- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #31.061
şimdi ben tam anlamadım, bu ip perdenin altına aşağıda eklediğin storu mu düşündün?, o şeffaf yereri dışarıyımı gösteriyo?çözemedim ben ya.. Sabah sabah kafam çalışmıyo galiba.. Ip perdeleri bende beğeniyorum..
dün burda cok eksiğim var dedim ya kızlar..
eşime anlattım sonra aksam gittik kızımın dolapları için kapitone dikecek yer bulmaya.
evin arka sokagında perdeci vardı .. onlarda varmıs
sabah da gittim ölçülerini verdim.. aksama alcam
kızımın çamasırlarını yıkamak için deterjan almamıstım..dalinin sıvı deterjan ve yumusatıcısını aldım..
bu aksam yıkamaya baslicam hayırlısıyla..(aksam gec gidince halim kalmadı doğal olarak)
aynı yerde bi perde gördüm sabah ip perdeymiş değişik hosuma gitti.. üstünede saten fon istiyorum... toplam 90 tlye gelirmiş..Eki Görüntüle 268620
bide zebralı dediklerinden vardı store olan bunun için de 180 tl dedi fona gerek kalmayacakEki Görüntüle 268622
nasıl sizce..
Ya ben kaç gündür nete giremedim neler olmuş bitmiş haberimiz yok....
Ne bu herkes badican olmuş hediyeleşmeler falan üfffff yaaa bi badimiz bilen olamadı
Yok mu açıkta kalan falan şimdiii?
Dün doktora gittik, bebeğim 2.200 gözüküyor tdh yüksek çıkmasından başka herşey yolunda çok şükür.
şimdi ben tam anlamadım, bu ip perdenin altına aşağıda eklediğin storu mu düşündün?, o şeffaf yereri dışarıyımı gösteriyo?çözemedim ben ya.. Sabah sabah kafam çalışmıyo galiba.. Ip perdeleri bende beğeniyorum..
bacım hediye işi içinse var açıkda bir arkadaş. ayarlayabilirim.
cnm ip alma
7 aylık emekleme zamanında o ipler yalan olur o odada valla
düz tül al bence ya da stor
+ akşam yıkama bebenin çamaşırlarını
sabah yıka as ki güneş alsın, güneşsiz kurumasın
fatmacığım nacizane önerim
oda zaten boğuk diyorsun, bu renk perde ve desenli halı ile odayı daha da boğar, mutsuz olursun.
Eflatun kullanmak istiyorsan mutlaka bence beyaz tül üzeri puantiye şeklinde fln kullan hatta düz beyaz halı ve düz beyaz tül odaya en uygun olacak olan
detaysız olsun ki göz yormasın ne dersin?
ballı günümdeyim desene...Süper olur trawma kaç aydır buradayız iyice kaynaşalım yane.
canim günaydin,
bende Nil'in annesine katiliyorum tam yazayim dedim baktim yorum gelmis zatti...İp perde iyi hos ama yikamasi igrenc bisey ben ilk yikamada firlattim attim. Birde hic kullanisli degil, bir cam acayim diyorsun yada yanindan geciyorsun uyuz uyuz birbirine dolaniyorlar haydaa al düzeltmeye ugras birde onlari. Ayrica bir kac ay sonra ya kaldircaksin yada keseceksin bebis ortalarda dolanmaya kalktiginda. Hic kat kat bisiler almaya ugrasma zebralar gercekten cok ama cok kullanisli vermisken yaptirmisken ondan al gitsin derim ben arkidisimmm...simdiden hayirli olsun...
evt emekleme dönemi bana sıkıntı olusturur haklısın..
aksam yıkasamda sabah yıksamda evde kuruyacak.. bizim burda dısarıya çamasır asamıyoruz maalesef..
göz yormaması konusunda haklısın.. halı özellikle cok hareketli oldu.. şimdi hayal ediyorum ben..
aman ne bilim ya..halıda almicam.. kalsın.. sonra alırım..
ipek shaggy halılar var ya gülüm
onun beyaz ya da uçuk pembe ya da lila sını al dümdüz
en iyi o olur
erteleme bişeyleri hadi vakit kalmadı
+ şu odanın fotosunu bi koysan daha ii fikir verebiliriz
ipek shaggy halılar var ya gülüm
onun beyaz ya da uçuk pembe ya da lila sını al dümdüz
en iyi o olur
erteleme bişeyleri hadi vakit kalmadı
+ şu odanın fotosunu bi koysan daha ii fikir verebiliriz
ayarlıyorum o zaman. arkadaş ta kabul ederse sana özelden mesaj atarım. birde senin sat ile bebenin cinsiyeti sormuştum çizelge için
evt emekleme dönemi bana sıkıntı olusturur haklısın..
aksam yıkasamda sabah yıksamda evde kuruyacak.. bizim burda dısarıya çamasır asamıyoruz maalesef..
göz yormaması konusunda haklısın.. halı özellikle cok hareketli oldu.. şimdi hayal ediyorum ben..
aman ne bilim ya..halıda almicam.. kalsın.. sonra alırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?