2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

saka yapıyosun.. ben var ya bi tarlanın hasatı kadar yemişimdir şeftali kesin.. senin oğlan neysede.. bileydim benim kıza yaparmıydım bu zulmü..

ayyy cok üzüldüm bak şimdi...

bende aynen o kadar yemişimdir:) yaa erkekte sevmem ben öyle tüylü tüylü.. sen kızın epilasyon paralarını atmaya başla bi kenara:)

LEYNNNNNN
şeftali, nektari,kayısı kasa kasa
şeftalinin suyu desen hergün
benim kız bülent ersoy un epilasyonsuzu mu olcak kıyamammmmmm

alim yollim mi sana kuzum onlardan? İkeadan aldımdı ben

yıkama işi var ya o bişi diil
dert onu asmak aman tanrım kafayı yedim bugün
şakır şakır burnum kanadı!!!!
minik minik
yapma sen onu
ben töbe ettim kalan 3 makineyi annem gelsin yıkasın assın diye

crafty nası oldu senn sırt ağrısı? dün sana linki bi gönderemedim internet gitti,
son üç ayda olur,ayakta çok durursanız, veya yanlış pozisyonda yatarsanız falan diodu

Merhaba canim,biseyler sormayi unutuyorsan doktoruna,her aklina gelen bisey olursa bi kagida yaz onu götür doktora,hcbisey unutmazsinBen öyle yapiyorum.

Canım sağolasın. Kayınvalidemlerden de isteyebilirim, İkea'ya çok yakın oturuyorlar. Ama zaten o kutucukları ben dolabı dizayn etmek için istiyorum, acelesi yok, alır gönderirler bizimkiler bi ara. Sorman yeter, çok sağol. Şu kilitli poşetlerden bulurum herhalde, onlar işimi görür benim.

Burnun mu kanadı? Nasıl yani? Geçmiş olsunnn. Dikkat et kendine.

crafty nası oldu senn sırt ağrısı? dün sana linki bi gönderemedim internet gitti,
son üç ayda olur,ayakta çok durursanız, veya yanlış pozisyonda yatarsanız falan diodu

cnm sırt ağrısı yok bugün
ama şeyim ağrıo
sanarsın biri o kemiklere balyozla vuruo kopacak
geliorum dio sanırım yavaş yavaş
burnum fln da şişti zenci kıvamına geldi
ne bilim ben of

cnm sırt ağrısı yok bugün
ama şeyim ağrıo
sanarsın biri o kemiklere balyozla vuruo kopacak
geliorum dio sanırım yavaş yavaş
burnum fln da şişti zenci kıvamına geldi
ne bilim ben of

kilitlileri de ikea dan aldım ama marketlerde kroloplast mı ne bi markanın vardı bi bak sen
ama alamazlarsa haber ver ben mutlaka yollarım sana
eşimin yolunun üzeri ikea ben bi set daha alcam çekmece içi için

burnumu da bilmiorum ki resmen fışkırdı
çamaşırları astım güneş çok vuruyodu ondan tansiyonum düştü sanırım

biz geldik doktordan teyzeleri idrarda iltihap çıkmadı çok şükür ilaç kullanmama gerek kalmadı
danam 1.950 ye 46 cm. olmuş doktor senin kız 40 haftayı beklemiycek heralde diyo bakalım

selam bacıcan. bende çantamı hazırlamadım daha. bebenin eşyalarını şeffaf tül gibi torbalar var. onlara koymayı düşünüyorum. hem şık, hemde şeffafımsı olduğu için içinde ne olduğu belli oluyor. (dediğim torbalar çeyizcilerde satılıyormuş. bana teyzem göndermişti)

ben 2 çanta hazırlamayı düşünüyorum. birinde bebenin doğumdan sonra giydirecekleri eşyaları battaniyesi ve hasta bezi, geceliğim
diğerinde sabahlığım pijama takımları bebe eşyaları ve diğer ıvır zıvırları koyacağım. (ağız bezi, havlu falan) benim düşüncem böyle :)

o torbalar olmasaydı bohçaya koyup üstüne not yazacaktım bebe anne diye...

bacıcan o akıntıdan bende de var. çözüm bulmuş dediğim. dr. normal demişti. kaşıntısı içinde travazol krem yazdı. onu kullanıyorum kaşıntı oldukça

Tekrar geçmiş olsun, ben de bugün çamaşırları güneşe karşı astım, güneşlenerek kurusunlar dedim. Ama başım döndü bi ara. Sıcak, soğuk kaldıramıyorum bu aralar. Ya tirtir titriyorum ya da sırılsıklam yanıyorum. Çok sağol yine craftycim, o kilitli torbalardan real'de vardı sanırsam, bir bakayım. Bulamazsam bizimkilere haber veririm. Olmadı senden isterim. Çok teşekkürler.

Kilitli torbalar benim de aklıma yattı, hastane ortamında ihtiyacımız olanı içinden çıkartırız, diğerleri temiz temiz kalır içinde. Fazladan poşet de koymak lazım valize, lazım olur hastanede.

bella gözün aydın. Kuzucuklar maşallah tosuncuk oldular. :) Sağ salim doğsunlar inşallah.

canım benim dediğim onlardan değil. tülümsü bişe. ipleri var ağzı büzülüyo

bacım geçmiş olsun. tikkat et. az daha sabretdelim hepicisi geçecek inş.

ohh ne güzel.. hafiflemiş, rahatlamışsındır.. darısı başımızaa... senin son 15 gün değil mi nee güzel yaaa

evet cnm son 13 gun hatta... ıyı oldu ferahladımm..

ibonun kayınpederi vefat etmiş kızlar..

adam göremedi torununu cok üzüldüm ya..

başı sağolsun... çok üzüldüm.... Allah güç versin...

Muhammed' e saygısızlık olmasın diye mehmet konuluyormuş. bende ahmet efe- mehmet efe arasında kararsızım.

bizde de öyledir, mehmet tercih edilir... tabi son zamanlarda tersine döndü durum ve ben hiç hoşlanmıyorum bu durumdan... ahmet efe de güzel mehmet efede...

ha ha, biz şeftali çıktığından beri her akşam yiyoruz.. kıl yumağı olcak desenize bizim oğlan

Allah şifa versin... inş. sağlıkla gelir bebişleri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…