- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #30.781
o işi çözdük güzelim. adını soyadını yazmayı öğrendimi bayaa yol katetmiş olacak. ünv. mez. sayılır
kusura bakmasın biz karar verdik..selim olcak..biri kulağına okusun ismini:))
kusura bakmasın biz karar verdik..selim olcak..biri kulağına okusun ismini:))
Canım içim kıpır kpır oldu.sanırım Ahmet Deniz olacak.Çok teşekkürleer...
niye canım dingin derin mavi denizler gibide olabilir
2 ismi olacaktı kuşumun ama kayınvalidem abiniz koymadı eşimin adını çocuklarına dedi. bizde atladık tabi biz koyarız dedik. öyle sevindiki kadın. napimm. olsun varsın büyüyünce kızsın bize hem hangisini isterse onu kullanır. eşimde 3 isimli bu arada
bizim oğlanın adı kayra soranların surat şu şekil:44: oluyo
hayırlı uğurlu olsun Selimde çok güzel ,ismiyle yaşasın inş sağlıklı hayırlı uzun bi ömür versin Rabbim
Yanına ber de Ahmet gelirse dingin olur sanırım.Ahmet Deniz Yıldız.Oldu galiba
Yanına ber de Ahmet gelirse dingin olur sanırım.Ahmet Deniz Yıldız.Oldu galiba
ne güzel...çok sevindim... adıyla yaşasın inş...
bizim oğlanın adı kayra soranların surat şu şekil:44: oluyo
aminnn..hayırlı uğurlu olsun Selimde çok güzel ,ismiyle yaşasın inş sağlıklı hayırlı uzun bi ömür versin Rabbim
ayy ne güzeladıyla yaşasın ahmet deniz bey:))
hahahhaa kız doğurtcan valla beni zaten oğlum sıkıştırıp duruyo ağzımdan çıkcak sanki bide senin bu isim konusu yarılıyorummmmmmm imdattttttt
kız de bi hele kocanın adı ne zorlanmıyomu 3 isim kullanırken eziyet etme miniğimize annesi ele bari birini
kayra bende teklif ettim..
arkadaşının kızının adıymışş..pfff..
ilerde kayra isminde bi kıza aşık olursa ne olcakmış falan filan..
unisex isim istemedi bu yüzden eşim..
ya bizde baya isim düşünmüşüz bulamamışız..:))
aminnn..
cnm benim değil.. kahvenin oğlunun adını koyduk ailecek burda:))
yok ya fox da salak bi dizi var deniz yıldızı diye deli oluyorum..Sağol canım benim.Beğendiğine sevindim.Eşim de beğenir umarım.Ama deniz yıldız kısa ve güzel olurdu.Bir de deniz yılıdızı gibi.onu kabul ettiremedim tutturdu çift isim diye ahmet e de bir şey bulamaz sanırım.
elemem Vallahi. kayınvalidem nurettin dedi, eşim çoookk öncelerden oğlum olursa hamza olsun istiyorum diyordu, mert i de ben koydum.hangisini eliyim :)))) elimde değil elemek
ben yatıyorum. cümlenize hayırlı ağrısız ve deliksiz uykular diliyorum
bu ardabende diyom o olayı arkadaşım deniz vardı deniz diye biriyle evlendi
ben yatıyorum. cümlenize hayırlı ağrısız ve deliksiz uykular diliyorum
elemem Vallahi. kayınvalidem nurettin dedi, eşim çoookk öncelerden oğlum olursa hamza olsun istiyorum diyordu, mert i de ben koydum.hangisini eliyim :)))) elimde değil elemek
Sağol canım benim.Beğendiğine sevindim.Eşim de beğenir umarım.Ama deniz yıldız kısa ve güzel olurdu.Bir de deniz yılıdızı gibi.onu kabul ettiremedim tutturdu çift isim diye ahmet e de bir şey bulamaz sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?