2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
kızlar buda benımkı kampanya var 1.70e yaptırdım cokta sekerler

Çok güzeller ben de gittigidiyordan bakmıştım bunlara sen nereden aldın canım?
Günaydın kızlar bu arada, gece hiç uyuyamadım ben de, sanki kızımın ayakları ağzımdan çıkcak,nefes almak da zorlandım
Size de bi tavsiyem var sakın göğüslerinizi benim gibi ihmal etmeyin kremleyip yağlayın
Ben çok büyük değiller çatlamazlar diye düşünmüştüm dün bir baktım kırmızı kırmızı çatlaklar

canım 50 tanesi sepeti dahil 130, tane olarak 2,30 du sanırım.. bende yardımcı olurum isteyen arkadaşlara, hani şehir dışına göndermiyolarsa falan. ben sizin için sipariş verip kargo yaparım yane..

cnm adresı bu bı ıncele ıstersen daha cok urun var bunlar benm begendıgım cok cesıt var hemde uyguna BebeğimButik BebekŞekeri NikahŞekeri | Facebook faceten bakıcan kargoyla turkıyenın her yerıne teslım edılıyo cokta guzel yapıyo ben yaptırmasam bu kadar onermem:)

benim oğlum 18. haftadan beri hep başaşğı pozisyondaydı...

canım uğraşma gögüslerinle...
benim elime gelen bişey yok ama arada bakıyorum bişiler hafif sızmış dağılmış...
o da hep sağ göğsümde...

MRH Kzlar park yatagın ıcıne nasıl yatak aldınız yarı ortapedık mı vısco mu bugun alıcam ama karar veremedım
ben içine çok ince bir yün yatak yaptırdım...
onun üzerine iyice sert olsun diye 2 kat pike falan koymayı düşünüyorum..

kızlar buda benımkı kampanya var 1.70e yaptırdım cokta sekerler

bunlarda çok cici ya... hepsi birbirinden güzel bu bebek şekerlerinin..

hastane için bende malzemeleri birmax tan sipariş ettim dün. bugün aradılar paralarını yolladım yarım elimde olur sanırım.. yaptıktan sonra resmini çeker koyarım.

cnm guvenılır sıtemı kapıdan odeme degılmı oncedenmı oduyosun ben kapıdn odeme yerlerını terch edıyorum genelde ama

[ben içine çok ince bir yün yatak yaptırdım...
[/QUOTE]
yünde saglık aslında yun mu yaptırsam bılemedım wallaa

resımlerını beklıoz cnm kesınlıkle

MRH Kzlar park yatagın ıcıne nasıl yatak aldınız yarı ortapedık mı vısco mu bugun alıcam ama karar veremedım

kararsızım düşünüyorum hala ama uzmanlar ilk 6 ay sert yatak önermiyorlarmış bebişin kaslarını yorduğu için

tşk ederım canım bende ole dusunuyorum ama yınede kararsız kaldım pekı emzık bbıronda hangı markayı onerırısınız
emzik biberon avent aldım ben

cnm guvenılır sıtemı kapıdan odeme degılmı oncedenmı oduyosun ben kapıdn odeme yerlerını terch edıyorum genelde ama

kapıda ödeme yok depo satışı yapıyorlar yarın elime geldiğinde yazarım buraya ürünleri aldım almadım yada eksik flan diye

ben visco aldım..

ohh maşallah kocaman olmuş inş tüm koşullar elverişli olur suda doğum için.. örgülerinide güle güle giysin minik hanım :)

kızlar bunlarda benım yaptıklarım sepet hazır aldım sekerlerı daha dogrusu mıknatıslı lavantaları ben yaptım zaten butun parcalar hazır bana bı yapstırmak kaldı 1000 tane olsa yaparım heralde sıkılmadan. benımkıler lavanta olunca sekerlerede ozenıyorum sımdı can tugba nın kuzularına bıttım ne yapsam bılemedım. bnları mevlutte dagıtıp hastanede seker mı dagıtsam . fotograflar cok ıyı degıl kusura bakmayın ecele ıle cekıldıler.

Eklentiler

• $IMG_0003.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 38
  • $IMG_0004.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 57
  • $IMG_0059.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 42
[ben içine çok ince bir yün yatak yaptırdım...

resımlerını beklıoz cnm kesınlıkle[/QUOTE]

cnm su park yatakların ıcıne agır yatak koymamk gerekıyomus kendılerının sattıgı hafıf yatak ıyıymıs cunku ozaman yatagı cokertebılıyomus aklınızda olsun dedım:)

resımlerını beklıoz cnm kesınlıkle

cnm su park yatakların ıcıne agır yatak koymamk gerekıyomus kendılerının sattıgı hafıf yatak ıyıymıs cunku ozaman yatagı cokertebılıyomus aklınızda olsun dedım:)[/QUOTE]

evt ınce aslında o da warr of offf

çok güzel olmuşlar ellerine sağlık, benmde herşey aklımda kalıo, lavanta yaptırdım... şeker, kurabiye ve çikolatada aklımda kaldı bi değişik onlardan birinimi yaptırsam diorum, kararsızım :44:

Kızımın kıyafetlerini atıcam makineye, sinir olduğum bir şey var, bazı markalar çıtçıtlı badilerin içine etiket koymuş. İdilbabyden aldıklarımda yok mesela, bebek iç kıyafetinde etiketin ne işi var ya? Sinir oldum. Kes kes bitmiyor. Bilseydim daha önceden keserdim bunları. Bugün yıkamaya niyetlendim ama elimde makas etiket kesiyorum. Eğer aranızda yıkamamış olanlar varsa önceden bu işi bitirsin, çok vakit alıyor.

Kızlar ASKIS'ten cebe mesaj gelmiş. Olduğu gibi yazıyorum. Dua ediyoruz sonrasında

"Sedusum ben Askıs dün haber veremedim kk'ya bebeğimin kalp atışları dünkü kontrolde hızlı çıktı yatış verdi doktor gece düzeldi kalp atışları. Gece sancım olunca bebek ciğer gelişimini tamamlasın diye tedaviye başladık. Bu gecede sancım olmazsa yarın çıkarıcak. 37. haftaya kadar bekletmeye çalışacaklar. Tosunum 3 kilo olmuş sizler nasılsınız"

dua edin de sancısı dursun koçumuz zamanında gelsin. Askis yaş olarak en küçük anne adayımız bu arada.

kızlar ya bu benim oğlan kımıldamıyo bugün hiç hissetmedim ağlıcam şimdi

1 bardak soğuk su iç sonra uzan ayaklarını havaya kaldır.. ya da şekerli bişeyler ye .. bak nasıl fıldr fıldır oluyor..

kolay değil tasındın ve stresini yasadı bebiş.. ona da zaman ver dinlensin azcuk..

benimde kasılmalarım var ya çok korkuyorum 10 dakkaya 1 falan oluyo

nasıl yani..

kasılmayı nasıl anlıyosunuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…