2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

Fatmacım gözünü korkutmak istemem ama bu saydıkların az iş değil, ben bugün sadece 2 makine çamaşır attım ve onları astım, bir tencere yemek yaptım. Pilim bitti. Kuruyanların ütülenmesi yarına kaldı. Çantayı yerleştirem de diğer güne kalsa, anlayacağın sadece yıkama-ütüleme ve yerleştirme bile 3 günümü alıyor. Yürürken eğilip kalkarken zor hareket ediyorum. O yüzden bir an önce hazırlayıp kenara koymak istiyorum çantamı. Yoksa git gide zor gelecek bana bu işler. Sen de misafir falan alma artık, yazık günah bize ya. Hem karnımız burnumuzda hem o kadar iş yapıyoruz, e el insaf başka bir şey beklemesin bizden. Msafir falan hiç ağırlayamam bir de kusura bakmasınlar.

ohh ne güzel..

ha seninki daha farklı bişey bizimkilerden o vakit..

ama sen yinede panik yapma canım..

kızlar benimde bi anda iç çamasırımda ıslaklık oluyor.. hemen kosuyorum wc ye iç çamasırım sanki kacırmısım gibi ıslak ve ortasında beyaz katı katı bir akıntı var.. sizde de oluyor mu..

bu arada princessın hastane çantasıyla ilgili actıgı bir konu vardı onu bana biri yazabilir mi bulamıyorum suan..

prenses ve bol de yok .. onlar nerdeler acaba ya..

bolün badisi kimdi...

ay yoklama yapcam bundan sonra her sabah.. tırsmaya basladım ben..

insan ister istemez etkileniyor bende bi düşünüyorum evdeki şeftalilerin sonunu:)))))

mesai olmasa yavas yavas yaparsın hepsini allah kolaylık versin sana canım umarım kısa zamanda bitirirsin
bizimde bircok sey beklemede
mobilya ve beşikler izmir den gelecekti bizimde cenaze olunca babam ilgilenemedi ne zaman geleceği bile belli değil hersey zamanla yoluna girer diye beklemediyim....baska seyler yasayınca o kadar üstelemiyorum artık...

canım bugün o akıntı meselesini de sordum doktora kaşıntı kötü koku ve süt kesiği gibi bi görüntü yoksa rahat ol dedi.

Himmelcim bebeğim kilosu kaç ki çok mu düşük belki bu dönemlik almamıştır kilo üzülme alır daha gayet iyi besleniyorsun gerçi ama arkadaşların dediği gibi ceviz hurma tarzı şeyler de yemeye çalış belki biraz daha faydası olur ben de dün doktora gittim tesadüfen bir arkadaşımın abisinin eşi de doğum yapmış onları da gördüm o da son iki hafta bebeğinin sadece 100 gr aldığını söyledi bebeği 3600 gr doğmuş doktor 4 kilo doğar diyormuş temizlikle yordum kendimi biraz ondan olabilir diyordu o da

Son düzenleme:
ya kızlar bişey sorcam
canım çok fena küflü peynir istiyo kaçgündür
dün aldım ama yiyemedim bişey olurmu acaba yesem? bilen varmı?

şşt paniklemeyin kız anaları.. buda halk arasında söylenti işte.. ye ekişiyi doğur ayşeyi gibi bişi..

sen lafı at ortaya sonra kız anaları paniklemeyin :) nasıl olcak o iş bide onu söyle bakalım..

canım farkındayım bende..

bu haftasonu kısmetse yapmaya baslicam.. aksamları zaten calıstığım için yemek hazırlaycak halim kalmıyor.. bide gelen misafire nasıl gelme denirki.. düğün müğün derken sehir dısından gelen misafirlerdi.. bide benim kızkardesiin tasınma işleri vardı hepsi üst üste..

önümüzdeki haftasonuda bi yemekli misafirim olacak ama onda cok yorulmam diye düşünüyorum inşallah ..eşim teyzemleri davet etmiş onlarda Elazıgdan gelmişlerdi kuzenimde kalıyorlar çağırmamak olmaz..

yapcaz bakalım haftasonları yavas yavas..Allah yardım eder..

ya kızlar bişey sorcam

aşere aşere bunumu aşerdin.. bi gıdım al nefsini körelt bari.. o kadardan bişey olmaz..

ama cosup cok yeme bence sonucta bakterili bişey...

fatmacım bende arada oluyor öyle bi akıntı ama ne kaşıntı nede koku masum duruyor :)

ya kızlar bişey sorcam

küflü ya doktoruna sor derim ben ne olur ne olmaz

ya kızlar bişey sorcam
o peynirin nasıl bir ortamda küflendirildiğini biliyomusun? hani doğal şartlarda küflendirilse problem yok ama malum ticari kaygılar nedeniyle küflenme zamanını kısaltmak için üçkağıt yapıyolar. yeme bence çok canım istiyor dayanamıcam diyosan git onun yerine tulum peyniri falan ye.

aha .. süt kesiği görüntüsü.. acaba ortasında olusan kremsi beyaz seymi..

o nasıl bir görüntü..

