2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Walla canim bende yanlizim burda ne annem ne kayinvalidem.Mecbur yapacam artik tek basima.Bu ayin sonunda kayinvalidem gelecek ama evlendigimizden beri ilk defa geliyor onun icin temizligi birakmak istemiyorum.Espriyi tuttuysan sonra sende yapabilirsin baskalarinaDualarin icinse cok tesekkür ederim hep beraber insaallah canim.

Walla temizlikleri yapacagiz artik elden ne gelir.Hayirli alis verisler.Annen icinse gölzün aydin canim.

Aa sen de mi Kocaeli'ndesin?? Ben de Kocaeli'ndeyim. Hangi doktora gidiyosun?

canım benim çok sevindim yakınımda birileri olmasına ama maalesef wc harici hareket yasak sıpayı tutmak için sonuna kadar dayaanacam yatmaktan sol yanım çürüdü resmen

o bende de oluyor.. kızım poposunu dayıyor iice sertleşiyor.. sonra bırakıyor geciyor.. kasılma mı ki o .. ben kızım sanıyordumm..

o bende de oluyor.. kızım poposunu dayıyor iice sertleşiyor.. sonra bırakıyor geciyor.. kasılma mı ki o .. ben kızım sanıyordumm..
fatmacıgım ben de onu bebegim zannediyorum ya nooldu paranoyaklasacak bir durumumuz mu soz konusu yoksa???
offf bi de bu stres lazımdı
sare kac kilo canım bu arada ben demin de yazdım maalesef sadece 135 gr almıs benim kız 2 haftada 33+1 izz

canım benim çok sevindim yakınımda birileri olmasına ama maalesef wc harici hareket yasak sıpayı tutmak için sonuna kadar dayaanacam yatmaktan sol yanım çürüdü resmen

amannn sen tut bırakma
çok zor ama annelik böyle birsey galiba o iyi olsunda gerisini önemsemiyor insan
tekrar geçmiş olsun dikkat et kendinee

bendede bendede hatta bazen acıtıyoda bizim kız
ben kendi geriniyo orada bi güzel diye düşünüyorum ama ne ki bu

Kizlar bugün doktora gittim,bebisimin kalp atislarini duydum,bebisimi gördüm sevindim.Amam benim bebis hala dönmemis maalesef,bide 2 haftadir hic gelismemis,Yaaa özelliklede cok dikkat ediyorum yediklerime,süt,yumurta,et,balik yiyorum.Ne yiyecegimi sasirdim.Sekeri dengede tutuyorum ona ragmen böyle olunca cok üzüldüm gercekten.Kizlar ne yiyebilirim bebisimi gelistirebilmek icin bi yardimci olun lütfen.Dogumu yapacagim hastaneden randevu aldik,ayin 20sine randevu verdiler önce bi konusacaz eger dönmemisse bir sonraki hafta döndürceklermis.

Lunacım
benim kızım 2740 doğmuştu
yanakları tombişti ama zayıftı kuzum
emdi nasıl kendini bir haftada topladı inanamazsın
onun için hiç takma kafana küçük doğsun minik doğsun hiçç önemli değil
şimdi ki hamileliğim de biraz iri olcakmış bebiş doktor öyle dedi ama inanki bebek dediğin minik olur
çokta kilolu istemiyorum ben
2 yi geçmiş ya iyi işte
benim arkadaşım 35. haftada doğum yaptı 2200 doğdu bebişi geçen gördüm 3,5 kilo olmuş nası güzel olmuş görsen

kanzy,çok geçmiş olsun.idrar yolu iltehabından bende 6 aydır çekiyom.geçmedi zıkkım.bizimde imtehanımız buu sanırımsağlıkla doğacak zilli bebişlerimiz ,inanıyorum ben buna.

Aa sen de mi Kocaeli'ndesin?? Ben de Kocaeli'ndeyim. Hangi doktora gidiyosun?

yaaaaa, ne güsel nerdesin. ben derincedeyim 60 evlerde.. yakınmısın, gelcen mi oturmayaa...

ben akademiye gidiyom canım, nuri beye.. çok memnunum.. normale yönlendiriyor olması zaten benim için çok önemli.. hatta ben ya çok iri olursa istemem ben normal sezeryan yaparız olmaz mı dediğimde, yok yok olmaz senin ilk bebeğin, sen doğurursun, sen doğuramassan kimse doğuramaz falan die acaip gaz veriyo.. seviyom keratayı.. :81::81:

