- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #30.981
ibonun kayınpederi vefat etmiş kızlar..
adam göremedi torununu cok üzüldüm ya..
deneyenler var arkadaslarım arasında .. önce küçük bir yerde deneyecekmşim alerjisi varmı yok mu diye sonra kullanacakmısım.. yapanlar öyle yapmıs..
ben calıscam bayarama kadar inş..o hafta 38 oluyorum 1 haftada bayram sonrada dogururum artık hayırlısıyla inşallah.. dr raporuda o şekilde hazırladı.. bebeğe bakacak kişi sorunu var o yüzden ben bütün dogum iznimi kızımla gecirmek istiyorum.. Allah o gücü kuvveti veriyor şimdilik inşallah sonuna kadar vermiş olur ...
ASKIS e gecmiş olsun... inşallah sorun cıkmaz..dualarımız onunla..
sorma canımmm .. evde hala var .. eşimde son zamanları ye yiyebildiğin kadar diyordu bana.. elleyemem artık ben :)
kuzu bende tık yok hastane cantası için ..
dün gece yapılacakları listeledim .. eşim ne duruyoruz daha bişey yapmamaısız dedi..
halı avize perde
kapitone dolaplara
hastane çantası ve içine konulacakların alınması
bebek şekeri kapı süsü
Sarenin kıyafetlerinin yıkanması ütülenmesi
Sarenin kozmetiklerinin alınması yağı kremi sabunu vs
cok iş var daha .. ve ben bişey yapamadım daha.. misafirden işten güçten.. hafta içi pertim cıkıyor eve gidene kadar..
işin kötüsü.. önmüzdeki hafta mesaiye kalcam kesin...tarihe gececem bankada 8 aylık hamileyken mesaiye kalan tek kişi olarak...
ohh.. kuaforden geldımmm hem pamuk oldummm bagıra bagıra da olsa hem yıne sapsarıı oldummm dıplerımı gormekten fenalık gelmıstıı kasım bıyımmm da halloldu yuzum gozum acıldı vallahıııı... artk dogurabılırımmm hazırım..
yok canım ya doktor usg ye alırken tam jeli sıkıcaktı karnıma ben söylemeden o senin kasılmaların var gene dedi. bunlar yalancı kasılmalar ama şiddeti artar açılma falan olur o zaman hastaneye almak zorunda kalırım dedi doktor. ya o hissi nasıl anlatsamki böyle bebeğin bacağı ya da eli gibi değil de bi anda sertleşiyo karnın hani ayağımızın üzerine otursak bi müddet uyuşur ya sanki karnında o bölge uyuşmuş gibi bi his oluyo hatta bazen koşa koşa çişe gidiyorum. kasılma olunca çok çişin olmasa bile altına yapacakmışsın hissi oluyo.
deneyenler var arkadaslarım arasında .. önce küçük bir yerde deneyecekmşim alerjisi varmı yok mu diye sonra kullanacakmısım.. yapanlar öyle yapmıs..
ben calıscam bayarama kadar inş..o hafta 38 oluyorum 1 haftada bayram sonrada dogururum artık hayırlısıyla inşallah.. dr raporuda o şekilde hazırladı.. bebeğe bakacak kişi sorunu var o yüzden ben bütün dogum iznimi kızımla gecirmek istiyorum.. Allah o gücü kuvveti veriyor şimdilik inşallah sonuna kadar vermiş olur ...
ASKIS e gecmiş olsun... inşallah sorun cıkmaz..dualarımız onunla..
sorma canımmm .. evde hala var .. eşimde son zamanları ye yiyebildiğin kadar diyordu bana.. elleyemem artık ben :)
kuzu bende tık yok hastane cantası için ..
dün gece yapılacakları listeledim .. eşim ne duruyoruz daha bişey yapmamaısız dedi..
halı avize perde
kapitone dolaplara
hastane çantası ve içine konulacakların alınması
bebek şekeri kapı süsü
Sarenin kıyafetlerinin yıkanması ütülenmesi
Sarenin kozmetiklerinin alınması yağı kremi sabunu vs
cok iş var daha .. ve ben bişey yapamadım daha.. misafirden işten güçten.. hafta içi pertim cıkıyor eve gidene kadar..
işin kötüsü.. önmüzdeki hafta mesaiye kalcam kesin...tarihe gececem bankada 8 aylık hamileyken mesaiye kalan tek kişi olarak...
canım bugün o akıntı meselesini de sordum doktora kaşıntı kötü koku ve süt kesiği gibi bi görüntü yoksa rahat ol dedi.ohh ne güzel..
ha seninki daha farklı bişey bizimkilerden o vakit..
ama sen yinede panik yapma canım..
kızlar benimde bi anda iç çamasırımda ıslaklık oluyor.. hemen kosuyorum wc ye iç çamasırım sanki kacırmısım gibi ıslak ve ortasında beyaz katı katı bir akıntı var.. sizde de oluyor mu..
bu arada princessın hastane çantasıyla ilgili actıgı bir konu vardı onu bana biri yazabilir mi bulamıyorum suan..
prenses ve bol de yok .. onlar nerdeler acaba ya..
bolün badisi kimdi...
ay yoklama yapcam bundan sonra her sabah.. tırsmaya basladım ben..