Fatmacım bende ki durumu tam tarif etmişsin...
o normal bi durummuş...
kesik kesik değil akıntı...
rahat ol çünkü bende 3 aydır falan var neredeyse

Doğru soyluyorsun canım. Ya ben galıba son olarak epıduralle normal doguma karar verdım :) Bugun kontrolum vardı kızım dönmüş normal doğum pozisyonundaymış, doktorum da normal dogum yapmamı ıstıyor normal dogumun konforlusu dıyor epıdurallı normal dogum ıcın. Insallah hersey yolunda gıder.Sen nasıl yapmayı dusunuyorsun?

Hadi hayırlısı darısı başımıza. Bende cesaret edip gidebilsem ağdaya çok güzel olacak. Doktora sorucam bende boya meselesini. Eşim ve kayınvalidem boya zararlı doktorlar izin vermiyor diyorlar. İnternette de hep zararlı diye yazıyor diye eşim boşver diyor ama benim çok canım sıkılıyor paçoz paçoz dolaşmaya. Benimde sadece kuaför işim kaldı. Temizliği düşünmüyorum bile çünkü ben yapmıycam. Eşim kızım kayınvalidem ve kayınpederim yapıcaklar (camlar ve mutfak dolapları kaldı sadece)

canım bugün o akıntı meselesini de sordum doktora kaşıntı kötü koku ve süt kesiği gibi bi görüntü yoksa rahat ol dedi.

ayni durum bende var galiba kizlar ... normalde gunluk ped kullaniyodum son zamanlar pecete kullanmaya basladim sabah kalktigimda altima kacirmisim gibi oluyo sonra birden bir akinti oldu ama beyaz degil benimki sari renkte oluyo kasintilarimda yok ama 2 ay once doktorum kapali mantar var demisti ilac verdi kullandim gecti ama bu simdi ne ki :26: kasinmiyo da sizde de boyle bir durum var mi?
bu arada dun aksam cok kasilmam oldu tam 2 saat e yakin hep birden karnim tas gibi oluyo geriyo ve agrim oluyo araliklari cok fazla da degil belkide 2 saat icinde 10 kere kasilmisimdir ya simdiden boyleyse ben gercek dogum agrilarini nerden anlicam

Herkese selam, hepinizin keyfi yerindedir umarım.Ben de aylardır sürekli takip edip çok nadir cevap yazanlardanım.32+1deyiz bugün.Dün biz de kontrole gittik.Kızımın gelişimi çok iyiymiş, 2057gr olmuş.Bacak boyu her kontrolde 3 hafta önde oluyor.Maşallah süphanallah uzun boylu bir kızım olacak galiba,babasına çekmiş En son gidişimizde karnımda oturuyordu yavrum şimdi baş aşağı dönmüş.Normal doğuma engel bir durumun yok, dedi doktor.Çok sevindim,ben de öyle istiyorum zaten.Epidural,ağrı kesici falan da istemiyorum.Tamamen doğal bi doğum olsun istiyorum.Epiduralin 1000de bilmemkaçlık riskini bile kabul edemem.10 saat sancı çekerim gerekirse, ömür boyu pişmanlık çekmektense.Tabi herşeyin hayırlısı.İnşallah bir terslik çıkmaz da sağ salim hastaneye gider,bebeklerimizle mutlu mesut döneriz evlerimize.
Valla siz çok çalışkansınız maşallah.Ben çalıştığım için yoruluyorum.Ne alışverişi tamamladım ne temizliği ne de çanta hazırladım.Gerçi benim için daha erken ama yine de insan ne olur ne olmaz diye herşey hazır olsun istiyor.Biraz da ekonomik engeller var tabi.Alışverişi tamamlamak için bir aydır bekliyoruz.Ufak tefek şeyler alıyoruz tabi ama kalan herşeyi topluca bu ay maaş aldıktan sonra alıcaz Allah izin verirse.
Ha bir de doktor haftaya tekrar görücem seni,dedi.Ondan sonra da 10 günde bir gidecekmişiz.Bir hafta sonra neden çağırdı anlamadım.O anda da başka şeyler konuşulunca neden diye sormadan çıktım geldim.Zaten her seferinde bişeyleri sormayı unutuyorum heyecandan
Neyse hepimize Allah kolaylıklar versin,kendinize iyi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…