Kızlar bebişimin kıyafetlerini yıkadım sonunda. Astım, camı da açtım, güneş vuruyor odaya, ama nasıl bir koku anlatamam, resmen bebek kokuyor evim. O kadar güzel ki... Her parçayı sererken kokladım, öptüm. O kadar mutlu etti ki beni bu koku, sanki kızım doğmuş evimize gelmiş. Ya ağlıcam neredeyse... Çok ama çok güzel bir duygu bu Allah'ım Sana şükürler olsun... İnşallah sağlıkla giyerler kıyafetlerini... Mini mini hepsi, asarken dedim Allah'ım kızım bunların içine mi sığacak, ne zaman büyüyecek sonra? O günleri sağlıkla göster bize Rabbim... Amin.

ellerine sağlık canım, bende büyük zevkle yapıcam çok zevkli gözüküyor yapması :)

sormaya bende hepsini kesene kadar söyledim dışına etiket yapmışsın bide kalkıp içine niye yapıyorsun yaw..

kızlar ya bu benim oğlan kımıldamıyo bugün hiç hissetmedim ağlıcam şimdi

tatlım telaş yok arada olur öyle sakin ol panik yapma bak arkadaşlar ne güzel fikirler vermiş onları uygula...

ALLAH ikisininde yardımcısı olsun... inş 37 ye kadar bekler bebişi sağlıkla gelir sonra.. AMİN..

geçmiş olsun canım neyseki erken doğum işareti değilmiş.. bol bol dinlen

Ben İzmit merkezdeyim canım. Konak'a gidiyorum ben de. 60 evleri biliyorum, arkadaşım oturuyor orada, Adese miydi öyle bir market var, oralarda oturuyor. Doktorun içine sinmesi çok önemli, ben tıp fakültesine de gittim, Acıbadem'den bir doktora özel muayenesine de gittim ama hiçbirisinden memnun kalmadım. Hatta Konak'ta Gülçin'e de gittim ama ondan da memnun kalmadım. En son Erkan Bey'de soluğu aldım. Biz de pazartesi konuştuk doğum meselesini. Normal doğuma bir engel yok dedi, çok şükür. Erkan Bey uzmanlığını da normal doğumda yaptığı için bu konuda ona güveniyorum. Normal doğum yapamazsın dediği bütün arkadaşlarım sancı çekip çekip sezeryana alındılar. Adam biliyor da konuşuyor demek ki diyorum ben de. Bakalım inşallah hakkımızda en hayırlısı olur, sağlıkla kucağımıza alırız miniklerimizi.

amin inşallah o günleri de görürüz..

canım benimki de 18 kasımda gelecek ben de doktorla konuşamadım hiç haftaya gidince sorcam bişiiler gerçi hep sorcam diyorum ne sorcamı b,ilemiyorum

hiç dert etme canım, bariz bi kilo sorunu olsa dr un sölerdi zaten minik bile olsa, çabuk toparlanır derler takma kafana..

ohh ne güzel kokmuş evin.. eşyaları henüz yıkamamış biri olarak darısı başıma diorum :) sen ööle anlatınca heves ettim walla, ama işten sonra pek hal kalmıo insanda, yatmak istiyorum hep

herkesin bebeğine kayahandan ninni şarkısını armağan ediyorum
annesi onu çok babası onu çok severmiş öpermiş.....

Bu hafta hastane çantamızı hazırlamaya karar verdim. Alacaklarım ancak bitti, sürekli bir eksik oluyordu. Alışveriş bitince ve ben de izne çıkınca artık yıkayayım dedim. Çamaşırları makineye atmak ve çıkartıp asmak bile beni yordu. Kurusun artık yarın ütülerim, sonraki günde çantasına yerleştiririm inşallah. Her güne 1 iş, fazlası zarar.

Selam annecikler....Mersinli42 arkadaşım ...İltihaplı olduğunu nasıl anladın...Benimde vajinamda kaşıntı var...Doktoruma ulaşamadım ama mantar olabilir diye düşünüyorum...Senin vajinandakaşıntı varmı acaba...Yada böyle bir problem yaşayan annecik varmı...

kızlar merhaba benimde annem geldi 1haftadır bir yandan alışveriş bir yandan temizlikler hiç boş kalmadık.artık buğün epey azaldı.allaha şükür ben bişey yapmadım annem duvarları,camları sildi.yerdi kapıydı yaptı saolsun.benimde bir kıyafetleri yıkayıp ütülemek kaldı tabi çantamda hazır değil.neyse yavaş yavaş yapcaz artık.
2-3hafta içindede doktora gitcem.ben daha hiç nts'ye girmedim heralde bu gidişte gireriz.bakalım doğum şeklimizde kesinleşr heralde.en son gittiğimde normal demişti işllh öle olur.hepinizi öpüorum kendinize ve yavrularınıza ii bakın.:18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…