- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #30.661
Kızlar gerçekten ne diyeceğimi bilmiyorum üzerimizden duasını eksik etmeyen herkese gerçekten çok çok teşekkür ederimeşimi bu gün tekrar aynı fabrikaya daha iyi bir maaşa geri çağırdılar çok daha rahat bir yere üstelik bebiş doğana kadar hep o8:00 - 16:00 işe gidecekmiş gece evde olması için acil bir durumda çok şükür karnımızda ki günahsızlar sayesinde bizde nasipleniyoruz şimdi sevinçten ağlıyorum herkese teşekkürler ilginize teşekkürler dualarınıza teşşekkürler Allah hepinizden razı olsun bebişlerinize sizlere sağlık sıhat rahat doğumlar versin inşallah
ne zaman yürüyerek bi yere gitsem karşıdan gelen insanlar ilk göbeğime sonra yüzüme bakıyorlar son zamanlarda.
en komiğide şöyle oldu: geçenlerde yeğenim için okul alışverişine çıkmıştık ikimiz. pantolon paçası tamiri için terziye gittiğimizde beli daralırmı daralırsa kötü dururmu diye ben soruları ard arda sıralıyorum kadın bana cevap verirken yüzümüze bakmıyor aynı zamanda dikiş makinesinde kumaşları düzeltiyordu kafayı bi kaldırdı ayyy diye sıçradıgöbeğimle göz göze gelince korktu ay kusura bakmayın ben göbeğinizi şey zannetmiştim falan dedi ama bende gülerek yok önemli değil falan diye durumu kurtarmaya çalıştım nasıl bi yaratığa benzediysem artık milleti korkutuyorum
bugün ilk kez bankanın yakınlarında bir yerde kuzenimle yemeğe gittim.. yürüyerek.. canım cıktı..
benim kız asagıya batmaya basladı..
bu arada ben artık kızımın elini hissediyorum.. tırmalıyor gibi oluyor beni asagıdan.. cok eğlenceli
yesin teyzesi o 2 kiloluk kuzuyu..
bosver canım..
gider o kiloların hepsi..
crafty su face te yazdıklarını buraya da yaz bacım....
kızlar ben de yeni geldim doktordan.34+5 teyiz ve oğlum 3200 gr olmuş,kafası da aşağıda. doktor ölçümlerde yanılma payı olabilir her zaman ama seninki hep tombik gidiyordu zaten dedi. 10 gün sonra yine gidiceğiz, bakalım hayırlısı.
nehirada, benim doktorumun ultrasonu da bir şey göstermiyor. hele anneler yattıkları yerden rahat baksın diye bir monitör koymuşlar, her taraf kapkaranlık. sürekli hayal gücümü kullanıyorum. son 2 muayenedir bana kendi ekranını gösteriyor ama ben ondan da bir şey anlayamıyorum. eşim ben çok net görüyorum diyor, ahan da burnu bana benziyor falan diyor. aynı şeye mi bakıyoruz, takılıyor mu bana hala anlamış değilim. hele verilen çıktılar.. bu günküne isyan ettim, neresi ki bu oğlumun acaba diye. eşim kafası dedi. o zaman casper gibi oğlun dedim ben de.
şaka maka benim eteklerim tutuştu, daha dolu eksik var. dün alış verişe çıktım. 1 saat sonra eşimi aradım gel al beni diye. nefes nefeseyim. üstüne burnum tıkalı.
perdeler, halılar, mutfak dolapları ve temizlenip paklanacak nice şey, amaniiiiiii.
vallah şekerini aldım kızımın
beyaz kutu, puantiyeli kurdele pembe bide pembe çiçek içine de pembe ince kağıt yaparım hafta sonu şekerini bakarsınızzz
bideee KOM da 96 TL olan pijama takımını aldım 25 TL ye :)
benim aldığım XL olduğundan ben de 100 lü rakamları gördüğümden bu kadar şık durmuo ama olsun fotoda cıbıl olmam hiç diilse
Eki Görüntüle 267829
hayırlı günler annişler nasılsınız? benşmde yapmam gereken bir dolu şey var üstelik annemde yardıma gelemedi, çok yalnız hissediyorum kendimi, hala hastane çantamı hazırlayamadım inşAllah bebişler erken gelelim demezler, dün hastaneyi aradım ne veriyorlar ona göre bir hastane çantası hazırlayalım ne istiyorlar diye, ne gerekli diye sordum benim bebiş hazneye giremediği yan durdugu için sezeryan ihtimalim var, ona göre istenilen liste biraz daha kabarık oldu, off daha evde de yapılcak çok şey var camlar silinicek, perdeler, örtüler yıkanıcak, dolapları yeniden düzenlemem gerekiyor malum birden hava sogudu, yapılcak çok sey var ama hiç bişeye gücüm yok, yanımda yardımcı olabilecek kimsem de, olsun Rabbim var üstesinden gelicez inşAllah, mide bulantısnı bende çok yaşıyrum hala kusuyorum, hasta arkadslarıma çok çok geçmiş olsun, öpüyorum, Allah a emanetsiniz
ayy benim oğlanda yapıyo onu, sanki cimcikliyo gibi:) çok tatlı bu sıpalar yaa..
