- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #30.861
ne güzel bi tarihmiş o öyle sağlıkla gelsin NİL hanım çocuğun erken geleceği yoksada aklına sokuyorsunuz he :)
çok cicilermiş bunlar evdeki mevlüt içinmi yoksa hastane içinmi bunlar..
kızlar günaydın bana bişeyler oluyo ya.daha yeni kalktım.bu son iki haftadır böyle daha öncede sabah ibibik gibi dikiliyordum erkenden.bebişime nasıl uyancam bilmiyorum fanalardayım
günaydın kızlar, bende sonunda eksikleri tamamladım dün, çok şükür.. oğluşumun şekerini hallettiğime seviniyom en çok, gecelik sabahlık falanda tamam.. çantamı hazırlayabilecem artık çok şükür..
bebek şekeri o kadar çook içime sindiki, bayıldım resmen.. sizinlede paylaşacam, beğenen hemen sipariş verebilir hiiç öle saçma sapan takıntılarım yoktur.. ben oğluşumu karnımda hep kuzucuğum diye severim, muhtemelen doğuncada öle olacak.. bakın şekerime...
tabikisi mavişleri olacak bunun.. hazırda bunlar vardı bunları resimledim..
cok guzellermıs canım gercekten gule gule dagıtın ınsallah.
fıytları ve nerden aldıgını sorabılırmıyız. bırde alt kısmı gorunmuyor badem sekerı mı var ıcınde yoksa lavantalı mı?
kızlar birde aranızda hiç zeynep kamile giden var mı??ben devlet doktoruda bir görsün diye perşembe günü gittim.tee bugüne usg verdiler.bende bugün gitmedim taşındığım için hastane değiştirmek zorundayım.çakmak erdeme gitmeyi düşünüyorum.aslında koşuyolu medipola bayıldım ama doğum baya bütçeyi sarsar orada.taşınma masrafı falan derken baya sarsıldık
Kız adaşım adresini bekliyorum...
kızlar buda benımkı kampanya var 1.70e yaptırdım cokta sekerler
Günaydınlar,,
Dün kontrolümüz vardı kızım 2500 gr olmuş boyunu sormayı unuttum..Ve hala doğum pozisyonu almamış 18 ekimde bidaha kontrolümüz var 36 haftalık olcak hala dönmemiş olursa sezeryan olucam gibi duruyor..Ne olur bana dua edin dönsün bebeğim ben sezeryan hiç mi hiç istemiyorum...Zillim kıçını açıyo yüzünü göstermiyo...Herşeyi ii dedi dr maşallah...Birde dönebilseydi rahatı yerinde heralde...
günaydın arkadaşlar bende 35+5 haftalık hamileyim hiç yazmıyordum sizleri izliyodum hep bugün bi değişiklik yapıp bende yazayım dedim
doktorum bana son iki kontrolümde dediki sırt üstü sakın yatma bebeğe oksijen ve besin az gider dedi yüz üstü zaten yatamıyoruz sağınada yatma böbrek kanalların genişlemiş dedi soluna yat sürekli diyo ama oda olmuyo gece istemsiz olarak sağa dönüyorum sırt üstü yatıyorum kendimle savaşıcam diye sabah uyandığımda büyük bi eziyetle uyanıyorum tabi gece uyuyabildiysem! ne büyük bi zahmetmiş annelik.kızım olacak inşallah 28 gün kaldı ama bende az kaldımbirde bende arkadaşlar ellerimde şişme ve bazı parmaklarımda uyuşma oluyor özellikle sağ elimi bi yere uzatırken bişey almak için elektrik çarpması gibi bi his oluşuyo sizlerdede varmı aynı sorunlar merak ettim neysem yeter bu kadar
hadi bakalım hayırlısı. gelince seslenmeyi unutma :))))
senin her hafta dr. a gidesin var benimde doğurasım varçok yoruluyorum artık
püfffff
Kızlarr yaa abişey soracamm benim kız 26. Haftada doktora gitiğimde başı aşağıdaydı 33+3 de gitğiğimde gene başı aşağıdaydı bı kız hiç pozisyonunu değiştirmedi bence değiştirmesi gerekirmiydi aklım takıldı artık herşeye takıyorum bir ara acaba suyum fazlamı acaba diyodum bir arada suyum azmı diyodumm ama normalmişş çokk şükürr bu benim kızım hep kafası aşağıdaydıı
kızlar benım kalp atısım 120 lerde gecen gün nabzım 150 cıktı tansıyonum 19 du. arada bi böyle oluyor...aranızda bunu yasayan var mı?
Aranızdda memişlerinizden süt gelen varmı benden gelmiyorr bir ara sıktığımda az bişey su geliyodu sankii hiçç sütüm olmayacakmış gibi geliyor bana burda yeni doğum yapan kız var o diyorki ben göğüslerimin üstüne yatamıyordıum süğt geilyodu ve çocuğu tosun gibii baya sütü olmuşşş anammm sütümm olmayacakmı acabaa kızımı emzirmek çokk istiyorumm sonuçta o emzirmek aramızda farklı bir bağ yaratacakk gibime geilyorrr
kızlar günaydın bana bişeyler oluyo ya.daha yeni kalktım.bu son iki haftadır böyle daha öncede sabah ibibik gibi dikiliyordum erkenden.bebişime nasıl uyancam bilmiyorum fanalardayım
evdeki mevlüt için canım.. erken değilmi diceniz ama, zaten kasımda alıcam.. bebek doğduktan sonra gidip dolaşması zor olur, başkasının da beğenisine güvenemem diye şimdiden gittim beğendim sipariş ettim.. bayramdan önce alacam.. zaten lavantalı yaptırdım şekerli değil.. bide magnetli, buzdolabına yapıştırılacak yani.. ay çok sevdim ben kusularımı çook..
leylacım bizim banka nerdeyse komple medipolde doğurdu.. herkes cok memnun leyla hnm ve cevahir hnm genelde tercih edilen .. benim doktorumda medipolden transfer medical parka..
erdeme giden arkadaslarda var evi ümraniyede olanlar genelde.. onlarda memnunlar.. bide hisar var sanırım size yakın.. orayıda beğeniyorlar .. sibel hnm varmıs ordada ... bilgin olsun sekerim..
amın canm benım senınkılerde cok guzel sen kaca yaptırdın aslında benımkılerde fıyatta uygundu hemde cok gosterıslı dıye yaptırdım eger yaptırmayan arkadaslar varsa yardımcı olayım bende cunku fıyatlarında bı degısıklık yok gene uyguna yapıyo:)evet çook güzeller, bende bunların aynından alacaktım, bunlarda çok kalıcılar çünkü, hem fiyatlarıda çok uygun.. tam alıyodum bende sonra içerden kız sepetle kuzuları getirinceeeeee film koptu bende, padağıtmayı o günleri görmeyi nasip etsin inşallah Allah hepimize..
MRH Kzlar park yatagın ıcıne nasıl yatak aldınız yarı ortapedıkmı vısco mu bugun alıcam ama kara veremdım
Aranızdda memişlerinizden süt gelen varmı benden gelmiyorr bir ara sıktığımda az bişey su geliyodu sankii hiçç sütüm olmayacakmış gibi geliyor bana burda yeni doğum yapan kız var o diyorki ben göğüslerimin üstüne yatamıyordıum süğt geilyodu ve çocuğu tosun gibii baya sütü olmuşşş anammm sütümm olmayacakmı acabaa kızımı emzirmek çokk istiyorumm sonuçta o emzirmek aramızda farklı bir bağ yaratacakk gibime geilyorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?