2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
hayırlı akşamlar kızlarrrrr nassınız bakim???
ben ağlama nöbeti geçirdim az önce kuzey güneyi izliyoduk kadın nasıl haykırıyo oğlum ne dedi ölürken anne dedimi diye koptum yine şimdi kanalı değiştirdi eşim rahatladım valla kaldıramıyorum ben artık pek bi sulu gözlü oldum...

bu arada bacılar kocim kızımı aldı aldı işe götürdü akşam üstü ablasıyla babası oğluma ne güzel ciciler almış gelmiş bizim kuzu doğacakta bunlarımı giyecek diye sevip duruyolar geldiklerinden beri eşimin dediğine göre kızım çınar hep benim eskilerimimi giyecek ona cici alalım demiş gitmiş almışlar hepsini kızım seçmiş uyku tulumu bile almışlar bu işe sevindim kızım kardeşini düşünüyor ve ayakları üşümesin diye aldık diyor tam istediğim tablo allahım yardım etsin kızım kardeşini kıskanmasın diye çok dua ettim çok konuştum kızımla sanırım başardım mutluyum :))))

ben oglumun ismini Muhammed Duha koycam araştırdık Muhammed konulmasında bir sakınca yokmuş iki isim koymak sünnetmiş efendimiz öyle koyarmış saygısızlıkmı yapmış olurum muhamed koysam :26::26:

ibrahim paşaa başınız sağolsun.Allah rahmet eylesin.

Muhammed ismi güzel ama bi ağirlığı var bence.,

bende hastane çantamı hazırlıyorum artık içine koyuyorum.geceleri uyuyamıyorum.çok fazla kalkıp wc ye gidiyorum.hafif ağrılar olmaya başladı.korkuyorum açıkçası.annem anca bayram sonu gelebilecek memleketten.inş. doğum en azından bayram sonraki haftada falan olsun diyorum.kasılmalar hafif bel ağrıları eğilip kalkmakta zorluk...hepsi geçecek yeter ki sabır edelim.bebekler sağlıklı olsunlar sağlıkla gelsinler..
Allah hepimizi bi avazda kurtarsın. ii geceler..

minik fermuarlı hurçlarda var onu da düşünebilirsin canım

kızlar ASKIS arkadasımızdan 1 saat kadar önce sms aldım
daha iyiymiş ciğer gelişimi için tedavi görüyomus aksamda sancı olmazsa cıkacakmış
umarım bebişi birazdaha bekler ve saglıkla gelir...

inş zamanını bekler bebiş...

bidee şeftali yiyenin çocuğu tüylü olacak derler bizde.. benim oğlan tüy yumağı olarak doğacak eğer bu teori doğruysa..

bütün topik bebekleri kıllı olcak desenize, bende çok yedim

ohh ne güzel, benmde dr um 5. aydan sonra boyatabilirsin dedi emme ben cesaret edemedim. sen bööle diyince heveslendim bi... ohh ne güzel, kıllar gitti, saçlar boyandı rahatlamışındır

kızlar benimde bi anda iç çamasırımda ıslaklık oluyor.. hemen kosuyorum wc ye iç çamasırım sanki kacırmısım gibi ıslak ve ortasında beyaz katı katı bir akıntı var.. sizde de oluyor mu..

bende de aynısı var, hep bi ıslaklık ve baktığımda akıntı, inş normaldir...

biz geldik doktordan teyzeleri idrarda iltihap çıkmadı çok şükür ilaç kullanmama gerek kalmadı
danam 1.950 ye 46 cm. olmuş doktor senin kız 40 haftayı beklemiycek heralde diyo bakalım

ohh maşallah kocaman olmuş, yine de çok erken gelmesin :)))

ohh ne güzel konuşmaların işe yaramış, baksana kardeşine ne güzel ciciler almış :))

crafty geçmiş olsun, dikkat et canım

Regl ağrısının gidip geldiğini düşün gün içinde sürekli gidiyor ve geri geliyor ama ritmik olarak işte şiddetli regl ağrısı yaşıycaz doğum sancısı olarak. ve gittikçe şiddeti ve sıklığı artıyor.

yarın doktora gidicez bizde tahlil istemişti onların sonuçlarını alıcam. O zaman sorucam bakalım ona göre boyatıcam bende. ama doğumdan önce ile şimdi arasında bebek açısından hiçbir fark yok ama dediğin gibi o kuaför ortamına bebek sokulmaz 3-4 saat bebek kimseye bırakılmaz (su verirler ayaklarında sallarlar olmadı beşikte sallarlar kesinlikle kendi annem bile olsa güvenemem. Bende eğer doktor ok derse haftaya gider boyatırım ama ağdada çok canım yanacak diye korkuyorum geç çıktığı için 38. haftamda aldırsam 40ım çıkıncaya kadar beni rahat rahat idare eder gibime geliyor. Bakalım yarın ola hayır ola.

ayrıca kızlar saçma sapan bacak kıç ve basen ağrıları çok normal ağlatacak kadar bile olsa normal haberiniz ola. Bel ağrısıda çatı genişlemesi için vücut kendini hazırlıyor çünkü bu hayvani bir durum. Normal yani hepiciği.

