- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #30.901
kızlar ya bu benim oğlan kımıldamıyo bugün hiç hissetmedim ağlıcam şimdi
karnım bi anda sertleşiyo ve 30 sn filan devam ediyo sonra yavaşça eski haline dönüyo. ayaktaysam yürümemi zorlaştırıyo rahatsızlık veriyo.1 bardak soğuk su iç sonra uzan ayaklarını havaya kaldır.. ya da şekerli bişeyler ye .. bak nasıl fıldr fıldır oluyor..
kolay değil tasındın ve stresini yasadı bebiş.. ona da zaman ver dinlensin azcuk..
nasıl yani..
kasılmayı nasıl anlıyosunuz..
umarım yalancıdır bende öyle avutuyorum kendimi. 29. haftadayken prepar kullanmıştım. umarım gene kullanmak zorunda kalmamkız ne kasılması yalancıdır onlar yaa..
Kızımın kıyafetlerini atıcam makineye, sinir olduğum bir şey var, bazı markalar çıtçıtlı badilerin içine etiket koymuş. İdilbabyden aldıklarımda yok mesela, bebek iç kıyafetinde etiketin ne işi var ya? Sinir oldum. Kes kes bitmiyor. Bilseydim daha önceden keserdim bunları. Bugün yıkamaya niyetlendim ama elimde makas etiket kesiyorum. Eğer aranızda yıkamamış olanlar varsa önceden bu işi bitirsin, çok vakit alıyor.
selam kızlar bende dün sancı ve pembe lekelenme ile hastaneye gittim. doktor yatış verdi nst ile tanıştık. enfeksiyon varmış serumlar antibiyotikler heyecanla sabahı bekledik akşamdan seleston yaptılar. ciğer geliştirici i,ğne imiş. sonra tuşe denen alttan muayeneyi oldum ebem çok iyidi acı değil de içinizde garip bi his diyeyim panik yok yani. nst de ara ara sancı çıktı ama çok artmADI, enfeksiyondan da olabiliyormuş. sabah ultrasona girdik sıpam iyi görününce benim de yoğun isteyim üzerine eve gönderdi ama yürümek hareket kesinlikle yasak. her an bekliyoruz bakalım
selam kızlar bende dün sancı ve pembe lekelenme ile hastaneye gittim. doktor yatış verdi nst ile tanıştık. enfeksiyon varmış serumlar antibiyotikler heyecanla sabahı bekledik akşamdan seleston yaptılar. ciğer geliştirici i,ğne imiş. sonra tuşe denen alttan muayeneyi oldum ebem çok iyidi acı değil de içinizde garip bi his diyeyim panik yok yani. nst de ara ara sancı çıktı ama çok artmADI, enfeksiyondan da olabiliyormuş. sabah ultrasona girdik sıpam iyi görününce benim de yoğun isteyim üzerine eve gönderdi ama yürümek hareket kesinlikle yasak. her an bekliyoruz bakalım
O maşallah baya halletmişsin, kalanı da halledersin dert etme kendine. En iyisi dediğin gibi temizliği son zaman yaptırmak, iki kere kadın alacağına bebeğin bir ihtiyacını karşılarsın tabi. Bebek erken gelecek olursa da hiç sıkıntı yapma herkes bebişe bakmaktan evi görmez bile :) Ben de 34+2 deyim çantayı hafta sonu anca hazırlayabileceğim herhalde. Allah herşeyin hayırlısını versin, hepimizin yardımcısı olsun inşallah..
hareketleri yavaşlayacak igneden sonra panikleme olur mu
o zamannn
pazar günü mumunu tütsünü al enerjini topla
doğurt şu nil'i (09.10.11 oluo ya babası çok istio )
ay canım Allah yardımcısı olsun insallah!!!Kızlar ASKIS'ten cebe mesaj gelmiş. Olduğu gibi yazıyorum. Dua ediyoruz sonrasında
"Sedusum ben Askıs dün haber veremedim kk'ya bebeğimin kalp atışları dünkü kontrolde hızlı çıktı yatış verdi doktor gece düzeldi kalp atışları. Gece sancım olunca bebek ciğer gelişimini tamamlasın diye tedaviye başladık. Bu gecede sancım olmazsa yarın çıkarıcak. 37. haftaya kadar bekletmeye çalışacaklar. Tosunum 3 kilo olmuş sizler nasılsınız"
dua edin de sancısı dursun koçumuz zamanında gelsin. Askis yaş olarak en küçük anne adayımız bu arada.
Kızımın kıyafetlerini atıcam makineye, sinir olduğum bir şey var, bazı markalar çıtçıtlı badilerin içine etiket koymuş. İdilbabyden aldıklarımda yok mesela, bebek iç kıyafetinde etiketin ne işi var ya? Sinir oldum. Kes kes bitmiyor. Bilseydim daha önceden keserdim bunları. Bugün yıkamaya niyetlendim ama elimde makas etiket kesiyorum. Eğer aranızda yıkamamış olanlar varsa önceden bu işi bitirsin, çok vakit alıyor.
Kızlar ASKIS'ten cebe mesaj gelmiş. Olduğu gibi yazıyorum. Dua ediyoruz sonrasında
"Sedusum ben Askıs dün haber veremedim kk'ya bebeğimin kalp atışları dünkü kontrolde hızlı çıktı yatış verdi doktor gece düzeldi kalp atışları. Gece sancım olunca bebek ciğer gelişimini tamamlasın diye tedaviye başladık. Bu gecede sancım olmazsa yarın çıkarıcak. 37. haftaya kadar bekletmeye çalışacaklar. Tosunum 3 kilo olmuş sizler nasılsınız"
dua edin de sancısı dursun koçumuz zamanında gelsin. Askis yaş olarak en küçük anne adayımız bu arada.
benimde kasılmalarım var ya çok korkuyorum 10 dakkaya 1 falan oluyo
amaaannn noluyo ya herkeste bi kasılma bi sancı, harbi ekimde dökülecez herhal.. çok geçmiş olsun, senin yaşadıklarını okudukça tırstım valla.. yaw arkadaşım dikkat etsenize kendinize, ne enfeksiyonu bu şimdi.. bak bizide korkutuyonuz.. yatın ya bol bol, arada kalkıp bişiler yiyin tamamdır.. başka ne iş lazım size bu saatten sonraa.. bebişinize ve kendinize dikkat lütfenn.. doğum için ççok erken dahaa..:18::18:
kanzy 'cigim gecmis olsun tatlım.. umarım bebisin icin hayırlı ve saglıklı sekilde cigerleri gelisir halde gelir talım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?