2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
selam kızlar bende dün sancı ve pembe lekelenme ile hastaneye gittim. doktor yatış verdi nst ile tanıştık. enfeksiyon varmış serumlar antibiyotikler heyecanla sabahı bekledik akşamdan seleston yaptılar. ciğer geliştirici i,ğne imiş. sonra tuşe denen alttan muayeneyi oldum ebem çok iyidi acı değil de içinizde garip bi his diyeyim panik yok yani. nst de ara ara sancı çıktı ama çok artmADI, enfeksiyondan da olabiliyormuş. sabah ultrasona girdik sıpam iyi görününce benim de yoğun isteyim üzerine eve gönderdi ama yürümek hareket kesinlikle yasak. her an bekliyoruz bakalım

karnım bi anda sertleşiyo ve 30 sn filan devam ediyo sonra yavaşça eski haline dönüyo. ayaktaysam yürümemi zorlaştırıyo rahatsızlık veriyo.

kız ne kasılması yalancıdır onlar yaa..
umarım yalancıdır bende öyle avutuyorum kendimi. 29. haftadayken prepar kullanmıştım. umarım gene kullanmak zorunda kalmam

evet evet çok sinir bozucu, bende aldıkça cicileri kesip kesip koymuştum kenara, hepsi bir arada uğraşmadım yani.. yoksa deli çıkar hakketten insan..

hareketleri yavaşlayacak igneden sonra panikleme olur mu

amaaannn noluyo ya herkeste bi kasılma bi sancı, harbi ekimde dökülecez herhal.. çok geçmiş olsun, senin yaşadıklarını okudukça tırstım valla.. yaw arkadaşım dikkat etsenize kendinize, ne enfeksiyonu bu şimdi.. bak bizide korkutuyonuz.. yatın ya bol bol, arada kalkıp bişiler yiyin tamamdır.. başka ne iş lazım size bu saatten sonraa.. bebişinize ve kendinize dikkat lütfenn.. doğum için ççok erken dahaa..:18::18:

sevdalinka84 merhaba,
İzmirdenmişsin sen de alışverişlerini nerden yaptın ben daha hazırlamadım doğum çantamı.oğlumun eksiği yok hastane için ama benim hiç bişeyim yok henüz. haftasonu hazırlıcam demişsin gecelik sabahlık falan nerden aldın ya da alacaksın??

hareketleri yavaşlayacak igneden sonra panikleme olur mu

bilmem ister istemez endişeliyim nolacak daha çok erken biraz daha büyüse diyorum hareketleri ondan mı yavaş bende iştahım kapandı acaba yemedim diye mi diyordum allah hepimizin yaredımcsı olsun

o zamannn
pazar günü mumunu tütsünü al enerjini topla
doğurt şu nil'i (09.10.11 oluo ya babası çok istio )

yok yok erken ben sana diyeyim senin 16-17 ekim gibi olur hayırlısıyla

ay canım Allah yardımcısı olsun insallah!!!

yubacigim sekerlerin cok guzel olmusss

bu arada kızlar badem seker dagıtacak olan varsa ne zaman hazırlamalıyız sizce? bayatlamaması acısından..

biz de dun doktora gittik moralim bozuk biraz kızım daha evvel gittigimizde 1700 civarı gramdan 1923 e cıkmıstı dun ise 2060 gr dı.. aralıklar hep aynı hafta olarak..
ne oldu anlamadım birden gr alımı yavasladı.. hatta en son gittigimizde 8-9 gun ondeyken dun 1 gun geriye dusmustu
dr. um her sey gayet normal dedi de ne bileyim iste.. ana yuregi boyle oluyor demekki 33+1 de 2060 gr yine de cok sukur her sey yolunda suyu muyu durusu

bende daha yıkamadım. sölediğin iyi oldu, bakayım eve gidince, bari önceden onu halledeyim. aslında konulmamalı bebek kıyafetlerine ama kimsenin umru değil anlaşılan..

kızlar ya bu benim oğlan kımıldamıyo bugün hiç hissetmedim ağlıcam şimdi

bişiler ye, soluna yat hemen canım.. accık rahatsız olacağı pozisyonlarda dur, hareket eder. 1 saatte 5 kere hareket etsin, yada en fazla 2 saatte 5 kere dedi dr bana. huzursuz olursan hemen ara ve gel demişti. biraz takip et bakalım hareketlerini panik yokk

inş sancısı kesilir, daha erken, zamanında gelsin bebişler

benimde kasılmalarım var ya çok korkuyorum 10 dakkaya 1 falan oluyo

geçmiş olsun cnm, nerden çıktı şimdi enfeksiyon yaaa. aman çok dikkat et, yat sadece. allah korusun seni ve bebeğini...

