2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

Sagol canim insaallah ultrasonda öyle gözükmüstür.Dualarin ve iyi dileklerin icin tesekkürler

Herkese günaydın kızlar :)))
Rabbim Hayırlı Cumalar nasip etsin hepimize
haftalar hızlı ve sağlıklı ilerlesin hep böyle ve bi an önce Cuma olsun inşaallah

günaydın koca göbekleeerrr.. biz sabahın köründe ayaktayız, bbamızı işe yolladık..6,30 tan beri ayaktayız, belki birazdan bi daha uyuklarım:)

bu ishal beni öldürecek ya lapaya talim.

sen şimdi bu saatten sonra uyuymadın mı? tam gece kuşuyuz:) topikteki annelerin çoğu kabız, sende ishal misin, şu kan ilacı benide ishal yapıyo ama seninki başka bi durum galiba.. boool su iç canım

sen şimdi bu saatten sonra uyuymadın mı? tam gece kuşuyuz:) topikteki annelerin çoğu kabız, sende ishal misin, şu kan ilacı benide ishal yapıyo ama seninki başka bi durum galiba.. boool su iç canım

valla anlamdım bi sürü ilaç içiyom belki ondandır antibiyotik kan hapı vitamin derken yatamadım sonrasında ama artık uykuszluk eskisi kadar rahatsız etmiyor alıştım galiba

Günaydınlar,
Bebeğe kalp ekosu yaptırdınız mı? Rutin testlerden değilmiş ama bazı doktorlar istiyormuş.Benimki de istedi,bir sorun olduğundan mı yoksa benim doktorum pimpirikli mi ona karar vercem.Yarın çektircem ekosunu ama biraz tırsıyorum ,Allah korusun sorun çıkar diye.:44:

valla anlamdım bi sürü ilaç içiyom belki ondandır antibiyotik kan hapı vitamin derken yatamadım sonrasında ama artık uykuszluk eskisi kadar rahatsız etmiyor alıştım galiba

antibiyotik alıyosan normal canım, bazı bünyeleri ishal yapıyo antibiyotikler.. az kaldı artık sabredicz ne yapalım

benden öyle bişi istemedi valla doktorum... ultrasonda ritmini ve atış hızını kontrol ediyo her gidişte ama eko farklı bişeydir heralde. benim hiç bi bilgim yok bu konuda

32. haftadayken istemişti.Bende dediğin gibi zannetmiştim.Sonradan öğrendimki eko farklıymış.Kalpte sorun olup olmadığına bakmak için,kalbi detaylı inceliyolarmış.Nette de pek hoş şeyler yazmıyo bunla ilgili.Bayağı moralimi bozdu bu iş.Sonucu görene kadar bana rahat yok

canım ailede genetik bi kalp rahatsızlığı falan var mı? varsa istemesi normal tanı koyma amaçlıdır. kötü bişi olsa zaten neden istediğini söylerdi.

Allah'a şükür kalp rahatsızlığı olan yok.Sadece çektir getir demişti,sorun var demedi.Yarın inşallah öğrenirim sonucu,yaprıduktan sonra.Burda paylaşırım sizinle.

herkese günaydınlar....

geçmişe bi bakıp gelim

günaydın.sanırım senın el eklermlerınde agrı vardı.yanlış hatırlıyorda olabilir. ne durumdalar.benım sabahları daha fazla oluyor gün içinde azalıyor gıbı b12 vıtamınını de bıraktım bı haftadır kullandım faydası olmadı.sen doktoruna sordun mu bu konuyu?

bizim bu 9 aylık süreçte takınmamız gereken cok önemli bir davranıs var sanırım.. sallamamak.. bütün hormanlarımıza karsı durup , her kim ne dediyse sallamamak..

tek çözüm bu..

benim eşim yumusatıcı için bile ne gerek var demişti.. markette kaldım öyle.. baktım yüzüne ve sepete attım.. 5 tl bişey parasından mı dedi.. asla.. sırf laf olsun diye dedi.. dolaba kapitone diktirdim ( dün aldım bu arada ve bi işin üstünü daha çizmek cok evkliydi listeden :) ) e sen bunu kullanamazsın ne gereği var.. ben alayımda kullanamazsam kaldırırım dedim..

