- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #31.001
kızlar faceyede yazdım benim badim yokkk benim gibi badisi olmayan biri var mı ve bu badi kriterleri neler???
yok bacım facebook tada sohbet yok bugün... herkes dağılmaya başladı galişba, sancılar, kasılmalar derken... narın bi zararı yoktur ya olsa bana bişiler olurdu şimdiye kadar, her gün yiyorum çünkü:)
bidee şeftali yiyenin çocuğu tüylü olacak derler bizde.. benim oğlan tüy yumağı olarak doğacak eğer bu teori doğruysa..
saka yapıyosun.. ben var ya bi tarlanın hasatı kadar yemişimdir şeftali kesin.. senin oğlan neysede.. bileydim benim kıza yaparmıydım bu zulmü..
ayyy cok üzüldüm bak şimdi...
bende aynen o kadar yemişimdir:) yaa erkekte sevmem ben öyle tüylü tüylü.. sen kızın epilasyon paralarını atmaya başla bi kenara:)
Hastane çantasını hazırlayanlardan sadece crafty fotoğrafını çekip eklemişti sanırım. Başka hastane çantası hazırlayan arkadaş varsa, onlar da ekleyebilirler mi? Ben nasıl yerleştireceğimi düşünüyorum da çözüm önerilerine ihtiyacım var. crafty'nin İkea'dan aldığı kutulara bayılmıştım ama tabi burada bulamam şuan. Bebek kıyafetlerini neye sarıp koysam? Yani valize öylece yerleştiremem. Ama nasıl bir şey alsam da onun içine koysam, hijyen açısından nasıl hem kolay hem güvenilir olur?
deneyenler var arkadaslarım arasında .. önce küçük bir yerde deneyecekmşim alerjisi varmı yok mu diye sonra kullanacakmısım.. yapanlar öyle yapmıs..
ben calıscam bayarama kadar inş..o hafta 38 oluyorum 1 haftada bayram sonrada dogururum artık hayırlısıyla inşallah.. dr raporuda o şekilde hazırladı.. bebeğe bakacak kişi sorunu var o yüzden ben bütün dogum iznimi kızımla gecirmek istiyorum.. Allah o gücü kuvveti veriyor şimdilik inşallah sonuna kadar vermiş olur ...
ASKIS e gecmiş olsun... inşallah sorun cıkmaz..dualarımız onunla..
sorma canımmm .. evde hala var .. eşimde son zamanları ye yiyebildiğin kadar diyordu bana.. elleyemem artık ben :)
kuzu bende tık yok hastane cantası için ..
dün gece yapılacakları listeledim .. eşim ne duruyoruz daha bişey yapmamaısız dedi..
halı avize perde
kapitone dolaplara
hastane çantası ve içine konulacakların alınması
bebek şekeri kapı süsü
Sarenin kıyafetlerinin yıkanması ütülenmesi
Sarenin kozmetiklerinin alınması yağı kremi sabunu vs
cok iş var daha .. ve ben bişey yapamadım daha.. misafirden işten güçten.. hafta içi pertim cıkıyor eve gidene kadar..
işin kötüsü.. önmüzdeki hafta mesaiye kalcam kesin...tarihe gececem bankada 8 aylık hamileyken mesaiye kalan tek kişi olarak...
bu badi nasıl olunuyo bvenimde yokk
Herkese selam, hepinizin keyfi yerindedir umarım.Ben de aylardır sürekli takip edip çok nadir cevap yazanlardanım.32+1deyiz bugün.Dün biz de kontrole gittik.Kızımın gelişimi çok iyiymiş, 2057gr olmuş.Bacak boyu her kontrolde 3 hafta önde oluyor.Maşallah süphanallah uzun boylu bir kızım olacak galiba,babasına çekmişEn son gidişimizde karnımda oturuyordu yavrum şimdi baş aşağı dönmüş.Normal doğuma engel bir durumun yok, dedi doktor.Çok sevindim,ben de öyle istiyorum zaten.Epidural,ağrı kesici falan da istemiyorum.Tamamen doğal bi doğum olsun istiyorum.Epiduralin 1000de bilmemkaçlık riskini bile kabul edemem.10 saat sancı çekerim gerekirse, ömür boyu pişmanlık çekmektense.Tabi herşeyin hayırlısı.İnşallah bir terslik çıkmaz da sağ salim hastaneye gider,bebeklerimizle mutlu mesut döneriz evlerimize.
