- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #30.741
naptın du bakalım daha 4 hafta var yaaa..:))
babamız dedi ki bugün, seç artık birini, oğlumu ismiyle sevmek istiyorum... seçeneklerimiz mehmet ya da selim... bekliyorum yorumlarınızı...
babamız dedi ki bugün, seç artık birini, oğlumu ismiyle sevmek istiyorum... seçeneklerimiz mehmet ya da selim... bekliyorum yorumlarınızı...
canım bi yanlışlık olmasın bu tahminde çünkü bebekler bu haftalarda 200-300 gr arası alıyorlar daha 4 haftan var ne bileyim bana 1 kiloya yakın alır gibi geliyor hayırlısı bakalım sağlıklı olsun da kilosu çok olsun hem daha kolay bakılır
ikizler sezeryandı ..
bunuda ben istedim..
normal doğum bana göre değil sanki..:))
bu gün ayın 4 ü ve gece oldu2 güne sebep mi 4 hafta diyorsun. 3 hafta 2 gün işte 3 hafta 2 güüünnnn
SELIMkulaga hoss geliyor
selim selim
aklı selim bi yavru olsun
Canım bence Selim i tercih et.Mehmet ismi ağır.Geçen tv de izledim.Peygamberimizden doayı çocuğa sesini bile yükseltmemek gerekirmiş.
bnm kaynımın oğlunun adı selim..bu yüzden eledim bende..
sevdiğim isimlerden biri..
kesinlikle SELİM...
Benimki de cahil cesareti sanirım.Acısını bilmediğim için normal olsun diye tutturuyorum.:)
Canım bence Selim i tercih et.Mehmet ismi ağır.Geçen tv de izledim.Peygamberimizden doayı çocuğa sesini bile yükseltmemek gerekirmiş.
aslında Muhammet ismi ağırdır, çocuk taşıyamaz diye düşünülüp, yerine mehmet ismi yaygınlaşmış...
düşünceleriniz için çok teşekkür ederim, asifirari, crafty, tekinsoy ve eeab.... selim de 4 oyumuz oldu...
ikiside güzelmiş ne desek ki. :26: 2 sinide koyun :))))) bizimkinin 3 ismi var. sen düşün artık :)))))
şaka bir yana selim ismi daha iyi bence
selim daha güzel bencede...
ikiside güzelmiş ne desek ki. :26: 2 sinide koyun :))))) bizimkinin 3 ismi var. sen düşün artık :)))))
şaka bir yana selim ismi daha iyi bence
düşünceleriniz için çok teşekkür ederim, asifirari, crafty, tekinsoy ve eeab.... selim de 4 oyumuz oldu...
gördüm canım gördüm.. teşekkür ederim.... senin 3 isim ne?aip yawbende selim dedim.
cnm hatta ben bu bebişe "ustalık eserim" diyorum..kuzenimde selimiye'den dolayı oğluma selim nasıl fln diyor..:))
işte etrafta olunca ben eledim güzelim ismi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?