucak, bütün annişlere iyi aksamlar...
selam kızlar hep takip ediyorum ama bi türlü yazamadım.bende izmirdenim. 33 haftalık hamileyim. işallah bir oğlum olucak, bütün annişlere iyi aksamlar...
benı unutmuşlarrrrrrrrrr çekilişe
o suç benim canım yaaaaçözüm bulmaya çalışıyorum hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?