- 10 Temmuz 2009
- 2.466
- 416
- 363
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #30.961
Canım 33.haftasına gelmiş hangi hamileye doktorunun adını duyup "neyse moralini bozmayayım" demen onu yerinden hoplatman için yeterli. :)
Kaldı ki sözümün sana olmadığı kısımları yazdım. Yani ben de Akademi Hastanesi hakkında duyduklarımı senin oraya gittiğini öğrendiğim ilk mesaja cevap olarak yazsaydım inan sen de aynı şeyleri hissederdin... Benim anlam veremediğim tek konu; insanların gittiği doktorun, dünyanın en iyi doktoru olduğunu düşünmeleri... Yani herkes sevdiği, inandığı doktora gidiyor... Senin hastanen şöyle, araştır demek yanlış.
Hangi hamile araştırmadan doktora gider? Sormadan, soruşturmadan bilmediği bir doktora kendini emanet eder?
Hiç kimse değil mi?
O zaman 33.haftasında bir hamileye, hastanen şöyle, bir araştır, öğrenirsin tarzında yaklaşmak çok yanlış.
Benim de tepkim bunaydı. Çevremde de var çünkü bunları söyleyen insanlar. O yüzden genelleme yaptım bazı cümlelerimi.
Benim de söylemek istediğim, üniversite hastanesine 5 kuruş vermeden, en iyi doktorlarına sıra almadan gidebilirim, eşim orada çalıştığı için. Ama ben Konak'a gidiyorum, her muayenede para veriyorum, doğumda normal bile olsa bir ücret ödeyeceğim, sonuçta bir bildiğim var ki gidiyorum değil mi? Yoksa aklımı peynir ekmekle yemedim. :) Sen de aynı şekilde Akademi'ye bir bildiğin var ki gidiyorsun. Ben sana şimdi ne kadar iyi/kötü desem de ne değişir...
Bence de o yüzden kapatalım konuyu. Yanlış anlaşılmamak için bu kadar yazdım, yoksa kısa kesip konuyu kapatmak en doğrusu. :)
Hayırlı doğumlar nasip etsin Rabbim hepimize. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız miniklerimizi...
yok bacım facebook tada sohbet yok bugün... herkes dağılmaya başladı galişba, sancılar, kasılmalar derken... narın bi zararı yoktur ya olsa bana bişiler olurdu şimdiye kadar, her gün yiyorum çünkü:)
bidee şeftali yiyenin çocuğu tüylü olacak derler bizde.. benim oğlan tüy yumağı olarak doğacak eğer bu teori doğruysa..
canm nasl yani bebişin bir grm bile değişmemişmi iki haftadır gebeliğin kaçıncı haftasındasın bilmiyorum ama balık ye haftada en az iki kez sabah kahvaltıdan sonra ceviz ye beyin gelişimi için çok önemli sütünü ihmal etme özellikle kemiklerinin gelişmesi için kalsiyuma ihtiyacı var allah yardımcın olsun ben 33 + 4 günlük hamileyim allah nasip ederse oğlum olacak haftaya kontrolum var tüm gebişlerin bebeklerini allahım korusun inşallah
saka yapıyosun.. ben var ya bi tarlanın hasatı kadar yemişimdir şeftali kesin.. senin oğlan neysede.. bileydim benim kıza yaparmıydım bu zulmü..
ayyy cok üzüldüm bak şimdi...
sevdalinka84 merhaba,
İzmirdenmişsin sen de alışverişlerini nerden yaptın ben daha hazırlamadım doğum çantamı.oğlumun eksiği yok hastane için ama benim hiç bişeyim yok henüz. haftasonu hazırlıcam demişsin gecelik sabahlık falan nerden aldın ya da alacaksın??
bende aynen o kadar yemişimdir:) yaa erkekte sevmem ben öyle tüylü tüylü.. sen kızın epilasyon paralarını atmaya başla bi kenara:)
ben karınca yağı kullancam kızıma.. inşallah işe yarar.. yoksa bizim kız yemişin seftalileri bak ne hale getirmişsin beni dicek ..Aman Allahım..
