2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
ne güzel bi tarihmiş o öyle sağlıkla gelsin NİL hanım çocuğun erken geleceği yoksada aklına sokuyorsunuz he :)

çok cicilermiş bunlar evdeki mevlüt içinmi yoksa hastane içinmi bunlar..

evdeki mevlüt için canım.. erken değilmi diceniz ama, zaten kasımda alıcam.. bebek doğduktan sonra gidip dolaşması zor olur, başkasının da beğenisine güvenemem diye şimdiden gittim beğendim sipariş ettim.. bayramdan önce alacam.. zaten lavantalı yaptırdım şekerli değil.. bide magnetli, buzdolabına yapıştırılacak yani.. ay çok sevdim ben kusularımı çook..

kızlar birde aranızda hiç zeynep kamile giden var mı??ben devlet doktoruda bir görsün diye perşembe günü gittim.tee bugüne usg verdiler.bende bugün gitmedim taşındığım için hastane değiştirmek zorundayım.çakmak erdeme gitmeyi düşünüyorum.aslında koşuyolu medipola bayıldım ama doğum baya bütçeyi sarsar orada.taşınma masrafı falan derken baya sarsıldık

kızlar günaydın bana bişeyler oluyo ya.daha yeni kalktım.bu son iki haftadır böyle daha öncede sabah ibibik gibi dikiliyordum erkenden.bebişime nasıl uyancam bilmiyorum fanalardayım

sen sadece son iki haftadır mı bölesin.. bide endişeleniyosun.. ben son 2 aydır böyleyim ya :) ama hiçte endişelenmiyom, çünkü oğlanlar doğunca bu uykuyu mumla arıyacaz, tadını çıkar işte bol bol uyu ve depo et.. ne güzeel, başka ne istiyon ki..

cok guzellermıs canım gercekten gule gule dagıtın ınsallah.
fıytları ve nerden aldıgını sorabılırmıyız. bırde alt kısmı gorunmuyor badem sekerı mı var ıcınde yoksa lavantalı mı?

can_tugba Bebek şekerlerin çok güzeller..ben de oğlum için aldığım pek çok şeyde kuzular olduğunu fark ettim :)
Burda pek yakınım yok, o yüzden ikramlık şekerler hazırlamayı hiç düşünmedim...yoksa oğlunun şekerlerinden ben de yaptırabilirdim

Mavi35 ben de özellikle telefon konuşmalarında nefes nefeseyim..karşımdaki beni yormamak için biran önce kapatmak istiyor halbuki daha konuşmak istediğim şeyler varken çok bozuluyorum

cok guzellermıs canım gercekten gule gule dagıtın ınsallah.
fıytları ve nerden aldıgını sorabılırmıyız. bırde alt kısmı gorunmuyor badem sekerı mı var ıcınde yoksa lavantalı mı?

ya bu kuzular sopada takılı.. o sopalarda bir sepetin içine dikilmiş durumda. yani altı sepet, üstüde böle kocamaaaannn çiçek buketi gibi duruyo.. fotoda 30 tane var, ben 50 tane sipariş verdim, sepeti dahil 130.. ayrıca şekerli de oluyo lavantalıda, ben lavantalı istedim.. şekerleri açıp alıyolar ya görüntüsü bozuluyo diye, lavantalı yaptırdım ben, saklanabilsin diye.. bide buzdolabına yapışsın diye mıknatıs taktırdım.. fiyat böle 130 oldu yani.. sepeti almassanız, mıknatıs istemezseniz 100 filandı herhal..

adreste şöle diim, ben kocaelide oturuyom, şennur nikah şekerleri, nette sitesi var oradan ulaşabilirsiniz..

kızlar buda benımkı kampanya var 1.70e yaptırdım cokta sekerler

Eklentiler

• $316492_123995597703006_1.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 35
günaydın millet.kızımla kalktık,kahvaltımızı yaptık.
crafty,9 ekim çok erken değil mi bacım.yazık küçük nile,biraz daha büyüsün annesi.

arkadasomda bundan yaptırdı oda 1tly yaptırdı bunlarda cok hos degılmı:)

Eklentiler

• $aaa.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 43

leylacım bizim banka nerdeyse komple medipolde doğurdu.. herkes cok memnun leyla hnm ve cevahir hnm genelde tercih edilen .. benim doktorumda medipolden transfer medical parka..

erdeme giden arkadaslarda var evi ümraniyede olanlar genelde.. onlarda memnunlar.. bide hisar var sanırım size yakın.. orayıda beğeniyorlar .. sibel hnm varmıs ordada ... bilgin olsun sekerim..

evet çook güzeller, bende bunların aynından alacaktım, bunlarda çok kalıcılar çünkü, hem fiyatlarıda çok uygun.. tam alıyodum bende sonra içerden kız sepetle kuzuları getirinceeeeee film koptu bende, pa dağıtmayı o günleri görmeyi nasip etsin inşallah Allah hepimize..

selam herkese içimde sanki bi ejderha var, nasıl yanıo midem anlatamam rennie duo da içtim ama nafile, ateş çıkıo resmen yukarı doğru :26:

ohh maşallah büyümüş annesi, inş dönüşünü tamamlar senin ufaklık o zamana kadar, pek rahat baksana :) nie sıkıştırsın küçücük kanala kendini dimii ama

