- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #30.701
hoş bulduk arkadaşlar...benim sat 11 şubat canım
hoşgeldin canım. satını falan verde ticker ini hazırlayalım
ticker yapıcı...çok işkolik gördüm seni...
madeofhonor nerelerdesin?
bacım canım sıkılıyor. kendime görev edindim çizelge işinihoşuma gidiyor.
Hızımı alamadım tekrar yazayım dedim.Çok soğuk oldu az önceki:)Biraz kendimi tanıtayım ve süreçteki bazı deneyimleri yazayım.Benim sat 11 şubat fakat yumurtlamam 4 gün sonra olmuş.Başından beri her şeyi yazmadım diye pişman oldum şimdi.Neyse artık bundan sonra sık yazmaya çalışırım.Hazırlıklara başlayamıyorum neden bilmem.Daha çok zaman varmış gibi geliyor.iki takım hastane çıkışı ve park yataktan başka bir şey almadım.Annem uzakta yakın arkadaşlarım çalışıyor ve çocuklular.Eşim ve ben kalıyoruz geriye.şaşakın şaşkın dolaşıyoruz mağazalarda.Eşimin tüm sülalesiyle aynı şehirdeyim ama şimdilik bir faydaları yok.Hatta yeni eltiyi kalabalık bir grupla eve yemeğe davet ettim ve durmadan temizlik yapıyorum.Bittim resmen.Başıma iş açtım yani.
bacıcan o ev taşıdı ya, net. i bağlanmadı daha galiba. gelir bir iki güne herhalde.
Hızımı alamadım tekrar yazayım dedim.Çok soğuk oldu az önceki:)Biraz kendimi tanıtayım ve süreçteki bazı deneyimleri yazayım.Benim sat 11 şubat fakat yumurtlamam 4 gün sonra olmuş.Başından beri her şeyi yazmadım diye pişman oldum şimdi.Neyse artık bundan sonra sık yazmaya çalışırım.Hazırlıklara başlayamıyorum neden bilmem.Daha çok zaman varmış gibi geliyor.iki takım hastane çıkışı ve park yataktan başka bir şey almadım.Annem uzakta yakın arkadaşlarım çalışıyor ve çocuklular.Eşim ve ben kalıyoruz geriye.şaşakın şaşkın dolaşıyoruz mağazalarda.Eşimin tüm sülalesiyle aynı şehirdeyim ama şimdilik bir faydaları yok.Hatta yeni eltiyi kalabalık bir grupla eve yemeğe davet ettim ve durmadan temizlik yapıyorum.Bittim resmen.Başıma iş açtım yani.
bacıcan sen hemen eşyalarını hazırlamaya başla bence. bak bu ay içinde doğum yapacak birkaç arkadaşımız var. bu bücürlerin ne yapacağı belli olmuyor. enazından çantan hazır olsun bence
aaa, unutmuşum ben ... inş kolayca halletmiştir...
çantanı hazırla artık... bu konuda topiğin en yavaşlarındanım ben ama yine de bir kısmı hazır... zaten buraya takipe başladın mı bir süre sonra her şeye geç kalmış hissi yaşıyorsun... 1 haftaya hazırlarsın bence
öyle bi şehirde yaşıyorum ki canım.İstediğin bir şeyi bulmak çok zor.Bir mağazaya girdim artık detaylara takılmadan alayım dedim ama o bile olmadı."O kalmadı bu kalmadı. "sinir oldum .sezon değişikliğinden sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?