2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Selam kızlar.Ben de kasım annesi olacağım inşallah.Bu siteye daha önce bebiş istediğim ve olmadığı için sık giriyordum.Çok zor günlerdi.Rabbim çok şükür bana da nasip etti.yazılarını okumak çok keyif verici...

Hızımı alamadım tekrar yazayım dedim.Çok soğuk oldu az önceki:)Biraz kendimi tanıtayım ve süreçteki bazı deneyimleri yazayım.Benim sat 11 şubat fakat yumurtlamam 4 gün sonra olmuş.Başından beri her şeyi yazmadım diye pişman oldum şimdi.Neyse artık bundan sonra sık yazmaya çalışırım.Hazırlıklara başlayamıyorum neden bilmem.Daha çok zaman varmış gibi geliyor.iki takım hastane çıkışı ve park yataktan başka bir şey almadım.Annem uzakta yakın arkadaşlarım çalışıyor ve çocuklular.Eşim ve ben kalıyoruz geriye.şaşakın şaşkın dolaşıyoruz mağazalarda.Eşimin tüm sülalesiyle aynı şehirdeyim ama şimdilik bir faydaları yok.Hatta yeni eltiyi kalabalık bir grupla eve yemeğe davet ettim ve durmadan temizlik yapıyorum.Bittim resmen.Başıma iş açtım yani.

bacıcan sen hemen eşyalarını hazırlamaya başla bence. bak bu ay içinde doğum yapacak birkaç arkadaşımız var. bu bücürlerin ne yapacağı belli olmuyor. enazından çantan hazır olsun bence

bacıcan o ev taşıdı ya, net. i bağlanmadı daha galiba. gelir bir iki güne herhalde.

aaa, unutmuşum ben ... inş kolayca halletmiştir...

çantanı hazırla artık... bu konuda topiğin en yavaşlarındanım ben ama yine de bir kısmı hazır... zaten buraya takipe başladın mı bir süre sonra her şeye geç kalmış hissi yaşıyorsun... 1 haftaya hazırlarsın bence

bacıcan sen hemen eşyalarını hazırlamaya başla bence. bak bu ay içinde doğum yapacak birkaç arkadaşımız var. bu bücürlerin ne yapacağı belli olmuyor. enazından çantan hazır olsun bence

Evet haklısın burda yazılanları okuyunca geç kaldığımı hissettim.Haftaya halladebilirim inşallah.

ekim annelerinin topike baktıkça kendimi bir yarış izliyormuşum gibi hissediyorum.. sürekli doğum haberleri... stres oldum...
maşallah hepsine

bacıcan bunu profilinde çizelge bölümüne yapıştırıyorsun

http://lbdf.lilypie.com/VMFdp3.png

öyle bi şehirde yaşıyorum ki canım.İstediğin bir şeyi bulmak çok zor.Bir mağazaya girdim artık detaylara takılmadan alayım dedim ama o bile olmadı."O kalmadı bu kalmadı. "sinir oldum .sezon değişikliğinden sanırım.

slm kızlar.bu gün ilk nst mize bağlandık.sorun yok şükür.

oğluş 3359 gr olmuş :))

FL ise 74.71 yani boy 50-51 cm filan.

haftaya yine nst var.

doğum tarihi aynı..1 kasım sabahı epidural sezeryan..

buradakilerin çoğu birçok şeyi internetten halleti canım. bende bir takım şeyleri netten aldım.

ya kızlar sormayı unutmuşum oğluma SEMİH düşünüyorum..
eşim ise gzl diyor ama HAKAN a da sıcak bakıyor..

sizce hangisi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…