- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #30.841
kızlar benım kalp atısım 120 lerde gecen gün nabzım 150 cıktı tansıyonum 19 du. arada bi böyle oluyor...aranızda bunu yasayan var mı?
şeyimin ağrısından duramıorum ben
sanarsın ayrılıo kafayı sokuo heralde !
hareket demişiniz Nil de 31 haftalıktı baş aşadaydı hala aynı pozisyonda
vurduğu yerler bile aynı resmen çürüdü !
normal heralde
Crafty cigim gunaydin Allah hayirlara cevirsin dun ruyamda seni sezaryene almislardi nil dogmustuu :))
Topic e yazmistin
benim 27. haftada yukardaydın sonra dönmüş cumartesi gittiğimde bakalım ne durumd olucak yazarım buraya..Kızlarr yaa abişey soracamm benim kız 26. Haftada doktora gitiğimde başı aşağıdaydı 33+3 de gitğiğimde gene başı aşağıdaydı bı kız hiç pozisyonunu değiştirmedi bence değiştirmesi gerekirmiydi aklım takıldı artık herşeye takıyorum bir ara acaba suyum fazlamı acaba diyodum bir arada suyum azmı diyodumm ama normalmişş çokk şükürr bu benim kızım hep kafası aşağıdaydıı
kalp atışım benimde 100 e yakın ama tansiyon genelde 10 7 çıkıyor... yüksek tansiyon iyi değil canım doktorunla bir görüş istersenkızlar benım kalp atısım 120 lerde gecen gün nabzım 150 cıktı tansıyonum 19 du. arada bi böyle oluyor...aranızda bunu yasayan var mı?
Canım çok sevindim. Gözünüz aydın. Gerçekten Allahın hikmetinden sual olunmaz. Şer gibi gözüküyordu ama bak ne kadar hayırlıymış. Güzel Allahım başka sıkıntısı olanların da sıkıntısını geçirsin inşallah..
ay arkadaşım dün çok sancım oldu
bi ara kocayla tırsmadık değil birbirimize bakıp duruoduk acaba zaman geldi mi diye
malum oldu heralde
Allah korusun tabi de feci 6. hissim vardir :) malum olmus bariz Allah hayirlisini versin cicim
Allah korusun tabi de feci 6. hissim vardir :) malum olmus bariz Allah hayirlisini versin cicim
Merhaba 2011 Kasım anneleri
ben de 35+2 haftalık hamileyim mümkün oldukça sizleri takip ediyorum . doktor aşağıdan müaneyi ne zaman yapıyor bileniniz varmı?
Canım ben hamileliğimin başından beri nabız problemi yaşıyorum. Normali 110-120 oldu artık. Anormal durumlarda 140-150 oluyor. Durup dururken oluyor bir de. Merdiven filan çıkmaya gerek yok. Bebeğimin de nabzı artıyor benimki artınca. Ebe geçenlerde 180 ölçtü bebeğinkini. Normalde bebekten en fazla 160 olması lazım. Biz ailecek heyecanlı tipleriz sanırım, doktorumuz bir problem olmadığını söyledi. Kardiyologa da gittim ben. O da problem yok dedi. Hamilelikte oluyo demek ki bazı insanlarda. O nadir insanlardanız sanırım.Oturduğum yerde merdiven çıkmışım gibi çarpıntım oluyor. Nefes nefese... Ay çok zor bir durum ama az kaldı inşallah.
günaydinnn herkese...
umarim annelerde bebislerde keyiflidir bugün ve güzel bir gün daha gecirip bebislerimize bir gün daha yaklasiriz....istanbulda olan arkadaslar, limangoda dogum fotolari icin paketler var bugün ilgililenlere duyruluuuurrben hala ayarlayamadim ya puffsss....
o zamannn
pazar günü mumunu tütsünü al enerjini topla
doğurt şu nil'i (09.10.11 oluo ya babası çok istio )
günaydın kızlar, bende sonunda eksikleri tamamladım dün, çok şükür.. oğluşumun şekerini hallettiğime seviniyom en çok, gecelik sabahlık falanda tamam.. çantamı hazırlayabilecem artık çok şükür..
bebek şekeri o kadar çook içime sindiki, bayıldım resmen.. sizinlede paylaşacam, beğenen hemen sipariş verebilir hiiç öle saçma sapan takıntılarım yoktur.. ben oğluşumu karnımda hep kuzucuğum diye severim, muhtemelen doğuncada öle olacak.. bakın şekerime...
tabikisi mavişleri olacak bunun.. hazırda bunlar vardı bunları resimledim..
kızlar günaydın bana bişeyler oluyo ya.daha yeni kalktım.bu son iki haftadır böyle daha öncede sabah ibibik gibi dikiliyordum erkenden.bebişime nasıl uyancam bilmiyorum fanalardayım
o zamannn
pazar günü mumunu tütsünü al enerjini topla
doğurt şu nil'i (09.10.11 oluo ya babası çok istio )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?