2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
fatmacığım nacizane önerim

oda zaten boğuk diyorsun, bu renk perde ve desenli halı ile odayı daha da boğar, mutsuz olursun.
Eflatun kullanmak istiyorsan mutlaka bence beyaz tül üzeri puantiye şeklinde fln kullan hatta düz beyaz halı ve düz beyaz tül odaya en uygun olacak olan
detaysız olsun ki göz yormasın ne dersin?

o şeffaf görünen yerler tül, dışarıyı gösterio ama dışardan içerisi görünmüo
eflatun olanı da perde düşün
açıkken fotodaki gibi oluo kapatınca full eflatun oluo perde misali

Ya ben kaç gündür nete giremedim neler olmuş bitmiş haberimiz yok....
Ne bu herkes badican olmuş hediyeleşmeler falan üfffff yaaa bi badimiz bilen olamadı
Yok mu açıkta kalan falan şimdiii?

Dün doktora gittik, bebeğim 2.200 gözüküyor tdh yüksek çıkmasından başka herşey yolunda çok şükür.

canim günaydin,

bende Nil'in annesine katiliyorum tam yazayim dedim baktim yorum gelmis zatti...İp perde iyi hos ama yikamasi igrenc bisey ben ilk yikamada firlattim attim . Birde hic kullanisli degil, bir cam acayim diyorsun yada yanindan geciyorsun uyuz uyuz birbirine dolaniyorlar haydaa al düzeltmeye ugras birde onlari. Ayrica bir kac ay sonra ya kaldircaksin yada keseceksin bebis ortalarda dolanmaya kalktiginda. Hic kat kat bisiler almaya ugrasma zebralar gercekten cok ama cok kullanisli vermisken yaptirmisken ondan al gitsin derim ben arkidisimmm...simdiden hayirli olsun...

bacım hediye işi içinse var açıkda bir arkadaş. ayarlayabilirim.

yok canımm.. şimdi 2 ayrı perde modeli oldu..

biri pembe ip perde üstünede pembe saten fon 90 tl ( ben beyaz zemin üzerine pembe puanlı perde aradım bi yerde gördük aksam ama metresi 45 tlydi ve 4 mt gider dedi fonuyla beraber cok para oluyor bütçem elvermez ) ama bu da puanlı gibi oldugu için bi de değişik hosuma gitti.
diğeri zebra perde 180 tl dedi kadın .. bunu yaptıranlar varmıs bizim burda güzel duruyormus.. eşimde millet balkonuna mutfagına yaptırıyor biz kızımızın odasına mı yaptırcaz diyip küçümsedi 2 dk da .. sasırdım bende :) aksam bi göstereyim de iice incelesin..sabah hemen kritiğini yapmıs bu arada bizimki işyerinde.. bi de kadınlar cok konusyor derler.. neyse..

cnm ip alma
7 aylık emekleme zamanında o ipler yalan olur o odada valla
düz tül al bence ya da stor
+ akşam yıkama bebenin çamaşırlarını
sabah yıka as ki güneş alsın, güneşsiz kurumasın

evt emekleme dönemi bana sıkıntı olusturur haklısın..

aksam yıkasamda sabah yıksamda evde kuruyacak.. bizim burda dısarıya çamasır asamıyoruz maalesef..

göz yormaması konusunda haklısın.. halı özellikle cok hareketli oldu.. şimdi hayal ediyorum ben..

aman ne bilim ya..halıda almicam.. kalsın.. sonra alırım..

sabaha kadar senle ugrastim bu gece yattim kalktim seni gördüm Adayi gördüm rüyamda nedir anlamadim gitti :90: dün Kargoya verdim emaneti ondan oldu herhalde nasi bi düsünceyle yattiysam artik oldu olmadi begendi begenmedi derken sabah oldu

saol tatlım..

ip perde konusunda deneyimlerini paylasman ii oldu.. bende zaten öyle sabırlı bi insan değilim ... tutar atarım beni cıldırtırsa..

hos esim aynı seyi dolap içi örtüleri içinde söyledi bana.. ne gerek var diyor zaten 1 kere kullanırsın sadece diyor..

kızlarrr yaaaa şimdi göbeğimin üstünde hafif hafif tekme misali ritmik bişey hissetimm hıçkırık benim kız hep başaşağıydı ve bu hareketleri hep aşağıda hissederdimm bu dönme sinnn kesin döndüü ufff yaaaa

ipek shaggy halılar var ya gülüm
onun beyaz ya da uçuk pembe ya da lila sını al dümdüz
en iyi o olur
erteleme bişeyleri hadi vakit kalmadı
+ şu odanın fotosunu bi koysan daha ii fikir verebiliriz

en iyi o olur

bu aksam çekip koyarım.. hangi cephesinden alıp koyacaksam artık ..

dip dibe hersey..

en iyi o olur

ben shaggy halıya karşıyım. bişe düşer üstüne kaybolur bebenin eline ayağına batar Allah muhafaza:26:
biraz paranoyakça ama.:78:

Toplam 12 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 6 ziyaretçi)

trawma
zuzzuu
ezgim112
ela_sudem
simiramis
yagmurbuse

kocalarımız bizi kontrol mu ediyo ne
piştt ziyaretçiler sobeeee çıkın ortaya

Ben zaten fon olayından çok hoşlanmıyorum.. özellikle küçük odaları dahada boğuyo gibi geliyo bana... Bence güneşlik yerine stor ve üzerine açık renklerden uçuşan bi tül seç daha güzel olur bencede.. Ben şöyle düşünüyorum.. Tabii storu düz olacak, üzerinede çoook açık bi maviden tül yaptırcam, istersem açık kullanırım, istersem burdaki gibi kenarlara toplarım, olmaz mı?

sonraya birakma al getir koy yerlestir...hatta ilham gelmisken hic durma yap hersey bitsin...ben öyle yaptim avizesine kadar aldim taktim, bezini bakim ürünlerini telsizini uykusetini incik cincik ne varsa hersey yerinde duruyor. herkes bön bön bakti ne acelen var amannn buda ne hevesli herseye der gibi ama takmadim. Simdi prensesin odasinin kapisi acik, durmadan önünden geciyorum her gecisimde sipama laf atiyorum, bazen girip emzirme koltuguna oturup bebisimle konusuyorum kendimi bebisimi yasayacaklarimizi hayal ediyorum.... sallanan koltukda oturan bunak koca karilar gibi oldum :90::90::90::90:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…