kızıma ( ben her nekadar ilk basından bilsemde kızım olacagını, eşim dr kesin demeden eşim bişey almama izin vermemişti) her gördüğümü almak istemiştim.. bi ara her hafta gidip bakıyorduk neler var yeni diye kayınvalidem o sırada arayıp alısverişte oldugumuzu söylediğimizde ne gerek var abartmayın diyordu ve ben kafayı yiyordum.. sallamayacaksın bacım.. tın tın yani.. keyfim gelir yerim keyfim gelir yemem.. herseyin en iyisini de ben bilirim.. boru değil koca kız yetiştirdin ürün meydanda dersin .. üstüne kim ne diyebilir.. sallamayacaksın yani...

ya o akıntıyı bende kafama takıyorum.. sabah değiştirdim 5 dk sonra yine aynı evden cıkana kadar 2 çamasır değiştiriyorum...ped kullanma diyolar ama kullanmazsam işyerinde nasıl değişeyim..
bi de bu nst olayı cok mu kötü bişey ya.. ben hiç girmedim daha .. korkmaya basladım ama..

benim ayrıntılı ultrasonda 24. haftdaydı sanırım.. cekmişti dr. 1 kere sonra hep ritmine bakıldı sadece.. özel olarak istemedi..

herkese günaydınlar....

geçmişe bi bakıp gelim

günaydın badicim..

benim sağ diz kapagımda bi ağrı vardı.. otrduğum yerden kalktıgımda dehset bi acı oluyor ve sonra yürüdükçe acılıyordum.. yaklasık 1 ay önceydi.. ve suanda aynı sey sol tarafımda..

kızkardeşim muayene ettiğinde ödemden olabilir demişti şişlik vardı.. şimdi aynı sey var yine.. pazartesi gitcem dra sorcam..

sizin ellerinizde şişme oluyormu.. ödemden olabilir mi sizinkilerde acaba..

nst den korkmayın arkadaşlar. daha önceki gün girdim nst ye. göbeğinizi açıyosunuz ve yatıyosunuz. göbeğinize ismini bilmediğim hani doktorların steteskopu vardır ya ona benzer biraz daha büyüğü bişi bağlıyorlar üzerine jel sıkıp bi lastikle karnınıza tutturuyorlar. ve hiç bişi yapmadan 20 dakka civarı yatıyosunuz. o ara tabi bulunduğunuz odanın içi bebeğinizin kalp atışlarıyla yankılanıyo. sevmeyen arkadaşların sevmeme nedeni tahminime göre hiç bişi yapmadan yatmak bi zamandan sonra sıkıcı oluyor galiba o yüzden sevmiyorlar. değilse korkulacak bi yanı yok rahat olun lütfen.

ellerimde hafıf şişlik var ama şişlik agrısı değil bu önce oda oluyordu bu başka turlu bır agrı. ellerimi yumruk yaptıgımda kalp atısı gıbı hissediyorum.
benımde sol kalçamın ust tarafında belıe gelmeden daha bı cekılme oluyor adım atamıyorum resmen senın kı gıbı bıraz yuruyunce acılıyor. annem yel girmiştir dedi.bı kere yıne olmustu şimdi tekrarladı anlamadım ben bu işi.

darısı basınıza arkadsm Allah gonlunze gore versın bn boyle hazrlıklarımı tamamlayp gıtmeyı ck ıstemstım.. gonlume gore oldu

cok sevdm cnm ıyı oldgna... dun cok ısım vardı arıcktım kaynnma kızdm aklm uctu snkı.. sukur ama gecmış rahtladım kocanıda takma kafanaa bebegn dha onmlı

bu ishal beni öldürecek ya lapaya talim.

hmn 5 tne karanfıl yut cıgnemeden suyla hap gbı ogln 5 aksm 5 hmn kesıck emın ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…