2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

biz de seni sevioruz kuzum
hepiniz iyi ki varsınız yahu bazen kocadan bile yakınsınız

gnydn cnm.sol yana yatmak önemliymş arkadaşm bebek gelişiminde.sağa yattığnda bebeğe kan gitmiyormş bu yüzden sola yattığnda bebek daha ii gelişiyormş.bence yeterli besleniysn.sola yatmayı dene.

Herkese günaydın kızlar ve minik kuşları :)))
yaa ben çok hassaslaştım herşeyi kafama takıyorum çok sinirleniyorum
kendimi sakinleştiremiyorum da illa dediğim olcak yaniii
eşimide kıskanmaya başladım :)
depresyona girdim mi nee

Günaydın.

Dün gece çok geç uyuyabildim. Yatakta döndüm durdum. Karnımın sol alt tarafı sürekli seyiriyor. Hıçkırık gibi. Ama çok uzun sürdü. Korktum bir şey mi oluyor diye. Sonra biraz hafifledi. Uyuyakalmışım ben de, sabah şimdi uyandım, hala seyiriyor. Kızlar hıçkırık bu kadar uzun sürer mi? Sürmesi normal mi? Hep aynı yerde minik tekme gibi bir şey atıyor. Nedir sizce bu? Doktora sorsam mı? :/

günaydın mınık kuşlar ve onların mınık tosbaları

seyırme gıbı olan sey hıcrıkık tutmasıymıs bende sonradan öğrendim. banada oluyor ama öyle sabaha kadar sürmüyorum yarım saat fılan suruyor. belkı senınde gece uyurken kesılıp sonra tekrardan başlamıştır.biraz dolaş gecer belkı.
benımde el eklemlerımdekı agrıda azalma yok.doktora soran var mı bana b 12 vıtamını verdı ama ilacada yuklenmek ıstemıyorum bugun içmedim zaten 1 haftadır kullanıyorum etkısını de görmedim.birde teyzeme dun psikologu unutkanlık için aynı ilacı vermiş kıllandım bende bıraktım.
yine uykusuzum geceleri hortluyorum.akşamda 9 da uykum geldı pilim bitti.

sedaaa
şeyimin kemiğinin balyoz yemiş gibi olması da normal ve hayvani bişi mi
çok arıo yaaa
tutup gezesim var
acı nerdeyse can orda derler ya
canım şeyimde

benim de ara ara acıyor..
artık iice baskı yapıyordur Nil ondan canım..

valla doya doya
en dibine kadar keyfi sürülen hamilelikler bu topicdekilerin
bence sen sonra geldin ya bizi tanımıosun
bakma o taktığımız şeylere çoğu geyik
ohoooo
maşallah bence hepimize

fatmakoca bu mesajı beğendi..

ha işte .. ben bir hamile memeli hayvan olarak evimin sokagında dolasan diğer bir hamile memeli hayvan olan kediden ( bu mevsimde ne hamileliğiyse artık ondaki) nefret ediyorum.. benden cok daha atik davranıyor .. benden cok daha ii annemi olacak şimdi o..

ay nefretim ve hiddetim daha bi arttı sankim sabah sabah...

Belki de öyle oldu ama bilemiyorum ki ben de korktum. Sabah hıçkırmasıyla uyandım çünkü. Zaten 1-2 saatlik uykum var, çok yorgunum. Acaba bebeğim bundan etkilendi de bir şey mi oldu diye panikledim. Benim de bacak ağrılarım var diye kalsiyum vermişti doktor. İçmediğim zamanlarda ağrıdığı için içiyorum ben de. İlaç içmek hoşuma gitmiyor ama doktorum ne derse yapıyorum. İnşallah yanlış bir şey içmiyoruzdur.

dün burda cok eksiğim var dedim ya kızlar..

eşime anlattım sonra aksam gittik kızımın dolapları için kapitone dikecek yer bulmaya.
evin arka sokagında perdeci vardı .. onlarda varmıs
sabah da gittim ölçülerini verdim.. aksama alcam
kızımın çamasırlarını yıkamak için deterjan almamıstım..dalinin sıvı deterjan ve yumusatıcısını aldım..
bu aksam yıkamaya baslicam hayırlısıyla..(aksam gec gidince halim kalmadı doğal olarak)
aynı yerde bi perde gördüm sabah ip perdeymiş değişik hosuma gitti.. üstünede saten fon istiyorum... toplam 90 tlye gelirmiş..
bide zebralı dediklerinden vardı store olan bunun için de 180 tl dedi fona gerek kalmayacak

nasıl sizce..

