2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

Rica ederim canım.Bu arada sana fikir veriyorum ama benim minikin de bir ismi yok henüz.Eşimin ailesinde neredeyse 100 yıllık bir gelenek var.Doğan erkek çocuklarının hepsinin isminin baş harfi F.ve sanırım bu geleneği ben bozacağım.hafif problemler var aileyle ve suçlu olduklarını biliyorlar.o yüzden isim konusnda karışmıyorlar.Ben deniz ya da yiğit istiyorum.Eşim iki ismi olsun istiyor.Soyadımız yıldız.Deniz de uniseks bi isim bilmiyorum ne yapmalıyım.

deniz ismi çok hoş .benim oğluşun adıda unisex olcak.

Haklısın canım ben de senin gibi düşünüyordum ama dün cevat akşit hcadan dinledim.Mehmet ismi için söyledi.Ben ahmet ismini de düşünüyorum.

aslında iki isimde güzel... ama yiğit ağır basıyor..

nurettin hamza mert (a23456789 soyadımız)

kız çocuk sınav giriş belgelerinde optik formu doldururken sizi sevgiyle hatırlar valla..

ben bi ara ÇAĞRI ya takmıştım ama SEMİH diyorum şimdi..

eşimde ya semih yada hakan diyor..:))
ikiside güzel.... hakan ağır basıyor ben de :)

O maşallah baya halletmişsin, kalanı da halledersin dert etme kendine. En iyisi dediğin gibi temizliği son zaman yaptırmak, iki kere kadın alacağına bebeğin bir ihtiyacını karşılarsın tabi. Bebek erken gelecek olursa da hiç sıkıntı yapma herkes bebişe bakmaktan evi görmez bile :) Ben de 34+2 deyim çantayı hafta sonu anca hazırlayabileceğim herhalde. Allah herşeyin hayırlısını versin, hepimizin yardımcısı olsun inşallah..

yazık kız kuzuma..2 tane bile çok..:))

2 ismi olacaktı kuşumun ama kayınvalidem abiniz koymadı eşimin adını çocuklarına dedi. bizde atladık tabi biz koyarız dedik. öyle sevindiki kadın. napimm. olsun varsın büyüyünce kızsın bize hem hangisini isterse onu kullanır. eşimde 3 isimli bu arada

Haklısın canım ben de senin gibi düşünüyordum ama dün cevat akşit hcadan dinledim.Mehmet ismi için söyledi.Ben ahmet ismini de düşünüyorum.

ahmet çok güzel bir isim bence... eşimin adı ahmet, babasının adı ahmet, dedesinin adı ahmet, yiğeninin adı ahmet.. haliyle ben otomatik olarak eledim bu ismi

eşimin yanına gittim... dedim isimleri oylama açtım... kasım anneleri selim dedi.. mehmete hiç oy çıkmadı dedim.... gevrek bir kahkaha attıktan sonra, duraklayıp, selim güzel isim dedi.... ne demek istedi anlamadım

nurettin bnmde kayınpederin ismi..ben açıkça söyledim seni seviyorum ama ismini sevmiyorum güzel değil diye..:))

ahmet çok güzel bir isim bence... eşimin adı ahmet, babasının adı ahmet, dedesinin adı ahmet, yiğeninin adı ahmet.. haliyle ben otomatik olarak eledim bu ismi

kayınvalidem oğlumu rüyasında görmüş ahmet diye..dedi ahmet olsun..
sülalenin yarısı ahmet.. aman istemem napim..

kusura bakmasın biz karar verdik..selim olcak..biri kulağına okusun ismini :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…