2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
babamız dedi ki bugün, seç artık birini, oğlumu ismiyle sevmek istiyorum... seçeneklerimiz mehmet ya da selim... bekliyorum yorumlarınızı...

valla hayatım dediğin gibi sağlıklı olsunda kilo çok önemli değil.

o minicik ikizler büyüdüki bu sıpam hayde hayde büyür inşallah:))

babamız dedi ki bugün, seç artık birini, oğlumu ismiyle sevmek istiyorum... seçeneklerimiz mehmet ya da selim... bekliyorum yorumlarınızı...

ikiside güzelmiş ne desek ki. :26: 2 sinide koyun :))))) bizimkinin 3 ismi var. sen düşün artık :)))))

şaka bir yana selim ismi daha iyi bence

merhaba arkadaşlar,sizleri okumak cidden çok zevkli uykusuzluk çekilir hale geliyor:)benim sat 2 şubat herşey hazır kuzucuk bekleniyor(erkek)18 ekimde çatı kontrol var,bebiş şimdilik 2400 gr 46 cm dr muz normal dedi bakalım bekliyoz iyi geceler:)

SELIM kulaga hoss geliyor

selim selim
aklı selim bi yavru olsun

Canım bence Selim i tercih et.Mehmet ismi ağır.Geçen tv de izledim.Peygamberimizden doayı çocuğa sesini bile yükseltmemek gerekirmiş.

aslında Muhammet ismi ağırdır, çocuk taşıyamaz diye düşünülüp, yerine mehmet ismi yaygınlaşmış...

bnm kaynımın oğlunun adı selim..bu yüzden eledim bende..
sevdiğim isimlerden biri..
kesinlikle SELİM...

düşünceleriniz için çok teşekkür ederim, asifirari, crafty, tekinsoy ve eeab.... selim de 4 oyumuz oldu...

Canım bence Selim i tercih et.Mehmet ismi ağır.Geçen tv de izledim.Peygamberimizden doayı çocuğa sesini bile yükseltmemek gerekirmiş.

tekinsoy arkadaşım senin dediğinde doğru ancak muhammet ismi için aynı hassasiyet gösteriliyor mehmet yada ahmet için değil birde üzülerek söylüyorum ki bu söylentileri çıkarmalarının bir sebebide mümkün olğunca çoçuklarımıza peygamber efendimizin isminin konulmasına engel olmak hiç böyle düşünmüşmüydün, benim 2 oğlum var ilki ahmet yusuf ikincisi mehmet yiğit ve ne yalan söyleyeyim bazen onlara bağıracak mecal bile bırakmıyorlar insanda sevgiler....

ikiside güzelmiş ne desek ki. :26: 2 sinide koyun :))))) bizimkinin 3 ismi var. sen düşün artık :)))))

şaka bir yana selim ismi daha iyi bence

tek isim koyma konusunda kararlıyız canım..

selim daha güzel bencede...

teşekkürler.. böylece 6 oy oldu... oda arkadaşımda selim dedi.. 7 oy... mehmete oy çıkmadı... gideyim de söyleyim herife.. kk kasım anneleri olarak selime karar verdik diye

düşünceleriniz için çok teşekkür ederim, asifirari, crafty, tekinsoy ve eeab.... selim de 4 oyumuz oldu...

cnm hatta ben bu bebişe "ustalık eserim" diyorum..kuzenimde selimiye'den dolayı oğluma selim nasıl fln diyor..:))

işte etrafta olunca ben eledim güzelim ismi :))

aip yaw bende selim dedim.
gördüm canım gördüm.. teşekkür ederim.... senin 3 isim ne?

cnm hatta ben bu bebişe "ustalık eserim" diyorum..kuzenimde selimiye'den dolayı oğluma selim nasıl fln diyor..:))

işte etrafta olunca ben eledim güzelim ismi :))

ustalık eserim çok iyiymiş
siz ne düşünüyorsunuz isim olarak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…