- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #30.921
Walla canim bende yanlizim burda ne annem ne kayinvalidem.Mecbur yapacam artik tek basima.Bu ayin sonunda kayinvalidem gelecek ama evlendigimizden beri ilk defa geliyor onun icin temizligi birakmak istemiyorum.Espriyi tuttuysan sonra sende yapabilirsin baskalarinasevdalinka, çok şükür yardım eden var, ablam hafta sonu yardıma gelecekmiş. kayınvalidem alt katımda, o da çok yardımcı oluyor çok şükür. doğuma yakın halıları yıkatmaya vereceğim. camları da eşim siliyor. lakin iş yine de bitmek bilmiyor. sanırım biraz da ben paniklemiş durumdayım.
oğlumun kilosu maşallah baya iyi ama 4 kg yi geçince sezaryen yapıyorlar ve açıkcası sezaryeni tekrar yaşamak istemiyorum. bekarken kist ameliyatı olmuştum.6 günde hastaneden çıktım, üstüne 1 ay yattım. etrafımda ben normal doğurdum 4,5 kg doğurdum diyen çok hatun var ama ben de o göz
okuyunca bir kahkaha patlattım. çok yaşa inşallah. (ailenle, sevdiklerinle, hayırla, sağlıkla,mutlulukla...)
Güzel anneler bakıyorum temizliklerden bahsediyorsunuz ağır işler yapmaktan uzak durunson haftalara girdik hayırlısı ile atlatalım benim eltim temizlik yaparken suyu geldi ve erken doğum yapmak zorunda kaldı çok şükür eşlerimiz var annelerimiz onlardan yardım alın.
Artık şu günler geçsin bir an önce kucağıma almak istiyorum eminim sizlerde öylesinizdir bana herkes sonra bu günlerini çok ararsın diyorlar ama hiç arayacağımı sanmıyorum meleğime bakmak yormaz beni şimdide uzun süreli hiç uyuyamıyorum zaten çok kalkıyorum.
Bende hangi deterjanla yıkasam diye düşünüyordum iyi oldu kızlar söylediğiniz bugün çıkıp hemen alacağım
bu arada annem geliyorbayramdan beri görmedim özlemiştim gurbetlik zor bursa yakın ama herzaman gidilmiyor.
herkese hayırlı günler kendinize ve meleklerinize iyi bakın
ya ne güseeell.. millet birbirini oturmaya çağırıyoo.. bana da gelsin birileri, yokmu kocaelide kimse.. valla gelin size cevizli havuçlu kek yaparım en faydalısından..hadi bakın bekliyom misafirliğe.. valla çok sıkılıyom yaaaaa vakit geçmek bilmiyoo..
merhaba kızlar nasılsınız askıs ve kanzy durun daha erkennnnnnn
carfty sendede birseyler var galiba ne dedik beklicez tutucaz biraz biz uyduk bak sıra sizdeeee erkennn dahaaa
askıs benim cekiliş arkadaşım ve badim olmustu tlf nuna msj attım durum nasıl diye cvp gelirse yazarım sizede
kanzy antalyadasın değilmi hastaneye yakın ev tuttuk demişsin medicalparktı galiba bende oraya yakın oturuyorum ve bendee istirahatteyim sıkıntı geçti biraz benim ama sen dikkat et amannn canın sıkılırsa gell bize
karnım bi anda sertleşiyo ve 30 sn filan devam ediyo sonra yavaşça eski haline dönüyo. ayaktaysam yürümemi zorlaştırıyo rahatsızlık veriyo.
umarım yalancıdır bende öyle avutuyorum kendimi. 29. haftadayken prepar kullanmıştım. umarım gene kullanmak zorunda kalmam
fatmacıgım ben de onu bebegim zannediyorum ya nooldu paranoyaklasacak bir durumumuz mu soz konusu yoksa???o bende de oluyor.. kızım poposunu dayıyor iice sertleşiyor.. sonra bırakıyor geciyor.. kasılma mı ki o .. ben kızım sanıyordumm..
canım benim çok sevindim yakınımda birileri olmasına ama maalesef wc harici hareket yasaksıpayı tutmak için sonuna kadar dayaanacam yatmaktan sol yanım çürüdü resmen
bendede bendede hatta bazen acıtıyoda bizim kızo bende de oluyor.. kızım poposunu dayıyor iice sertleşiyor.. sonra bırakıyor geciyor.. kasılma mı ki o .. ben kızım sanıyordumm..
Aa sen de mi Kocaeli'ndesin?? Ben de Kocaeli'ndeyim.Hangi doktora gidiyosun?
kızlar bunlarda benım yaptıklarım sepet hazır aldım sekerlerı daha dogrusu mıknatıslı lavantaları ben yaptım zaten butun parcalar hazır bana bı yapstırmak kaldı 1000 tane olsa yaparım heralde sıkılmadan. benımkıler lavanta olunca sekerlerede ozenıyorum sımdı can tugba nın kuzularına bıttım ne yapsam bılemedım. bnları mevlutte dagıtıp hastanede seker mı dagıtsam . fotograflar cok ıyı degıl kusura bakmayın ecele ıle cekıldıler.