kanzy 'cigim gecmis olsun tatlım.. umarım bebisin icin hayırlı ve saglıklı sekilde cigerleri gelisir halde gelir talım

valla canım bende anlamadım bol su içiyorum hijyen açısında evdeki wcnin birini sadece ben kullanıyorum zaten 4 aydır yattış pozisyonundayım ama genede kurtulamadım şu zıkkımdan

Bence panik yapmayın kızlar, okuduğum bütün sitelerde bu haftalardan sonra hareketlerinin azaldığını hissedeceksiniz yazıyor. Ara ara ben de yaşıyorum o hissi, bugün hareket etmedi diyorum, meyve yiyince ki özellikle üzüm yersem ve sola yatarsam kızım hareket ediyor ama birkaç hafta öncesine göre çok az bu hareketler. Yeri daraldığı için eskisi gibi hareket edemeyecek. Panik yok. Dinlenmek de iyi geliyor, yorulduğum zaman kızımın hareketleri daha az oluyor ki bizim bile hareketlerimiz yavaşlıyor. Normal olması gereken bir durum bence.

merhaba kızlar nasılsınız askıs ve kanzy durun daha erkennnnnnn
carfty sendede birseyler var galiba ne dedik beklicez tutucaz biraz biz uyduk bak sıra sizdeeee erkennn dahaaa
askıs benim cekiliş arkadaşım ve badim olmustu tlf nuna msj attım durum nasıl diye cvp gelirse yazarım sizede
kanzy antalyadasın değilmi hastaneye yakın ev tuttuk demişsin medicalparktı galiba bende oraya yakın oturuyorum ve bendee istirahatteyim sıkıntı geçti biraz benim ama sen dikkat et amannn canın sıkılırsa gell bize

ya bu kasım hamişleride ne yoğunlar ya.. bu topiktede hiç ilerleme yok.. kıslar nasılsınız, bebişler nası, keyifler nası, hazırlıklar nası gidiyo.. anlatın yaw.. ben çok şükür eksikleri tamamladım.. çantamı hazırlama işi kaldı bi.. oda kolay, hepsi yıkanmış ütülenmiş çünkü, bi yerleşcekler. haftaya kontrolüm var, ondan sonra hasırlıcam herhal, hem bi hastanede sorayım özel olarak istedikleri bişi var mı.. oğlumda iyi çok şükür, fazla kıpırdanıyo son 1 haftadır ama iyi bişi çok şükür.. artık beni acıtmaya başladı kuzum.. ama dayanacaz daha çok var doğuma.. 37 gün.. en azında 1 ay daha beklemeli.. öle işte.. inşallah sizde iyisinizdiiirrr... öpüldünüz..

geçen hafta meraktan ölecektim normalde hiç durmadan oynayan kuduruk kızım geçen hafta zoraki hani merak etme iyiyim dercesine bir iki takla atıyordu o kadar. Pazar gecesi tekrar başladı sıpamın çılgınlıkları. Pazartesi coştu kudurdu. Pazartesi gecesi tık yoktu salı günü bir iki takla yine ama dün gece 3.15'te dikti beni ayağa saat 8'de zor uyudu. hatta sabah eşim gofret verdi al kızım sever dedi hayır cezalı o dedim adam doğmamış çocuğa ne cezası dedi tıktı ağzıma sabahın 6sında. Bugün kastırıp duruyor geriniyor içerde resmen. Yani demem o ki geçen hafta hareket etmeye başlamasından itibaren ilk kez bu kadar az oynamıştı. Ama bu haftada huyu değişti. 24 saat nerdeyse hiç durmuyor ertesi gün yorgun bitap seriyor sadece iyiyim dercesine dürtünce bir iki uyuşuk hamle yapıyor. Huylu kızım beniiiiiimmm

Son düzenleme:
ya ne güseeell.. millet birbirini oturmaya çağırıyoo.. bana da gelsin birileri, yokmu kocaelide kimse.. valla gelin size cevizli havuçlu kek yaparım en faydalısından.. hadi bakın bekliyom misafirliğe.. valla çok sıkılıyom yaaaaa vakit geçmek bilmiyoo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…