şişme ve uyuşma oluyo sürekli canım. neyseki az kaldı, az daha sabredecez

hadi bakalım hayırlısı. gelince seslenmeyi unutma :))))
senin her hafta dr. a gidesin var benimde doğurasım var çok yoruluyorum artık
püfffff

aman doğurasım var deyip çağırma çocukcağızı :)))

benm 28 de, 32 de de baş aşağı duruyodu ama kanala girmemişti, hemen yakınına koymuş kafasını diodu dr um. bizimkide uzun zamandır aşşağıda, takma kafana

kızlar benım kalp atısım 120 lerde gecen gün nabzım 150 cıktı tansıyonum 19 du. arada bi böyle oluyor...aranızda bunu yasayan var mı?

tansiyon yüksekliğine dikkat et cnm, hemen dr unu bilgilendir. nabız genelde 100 üzeri oluyo ama tansiyon önemli

bende de gelen giden yok, ööle düşünme, bu memeleri boşa büyütmedik, inş foşur foşu sütümüz gelecek :)))

kızlar günaydın bana bişeyler oluyo ya.daha yeni kalktım.bu son iki haftadır böyle daha öncede sabah ibibik gibi dikiliyordum erkenden.bebişime nasıl uyancam bilmiyorum fanalardayım

merak etme ööle bi kaldırırki seni, mum olursun walla :)) şimdi tadını çıkar uyumanın ne güzel işte

çok tatlı olmuş kuzular, şimdiden halletmen ii olmuş, sonra uğraşcak vaktin olmayabilirdi. bende magnetli yaptırdım, saklasınlar die..

bende ilk bunları beyendim ama sonradan başka bişi yaptırdım. fiyatı çok iyimiş, ben sorduğumda çok pahalıydı, çok ii almışsın..

evet çook güzeller, bende bunların aynından alacaktım, bunlarda çok kalıcılar çünkü, hem fiyatlarıda çok uygun.. tam alıyodum bende sonra içerden kız sepetle kuzuları getirinceeeeee film koptu bende, parasıda iki katı oldu tabisi ama napim çok içime sindi bu kusular.. Allah güsel güsel dağıtmayı o günleri görmeyi nasip etsin inşallah hepimize..

erdem de özlem hanım varmış pazartesi ona gitcem.bir ay kalada doktor değiştrmek zor oluyomuş ya.bu arada benim oğlan dünden beri pek bi nazlı lütfederse arada bir kımıldıyor.annesini korkutmada üstüne yok.doğsun bi ısırcam onun poposunu

amın canm benım senınkılerde cok guzel sen kaca yaptırdın aslında benımkılerde fıyatta uygundu hemde cok gosterıslı dıye yaptırdım eger yaptırmayan arkadaslar varsa yardımcı olayım bende cunku fıyatlarında bı degısıklık yok gene uyguna yapıyo:)

MRH Kzlar park yatagın ıcıne nasıl yatak aldınız yarı ortapedık mı vısco mu bugun alıcam ama karar veremedım

Son düzenleme:
Kaç gündür yoktum coşmuşsunuz. Hazırlık yapmıyonuz belli ki rahat rahat giriyonuz nete. Ben pazartesi doktora gittim doğum yapmak istediğim hastaneyi gördüm. Umarım herşey yolunda olur ve SUDA DOĞUM yapabilirim. Kızım 3 kg olmuş boyu 49 cm. Doktor suda doğum için kriterlerin şimdilik uygun ilerde durum neyi gösterir bilemeyiz dedi. Torpilimiz olmadığı için O gün sorun çıkarmalarından korkuyorum. Küvet hazır değil, Refakatli doğum odası müsait değil, özel odalarımız dolu demelerinden korkuyorum. Birde kızımın mesai saatleri arasında doğması gerekiyor suda doğum için. Herşeyin hayırlısı.
Dün kayınvalidemle birlikte bebek şekerlerimiz için sepet almaya gittik. Bİrde peluş battaniyesi eksikti onu aldım. Yürümek dolaşmak susamak çiş sorun değilde şu dolmuşlar beni çok yoruyor yeminle. Eve geldik kayınpeder sofrayı hazırlamış bizi bekliyor oturduk camış gibi yedik sonrada örgü ördük.
Patik örmeyi bilmiyordum onu öğrendim dün. Bir tane ördüm.
Bugün sabah 3.15 'te uyandı benim kuduruk kızım. saat 8'de zor uyudum sonra 9.35 te uyandım kahvaltımı yaptım geçmişi 10 syf atlayarak okudum. Çok bi halsizim şimdilik.

Benim ilk doğumumda göğsümden hiç süt gelmemişti hamileliğim boyunca ama kızım doğduktan sonra o kadar çok emzirdim ki birde artardı sütüm 6 aylıkken kahvaltısına koyardım. Ayrıca hiç düşünmedin mi hamileyken göğüslerinin üzerine acaba acıdığı için mi yatamıyormuş yoksa karnındaki bebeğini ezmesin diye mi. Bazı insanlar abartmayı çok sever kendilerini fazla göstermeyi meziyet sanırlar. Hiç canını sıkma. Ayrıca memeden ilk beyaz sıvı şeklinde gelmiyor süt kolostrom denilen bol şekerli şerbet renginde hafif sarımtırak bir su geliyor. ilk bir iki gün. O yüzden meme ucundan sıkınca gelen senin bebeğinin ilk sütünün damlaları. Sıkma memelerini doğumu tetikler. Ucunu da temizleme. Pul pul dökülme oluyorsa meme ucu ve çevresinde göbeğini yağlarken onuda yağla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…