çok kiloda almadım zaten ama karnım biraz iri galiba, o yüzden çok dikkat çekiyo... 4 kilo aldım şuanada kadar, gayet iyi deil mi, şurda 1,5 ayım kaldı zaten
kullanmadım canım hiç göbüşümden bişide görmüyorum maleseffff
kızlar teşekkür ederim paylaşmşarınız için..Kızlar ağda konusunda bi anımı paylaşmak istedim..
tabi münferit bi olay..amacım korkutmak filan değil asa
Ben hamilelikten önce özel bi hastanede çalışıyodum..
Doğum için bi bayan geldi..sezeryanla doğum yapıcaktı..
doktor ameliyattan önceki son kontrolünde bide ne görsün..bebek çok aşağı inmiş nerdeyse normal doğum başlıycak..
Kıza sordu,sancın ağrın oldumu,bebek nerdeyse yoldan çıkıcak..
Kız yok hiçbi şikayetim dedi..Kocası "ben sana demedim mi yaptırma şu ağdayı diye" dedi o anda..
Doktor gülmekle gülmemek arasında çıkıştı tatlı-sert
"Ağdamı??? güzelim kim baksın senin tüyüne kılına o anda,neden riske attın kendini,nasıl bi ağdaysa çocuğu aşağı çekmişler,iyiki doğum tarihi bugünmüş de bi gün daha beklemedin,resmen açılma olmuş" dedi..gülüştük filan hepberaber...
o yüzden tırstım ben açıkçası..ağdacınıza tembih edin..
benım de en cok annem aldı zaten,
kımse almıyor dıye uzuluyordum 2 haftadır hedıye yagıyor kuzucuga, saglıkla gıyer ınsallah
bugun benı goren herkes gobegın asagı ınmıs dedı:26::26:
daha vakıt var korkuyorum erken gelmesın,
bu arada kayınpederım pankreas kanserıydı bılıyosunuz,
cok fenalasmıs hastaneye kaldırmıslar
nefes alamıyormus
ben aılesel sorunlardan pek ıletısım halınde degılım ama yıne de dua edıyorum,
inşallah torununu gorur
kızlar ağda işini ne apacaksınız.birazda onla ilgili tecrübelerimizi paylaşalım.ne kullanalım sir mi acısız yöntemler mi mi?
ben sir yaptırıcam ama benim için asıl sorun zamanlamayı nasıl yapıcam ona karar veremedim :26: sezeryan olsa gidersin bir kaç gün önceden yaptırırsın ama normal olduğu için kaçıncı haftada yaptırsam bilmiyorum galiba 38. haftadan sonra hazır olmak lazım :26:
Ben yıllardır ağda yapmıyorum
3 bıçaklı Gilette sensor 3 le veryansınnnnn
Doğumdan bi önceki gün eşim halleder evelallah..:82: Kızımın doğumuna giderkende yardımlarını esirgemediydi hiç
Bu arada bugün göğüs pompamı,göğüs pedimi,biberonu,emziği,geniş kilotlarımı ,emzirme sütyenimi,çoraplarımı da aldım...
Sabahlığımda gelir bugün yarın kargodan...
Sabahlığım şu
Eki Görüntüle 267817
off sorma ya hakkaten stres oluyo insan ya bişi olursa die, buda gayet normal dedi. aklı karışıo insanın hangisi doğru diye :)) aman inş hiçbirimizde azalma, artma olmazda sağlıkla zamanında kavuşuruz minik sıpalaraa
kordonla ilgili şuan bi sıkıntı yok ama dimi? benimkide boynunun hemen yanında demişti kordonu için
Yok sayılmaz aslında canım, kordon hala boynunda. Ve bu haftalardan sonra pek çıkacağını sanmıyorum. Öyle bol bi suyum yok, hareketi fazla olsun da kurtulsun kordondan.
Ama kaç dr.a gittiysem sorun etmedi pek bu durumu. Çok karşılaşılan bi durum dedi. Normal doğum olmayacak, sezeryanla alacağımız için de sorun olmaz dedi dr.um. İnşallahhh.
Benim içimde korku kalmadı mı kaldı tabi ama Allah'a emanet ne yapayım, zorla erken alın diyemem ki. Sık kontrole gideceğim. Hareketlerini her an takipteyim zaten.
Dualarla vaktinde sağlıkla gelir inşallah kuzularımız...
zakkuuum cm aynen çorap giyerken eğilemiyrm ve kafam çok karışık.jiletlemek te zor göbüşten göremiyrz ki
facebook linki ne kızlar, sabah sordum görmediniz...
Yok sayılmaz aslında canım, kordon hala boynunda. Ve bu haftalardan sonra pek çıkacağını sanmıyorum. Öyle bol bi suyum yok, hareketi fazla olsun da kurtulsun kordondan.
Ama kaç dr.a gittiysem sorun etmedi pek bu durumu. Çok karşılaşılan bi durum dedi. Normal doğum olmayacak, sezeryanla alacağımız için de sorun olmaz dedi dr.um. İnşallahhh.
Benim içimde korku kalmadı mı kaldı tabi ama Allah'a emanet ne yapayım, zorla erken alın diyemem ki. Sık kontrole gideceğim. Hareketlerini her an takipteyim zaten.
Dualarla vaktinde sağlıkla gelir inşallah kuzularımız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?