2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
ee bende yatım bari kocim kötü kötü bakmaya başladı bu gidişle pc başında doğurcaz vallahi hayırlı geceler arkadaşlar bol bebişli rüyalarrrrr

iyi geceler trawma..

bende yatim artık bu gün çok yoruldum..

herkes birer bardak ballı süt içip yatsın..

yatarken sola yatmayı unutmayın..

oğlumun tombiş olması için özel bi çabam olmadı..

sadece ballı süt+sola yatma hariç :))

.. iyi geceler...

Üfff herkes yatıyo.Ben kocişi bekliyorum.Şehir dışında inş.erken gelir.Yalnız yatamıyorum çok korkuyorum.Sabah işe nasıl gitcem(

ben bugün fazlasıyla şiddet gördüm zaten... yine başladı.. oturmuyor bugün doğru dürüst benim oğlan... ben de uzanayım... sabah erken kalkacağım zaten, yardımcım gelecek, mutfak dolapları silinecek...
herkese iyi geceler şeker anneler.... fikirleriniz için tekrar teşekkürler..

İyi geceler canım.Ben de günlerdir temizlik yapıyorum çok yoruldum.Sana kolay gelsin.

aman oku oku bitiremedim 2 saattir geçmişi, kaynattıkça kaynatmışsınız.. şimdi tam bitti, aaaaaa herkes yatmış.. ne diim.. hadi tatlı rüyalar herkese..

amin canım cümlemizin, dogru diyosun bebiş erken gelirse kimsenin evi görcek hali olmaz:)) sezeryan olucam ben büyük ihtimalle uzun süre ayaga kalkamam diye korkuyorum, neyse stres yapmayalım:)) Allah kerim:) hepimiz hepimizn güzel bebişleri Rabbime emanet, en hayırlı zamanda en hayırlı şekilde kavuşalım inşAllah

Cok gecmis olsun canim.Bu haftalarda bebis cok net gözükmez ultrasonda canim.Ewet doktorlar haftasina göre konusmayi tercih ediyorlar nedense,fazla konusmak istemiyorlar herhalde,sorarsan söylerler sormazsan söylemezler.
Masaallah barekallah bebisine.ilk bebisimde bende pek anlamiyordum,anlayana kadar akla karayi seciyordum,bunda cok dahanet anliyorum sükür,isin sirri tecrübe galibawalla bende düsünüyorum temizlik ama nasil yapacam bilmiyorum,Allah kolaylik versin bize.
Sanada gecmis olsun ve Allah kolaylik versin canim.
Yok canim bebisi görmeye gidecegiz.
Benim bir esprim vardir bu konuda derimki : bebisin cok akilli olacak galiba sende akil birakmamisDediin gibi hamilelik bircok seye bahane olabiliyor.

Kesinlikle gercekten bir mucize,icimizde gün gün hafta hafta büyümesi ayri bir mucize,onunla ilk tanistigimizda hissettiklerimiz ayri bir mucize.Gercekten normal dogumun en güzel taraflarindan biri bu cikar cikmaz onunla tanisabiliyorsun.Neye benzedigini ilk olarak kendin görebiliyorsun.O hissiyati anlatacak kelime yoktur bu dünyada.

ii geceler mi desem gün aydınlanmadan günaydın mı desem bilemedim.benı yıne uyku tutmadı.sinir oldum.herkes uyurken uyanık olmak çok sinir bozucu.

kızlar ben 35.haftamdayım gecen doktora gıttım 2500 kılo dedı normalmı sızın bebısler kac kılo merak ettım:)

günaydın herkese,ağrısız sorunsuz mutlu bir gün diliyorumşu son haftalarda bebişler için ne yapabiliriz yeme içme konularında önerileriniz var mı?mesela ben genelde sevilmeyen sebzeleri yemeye çalışıyorum ki oğlum sevsin.

sevdalinka, çok şükür yardım eden var, ablam hafta sonu yardıma gelecekmiş. kayınvalidem alt katımda, o da çok yardımcı oluyor çok şükür. doğuma yakın halıları yıkatmaya vereceğim. camları da eşim siliyor. lakin iş yine de bitmek bilmiyor. sanırım biraz da ben paniklemiş durumdayım.
oğlumun kilosu maşallah baya iyi ama 4 kg yi geçince sezaryen yapıyorlar ve açıkcası sezaryeni tekrar yaşamak istemiyorum. bekarken kist ameliyatı olmuştum.6 günde hastaneden çıktım, üstüne 1 ay yattım. etrafımda ben normal doğurdum 4,5 kg doğurdum diyen çok hatun var ama ben de o göz yok.

okuyunca bir kahkaha patlattım. çok yaşa inşallah. (ailenle, sevdiklerinle, hayırla, sağlıkla,mutlulukla...)

AKREP BURCU ÇOCUĞU (23 Ekim - 21 Kasım)

Akrep burcu çocukları çok hırslı kavgacı ve mücadeleyi seven çocuklardır.cidirler.Sürekli kazanma arzusu olduğundan hayatı bir savaş alanına benzer. Uzlaşmayı sevmeyen akrep çocukları her zaman kazanmak arzusundadırlar. Çabuk sinirlenirler fakat sevdikleri insanlara ve yakınlarına karşı sıkıca bağlıdırlar. Sevmedikler ve istemedikleri kişilere tavır koyarlar, sert ve ters davranırlar. Yaşantılarında ve iş hayatlarında genellikle başarılı olurlar.

Çok küçük yaşlarından itibaren kuvvetli ve gelişmiş bir iradeye sahip olurlar, zaman zaman kendisinden istenen şeylere kararlılıkla karşı çıkarlar ve isteklerinin arkasında sonuna kadar dururlar. Kararlı tutumlarını pozitif yönde kullanmaları açısından yön göstermek faydalı olacaktır. Zengin hayal gücüne sahiptirler ve yaratıcı çocuklardır. Lider olmayı ve bu rolü üstlenmeyi severler.

Herkese günaydın kızlar :)))
bende gece popo ve pıttık kemiklerimiz ağrısından hep uyandım zaten 4 kere tualete kalkıyoruz
öle yarı uyur yarı uyanık geçiyo :)

Günaydınlar,,

Dün kontrolümüz vardı kızım 2500 gr olmuş boyunu sormayı unuttum..Ve hala doğum pozisyonu almamış 18 ekimde bidaha kontrolümüz var 36 haftalık olcak hala dönmemiş olursa sezeryan olucam gibi duruyor..Ne olur bana dua edin dönsün bebeğim ben sezeryan hiç mi hiç istemiyorum...Zillim kıçını açıyo yüzünü göstermiyo...Herşeyi ii dedi dr maşallah...Birde dönebilseydi rahatı yerinde heralde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…