2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

Canım çok sevindim. Gözünüz aydın. Gerçekten Allahın hikmetinden sual olunmaz. Şer gibi gözüküyordu ama bak ne kadar hayırlıymış. Güzel Allahım başka sıkıntısı olanların da sıkıntısını geçirsin inşallah..

Ayyy sen çok yaşa emi ne güldüm Demek kadını korkuttun hee Allahtan biyerlerini dikiş makinesine falan kaptırmamış

ayy benim oğlanda yapıyo onu, sanki cimcikliyo gibi:) çok tatlı bu sıpalar yaa..
çok kiloda almadım zaten ama karnım biraz iri galiba, o yüzden çok dikkat çekiyo... 4 kilo aldım şuanada kadar, gayet iyi deil mi, şurda 1,5 ayım kaldı zaten

vallah şekerini aldım kızımın
beyaz kutu, puantiyeli kurdele pembe bide pembe çiçek içine de pembe ince kağıt yaparım hafta sonu şekerini bakarsınızzz
bideee KOM da 96 TL olan pijama takımını aldım 25 TL ye :)
benim aldığım XL olduğundan ben de 100 lü rakamları gördüğümden bu kadar şık durmuo ama olsun fotoda cıbıl olmam hiç diilse

Maşallah canım oğluna kilosu çok iyiymiş, öyle her yerde söyleme nazar değer Allah korusun. Benim de bir sürü işim duruyor daha, beşik dolap yatak battaniye gibi eksiklerim de var. Allah izin verirse hafta sonu halletmeyi düşünüyorum. Bu arada sana böyle büyük ev işlerinde yardım edecek kimse yok mu? Onları yapıcam diye son aylarda çok yıpratma kendini.

bunu okumustum işte bende :)

nerden aldın sen pijama takımını bacım..

ben daha almadım ya..

Geçmiş olsun canım. Benim de daha hastane çantam hazır değil bugün bebeğin eşyalarını yıkadım yarın da ütüleyeceğim. Bu arada dalanın matik toz sabunuyla yıkadım çok beğendim fiyatı uygun, %100 doğal, yumuşacık yapıyor ve mis gibi kokuyor. Dalinin sıvı deterjanını almayı düşünüyordum ama iyi ki almamışım zaten yumuşatıcı düşünmüyordum çünkü makine yumuşatıcıyı durulamadan sonra aldığı için çamaşırlarda kalıyor ve bu da benim içime sinmeyecekti. Bence hazırlamadıysa ilk önce bebeğin eşyalarını ve hastanede giyeceğin geceliğin ve iç çamaşırlarını yıka bunlar bir kenarda hazır dursun. Diğer işleri de hepsini belirli günlere yayarak kendini yormadan yavaş yavaş arada mola vererek yap derim. Cam silme gibi ağır işler için de eşinden yardım al bence ya da bırak kalsın bebeğin ve senden daha mı önemli artık kritik dönemlerdeyiz dikkat etmemiz lazım. Benim de ilk hamileliğim tecrübem yok ama artık son aya girdik kendimi ağır işlerle yıpratıp erken doğum yapmaktan korkuyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah..

Son düzenleme:

bencede gayet iyisin bende cok kilo almadım 3-4 filan.. Sare de 2100 gr zaten.. karnımda benden yarım metre önde gidiyor..

ben bide calısırken arkama yaslanamıyorum.. karnımın alt tarafında sıkısıyor gibi oluyr.. daha net hissediyorum.. cok hosuma gidiyor..

kullanmadım canım hiç göbüşümden bişide görmüyorum maleseffff

kızlar teşekkür ederim paylaşmşarınız için..

facebook linki ne kızlar, sabah sordum görmediniz...

geçmiş olsun, inş torununu görebilir

kızlar ağda işini ne apacaksınız.birazda onla ilgili tecrübelerimizi paylaşalım.ne kullanalım sir mi acısız yöntemler mi mi?

ben sir yaptırıyorum, son zamanlarında çok acıo, ince işçilik yaptırmıyorum ince işçiliği de bi kaç gün sonra yaptırıyorum ama son zamanlar nasıl olur, zamanlamayı tuttururmuyuz bilemem

riskli olan normal zaten, nasıl kestirecez bakalım zamanı.. az çok normal içinde tahmini bi zamanlama veriolar ama erken gelcek olurlarsa bilemem tabii

çok şirin iyi günlerde kullan...

Yok sayılmaz aslında canım, kordon hala boynunda. Ve bu haftalardan sonra pek çıkacağını sanmıyorum. Öyle bol bi suyum yok, hareketi fazla olsun da kurtulsun kordondan.
Ama kaç dr.a gittiysem sorun etmedi pek bu durumu. Çok karşılaşılan bi durum dedi. Normal doğum olmayacak, sezeryanla alacağımız için de sorun olmaz dedi dr.um. İnşallahhh.
Benim içimde korku kalmadı mı kaldı tabi ama Allah'a emanet ne yapayım, zorla erken alın diyemem ki. Sık kontrole gideceğim. Hareketlerini her an takipteyim zaten.
Dualarla vaktinde sağlıkla gelir inşallah kuzularımız...

inş hiçbişicik olmadan zamanında gelecek yawrular dr lar sorun etmediyse vardır bi bildikleri hepsi Allaha emanet, sağlıkla gelsinler..

zakkuuum cm aynen çorap giyerken eğilemiyrm ve kafam çok karışık.jiletlemek te zor göbüşten göremiyrz ki

kizlar inanmayacaksiniz ama kendim yapiyorum temizligimi agda olarak degil ama eldivenle hemide ...... bir elimde ayna bir elimde o hani doktorlarin giydiklerinden onlarla yapiyorum normalde makine kullaniyodum ama simdi s1k1st1rmaktan korkuyorum bir de 37 de kontrolum var butun doktorlar mi acaba alttan bakiyo bu hafta da ona gore bende 37 de yolunmayi dusunuyorum

canım benim..

bizim sıpada dolamıstı boynuna kordonu cıktı sonra..

zaten dolanması sıkıntı değil düğüm olması ve krdon daki akısı durdurması riskli.. bizim kuzenin oğlu bi güzel düğümlemişti acil sezeryanla aldılar..

panik yok yani..

dolanmaktan bişey olmaz...oyun oynuyor sıpalar içerde can sıkıntısından.. elinin altında da değişik bi kordon var napsınlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…