2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
ay kusura bakma fatmacım,
cok tuhaflar
bende unıversıtede falan okuyor sandım

yok bacım.. ne okuması..eşimin deyimiyle bi halt olmaz ondan..

sağol canım ben tekrar bi bakayım ama uygun fiyata almışsın...
inşallah bende bulurum ...
2 tane nevresimi olsun istiyorum...

park yatak için ben ayrı bir nevresim arayışına girmedim hic.normal yatagı için aldıklarımı park yatagı içinde kullanmayı düşünüyorum

altına visco almadım annemin yaptırdıgı pamuk yorganlar var birini kullancam ikiye katlayıp.. 4 tane nevresim takımı var kızımın.. 2 tane daha annem diktiriyor.. 5 yasına kadar yeni bir nevresime ihtiyacı olmaz sanırım.

cok gecmiş olsun.. inşallah görür torununu..

of ya... benim de son günlerdeki en büyük sıkıntım bu.... ne ypsam bilmiyorum... ağda yaptırmak istiyorum ama akıntım çok oluyor, nasıl olacak ya... :18:

ben kendim yaptım gecen hafta..

su kontrol kacıncı kaftada olacak .. onu nasıl yapcam bilmiyorum..sonuncuydu sanırım.. karnım bayagı kasılmıstı.. bi de cok cabuk uzuyorlar sinir bozucu bir durum..

Ben yıllardır ağda yapmıyorum
3 bıçaklı Gilette sensor 3 le veryansınnnnn
Doğumdan bi önceki gün eşim halleder evelallah..:82: Kızımın doğumuna giderkende yardımlarını esirgemediydi hiç

Bu arada bugün göğüs pompamı,göğüs pedimi,biberonu,emziği,geniş kilotlarımı ,emzirme sütyenimi,çoraplarımı da aldım...
Sabahlığımda gelir bugün yarın kargodan...
Sabahlığım şu

zakkuuum cm aynen çorap giyerken eğilemiyrm ve kafam çok karışık.jiletlemek te zor göbüşten göremiyrz ki
aynayı alıcaz karşımıza pozisyondan pozisyona giricez artık napalım bi kerelik idare edicez kimileri kocasına yaptırıyomuş valla teklif dahi edemem ben herşeyin bi sınırı var sonuçta

güle güle kullan çok şirin bir sabahlıkmış nerden almıştın....

Kızlar ağda konusunda bi anımı paylaşmak istedim..
tabi münferit bi olay..amacım korkutmak filan değil asa

Ben hamilelikten önce özel bi hastanede çalışıyodum..
Doğum için bi bayan geldi..sezeryanla doğum yapıcaktı..
doktor ameliyattan önceki son kontrolünde bide ne görsün..bebek çok aşağı inmiş nerdeyse normal doğum başlıycak..
Kıza sordu,sancın ağrın oldumu,bebek nerdeyse yoldan çıkıcak..
Kız yok hiçbi şikayetim dedi..Kocası "ben sana demedim mi yaptırma şu ağdayı diye" dedi o anda..
Doktor gülmekle gülmemek arasında çıkıştı tatlı-sert
"Ağdamı??? güzelim kim baksın senin tüyüne kılına o anda,neden riske attın kendini,nasıl bi ağdaysa çocuğu aşağı çekmişler,iyiki doğum tarihi bugünmüş de bi gün daha beklemedin,resmen açılma olmuş" dedi..gülüştük filan hepberaber...

o yüzden tırstım ben açıkçası..ağdacınıza tembih edin..

ebru gündeş 2 hafta sonra doğuracakmıs..

ay bu gecenlerde incecikti.. şimdi kocaman olmus.. bu demek oluyorki bizler de şimdi kocamansak doğuma birer dana olarak gircez... ay ay ay..

ebru gündeş 2 hafta sonra doğuracakmıs..

ay bu gecenlerde incecikti.. şimdi kocaman olmus.. bu demek oluyorki bizler de şimdi kocamansak doğuma birer dana olarak gircez... ay ay ay..
ayyy sen çok yaşa emi hiç güleceğim yoktu son ağdaya gittiğimde üzerine uzandığım yeri gıcır gıcır gıcırdatmıştım hatta kadınada söyledim bişi olmaz demi bu gıcırdayıp duruyor diye yok bişi olmaz dedi ama bu defa gittiğimde kırmaktan korkuyorum

Herkese günaydinnnnnnHepiniz iyisiniz insaallah,benim tatli bebisimi görmeme sadece 1 gün kaldi cok sevincliyim.