Kizlar bugün doktora gittim,bebisimin kalp atislarini duydum,bebisimi gördüm sevindim.Amam benim bebis hala dönmemis maalesef,bide 2 haftadir hic gelismemis,Yaaa özelliklede cok dikkat ediyorum yediklerime,süt,yumurta,et,balik yiyorum.Ne yiyecegimi sasirdim.Sekeri dengede tutuyorum ona ragmen böyle olunca cok üzüldüm gercekten.Kizlar ne yiyebilirim bebisimi gelistirebilmek icin bi yardimci olun lütfen.Dogumu yapacagim hastaneden randevu aldik,ayin 20sine randevu verdiler önce bi konusacaz eger dönmemisse bir sonraki hafta döndürceklermis.
şşt paniklemeyin kız anaları.. buda halk arasında söylenti işte.. ye ekişiyi doğur ayşeyi gibi bişi..
Fatmacım gözünü korkutmak istemem ama bu saydıkların az iş değil, ben bugün sadece 2 makine çamaşır attım ve onları astım, bir tencere yemek yaptım. Pilim bitti. Kuruyanların ütülenmesi yarına kaldı. Çantayı yerleştirem de diğer güne kalsa, anlayacağın sadece yıkama-ütüleme ve yerleştirme bile 3 günümü alıyor. Yürürken eğilip kalkarken zor hareket ediyorum. O yüzden bir an önce hazırlayıp kenara koymak istiyorum çantamı. Yoksa git gide zor gelecek bana bu işler. Sen de misafir falan alma artık, yazık günah bize ya. Hem karnımız burnumuzda hem o kadar iş yapıyoruz, e el insaf başka bir şey beklemesin bizden. Msafir falan hiç ağırlayamam bir de kusura bakmasınlar.
canım bugün o akıntı meselesini de sordum doktora kaşıntı kötü koku ve süt kesiği gibi bi görüntü yoksa rahat ol dedi.
ya kızlar bişey sorcam
canım çok fena küflü peynir istiyo kaçgündür
dün aldım ama yiyemedim bişey olurmu acaba yesem? bilen varmı?
yok benim bildiğim böyle pütür pütür bi akıntıdan bahsetti süt kesiği derken çünkü süt kesiği öyle olur.aha .. süt kesiği görüntüsü.. acaba ortasında olusan kremsi beyaz seymi..
o nasıl bir görüntü..
ya kızlar bişey sorcam
aşere aşere bunumu aşerdin.. bi gıdım al nefsini körelt bari.. o kadardan bişey olmaz..
ama cosup cok yeme bence sonucta bakterili bişey...
o peynirin nasıl bir ortamda küflendirildiğini biliyomusun? hani doğal şartlarda küflendirilse problem yok ama malum ticari kaygılar nedeniyle küflenme zamanını kısaltmak için üçkağıt yapıyolar. yeme bence çok canım istiyor dayanamıcam diyosan git onun yerine tulum peyniri falan ye.ya kızlar bişey sorcam
ohh ne güzel..
ha seninki daha farklı bişey bizimkilerden o vakit..
ama sen yinede panik yapma canım..
kızlar benimde bi anda iç çamasırımda ıslaklık oluyor.. hemen kosuyorum wc ye iç çamasırım sanki kacırmısım gibi ıslak ve ortasında beyaz katı katı bir akıntı var.. sizde de oluyor mu..
bu arada princessın hastane çantasıyla ilgili actıgı bir konu vardı onu bana biri yazabilir mi bulamıyorum suan..
prenses ve bol de yok .. onlar nerdeler acaba ya..
bolün badisi kimdi...
ay yoklama yapcam bundan sonra her sabah.. tırsmaya basladım ben..
aha .. süt kesiği görüntüsü.. acaba ortasında olusan kremsi beyaz seymi..
o nasıl bir görüntü..
epidural sezeryanda bi tanıdığın yakını doğumdan sonra belden aşağısının felç kaldığını duymuştum geçen senelerde tvde haberler de çıkmıştı ama nisanda bi arkadaşım öyle doğum yaptı güzel bi duygu olduğunu söylemişti valla canım benim de ilk doğumum olacak yaşamadım ama adı üstünde normalher türlü biz o acıyı çekeceğiz kuzenimin sezeryandan sonraki halini görünce asla çocuk doğurmayacağım demiştim birazda şans heralde Allaha sığınacağız Allah hakkımızda hangisi hayırlısı ise onu bize nasib etsin gönlümüze onu koysun çünkü iki türlüde memnun olan var memnun olmayan var önemli olan bizim ne yaşayacağımız
ohh.. kuaforden geldımmm hem pamuk oldummm bagıra bagıra da olsa hem yıne sapsarıı oldummm dıplerımı gormekten fenalık gelmıstıı kasım bıyımmm da halloldu yuzum gozum acıldı vallahıııı... artk dogurabılırımmm hazırım..
canım bugün o akıntı meselesini de sordum doktora kaşıntı kötü koku ve süt kesiği gibi bi görüntü yoksa rahat ol dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?