2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
yok bacım facebook tada sohbet yok bugün... herkes dağılmaya başladı galişba, sancılar, kasılmalar derken... narın bi zararı yoktur ya olsa bana bişiler olurdu şimdiye kadar, her gün yiyorum çünkü:)

bidee şeftali yiyenin çocuğu tüylü olacak derler bizde.. benim oğlan tüy yumağı olarak doğacak eğer bu teori doğruysa..

herkeze selamm
giremiyorum annemdeyim 24saatlik idrar biriktirmeye devam ediyorum
ee doktorda her hafta çağırıyor artık
taniyonlarda takiptee
bu yüzden annemde kalıyorum nete giremiyorum
cuma yine gidicem doktora bakalım hayırlısı
bu arada kayın pederi vefat eden arkadaş basın sağolsun

tamam arkadaşım.. Allah gönlüne göre versin inşallahh. AMİİİNNNN..

saka yapıyosun.. ben var ya bi tarlanın hasatı kadar yemişimdir şeftali kesin.. senin oğlan neysede.. bileydim benim kıza yaparmıydım bu zulmü..

ayyy cok üzüldüm bak şimdi...

yok ya almamis,bugün 33+0im.günde 1litreye yakin süt iciyorum,balik yiyorumyumurta cok yemege calisiyorum etimide hic ihmal etmiyorum,bende bilemedim ne yiyecegimi.

saka yapıyosun.. ben var ya bi tarlanın hasatı kadar yemişimdir şeftali kesin.. senin oğlan neysede.. bileydim benim kıza yaparmıydım bu zulmü..

ayyy cok üzüldüm bak şimdi...

bende aynen o kadar yemişimdir:) yaa erkekte sevmem ben öyle tüylü tüylü.. sen kızın epilasyon paralarını atmaya başla bi kenara:)

Bebeğin çoğu giyim havlu yan yatma yastığı emzik tarzı işyalarını ve kendim için göğüs pedi ve göğüs kremini (lansinoh fiyatı uygundu) kemeraltındaki mina bebeden aldım, kendime1 tane gecelik ve sabahlık almıştım ama krem rengi olduğu için biraz iç belli ediyor eşim bunu hastanede giyme diyor o nedenle bir gecelik bir sabahlık ve bir pijama takımı almayı düşünüyorum abartmaya gerek yok birer tane olsun yeter diye düşünüyorum neticede bir gece kalacağız onlar içinde kompedan, loya, cicikoma falan bakmayı düşünüyorum nerde uygun fiyatlı ve güzel bulursam artık. Benim bir de bebek için çantam yok onu almam lazım beğendiklerimin fiyatı çok pahalı 100-150 lira öyle olursa alamam daha uygun bulursam öyle alacağım bulamazsam da ne denk gelirse artık :)

bende aynen o kadar yemişimdir:) yaa erkekte sevmem ben öyle tüylü tüylü.. sen kızın epilasyon paralarını atmaya başla bi kenara:)

ben karınca yağı kullancam kızıma.. inşallah işe yarar.. yoksa bizim kız yemişin seftalileri bak ne hale getirmişsin beni dicek ..Aman Allahım..

şimdiden ben biriktireyim yinede.. haklısın bacımm..

Hastane çantasını hazırlayanlardan sadece crafty fotoğrafını çekip eklemişti sanırım. Başka hastane çantası hazırlayan arkadaş varsa, onlar da ekleyebilirler mi? Ben nasıl yerleştireceğimi düşünüyorum da çözüm önerilerine ihtiyacım var. crafty'nin İkea'dan aldığı kutulara bayılmıştım ama tabi burada bulamam şuan. Bebek kıyafetlerini neye sarıp koysam? Yani valize öylece yerleştiremem. Ama nasıl bir şey alsam da onun içine koysam, hijyen açısından nasıl hem kolay hem güvenilir olur?

ben karınca yağı kullancam kızıma.. inşallah işe yarar.. yoksa bizim kız yemişin seftalileri bak ne hale getirmişsin beni dicek ..Aman Allahım..

şimdiden ben biriktireyim yinede.. haklısın bacımm..

karınca yağını bende duymuştum, gerçekten işe yarayacaksa denemk lazım, ilerde büyük bi yükten kurtulmuş olur sare cik.. ama iyi araştır yinede kuzuya alerji filan yapmasın.. bu arada sen ne zaman izne çıkacaksın 37 ye kadar devam mı*

kızlar ASKIS arkadasımızdan 1 saat kadar önce sms aldım
daha iyiymiş ciğer gelişimi için tedavi görüyomus aksamda sancı olmazsa cıkacakmış
umarım bebişi birazdaha bekler ve saglıkla gelir...