sedaaa
şeyimin kemiğinin balyoz yemiş gibi olması da normal ve hayvani bişi mi
çok arıo yaaa
tutup gezesim var
acı nerdeyse can orda derler ya
canım şeyimde

off ya bu ağdacı olayı beni çok korkutuyo.geçen ay tam cesaret ettim yaptırcam dedim gittim. önce bacak dedim ağlayarak çıktım resmen. bacaklarıma kan oturdu 10gün geçmedi bide çok beyaz tenliyim ben. kadın vicdan yaptı bidaha ben sana hayatta yapmam cildin çok hassaslaşmış dedi.malum bölgenin adını anmadan uzaklaştım ordan

valla doya doya
en dibine kadar keyfi sürülen hamilelikler bu topicdekilerin
bence sen sonra geldin ya bizi tanımıosun
bakma o taktığımız şeylere çoğu geyik
ohoooo
maşallah bence hepimize

sedaaa
şeyimin kemiğinin balyoz yemiş gibi olması da normal ve hayvani bişi mi
çok arıo yaaa
tutup gezesim var
acı nerdeyse can orda derler ya
canım şeyimde

İnsan bir memeli hayvandır onlarda doğurarak ürerler. Yani doğum yaklaştıkça tüm memeli hayvan gebe dişileri bu ağrıları çekerler. Şeyinde ağrır ki benim şuanda ağrıyor. (Açılıyor sanki) Kıçında ağrır bacaklarında kasılıp kalır ve kasılması geçer ağrısı kalır. Belin ayrılıyormuş gibi ağrır zaten ayrılıyor ondan ağrıyor. hiç düşünmüyonuz dimi 1 2 aydır nerdeyse vücut kendini hazırlıyor yavaş yavaş bunların hepsinin 1 gün içinde olma ihtimalini bir düşünsenize. Öyle olsa hiç bir hayvan üreyemez. çünkü insanı diğer memelilerden ayıran en önemli özellik sosyal bir varlık olmasıdır yoksa gebelik doğum bebek bakımı gibi şeyler doğada tüm memelilerde aynı hayvani iç güdüyle oluşur. Doğurduktan sonra ne demek istediğimi anlayacaksınız.(birden kendinizi bebeğin altını doğru bir şekilde alıp ona zarar verebileceğinizi hiç aklınıza getirmeden üstünü değiştirdiğinizde bu dediklerimi hatırlamıyacaksınız ama aynen böyle oluyor. Sanki doğum sırasında aşağıdan çocuk çıkıyor yukarıdan beyne bebek bakımı a dan zye yükleniyor) Özellikle ben nasıl bakıcam bu çocuğa diye kaygı duyanlar. Doğal bir süreç tadına varın. Kedilere kimse birşey öğretmez ama en güzel annede onlar olur. Öptüm hepinizi.

selam kızlar,geçmişi okudum nihayet bitti. bende anca yazıyorum. kayınpederi vefat eden arkadasım,başın sagolsun. rahatsızlanan arkadaşlar sizlerede geçmiş olsun.Allah 38. haftaları görmeyi nasip etsin işallah hepimize...benimde erken dogum riskim var. genelde yatıyorum. benim sat ımı soran arkadaşım, benim sat 11 şubat, bebeğimin cinsiyeti ise erkek. acaba izmirli arkadaş varmı aramızda. ben izmirdenim...Allah sağ sağlim,eksiksiz kusursuz bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin...hepinizi öpüyorum.iyi geceler arkadaşlar

ay lav yu so maççç :)

seni doğum koçum seçiorum bacım :) hoş bu şeyim açıl açıl nereye kadar dicem amma benim kız koca kafalı dr öle dedi
babasına çekmiş onun da cüneyt arkın kadar koca kafası var

yaa bayılıyorum senin şu yorumlarına :82:

bende sedusu kişisel yaşam koçu ilan ediyorum.. doğur gel de bizi de doğurt

yaa bayılıyorum senin şu yorumlarına :82:

Doktor geçen gün gittiğimde epidural normal yapabiliriz doğumunuzu isterseniz dedi konfor açısından. Yok ben orangutanlar gibi en doğal doğum olayını istiyorum dedim. Kadın bel bel baktı anlayamadı zaar. Meslek dedi Dedim Zİraat mühendisi Zooteknist ( biz kendimize hayvan ebesi diyorduk) (demedim artık 3. sınıftan ayrıldım 4. sınıfı okuyupta mezun olmak varken bıraktım okulu) Ama hiç kopmadım okuldan ve bilimden işime yarıyor mu kızımın fen ödevlerinde çok iyi oluyordu ama artık hocalarının hoşuna gitmiyor çünkü bazı öğretmenlerimiz bilgiyi seven anneleri sevmiyorlar daha fazlasını istiyoruz diye.
Neyse ben yatayım yarın sabah 9.5 gibi doktora gitmeyi düşünüyorum.

iyigeceler güzel haberlerle dön

koca kızı olan bi anne ooo
yaş olarak olmasa da tecrübe & kafa yapısı olarak topicimizin ANASI ilan ediorum seni :)

:93::93::93::93::93::93::93::93::93:
Eski zamanlarda olsa gelinlik kızım var bile diyebilirim çünkü kendisi artık genç kız oldu (1 yıldır) Sadece içimden geldiği gibi yazıyorum sizi de çok seviyorum umarım hepimizin gönlünden geçtiği gibi olur herşey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…