- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #31.041
:93::93::93::93::93::93::93::93::93:
Eski zamanlarda olsa gelinlik kızım var bile diyebilirim çünkü kendisi artık genç kız oldu (1 yıldır) Sadece içimden geldiği gibi yazıyorum sizi de çok seviyorum umarım hepimizin gönlünden geçtiği gibi olur herşey.
Kizlar bugün doktora gittim,bebisimin kalp atislarini duydum,bebisimi gördüm sevindim.Amam benim bebis hala dönmemis maalesef,bide 2 haftadir hic gelismemis,Yaaa özelliklede cok dikkat ediyorum yediklerime,süt,yumurta,et,balik yiyorum.Ne yiyecegimi sasirdim.Sekeri dengede tutuyorum ona ragmen böyle olunca cok üzüldüm gercekten.Kizlar ne yiyebilirim bebisimi gelistirebilmek icin bi yardimci olun lütfen.Dogumu yapacagim hastaneden randevu aldik,ayin 20sine randevu verdiler önce bi konusacaz eger dönmemisse bir sonraki hafta döndürceklermis.
sedaaa
şeyimin kemiğinin balyoz yemiş gibi olması da normal ve hayvani bişi mi
çok arıo yaaa
tutup gezesim var
acı nerdeyse can orda derler ya
canım şeyimde
valla doya doya
en dibine kadar keyfi sürülen hamilelikler bu topicdekilerin
bence sen sonra geldin ya bizi tanımıosun
bakma o taktığımız şeylere çoğu geyik
ohoooo
maşallah bence hepimize
İnsan bir memeli hayvandır onlarda doğurarak ürerler. Yani doğum yaklaştıkça tüm memeli hayvan gebe dişileri bu ağrıları çekerler. Şeyinde ağrır ki benim şuanda ağrıyor. (Açılıyor sanki) Kıçında ağrır bacaklarında kasılıp kalır ve kasılması geçer ağrısı kalır. Belin ayrılıyormuş gibi ağrır zaten ayrılıyor ondan ağrıyor.hiç düşünmüyonuz dimi 1 2 aydır nerdeyse vücut kendini hazırlıyor yavaş yavaş bunların hepsinin 1 gün içinde olma ihtimalini bir düşünsenize. Öyle olsa hiç bir hayvan üreyemez. çünkü insanı diğer memelilerden ayıran en önemli özellik sosyal bir varlık olmasıdır yoksa gebelik doğum bebek bakımı gibi şeyler doğada tüm memelilerde aynı hayvani iç güdüyle oluşur. Doğurduktan sonra ne demek istediğimi anlayacaksınız.(birden kendinizi bebeğin altını doğru bir şekilde alıp ona zarar verebileceğinizi hiç aklınıza getirmeden üstünü değiştirdiğinizde bu dediklerimi hatırlamıyacaksınız ama aynen böyle oluyor. Sanki doğum sırasında aşağıdan çocuk çıkıyor yukarıdan beyne bebek bakımı a dan zye yükleniyor) Özellikle ben nasıl bakıcam bu çocuğa diye kaygı duyanlar. Doğal bir süreç tadına varın. Kedilere kimse birşey öğretmez ama en güzel annede onlar olur. Öptüm hepinizi.
dün burda cok eksiğim var dedim ya kızlar..
eşime anlattım sonra aksam gittik kızımın dolapları için kapitone dikecek yer bulmaya.
evin arka sokagında perdeci vardı .. onlarda varmıs
sabah da gittim ölçülerini verdim.. aksama alcam
kızımın çamasırlarını yıkamak için deterjan almamıstım..dalinin sıvı deterjan ve yumusatıcısını aldım..
bu aksam yıkamaya baslicam hayırlısıyla..(aksam gec gidince halim kalmadı doğal olarak)
aynı yerde bi perde gördüm sabah ip perdeymiş değişik hosuma gitti.. üstünede saten fon istiyorum... toplam 90 tlye gelirmiş..Eki Görüntüle 268620
bide zebralı dediklerinden vardı store olan bunun için de 180 tl dedi fona gerek kalmayacakEki Görüntüle 268622
nasıl sizce..
ben oglumun ismini Muhammed Duha koycam araştırdık Muhammed konulmasında bir sakınca yokmuş iki isim koymak sünnetmiş efendimiz öyle koyarmış saygısızlıkmı yapmış olurum muhamed koysam :26::26:
bu tür konular biraz tercih meselesi..ama açıkçası ben hiç hoşlanmıyorum peygamberimizin isminin konmasından çünkü ismi hitap olarak kullanırken rahatsız oluyorum. ayrıca bu sünnet"miş" ifadesine çoğu zaman kulak asmıyorum.. öyle bir hale geldi ki insanlar yaptırmak istedikleri her şey için bu tür tanımlamalarda bulunmaya başladılar. ama dediğim gibi bu tercih meselesi. herkes farklı bakıyor hayata... siz beğendiyseniz ve istiyorsanız neden olmasın?.. sağlıkla kucağına al inş. oğluşu
Eşime anlattım sonra aksam gittik kızımın dolapları için kapitone dikecek yer bulmaya.
Evin arka sokagında perdeci vardı .. Onlarda varmıs
sabah da gittim ölçülerini verdim.. Aksama alcam
kızımın çamasırlarını yıkamak için deterjan almamıstım..dalinin sıvı deterjan ve yumusatıcısını aldım..
Bu aksam yıkamaya baslicam hayırlısıyla..(aksam gec gidince halim kalmadı doğal olarak)
aynı yerde bi perde gördüm sabah ip perdeymiş değişik hosuma gitti.. üstünede saten fon istiyorum... Toplam 90 tlye gelirmiş..Eki Görüntüle 268620
bide zebralı dediklerinden vardı store olan bunun için de 180 tl dedi fona gerek kalmayacakEki Görüntüle 268622
nasıl sizce..
bence güsel. fiyatıda öyle çok uçuk değilmiş. hayırlı olsun şimdiden
fatmacım bu renge bayılırım. Çok güzel bence. İşlere bir yerden başlaman güzel olmuş. :) Yavaş yavaş halledersin inşallah. Bu rengi görğnce aklıma geldi, ben eflatun hastasıyım, her tonunu çok severim. Hatta kızıma Efla adını koymayı bile düşündüm. Ama sonra vazgeçtik, Türkçe'de bir anlamı yok çünkü. :) Çocuğa anlamsız bir isim vermeyelim dedik ama sırf eflatunu sevdiğim için koymayı düşünmüştüm. :)
eşime anlattım sonra aksam gittik kızımın dolapları için kapitone dikecek yer bulmaya.
evin arka sokagında perdeci vardı .. onlarda varmıs
sabah da gittim ölçülerini verdim.. aksama alcam
bu aksam yıkamaya baslicam hayırlısıyla..(aksam gec gidince halim kalmadı doğal olarak)
aynı yerde bi perde gördüm sabah ip perdeymiş değişik hosuma gitti.. üstünede saten fon istiyorum... toplam 90 tlye gelirmiş..Eki Görüntüle 268620
nasıl sizce..
Tünaydın kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?