Kızımın kıyafetlerini atıcam makineye, sinir olduğum bir şey var, bazı markalar çıtçıtlı badilerin içine etiket koymuş. İdilbabyden aldıklarımda yok mesela, bebek iç kıyafetinde etiketin ne işi var ya? Sinir oldum. Kes kes bitmiyor. Bilseydim daha önceden keserdim bunları. Bugün yıkamaya niyetlendim ama elimde makas etiket kesiyorum. Eğer aranızda yıkamamış olanlar varsa önceden bu işi bitirsin, çok vakit alıyor.
kızlar ya bu benim oğlan kımıldamıyo bugün hiç hissetmedim ağlıcam şimdi
Kızlar ASKIS'ten cebe mesaj gelmiş. Olduğu gibi yazıyorum. Dua ediyoruz sonrasında
"Sedusum ben Askıs dün haber veremedim kk'ya bebeğimin kalp atışları dünkü kontrolde hızlı çıktı yatış verdi doktor gece düzeldi kalp atışları. Gece sancım olunca bebek ciğer gelişimini tamamlasın diye tedaviye başladık. Bu gecede sancım olmazsa yarın çıkarıcak. 37. haftaya kadar bekletmeye çalışacaklar. Tosunum 3 kilo olmuş sizler nasılsınız"
dua edin de sancısı dursun koçumuz zamanında gelsin. Askis yaş olarak en küçük anne adayımız bu arada.
selam kızlar bende dün sancı ve pembe lekelenme ile hastaneye gittim. doktor yatış verdi nst ile tanıştık. enfeksiyon varmış serumlar antibiyotikler heyecanla sabahı bekledik akşamdan seleston yaptılar. ciğer geliştirici i,ğne imiş. sonra tuşe denen alttan muayeneyi oldum ebem çok iyidi acı değil de içinizde garip bi his diyeyim panik yok yani. nst de ara ara sancı çıktı ama çok artmADI, enfeksiyondan da olabiliyormuş. sabah ultrasona girdik sıpam iyi görününce benim de yoğun isteyim üzerine eve gönderdi ama yürümek hareket kesinlikle yasak. her an bekliyoruz bakalım
yaaaaa, ne güsel nerdesin. ben derincedeyim 60 evlerde.. yakınmısın, gelcen mi oturmayaa...
ben akademiye gidiyom canım, nuri beye.. çok memnunum.. normale yönlendiriyor olması zaten benim için çok önemli.. hatta ben ya çok iri olursa istemem ben normal sezeryan yaparız olmaz mı dediğimde, yok yok olmaz senin ilk bebeğin, sen doğurursun, sen doğuramassan kimse doğuramaz falan die acaip gaz veriyo.. seviyom keratayı.. :81::81:
Kızlar bebişimin kıyafetlerini yıkadım sonunda. Astım, camı da açtım, güneş vuruyor odaya, ama nasıl bir koku anlatamam, resmen bebek kokuyor evim. O kadar güzel ki... Her parçayı sererken kokladım, öptüm. O kadar mutlu etti ki beni bu koku, sanki kızım doğmuş evimize gelmiş. Ya ağlıcam neredeyse... Çok ama çok güzel bir duygu bu Allah'ım Sana şükürler olsun... İnşallah sağlıkla giyerler kıyafetlerini... Mini mini hepsi, asarken dedim Allah'ım kızım bunların içine mi sığacak, ne zaman büyüyecek sonra? O günleri sağlıkla göster bize Rabbim... Amin.
merhaba kızlar artık herkesin karnı burnunda bu gün 33+ 3 oldu bebeğim haftaya doktor ziyareti var oğlşumu görücem inşallah her şey yolundadır en son 30 haftalıkken gitmiştim 1252 grm di şimdi heralde baya büyümüştür bu ay 5 kilo aldım ve şu ana kadar toplam 11 kilo aldım heralde 15 e tamamlarım allah kısmet ederse kasımın 18 inde geliyor bebeğim gerçi doktorla doğumla ilgili konuşmadık bu seferki gittiğimde konuşuruz heralde tek bildiğim bebeğimin başı aşağı inmiş bide öyle çok merak ediyorumki nasıl bişey acaba bazen bir mucize gibi geliyor bana
bu arada kızlar badem seker dagıtacak olan varsa ne zaman hazırlamalıyız sizce? bayatlamaması acısından..
biz de dun doktora gittik moralim bozuk biraz kızım daha evvel gittigimizde 1700 civarı gramdan 1923 e cıkmıstı dun ise 2060 gr dı.. aralıklar hep aynı hafta olarak..
ne oldu anlamadım birden gr alımı yavasladı.. hatta en son gittigimizde 8-9 gun ondeyken dun 1 gun geriye dusmustu
dr. um her sey gayet normal dedi de ne bileyim iste.. ana yuregi boyle oluyor demekki 33+1 de 2060 gr yine de cok sukur her sey yolunda suyu muyu durusu
Kızlar bebişimin kıyafetlerini yıkadım sonunda. Astım, camı da açtım, güneş vuruyor odaya, ama nasıl bir koku anlatamam, resmen bebek kokuyor evim. O kadar güzel ki... Her parçayı sererken kokladım, öptüm. O kadar mutlu etti ki beni bu koku, sanki kızım doğmuş evimize gelmiş. Ya ağlıcam neredeyse... Çok ama çok güzel bir duygu bu Allah'ım Sana şükürler olsun... İnşallah sağlıkla giyerler kıyafetlerini... Mini mini hepsi, asarken dedim Allah'ım kızım bunların içine mi sığacak, ne zaman büyüyecek sonra? O günleri sağlıkla göster bize Rabbim... Amin.
hiç dert etme canım, bariz bi kilo sorunu olsa dr un sölerdi zatenminik bile olsa, çabuk toparlanır derler takma kafana..
ohh ne güzel kokmuş evin.. eşyaları henüz yıkamamış biri olarak darısı başıma diorum :) sen ööle anlatınca heves ettim walla, ama işten sonra pek hal kalmıo insanda, yatmak istiyorum hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?