- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #30.641
ay kusura bakma fatmacım,
cok tuhaflar
bende unıversıtede falan okuyor sandım
sağol canım ben tekrar bi bakayım ama uygun fiyata almışsın...
inşallah bende bulurum ...
2 tane nevresimi olsun istiyorum...
benım de en cok annem aldı zaten,
kımse almıyor dıye uzuluyordum 2 haftadır hedıye yagıyor kuzucuga, saglıkla gıyer ınsallah
bugun benı goren herkes gobegın asagı ınmıs dedı:26::26:
daha vakıt var korkuyorum erken gelmesın,
bu arada kayınpederım pankreas kanserıydı bılıyosunuz,
cok fenalasmıs hastaneye kaldırmıslar
nefes alamıyormus
ben aılesel sorunlardan pek ıletısım halınde degılım ama yıne de dua edıyorum,
inşallah torununu gorur
of ya... benim de son günlerdeki en büyük sıkıntım bu.... ne ypsam bilmiyorum... ağda yaptırmak istiyorum ama akıntım çok oluyor, nasıl olacak ya... :18:
aynayı alıcaz karşımıza pozisyondan pozisyona giricez artık napalım bi kerelik idare edicezzakkuuum cm aynen çorap giyerken eğilemiyrm ve kafam çok karışık.jiletlemek te zor göbüşten göremiyrz ki
arkadaşlar sundepil ağda pedi kullananınız oldumu hç? nettn sipariş verdm son anda hazırlıksız yakalanırsam die doğumailk defa kullancam tecrübesi olan memnun kalan var mı?
arkadaşlar sundepil ağda pedi kullananınız oldumu hç? nettn sipariş verdm son anda hazırlıksız yakalanırsam die doğumailk defa kullancam tecrübesi olan memnun kalan var mı?
Ben yıllardır ağda yapmıyorum
3 bıçaklı Gilette sensor 3 le veryansınnnnn
Doğumdan bi önceki gün eşim halleder evelallah..:82: Kızımın doğumuna giderkende yardımlarını esirgemediydi hiç
Bu arada bugün göğüs pompamı,göğüs pedimi,biberonu,emziği,geniş kilotlarımı ,emzirme sütyenimi,çoraplarımı da aldım...
Sabahlığımda gelir bugün yarın kargodan...
Sabahlığım şu
Eki Görüntüle 267817
güle güle kullan çok şirin bir sabahlıkmış nerden almıştın....
ayyy sen çok yaşa emi hiç güleceğim yoktuebru gündeş 2 hafta sonra doğuracakmıs..
ay bu gecenlerde incecikti.. şimdi kocaman olmus.. bu demek oluyorki bizler de şimdi kocamansak doğuma birer dana olarak gircez... ay ay ay..
Herkese günaydinnnnnnHepiniz iyisiniz insaallah,benim tatli bebisimi görmeme sadece 1 gün kaldi cok sevincliyim.
Nasıl yani,1 gün mü? yarın doğuruyor musun?Allah yardımcın olsun canım, bir avazda -ki sezaryen ise bir narkozda ( ne denilir bilmiyorumki ) - kurtulmanı nasip etsin.bal kaymak bir doğumun olsun inşallah. Şayet kontrole gidiyorsan çok güzel havadisler al da gel inşallah. işte bütün en güzel içten dileklerimle
ayyy sen çok yaşa emi hiç güleceğim yoktuson ağdaya gittiğimde üzerine uzandığım yeri gıcır gıcır gıcırdatmıştım hatta kadınada söyledim bişi olmaz demi bu gıcırdayıp duruyor diye yok bişi olmaz dedi ama bu defa gittiğimde kırmaktan korkuyorum
ben "aa karnın nek kadar büyük, ikiz mi yoksa " sorularından bıktımmmm.. daha 1,5 ay var, sonlara doğru 3 üzmü derler heralde... ama oğlum topu topu 2 kiloo
ben "aa karnın nek kadar büyük, ikiz mi yoksa " sorularından bıktımmmm.. daha 1,5 ay var, sonlara doğru 3 üzmü derler heralde... ama oğlum topu topu 2 kiloo
ne zaman yürüyerek bi yere gitsem karşıdan gelen insanlar ilk göbeğime sonra yüzüme bakıyorlar son zamanlarda.evet canım benim de hamileliğimin başından beri
...aa ikiz valla
...yoo olsa görürdü heralde tek
...arkasına saklanmıştır
aynen bu diyalog oluyor
cins insanlar
dün pazara gidiyorum karşıdan gelen kadın aaay Allah kurtarsın seniii allahımm diyor bana
zaten psikolojim bozuk kafama çekiç yemiş gibi oluyorum inan
kızlar badi falan ne olmuş topikte ben herşeyi kaçırmışım ağlıcam şimdi.bende istiyommmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?