2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
kızlar benım kalp atısım 120 lerde gecen gün nabzım 150 cıktı tansıyonum 19 du. arada bi böyle oluyor...aranızda bunu yasayan var mı?

Canım ben hamileliğimin başından beri nabız problemi yaşıyorum. Normali 110-120 oldu artık. Anormal durumlarda 140-150 oluyor. Durup dururken oluyor bir de. Merdiven filan çıkmaya gerek yok. Bebeğimin de nabzı artıyor benimki artınca. Ebe geçenlerde 180 ölçtü bebeğinkini. Normalde bebekten en fazla 160 olması lazım. Biz ailecek heyecanlı tipleriz sanırım, doktorumuz bir problem olmadığını söyledi. Kardiyologa da gittim ben. O da problem yok dedi. Hamilelikte oluyo demek ki bazı insanlarda. O nadir insanlardanız sanırım. Oturduğum yerde merdiven çıkmışım gibi çarpıntım oluyor. Nefes nefese... Ay çok zor bir durum ama az kaldı inşallah.

gunaydın annelerım...

gece rahat uyuduk bı kez kalktık wc ye hatta kendıme ınanamadım acaba altıma yaptım ıye bakındım yataga sabah kalkınca kuaforden randevu aldım bırazdan rofleye gıdıyorum.. dogum ıcın hazır olmam lazım kısım bole gormesın anasını.. operım hepınızı cok kaynatmayın yetısemıyorum..

Crafty cigim gunaydin Allah hayirlara cevirsin dun ruyamda seni sezaryene almislardi nil dogmustuu :))
Topic e yazmistin

Crafty cigim gunaydin Allah hayirlara cevirsin dun ruyamda seni sezaryene almislardi nil dogmustuu :))
Topic e yazmistin

ay arkadaşım dün çok sancım oldu
bi ara kocayla tırsmadık değil birbirimize bakıp duruoduk acaba zaman geldi mi diye
malum oldu heralde

benim 27. haftada yukardaydın sonra dönmüş cumartesi gittiğimde bakalım ne durumd olucak yazarım buraya..

kızlar benım kalp atısım 120 lerde gecen gün nabzım 150 cıktı tansıyonum 19 du. arada bi böyle oluyor...aranızda bunu yasayan var mı?
kalp atışım benimde 100 e yakın ama tansiyon genelde 10 7 çıkıyor... yüksek tansiyon iyi değil canım doktorunla bir görüş istersen

bella_83 tatlım yol paramı alırsam 21 ekime kadar burdayım alamazsam 14 ekimde çıkarım izine diye düşünüyorum

Merhaba 2011 Kasım anneleri
ben de 35+2 haftalık hamileyim mümkün oldukça sizleri takip ediyorum . doktor aşağıdan müaneyi ne zaman yapıyor bileniniz varmı?

günaydın kızlar, bende sonunda eksikleri tamamladım dün, çok şükür.. oğluşumun şekerini hallettiğime seviniyom en çok, gecelik sabahlık falanda tamam.. çantamı hazırlayabilecem artık çok şükür..
bebek şekeri o kadar çook içime sindiki, bayıldım resmen.. sizinlede paylaşacam, beğenen hemen sipariş verebilir hiiç öle saçma sapan takıntılarım yoktur.. ben oğluşumu karnımda hep kuzucuğum diye severim, muhtemelen doğuncada öle olacak.. bakın şekerime...

tabikisi mavişleri olacak bunun.. hazırda bunlar vardı bunları resimledim..

Eklentiler

• $Fotoğraf0212.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 26
  • $Fotoğraf0205.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 38
  • $Fotoğraf0206.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 35

aynen annem arıyo kızım nıye nefes nefesesin diyo:)zaten artık kendımı sürekli heycanlı hıssediyorum nabzım sagolsun:)

günaydinnn herkese...

umarim annelerde bebislerde keyiflidir bugün ve güzel bir gün daha gecirip bebislerimize bir gün daha yaklasiriz....istanbulda olan arkadaslar, limangoda dogum fotolari icin paketler var bugün ilgililenlere duyruluuuurr ben hala ayarlayamadim ya puffsss....

Güzel anneler bakıyorum temizliklerden bahsediyorsunuz ağır işler yapmaktan uzak durun son haftalara girdik hayırlısı ile atlatalım benim eltim temizlik yaparken suyu geldi ve erken doğum yapmak zorunda kaldı çok şükür eşlerimiz var annelerimiz onlardan yardım alın.
Artık şu günler geçsin bir an önce kucağıma almak istiyorum eminim sizlerde öylesinizdir bana herkes sonra bu günlerini çok ararsın diyorlar ama hiç arayacağımı sanmıyorum meleğime bakmak yormaz beni şimdide uzun süreli hiç uyuyamıyorum zaten çok kalkıyorum.
Bende hangi deterjanla yıkasam diye düşünüyordum iyi oldu kızlar söylediğiniz bugün çıkıp hemen alacağım
bu arada annem geliyor bayramdan beri görmedim özlemiştim gurbetlik zor bursa yakın ama herzaman gidilmiyor.

herkese hayırlı günler kendinize ve meleklerinize iyi bakın

Kız adaşım adresini bekliyorum...

o zamannn
pazar günü mumunu tütsünü al enerjini topla
doğurt şu nil'i (09.10.11 oluo ya babası çok istio )

ne güzel bi tarihmiş o öyle sağlıkla gelsin NİL hanım çocuğun erken geleceği yoksada aklına sokuyorsunuz he :)

çok cicilermiş bunlar evdeki mevlüt içinmi yoksa hastane içinmi bunlar..

kızlar günaydın bana bişeyler oluyo ya.daha yeni kalktım.bu son iki haftadır böyle daha öncede sabah ibibik gibi dikiliyordum erkenden.bebişime nasıl uyancam bilmiyorum fanalardayım

kızlar günaydın bana bişeyler oluyo ya.daha yeni kalktım.bu son iki haftadır böyle daha öncede sabah ibibik gibi dikiliyordum erkenden.bebişime nasıl uyancam bilmiyorum fanalardayım

uykuya ihtiyacın var demek ki korkma oğlusun senı uyandırır..bül bül sesiyle:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…