Valla siz çok çalışkansınız maşallah.Ben çalıştığım için yoruluyorum.Ne alışverişi tamamladım ne temizliği ne de çanta hazırladım.Gerçi benim için daha erken ama yine de insan ne olur ne olmaz diye herşey hazır olsun istiyor.Biraz da ekonomik engeller var tabi.Alışverişi tamamlamak için bir aydır bekliyoruz.Ufak tefek şeyler alıyoruz tabi ama kalan herşeyi topluca bu ay maaş aldıktan sonra alıcaz Allah izin verirse.
Ha bir de doktor haftaya tekrar görücem seni,dedi.Ondan sonra da 10 günde bir gidecekmişiz.Bir hafta sonra neden çağırdı anlamadım.O anda da başka şeyler konuşulunca neden diye sormadan çıktım geldim.Zaten her seferinde bişeyleri sormayı unutuyorum heyecandan
Neyse hepimize Allah kolaylıklar versin,kendinize iyi bakın
LEYNNNNNN
şeftali, nektari,kayısı kasa kasa
şeftalinin suyu desen hergün
benim kız bülent ersoy un epilasyonsuzu mu olcak kıyamammmmmm
alim yollim mi sana kuzum onlardan? İkeadan aldımdı ben
yıkama işi var ya o bişi diil
dert onu asmak aman tanrım kafayı yedim bugün
şakır şakır burnum kanadı!!!!
minik minik
yapma sen onu
ben töbe ettim kalan 3 makineyi annem gelsin yıkasın assın diye
crafty nası oldu senn sırt ağrısı? dün sana linki bi gönderemedim internet gitti,
son üç ayda olur,ayakta çok durursanız, veya yanlış pozisyonda yatarsanız falan diodu
crafty nası oldu senn sırt ağrısı? dün sana linki bi gönderemedim internet gitti,
son üç ayda olur,ayakta çok durursanız, veya yanlış pozisyonda yatarsanız falan diodu
Canım sağolasın. Kayınvalidemlerden de isteyebilirim, İkea'ya çok yakın oturuyorlar. Ama zaten o kutucukları ben dolabı dizayn etmek için istiyorum, acelesi yok, alır gönderirler bizimkiler bi ara. Sorman yeter, çok sağol. Şu kilitli poşetlerden bulurum herhalde, onlar işimi görür benim.
Burnun mu kanadı? Nasıl yani? Geçmiş olsunnn. Dikkat et kendine.
Hastane çantasını hazırlayanlardan sadece crafty fotoğrafını çekip eklemişti sanırım. Başka hastane çantası hazırlayan arkadaş varsa, onlar da ekleyebilirler mi? Ben nasıl yerleştireceğimi düşünüyorum da çözüm önerilerine ihtiyacım var. crafty'nin İkea'dan aldığı kutulara bayılmıştım ama tabi burada bulamam şuan. Bebek kıyafetlerini neye sarıp koysam? Yani valize öylece yerleştiremem. Ama nasıl bir şey alsam da onun içine koysam, hijyen açısından nasıl hem kolay hem güvenilir olur?
ohh ne güzel..
ha seninki daha farklı bişey bizimkilerden o vakit..
ama sen yinede panik yapma canım..
kızlar benimde bi anda iç çamasırımda ıslaklık oluyor.. hemen kosuyorum wc ye iç çamasırım sanki kacırmısım gibi ıslak ve ortasında beyaz katı katı bir akıntı var.. sizde de oluyor mu..
bu arada princessın hastane çantasıyla ilgili actıgı bir konu vardı onu bana biri yazabilir mi bulamıyorum suan..
prenses ve bol de yok .. onlar nerdeler acaba ya..
bolün badisi kimdi...
ay yoklama yapcam bundan sonra her sabah.. tırsmaya basladım ben..
ya kızlar bişey sorcam
canım çok fena küflü peynir istiyo kaçgündür
dün aldım ama yiyemedim bişey olurmu acaba yesem? bilen varmı?
kilitlileri de ikea dan aldım ama marketlerde kroloplast mı ne bi markanın vardı bi bak sen
ama alamazlarsa haber ver ben mutlaka yollarım sana
eşimin yolunun üzeri ikea ben bi set daha alcam çekmece içi için
burnumu da bilmiorum ki resmen fışkırdı
çamaşırları astım güneş çok vuruyodu ondan tansiyonum düştü sanırım
selam bacıcan. bende çantamı hazırlamadım daha. bebenin eşyalarını şeffaf tül gibi torbalar var. onlara koymayı düşünüyorum. hem şık, hemde şeffafımsı olduğu için içinde ne olduğu belli oluyor. (dediğim torbalar çeyizcilerde satılıyormuş. bana teyzem göndermişti)
ben 2 çanta hazırlamayı düşünüyorum. birinde bebenin doğumdan sonra giydirecekleri eşyaları battaniyesi ve hasta bezi, geceliğim
diğerinde sabahlığım pijama takımları bebe eşyaları ve diğer ıvır zıvırları koyacağım. (ağız bezi, havlu falan) benim düşüncem böyle :)
o torbalar olmasaydı bohçaya koyup üstüne not yazacaktım bebe anne diye...