ya şeftali konusunda şooooook oldum bu yaz hayatımda yemediğim kadar yedim bizim kızlar ne olur kıllı kıllı mı simdiiiii

bende henüz öyle bi hazırlık yok canım, ne kıyafetler yıkandı, ne kendime pijama aldım.. hiç nişeyim hazır deği, ben niye bu kadar rahatım pekii... etrafımdakilere 6. aydn çantalarını hazırlatıyodum, kendimde hiç bi hareket yok.. princess de koymuştu resmini, cici topiğine galiba.. oda kilitli poşetlere yerleştirmişti, onun kide güzel görünüyodu derli toplu

canım benimde sıkıntılar oluncahazırlayıp koydum cantayı ne olur ne olmaz diye
ben kızımın kıyafetlerini bir bohcaya yerlestirdim ufak bi valizim var onun boyutunda
en azından birseyle temas etmiyor
emzik bez ıslak mendil gibi seyleride ufak bir spor canta vardı ona koydum
suan cekip koyamam o yüzden yazayım dedim fikir olur

şşt paniklemeyin kız anaları.. buda halk arasında söylenti işte.. ye ekişiyi doğur ayşeyi gibi bişi..

ohh.. kuaforden geldımmm hem pamuk oldummm bagıra bagıra da olsa hem yıne sapsarıı oldummm dıplerımı gormekten fenalık gelmıstıı kasım bıyımmm da halloldu yuzum gozum acıldı vallahıııı... artk dogurabılırımmm hazırım..

meraba.ya süslerin çok güzel olmuş.bnde ogluma bu tarz bişiler yapmak istiorum.nerden aldın?eger istanbuldansa bana ayrıntılı tarif eder misin.özelden msj atarsan sevinirim.bu topik hızlı ilerliyo.bulamıya bilirim..şimdiden saol.

bak sancıda cıkmamıs..

demekki seninki de dayıyor popoyu.. sonra bırakıyor.. büyüyolar ya artık daha net hissediyoruz...

panik yok kızlar.. o kasılma değil bizimkilerin poposu.. yerim ben...
yok canım ya doktor usg ye alırken tam jeli sıkıcaktı karnıma ben söylemeden o senin kasılmaların var gene dedi. bunlar yalancı kasılmalar ama şiddeti artar açılma falan olur o zaman hastaneye almak zorunda kalırım dedi doktor. ya o hissi nasıl anlatsamki böyle bebeğin bacağı ya da eli gibi değil de bi anda sertleşiyo karnın hani ayağımızın üzerine otursak bi müddet uyuşur ya sanki karnında o bölge uyuşmuş gibi bi his oluyo hatta bazen koşa koşa çişe gidiyorum. kasılma olunca çok çişin olmasa bile altına yapacakmışsın hissi oluyo.

Sağolun fikir verdiğiniz için. Şu kilitli poşetlerden araştırayım o zaman ben. Onlar daha pratik ve hijyenik görünüyor sanırım. Başka aklıma benim de bir şey gelmiyor.

Karınca yağını ben de duydum, burda da sormuştum ama alerji yaparsa diyenler çok olmuştu. Ben de korkmuştum o yüzden. Ama işe yarıyorsa da kızımı çok büyük bir dertten kurtarmış olurum. Biraz daha araştıralım bakalım, belki işe yarar bir şeyler buluruz. :)

deneyenler var arkadaslarım arasında .. önce küçük bir yerde deneyecekmşim alerjisi varmı yok mu diye sonra kullanacakmısım.. yapanlar öyle yapmıs..

ben calıscam bayarama kadar inş..o hafta 38 oluyorum 1 haftada bayram sonrada dogururum artık hayırlısıyla inşallah.. dr raporuda o şekilde hazırladı.. bebeğe bakacak kişi sorunu var o yüzden ben bütün dogum iznimi kızımla gecirmek istiyorum.. Allah o gücü kuvveti veriyor şimdilik inşallah sonuna kadar vermiş olur ...

ASKIS e gecmiş olsun... inşallah sorun cıkmaz..dualarımız onunla..

sorma canımmm .. evde hala var .. eşimde son zamanları ye yiyebildiğin kadar diyordu bana.. elleyemem artık ben :)

kuzu bende tık yok hastane cantası için ..

dün gece yapılacakları listeledim .. eşim ne duruyoruz daha bişey yapmamaısız dedi..

halı avize perde
kapitone dolaplara
hastane çantası ve içine konulacakların alınması
bebek şekeri kapı süsü
Sarenin kıyafetlerinin yıkanması ütülenmesi
Sarenin kozmetiklerinin alınması yağı kremi sabunu vs

cok iş var daha .. ve ben bişey yapamadım daha.. misafirden işten güçten.. hafta içi pertim cıkıyor eve gidene kadar..

işin kötüsü.. önmüzdeki hafta mesaiye kalcam kesin...tarihe gececem bankada 8 aylık hamileyken mesaiye kalan tek kişi olarak...

ohh ne güzel.. hafiflemiş, rahatlamışsındır.. darısı başımızaa... senin son 15 gün değil mi nee güzel yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…