Günaydın annecikler ve yavruları...Az kaldı miniklerin yüzünü görmeye ..Allah o günleri bize göstermeyi nasipetsin. Sağlıkla kucağımıza almayı sağlasın rabbim...Bu arada nurdancnk diye arkadaş İzmirli kim var diyodu.Ben İzmirdeyim canım.

bence güsel. fiyatıda öyle çok uçuk değilmiş. hayırlı olsun şimdiden

fatmacım bu renge bayılırım. Çok güzel bence. İşlere bir yerden başlaman güzel olmuş. :) Yavaş yavaş halledersin inşallah. Bu rengi görğnce aklıma geldi, ben eflatun hastasıyım, her tonunu çok severim. Hatta kızıma Efla adını koymayı bile düşündüm. Ama sonra vazgeçtik, Türkçe'de bir anlamı yok çünkü. :) Çocuğa anlamsız bir isim vermeyelim dedik ama sırf eflatunu sevdiğim için koymayı düşünmüştüm. :)

ben oglumun ismini Muhammed Duha koycam araştırdık Muhammed konulmasında bir sakınca yokmuş iki isim koymak sünnetmiş efendimiz öyle koyarmış saygısızlıkmı yapmış olurum muhamed koysam :26::26:

bu tür konular biraz tercih meselesi..ama açıkçası ben hiç hoşlanmıyorum peygamberimizin isminin konmasından çünkü ismi hitap olarak kullanırken rahatsız oluyorum. ayrıca bu sünnet"miş" ifadesine çoğu zaman kulak asmıyorum.. öyle bir hale geldi ki insanlar yaptırmak istedikleri her şey için bu tür tanımlamalarda bulunmaya başladılar. ama dediğim gibi bu tercih meselesi. herkes farklı bakıyor hayata... siz beğendiyseniz ve istiyorsanız neden olmasın?.. sağlıkla kucağına al inş. oğluşu

yaaa bacıcan birde öyle bir devirde yaşıyoruz ki, bacak kadar veletlerde hayatımda duymadığım küfürler. hassas bir durum yani.. sana katılıyorum yani.

şimdi ben tam anlamadım, bu ip perdenin altına aşağıda eklediğin storu mu düşündün?, o şeffaf yereri dışarıyımı gösteriyo?çözemedim ben ya.. Sabah sabah kafam çalışmıyo galiba.. Ip perdeleri bende beğeniyorum..

bence güsel. fiyatıda öyle çok uçuk değilmiş. hayırlı olsun şimdiden

banada uygun geldi..

saabah servisi kacırcam diye pazarlıkda yapamadım pek.. ayaküstü oldu biraz :)aksam önce ip olanından bi örnek vardı orda eve götürüp deneyecem.. nasıl duruyor diye.. ona göre karar vercem hangisine ( bu da cok hosuma gitti kadın resmen al git perdeyi dene dedi )

eşim store perdenin ofis ortamına dönüştürdüğünü düşünüyor.. o yüzden zebralı olan suanda 2. planda ama benimde sanki o daha cok hosuma gitti ..

bende lila mor eflatun renklerini cok severim..

kızımın odası pembe beyaz.. bu da varklı bir renk katar diye düşünüyorum.. nevresimleri genelde bu tonlarda olacak çünkü..

ay aksam bide halı baktım mickeyli.. normalde hic figürlü düşünmüyordum..hatta isimli yaptıracaktım vazgectim.. ama bu hosuma gitti.. 100 tl dedi adam .. eşim ölçüsüne bakalım dedi.. biliyosunuz oda biraz karmasık oldu mobilyalar gelince.. ama orta bosluga sıgacak ölçüdeymiş aksam gidip siparişini vercez .. model de bu

ben aksamki gazla bi cok seyi halletmişim sanırım :)

şimdi avize ( ki cok acelesi yok şimdilik bence ) , hastane cantası , kızımın kıyafetleri kaldı ( onlar da bu aksam yıkanacaklar inşallah )

cnm ip alma
7 aylık emekleme zamanında o ipler yalan olur o odada valla
düz tül al bence ya da stor
+ akşam yıkama bebenin çamaşırlarını
sabah yıka as ki güneş alsın, güneşsiz kurumasın

günaydın herkese ...bende kasılmalar arttı sanırım dün akşam karnım sürekli gerildi.neyse hazırlasın da kendisini normal doğuma ben razıyım
ben şimdi iznimi uzattım 32hafta dolduktan sonra oluyor ya bu izin uzatma peki 37 haftaya kadar çalışabilir yazıyor ya raporda acaba girince mi ayrılcam izne dolunca mı eğer dolunca ayrılcaksam doğuma hiç bişi kalmamış oluyor yaa zaten bayram tatiline çıkacağımız haftaya denk geliyor 18 kasımda da doğum görünüyor bişi anlamadım yani hesaplayabilen biri varsa sat:11 şubat doğum 18 kasım ben ne zaman izne çıkmalıyım?5 haftasını doğum sonrasına attım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…