- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #30.761
aslında Muhammet ismi ağırdır, çocuk taşıyamaz diye düşünülüp, yerine mehmet ismi yaygınlaşmış...
düşünceleriniz için çok teşekkür ederim, asifirari, crafty, tekinsoy ve eeab.... selim de 4 oyumuz oldu...
seninkinin adı ne ?
gördüm canım gördüm.. teşekkür ederim.... senin 3 isim ne?
ustalık eserim çok iyiymiş
siz ne düşünüyorsunuz isim olarak?
Rica ederim canım.Bu arada sana fikir veriyorum ama benim minikin de bir ismi yok henüz.Eşimin ailesinde neredeyse 100 yıllık bir gelenek var.Doğan erkek çocuklarının hepsinin isminin baş harfi F.ve sanırım bu geleneği ben bozacağım.hafif problemler var aileyle ve suçlu olduklarını biliyorlar.o yüzden isim konusnda karışmıyorlar.Ben deniz ya da yiğit istiyorum.Eşim iki ismi olsun istiyor.Soyadımız yıldız.Deniz de uniseks bi isim bilmiyorum ne yapmalıyım.
tekinsoy arkadaşım senin dediğinde doğru ancak muhammet ismi için aynı hassasiyet gösteriliyor mehmet yada ahmet için değil birde üzülerek söylüyorum ki bu söylentileri çıkarmalarının bir sebebide mümkün olğunca çoçuklarımıza peygamber efendimizin isminin konulmasına engel olmak hiç böyle düşünmüşmüydün, benim 2 oğlum var ilki ahmet yusuf ikincisi mehmet yiğit ve ne yalan söyleyeyim bazen onlara bağıracak mecal bile bırakmıyorlar insanda sevgiler....
Rica ederim canım.Bu arada sana fikir veriyorum ama benim minikin de bir ismi yok henüz.Eşimin ailesinde neredeyse 100 yıllık bir gelenek var.Doğan erkek çocuklarının hepsinin isminin baş harfi F.ve sanırım bu geleneği ben bozacağım.hafif problemler var aileyle ve suçlu olduklarını biliyorlar.o yüzden isim konusnda karışmıyorlar.Ben deniz ya da yiğit istiyorum.Eşim iki ismi olsun istiyor.Soyadımız yıldız.Deniz de uniseks bi isim bilmiyorum ne yapmalıyım.
nurettin hamza mert (a23456789 soyadımız)
ikiside güzel.... hakan ağır basıyor ben de :)ben bi ara ÇAĞRI ya takmıştım ama SEMİH diyorum şimdi..
eşimde ya semih yada hakan diyor..:))
saol cnm benim:) dün kendi pijamaları geceliklerimi ve emzirme sütyenlerimi yıkadım bugunde bebiş için hastene çıkışlarını çok küçükler çok tatlılar, balkona asarken bile bi heyecan kapladı içimi babası gelince gösterdim bak bak ne tatlılar diye, bu arada bende dalanın toz sabununu kullandım ek gıdaya geçene kadar güzel temziler dediler, bende mennun kaldım çok güzel kokuyor, güzel temizledi hemde, benim hamilelik baya ilerlerdi 35 artı 3 bugün, bi an önce hazırlamak istedim çantamı ama hep eksikler oldu, hala var ama fırsat olmadı bitirmeye, cam silmek için temziliğe kadın alıcam ama eşimde istiyor ki doğuma yakın olsun masraflarla çok aştık bu ay, eşimin işleri yazdan beri baya kötü, çok durgun haliyle kadın bi gelsin bi daha agır temzilik işi çıkmasın doğuma kadar (perde,cam, koltuk vs.) istiyor:)))) o da haklı, ama bende korkuyorum erkenden doğum yapıcam diye, doğum ne zaman bilemiyoruz ki, erken davranırsa ya da sezeryana alırsa doktor ekim bebişi olucak benimkisi en hayırlı zamanda en hayırlı şekilde gelsin bebişlerimiz inşAllah, Rabbim bizlere yardım etsin
yazık kız kuzuma..2 tane bile çok..:))
Haklısın canım ben de senin gibi düşünüyordum ama dün cevat akşit hcadan dinledim.Mehmet ismi için söyledi.Ben ahmet ismini de düşünüyorum.
deniz ismi çok hoş .benim oğluşun adıda unisex olcak.
ahmet çok güzel bir isim bence... eşimin adı ahmet, babasının adı ahmet, dedesinin adı ahmet, yiğeninin adı ahmet.. haliyle ben otomatik olarak eledim bu ismi
2 ismi olacaktı kuşumun ama kayınvalidem abiniz koymadı eşimin adını çocuklarına dedi. bizde atladık tabi biz koyarız dedik. öyle sevindiki kadın. napimm. olsun varsın büyüyünce kızsın bize hem hangisini isterse onu kullanır. eşimde 3 isimli bu arada
ahmet çok güzel bir isim bence... eşimin adı ahmet, babasının adı ahmet, dedesinin adı ahmet, yiğeninin adı ahmet.. haliyle ben otomatik olarak eledim bu ismi
allah iyiliğini versin 17 harf isim soyisimde gelince nolcak bak oğlan sınavlara falan gircek ilerde süre kaybı yaşatıcan çocuğa
Acaba Deniz gibi fırtınalı mı olur karakteri korkuyorum.İsminin anlamı da önemli.
Çok hoş ya.Sen de bir geleneği bozuyorsun yani.Ahmet Deniz nasıl bir isim sence canım?
eşimin yanına gittim... dedim isimleri oylama açtım... kasım anneleri selim dedi.. mehmete hiç oy çıkmadı dedim.... gevrek bir kahkaha attıktan sonra, duraklayıp, selim güzel isim dedi.... ne demek istedi anlamadım
iki isim düşünüyorsan eğer, bence çok güzel..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?