Tekrar geçmiş olsun, ben de bugün çamaşırları güneşe karşı astım, güneşlenerek kurusunlar dedim. Ama başım döndü bi ara. Sıcak, soğuk kaldıramıyorum bu aralar. Ya tirtir titriyorum ya da sırılsıklam yanıyorum. Çok sağol yine craftycim, o kilitli torbalardan real'de vardı sanırsam, bir bakayım. Bulamazsam bizimkilere haber veririm. Olmadı senden isterim.Çok teşekkürler.
Kilitli torbalar benim de aklıma yattı, hastane ortamında ihtiyacımız olanı içinden çıkartırız, diğerleri temiz temiz kalır içinde. Fazladan poşet de koymak lazım valize, lazım olur hastanede.
bella gözün aydın. Kuzucuklar maşallah tosuncuk oldular. :) Sağ salim doğsunlar inşallah.
kilitlileri de ikea dan aldım ama marketlerde kroloplast mı ne bi markanın vardı bi bak sen
ama alamazlarsa haber ver ben mutlaka yollarım sana
eşimin yolunun üzeri ikea ben bi set daha alcam çekmece içi için
burnumu da bilmiorum ki resmen fışkırdı
çamaşırları astım güneş çok vuruyodu ondan tansiyonum düştü sanırım
bacım geçmiş olsun. tikkat et. az daha sabretdelim hepicisi geçecek inş.
ohh ne güzel.. hafiflemiş, rahatlamışsındır.. darısı başımızaa... senin son 15 gün değil mi nee güzel yaaa
ohh ne güzel..
Hadi hayırlısı darısı başımıza. Bende cesaret edip gidebilsem ağdaya çok güzel olacak. Doktora sorucam bende boya meselesini. Eşim ve kayınvalidem boya zararlı doktorlar izin vermiyor diyorlar. İnternette de hep zararlı diye yazıyor diye eşim boşver diyor ama benim çok canım sıkılıyor paçoz paçoz dolaşmaya. Benimde sadece kuaför işim kaldı. Temizliği düşünmüyorum bile çünkü ben yapmıycam. Eşim kızım kayınvalidem ve kayınpederim yapıcaklar (camlar ve mutfak dolapları kaldı sadece)
sormayın kızlarr... bır hafıflıkkiii anlatamamm... buarada sedusumm bnm dr um 16. haftama kdr bekle demıstı snra her gıdısımde bu halın ne boyle gıt saclarını boya hıcbısey olmaz dıyıp duruyodu bn kendım korkmustum... hep doguma 10-15 gun kala gıdıerım ınsallah ıyı olursam dıyodum bugun bı gayret gttım cunku kızımı en az 3-4 saat emzıremezdım soguk dıye yanmdada goturemem hem ne de olsa kuafor ortamı nıspeten pıs tabıııkı ev ortamlarına gore ayrıca ılac kokusu... Allah a emanet de gıt hallet bacımm... kasıklarımdakı adet sancısı gbuı bnı bagırtan agrıyı kocaman sısmıss burnumu ters donmeye yaklasmıs dudaklarımı bıle takmıyorm bgn , cok ıyı hıssedıyorum kendımı
ibonun kayınpederi vefat etmiş kızlar..
adam göremedi torununu cok üzüldüm ya..
Muhammed' e saygısızlık olmasın diye mehmet konuluyormuş. bende ahmet efe- mehmet efe arasında kararsızım.
yok bacım facebook tada sohbet yok bugün... herkes dağılmaya başladı galişba, sancılar, kasılmalar derken... narın bi zararı yoktur ya olsa bana bişiler olurdu şimdiye kadar, her gün yiyorum çünkü:)
bidee şeftali yiyenin çocuğu tüylü olacak derler bizde.. benim oğlan tüy yumağı olarak doğacak eğer bu teori doğruysa..
kızlar ASKIS arkadasımızdan 1 saat kadar önce sms aldım
daha iyiymiş ciğer gelişimi için tedavi görüyomus aksamda sancı olmazsa cıkacakmış
umarım bebişi birazdaha bekler ve saglıkla gelir...
ya şeftali konusunda şooooook oldum bu yaz hayatımda yemediğim kadar yedim bizim kızlar ne olur kıllı kıllı mı simdiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?