- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #30.881
kızlar buda benımkı kampanya var 1.70e yaptırdım cokta sekerler
amın canm benım senınkılerde cok guzel sen kaca yaptırdın aslında benımkılerde fıyatta uygundu hemde cok gosterıslı dıye yaptırdım eger yaptırmayan arkadaslar varsa yardımcı olayım bende cunku fıyatlarında bı degısıklık yok gene uyguna yapıyo:)
ben visco aldım elimden gelse kendime bile alcam acayip rahat
Çok güzeller ben de gittigidiyordan bakmıştım bunlara sen nereden aldın canım?
Günaydın kızlar bu arada, gece hiç uyuyamadım ben de, sanki kızımın ayakları ağzımdan çıkcak,nefes almak da zorlandım
Size de bi tavsiyem var sakın göğüslerinizi benim gibi ihmal etmeyin kremleyip yağlayın
Ben çok büyük değiller çatlamazlar diye düşünmüştüm dün bir baktım kırmızı kırmızı çatlaklar
benim oğlum 18. haftadan beri hep başaşğı pozisyondaydı...Kızlarr yaa abişey soracamm benim kız 26. Haftada doktora gitiğimde başı aşağıdaydı 33+3 de gitğiğimde gene başı aşağıdaydı bı kız hiç pozisyonunu değiştirmedi bence değiştirmesi gerekirmiydi aklım takıldı artık herşeye takıyorum bir ara acaba suyum fazlamı acaba diyodum bir arada suyum azmı diyodumm ama normalmişş çokk şükürr bu benim kızım hep kafası aşağıdaydıı
canım uğraşma gögüslerinle...Aranızdda memişlerinizden süt gelen varmı benden gelmiyorr bir ara sıktığımda az bişey su geliyodu sankii hiçç sütüm olmayacakmış gibi geliyor bana burda yeni doğum yapan kız var o diyorki ben göğüslerimin üstüne yatamıyordıum süğt geilyodu ve çocuğu tosun gibii baya sütü olmuşşş anammm sütümm olmayacakmı acabaa kızımı emzirmek çokk istiyorumm sonuçta o emzirmek aramızda farklı bir bağ yaratacakk gibime geilyorrr
ben içine çok ince bir yün yatak yaptırdım...MRH Kzlar park yatagın ıcıne nasıl yatak aldınız yarı ortapedık mı vısco mu bugun alıcam ama karar veremedım
kızlar buda benımkı kampanya var 1.70e yaptırdım cokta sekerler
bunlarda çok cici ya... hepsi birbirinden güzel bu bebek şekerlerinin..
hastane için bende malzemeleri birmax tan sipariş ettim dün. bugün aradılar paralarını yolladım yarım elimde olur sanırım.. yaptıktan sonra resmini çeker koyarım.
bunlarda çok cici ya... hepsi birbirinden güzel bu bebek şekerlerinin..
hastane için bende malzemeleri birmax tan sipariş ettim dün. bugün aradılar paralarını yolladım yarım elimde olur sanırım.. yaptıktan sonra resmini çeker koyarım.
MRH Kzlar park yatagın ıcıne nasıl yatak aldınız yarı ortapedık mı vısco mu bugun alıcam ama karar veremedım
emzik biberon avent aldım bentşk ederım canım bende ole dusunuyorum ama yınede kararsız kaldım pekı emzık bbıronda hangı markayı onerırısınız
cnm guvenılır sıtemı kapıdan odeme degılmı oncedenmı oduyosun ben kapıdn odeme yerlerını terch edıyorum genelde ama
MRH Kzlar park yatagın ıcıne nasıl yatak aldınız yarı ortapedık mı vısco mu bugun alıcam ama karar veremedım
Kaç gündür yoktum coşmuşsunuz. Hazırlık yapmıyonuz belli ki rahat rahat giriyonuz nete. Ben pazartesi doktora gittim doğum yapmak istediğim hastaneyi gördüm. Umarım herşey yolunda olur ve SUDA DOĞUM yapabilirim. Kızım 3 kg olmuş boyu 49 cm.Doktor suda doğum için kriterlerin şimdilik uygun ilerde durum neyi gösterir bilemeyiz dedi. Torpilimiz olmadığı için O gün sorun çıkarmalarından korkuyorum. Küvet hazır değil, Refakatli doğum odası müsait değil, özel odalarımız dolu demelerinden korkuyorum. Birde kızımın mesai saatleri arasında doğması gerekiyor suda doğum için. Herşeyin hayırlısı.
Dün kayınvalidemle birlikte bebek şekerlerimiz için sepet almaya gittik. Bİrde peluş battaniyesi eksikti onu aldım. Yürümek dolaşmak susamak çiş sorun değilde şu dolmuşlar beni çok yoruyor yeminle. Eve geldik kayınpeder sofrayı hazırlamış bizi bekliyor oturduk camış gibi yedik sonrada örgü ördük.
Patik örmeyi bilmiyordum onu öğrendim dün. Bir tane ördüm.
Bugün sabah 3.15 'te uyandı benim kuduruk kızım.saat 8'de zor uyudum sonra 9.35 te uyandım kahvaltımı yaptım geçmişi 10 syf atlayarak okudum. Çok bi halsizim şimdilik.
yünde saglık aslında yun mu yaptırsam bılemedım wallaa[ben içine çok ince bir yün yatak yaptırdım...
onun üzerine iyice sert olsun diye 2 kat pike falan koymayı düşünüyorum..
yünde saglık aslında yun mu yaptırsam bılemedım wallaa
resımlerını beklıoz cnm kesınlıkle
kızlar bunlarda benım yaptıklarım sepet hazır aldım sekerlerı daha dogrusu mıknatıslı lavantaları ben yaptım zaten butun parcalar hazır bana bı yapstırmak kaldı 1000 tane olsa yaparım heralde sıkılmadan. benımkıler lavanta olunca sekerlerede ozenıyorum sımdı can tugba nın kuzularına bıttım ne yapsam bılemedım. bnları mevlutte dagıtıp hastanede seker mı dagıtsam . fotograflar cok ıyı degıl kusura bakmayın ecele ıle cekıldıler.
benimde kasılmalarım var ya çok korkuyorum 10 dakkaya 1 falan oluyokızlar ya bu benim oğlan kımıldamıyo bugün hiç hissetmedim ağlıcam şimdi
kızlar ya bu benim oğlan kımıldamıyo bugün hiç hissetmedim ağlıcam şimdi
benimde kasılmalarım var ya çok korkuyorum 10 dakkaya 1 falan oluyo
benimde kasılmalarım var ya çok korkuyorum 10 dakkaya 1 falan oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?