Nasıl yani,1 gün mü? yarın doğuruyor musun? Allah yardımcın olsun canım, bir avazda -ki sezaryen ise bir narkozda ( ne denilir bilmiyorumki ) - kurtulmanı nasip etsin.bal kaymak bir doğumun olsun inşallah. Şayet kontrole gidiyorsan çok güzel havadisler al da gel inşallah. işte bütün en güzel içten dileklerimle

ben "aa karnın nek kadar büyük, ikiz mi yoksa " sorularından bıktımmmm.. daha 1,5 ay var, sonlara doğru 3 üzmü derler heralde... ama oğlum topu topu 2 kiloo

Himmel77 şimdi listeye baktım da kasımın 28 görünüyormuş muhtemel doğurma tarihin. zaten bebeğimi görmeme demişsin, kavuşmama dememişsin. benim algıda kıtlık ileri derecelere ulaştı. neyseki gebeyim de bahanem oluyor. güzel kontroller.. selamlar canım

bugün ilk kez bankanın yakınlarında bir yerde kuzenimle yemeğe gittim.. yürüyerek.. canım cıktı..

benim kız asagıya batmaya basladı..

bu arada ben artık kızımın elini hissediyorum.. tırmalıyor gibi oluyor beni asagıdan.. cok eğlenceli

ben "aa karnın nek kadar büyük, ikiz mi yoksa " sorularından bıktımmmm.. daha 1,5 ay var, sonlara doğru 3 üzmü derler heralde... ama oğlum topu topu 2 kiloo

yesin teyzesi o 2 kiloluk kuzuyu..

bosver canım..

gider o kiloların hepsi..

evet canım benim de hamileliğimin başından beri
...aa ikiz valla
...yoo olsa görürdü heralde tek
...arkasına saklanmıştır
aynen bu diyalog oluyor
cins insanlar
dün pazara gidiyorum karşıdan gelen kadın aaay Allah kurtarsın seniii allahımm diyor bana
zaten psikolojim bozuk kafama çekiç yemiş gibi oluyorum inan

ne zaman yürüyerek bi yere gitsem karşıdan gelen insanlar ilk göbeğime sonra yüzüme bakıyorlar son zamanlarda.
en komiğide şöyle oldu: geçenlerde yeğenim için okul alışverişine çıkmıştık ikimiz. pantolon paçası tamiri için terziye gittiğimizde beli daralırmı daralırsa kötü dururmu diye ben soruları ard arda sıralıyorum kadın bana cevap verirken yüzümüze bakmıyor aynı zamanda dikiş makinesinde kumaşları düzeltiyordu kafayı bi kaldırdı ayyy diye sıçradı göbeğimle göz göze gelince korktu ay kusura bakmayın ben göbeğinizi şey zannetmiştim falan dedi ama bende gülerek yok önemli değil falan diye durumu kurtarmaya çalıştım nasıl bi yaratığa benzediysem artık milleti korkutuyorum

ARKADAŞLAR KONU İLE ALAKASI YOK AMA YAĞLI BOYA TABLOLAR VE KARA KALEM RESİM YAPIP SATIYORUM. ALMAK İSTEYEN OLURSA resim_cim@hotmail.com ADRESİNE MAİL ATABİLİR YADA BURDAN İLETİŞİM KURABİLİRİZ FİYATLAR YAĞLI BOYA TABLOLARDA 250 TL VE 300 TL ARASI KARA KALEM İSE 50 TL DİR.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…