- 18 Ekim 2010
- 622
- 402
- 323
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #30.801
ben yatıyorum. cümlenize hayırlı ağrısız ve deliksiz uykular diliyorum
yok ya fox da salak bi dizi var deniz yıldızı diye deli oluyorum..
ahmeti ekle bence daha bi erkeksi ,prestijli hava olsun..
ahaha çok garip bi durum ya..:))
unisex isim düşünseydim kesin 2. isim de eklerdim..
ali kayra gibi :))
ben bugün fazlasıyla şiddet gördüm zaten... yine başladı.. oturmuyor bugün doğru dürüst benim oğlan... ben de uzanayım... sabah erken kalkacağım zaten, yardımcım gelecek, mutfak dolapları silinecek...
herkese iyi geceler şeker anneler.... fikirleriniz için tekrar teşekkürler..
O maşallah baya halletmişsin, kalanı da halledersin dert etme kendine. En iyisi dediğin gibi temizliği son zaman yaptırmak, iki kere kadın alacağına bebeğin bir ihtiyacını karşılarsın tabi. Bebek erken gelecek olursa da hiç sıkıntı yapma herkes bebişe bakmaktan evi görmez bile :) Ben de 34+2 deyim çantayı hafta sonu anca hazırlayabileceğim herhalde. Allah herşeyin hayırlısını versin, hepimizin yardımcısı olsun inşallah..
Cok gecmis olsun canim.Bu haftalarda bebis cok net gözükmez ultrasonda canim.Ewet doktorlar haftasina göre konusmayi tercih ediyorlar nedense,fazla konusmak istemiyorlar herhalde,sorarsan söylerler sormazsan söylemezler.günaydın herkese sabah sabah kustum yine yaa dün kan ilacım bitmişti içemedim zaten kansızlık da biraz çıkmıştı dedim sabah aç karna pekmez içeyim faydalı olur sonrası malum okula geldim hasta gibiyim şimdi kahvaltı yaptım dinleniyorum offf h,iç sevmiyorum bu kusma işini acaba üşüttüm mü diye de düşündüm insanın aklına gerçi herşey geliyor ama bebiş hareketli ve sabah sabah pekmez içmek daha geçerli bi neden sanırım bulantı için.
ya ben artık doktora gittiğimde doktor sadece bebeğimin kafa ölçümünü yapıyor bazı ölçümler yapıyor bebişimizi hiç anlamıyoruz ultrasonda yüzünü falan görmek istiyorum sizler görüyor musunuz acaba ben talep etmediğim için mi bişi söylemiyor doktor da yoksa görünmüyor mu artık 34.haftadayız büyüyünce net görünmesi zorlaşcak dediler diye hiç sormadım da doktora gören varsa bana da söylesin de bir dahakine ben de sorayım doktora bi de doğumdan bahsetmek için erken mi acaba
pek bahsetmiyoruz doktorla sanki zamanı geld,ikçe bahsediyormuş gibi geliyor geçen gün gittiğimde doğumla ilgili başka bişi var mı dedim yok şimdilik sonraki gelmende göğüs ucu kremine başlatıcam dedi yani sanki o haftası gelince bahsetcek gibi geldi bana bende sormadım bi daha siz konuşuyormusunuz???
Masaallah barekallah bebisinekızlar ben de yeni geldim doktordan.34+5 teyiz ve oğlum 3200 gr olmuş,kafası da aşağıda. doktor ölçümlerde yanılma payı olabilir her zaman ama seninki hep tombik gidiyordu zaten dedi. 10 gün sonra yine gidiceğiz, bakalım hayırlısı.
nehirada, benim doktorumun ultrasonu da bir şey göstermiyor. hele anneler yattıkları yerden rahat baksın diye bir monitör koymuşlar, her taraf kapkaranlık. sürekli hayal gücümü kullanıyorum. son 2 muayenedir bana kendi ekranını gösteriyor ama ben ondan da bir şey anlayamıyorum. eşim ben çok net görüyorum diyor, ahan da burnu bana benziyor falan diyor. aynı şeye mi bakıyoruz, takılıyor mu bana hala anlamış değilim. hele verilen çıktılar.. bu günküne isyan ettim, neresi ki bu oğlumun acaba diye. eşim kafası dedi. o zaman casper gibi oğlun dedim ben de.
şaka maka benim eteklerim tutuştu, daha dolu eksik var. dün alış verişe çıktım. 1 saat sonra eşimi aradım gel al beni diye. nefes nefeseyim. üstüne burnum tıkalı.
perdeler, halılar, mutfak dolapları ve temizlenip paklanacak nice şey, amaniiiiiii.