şimdiden ben biriktireyim yinede.. haklısın bacımm..
Hastane çantasını hazırlayanlardan sadece crafty fotoğrafını çekip eklemişti sanırım. Başka hastane çantası hazırlayan arkadaş varsa, onlar da ekleyebilirler mi? Ben nasıl yerleştireceğimi düşünüyorum da çözüm önerilerine ihtiyacım var. crafty'nin İkea'dan aldığı kutulara bayılmıştım ama tabi burada bulamam şuan. Bebek kıyafetlerini neye sarıp koysam? Yani valize öylece yerleştiremem. Ama nasıl bir şey alsam da onun içine koysam, hijyen açısından nasıl hem kolay hem güvenilir olur?
Hastane çantasını hazırlayanlardan sadece crafty fotoğrafını çekip eklemişti sanırım. Başka hastane çantası hazırlayan arkadaş varsa, onlar da ekleyebilirler mi? Ben nasıl yerleştireceğimi düşünüyorum da çözüm önerilerine ihtiyacım var. crafty'nin İkea'dan aldığı kutulara bayılmıştım ama tabi burada bulamam şuan. Bebek kıyafetlerini neye sarıp koysam? Yani valize öylece yerleştiremem. Ama nasıl bir şey alsam da onun içine koysam, hijyen açısından nasıl hem kolay hem güvenilir olur?
kızlar bunlarda benım yaptıklarım sepet hazır aldım sekerlerı daha dogrusu mıknatıslı lavantaları ben yaptım zaten butun parcalar hazır bana bı yapstırmak kaldı 1000 tane olsa yaparım heralde sıkılmadan. benımkıler lavanta olunca sekerlerede ozenıyorum sımdı can tugba nın kuzularına bıttım ne yapsam bılemedım. bnları mevlutte dagıtıp hastanede seker mı dagıtsam . fotograflar cok ıyı degıl kusura bakmayın ecele ıle cekıldıler.
yok canım ya doktor usg ye alırken tam jeli sıkıcaktı karnıma ben söylemeden o senin kasılmaların var gene dedi. bunlar yalancı kasılmalar ama şiddeti artar açılma falan olur o zaman hastaneye almak zorunda kalırım dedi doktor. ya o hissi nasıl anlatsamki böyle bebeğin bacağı ya da eli gibi değil de bi anda sertleşiyo karnın hani ayağımızın üzerine otursak bi müddet uyuşur ya sanki karnında o bölge uyuşmuş gibi bi his oluyo hatta bazen koşa koşa çişe gidiyorum. kasılma olunca çok çişin olmasa bile altına yapacakmışsın hissi oluyo.bak sancıda cıkmamıs..
demekki seninki de dayıyor popoyu.. sonra bırakıyor.. büyüyolar ya artık daha net hissediyoruz...
panik yok kızlar.. o kasılma değil bizimkilerin poposu.. yerim ben...
karınca yağını bende duymuştum, gerçekten işe yarayacaksa denemk lazım, ilerde büyük bi yükten kurtulmuş olur sare cik.. ama iyi araştır yinede kuzuya alerji filan yapmasın.. bu arada sen ne zaman izne çıkacaksın 37 ye kadar devam mı*
kızlar ASKIS arkadasımızdan 1 saat kadar önce sms aldım
daha iyiymiş ciğer gelişimi için tedavi görüyomus aksamda sancı olmazsa cıkacakmış
umarım bebişi birazdaha bekler ve saglıkla gelir...
ya şeftali konusunda şooooook oldum bu yaz hayatımda yemediğim kadar yedim bizim kızlar ne olur kıllı kıllı mı simdiiiii
ohh.. kuaforden geldımmm hem pamuk oldummm bagıra bagıra da olsa hem yıne sapsarıı oldummm dıplerımı gormekten fenalık gelmıstıı kasım bıyımmm da halloldu yuzum gozum acıldı vallahıııı... artk dogurabılırımmm hazırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?