2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

hahahhaa kız doğurtcan valla beni zaten oğlum sıkıştırıp duruyo ağzımdan çıkcak sanki bide senin bu isim konusu yarılıyorummmmmmm imdattttttt
kız de bi hele kocanın adı ne zorlanmıyomu 3 isim kullanırken eziyet etme miniğimize annesi ele bari birini

bizim oğlanın adı kayra soranların surat şu şekil:44: oluyo

kardeşim istedi aslında kayra koymamızı ama babamız geleneksel isim istediğinden değerlendirmeye alamadık ama bence kayra ismi güzel.. ben beğenmiştim kardeşim söylediğinde...

hayırlı uğurlu olsun Selimde çok güzel ,ismiyle yaşasın inş sağlıklı hayırlı uzun bi ömür versin Rabbim

amin canım... çok teşekkürler...

Yanına ber de Ahmet gelirse dingin olur sanırım.Ahmet Deniz Yıldız.Oldu galiba

bence de bence de

bizim oğlanın adı kayra soranların surat şu şekil:44: oluyo

kayra bende teklif ettim..
arkadaşının kızının adıymışş..pfff..
ilerde kayra isminde bi kıza aşık olursa ne olcakmış falan filan..
unisex isim istemedi bu yüzden eşim..

ya bizde baya isim düşünmüşüz bulamamışız..:))
hayırlı uğurlu olsun Selimde çok güzel ,ismiyle yaşasın inş sağlıklı hayırlı uzun bi ömür versin Rabbim
aminnn..
cnm benim değil.. kahvenin oğlunun adını koyduk ailecek burda:))

elemem Vallahi. kayınvalidem nurettin dedi, eşim çoookk öncelerden oğlum olursa hamza olsun istiyorum diyordu, mert i de ben koydum. hangisini eliyim :)))) elimde değil elemek

bizim babamız deniz demişti ilk zamanlar ben unisex olmasın falan filan derken bi baktım kayra oldu bende anlamadım bu ardabende diyom o olayı arkadaşım deniz vardı deniz diye biriyle evlendi

yok ya fox da salak bi dizi var deniz yıldızı diye deli oluyorum..

ahmeti ekle bence daha bi erkeksi ,prestijli hava olsun..

elemem Vallahi. kayınvalidem nurettin dedi, eşim çoookk öncelerden oğlum olursa hamza olsun istiyorum diyordu, mert i de ben koydum. hangisini eliyim :)))) elimde değil elemek

ayy çok güldüm hakkaten sınav zamanı kulaklar iyi çınlayacak sizin. bencede eşin vazgeçsin, zaten babasının adı var, o feragat etsin

ahmet deniz daha güzel tatlım inş eşinde bişi demez

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…