Sanada gecmis olsun ve Allah kolaylik versin canim.hayırlı günler annişler nasılsınız? benşmde yapmam gereken bir dolu şey var üstelik annemde yardıma gelemedi, çok yalnız hissediyorum kendimi, hala hastane çantamı hazırlayamadım inşAllah bebişler erken gelelim demezler, dün hastaneyi aradım ne veriyorlar ona göre bir hastane çantası hazırlayalım ne istiyorlar diye, ne gerekli diye sordum benim bebiş hazneye giremediği yan durdugu için sezeryan ihtimalim var, ona göre istenilen liste biraz daha kabarık oldu, off daha evde de yapılcak çok şey var camlar silinicek, perdeler, örtüler yıkanıcak, dolapları yeniden düzenlemem gerekiyor malum birden hava sogudu, yapılcak çok sey var ama hiç bişeye gücüm yok, yanımda yardımcı olabilecek kimsem de, olsun Rabbim var üstesinden gelicez inşAllah, mide bulantısnı bende çok yaşıyrum hala kusuyorum, hasta arkadslarıma çok çok geçmiş olsun, öpüyorum, Allah a emanetsiniz
Yok canim bebisi görmeye gidecegiz.Nasıl yani,1 gün mü? yarın doğuruyor musun?Allah yardımcın olsun canım, bir avazda -ki sezaryen ise bir narkozda ( ne denilir bilmiyorumki ) - kurtulmanı nasip etsin.bal kaymak bir doğumun olsun inşallah. Şayet kontrole gidiyorsan çok güzel havadisler al da gel inşallah. işte bütün en güzel içten dileklerimle
Benim bir esprim vardir bu konuda derimki : bebisin cok akilli olacak galiba sende akil birakmamisHimmel77 şimdi listeye baktım da kasımın 28 görünüyormuş muhtemel doğurma tarihin. zaten bebeğimi görmeme demişsin, kavuşmama dememişsin. benim algıda kıtlık ileri derecelere ulaştı. neyseki gebeyim de bahanem oluyor. güzel kontroller.. selamlar canım
merhaba kızlar artık herkesin karnı burnunda bu gün 33+ 3 oldu bebeğim haftaya doktor ziyareti var oğlşumu görücem inşallah her şey yolundadır en son 30 haftalıkken gitmiştim 1252 grm di şimdi heralde baya büyümüştür bu ay 5 kilo aldım ve şu ana kadar toplam 11 kilo aldım heralde 15 e tamamlarım allah kısmet ederse kasımın 18 inde geliyor bebeğim gerçi doktorla doğumla ilgili konuşmadık bu seferki gittiğimde konuşuruz heralde tek bildiğim bebeğimin başı aşağı inmiş bide öyle çok merak ediyorumki nasıl bişey acaba bazen bir mucize gibi geliyor bana
kızlar ben 35.haftamdayım gecen doktora gıttım 2500 kılo dedı normalmı sızın bebısler kac kılo merak ettım:)
Maşallah canım oğluna kilosu çok iyiymiş, öyle her yerde söyleme nazar değer Allah korusun. Benim de bir sürü işim duruyor daha, beşik dolap yatak battaniye gibi eksiklerim de var. Allah izin verirse hafta sonu halletmeyi düşünüyorum. Bu arada sana böyle büyük ev işlerinde yardım edecek kimse yok mu? Onları yapıcam diye son aylarda çok yıpratma kendini.
Cok gecmis olsun canim.Bu haftalarda bebis cok net gözükmez ultrasonda canim.Ewet doktorlar haftasina göre konusmayi tercih ediyorlar nedense,fazla konusmak istemiyorlar herhalde,sorarsan söylerler sormazsan söylemezler.
Masaallah barekallah bebisine.ilk bebisimde bende pek anlamiyordum,anlayana kadar akla karayi seciyordum,bunda cok dahanet anliyorum sükür,isin sirri tecrübe galiba walla bende düsünüyorum temizlik ama nasil yapacam bilmiyorum,Allah kolaylik versin bize.
Sanada gecmis olsun ve Allah kolaylik versin canim.
Yok canim bebisi görmeye gidecegiz.
Benim bir esprim vardir bu konuda derimki : bebisin cok akilli olacak galiba sende akil birakmamisDediin gibi hamilelik bircok seye bahane olabiliyor.
Kesinlikle gercekten bir mucize,icimizde gün gün hafta hafta büyümesi ayri bir mucize,onunla ilk tanistigimizda hissettiklerimiz ayri bir mucize.Gercekten normal dogumun en güzel taraflarindan biri bu cikar cikmaz onunla tanisabiliyorsun.Neye benzedigini ilk olarak kendin görebiliyorsun.O hissiyati anlatacak kelime yoktur bu dünyada.
kızlar ben 35.haftamdayım gecen doktora gıttım 2500 kılo dedı normalmı sızın bebısler kac kılo merak ettım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?