- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #31.301
canım benim bebiş belki ultrasonda öyle gözükmüştür, canım meyve ye bol bol süt iç, ve kaşar peyniri tüket, meyveyi yine dengeleyerek yersin şekeri ıkıntıya sokmasın ama süt ve kaşar peynirini bol bol tüketebilirsin, Allah yardımcın olsun dualarımız seninle, Rabbim yar ve yardımcın olsun. ama canını sıkma annesi bebişinde üzülür sonra
bu ishal beni öldürecek ya lapaya talim.
sen şimdi bu saatten sonra uyuymadın mı? tam gece kuşuyuz:) topikteki annelerin çoğu kabız, sende ishal misin, şu kan ilacı benide ishal yapıyo ama seninki başka bi durum galiba.. boool su iç canım
valla anlamdım bi sürü ilaç içiyom belki ondandır antibiyotik kan hapı vitamin derken yatamadım sonrasında ama artık uykuszluk eskisi kadar rahatsız etmiyor alıştım galiba
Günaydınlar,
Bebeğe kalp ekosu yaptırdınız mı? Rutin testlerden değilmiş ama bazı doktorlar istiyormuş.Benimki de istedi,bir sorun olduğundan mı yoksa benim doktorum pimpirikli mi ona karar vercem.Yarın çektircem ekosunu ama biraz tırsıyorum ,Allah korusun sorun çıkar diye.:44:
canım ailede genetik bi kalp rahatsızlığı falan var mı? varsa istemesi normal tanı koyma amaçlıdır. kötü bişi olsa zaten neden istediğini söylerdi.32. haftadayken istemişti.Bende dediğin gibi zannetmiştim.Sonradan öğrendimki eko farklıymış.Kalpte sorun olup olmadığına bakmak için,kalbi detaylı inceliyolarmış.Nette de pek hoş şeyler yazmıyo bunla ilgili.Bayağı moralimi bozdu bu iş.Sonucu görene kadar bana rahat yok
herkese günaydınlar....
geçmişe bi bakıp gelim
İkinci çocuğum olduğu ve bilinçli olduğum için herşeye göğüs gerebileceğim herşeyi araştırdığım için kendime yakıştırdığım bir sıkıntım olduğunda ayıp ve abarttığım düşünülüyor. Olabildiğince sağlıklı beslenmeye çalıştığım için iri bebek doğurmam bekleniyor.. Standartlarımı ve isteklerimi yüksek tutmam ayıp karşılanıyor. Maddi olarak zora girmeyecek bile olsak ayıp. Hayallerimin olması bile ayıp.
ya o akıntıyı bende kafama takıyorum.. sabah değiştirdim 5 dk sonra yine aynı evden cıkana kadar 2 çamasır değiştiriyorum...ped kullanma diyolar ama kullanmazsam işyerinde nasıl değişeyim..bugün doktora saç boyasını sordum. Kesin bir kanıt yok zararlı veya zararsız diye ama boyatan onbinlerce kadın var ve çocuğu hiçbir zarar gördüğü kanıtlanmış değil dedi
Akıntım var (işemişim gibi ortası kesik süt gibi) artık bitmiş doğum yaklaşmış sirkeli suyla temizle ilaç vermeye gerek yok dedi.
İki hafta sonra gel nst girecen dedi. Bende nst'den nefret ediyorum. Hele ki normal doğumda saatlerce bağlı kalındığını duyduğumdan beri suda doğuma hevesim daha da arttı. Zaten suda doğuramazsam ben o nst ızdırabına dayanamaz sezeryan olmak zorunda kalırım. Kayınvalideme 8 saat yatakta kıvranıyorsun kalkmak yasak dedim bugün tıbbın ilerlemesi hiç iyi değilmiş dedi biz ne güzel geziyorduk koridorda dedi. Zaten doğurcak kadar cancın olunca kalkamıyorsun yerinden hani arada bağlasalar olmaz mı diye sordum geçen gün hemşireye hayır bebeğin kalp atışlarını duymak ve bi sorun olursa müdahale etmek zorundayız dedi. Beni 6 saati geçtim 2 saat o yatakta zorla yatırsalar karnımda o garip aletle ben kendim keser çıkarırım çocuğu. O yüzden suda doğuramazsam evde doğurmayı düşünüyorum. Tuşe çok kolay ve normal bence. Aç bacaklarını derin nefes al ver al ver bitti.
Günaydınlar,
Bebeğe kalp ekosu yaptırdınız mı? Rutin testlerden değilmiş ama bazı doktorlar istiyormuş.Benimki de istedi,bir sorun olduğundan mı yoksa benim doktorum pimpirikli mi ona karar vercem.Yarın çektircem ekosunu ama biraz tırsıyorum ,Allah korusun sorun çıkar diye.:44:
herkese günaydınlar....
geçmişe bi bakıp gelim
günaydın.sanırım senın el eklermlerınde agrı vardı.yanlış hatırlıyorda olabilir. ne durumdalar.benım sabahları daha fazla oluyor gün içinde azalıyor gıbı b12 vıtamınını de bıraktım bı haftadır kullandım faydası olmadı.sen doktoruna sordun mu bu konuyu?
anneme sorarım kuzum
ben detayını bilmiorum :)
sana da yazarım sonra olur mu :)
benim sağ diz kapagımda bi ağrı vardı.. otrduğum yerden kalktıgımda dehset bi acı oluyor ve sonra yürüdükçe acılıyordum.. yaklasık 1 ay önceydi.. ve suanda aynı sey sol tarafımda..
kızkardeşim muayene ettiğinde ödemden olabilir demişti şişlik vardı.. şimdi aynı sey var yine.. pazartesi gitcem dra sorcam..
sizin ellerinizde şişme oluyormu.. ödemden olabilir mi sizinkilerde acaba..
ayy ne güzellgünü zamanı belli bende öle olsun istiyomm:84: siz doğurunda sıra bize gelsin artık.beni heyecan bastı.ben evdeki odasını hazırladım.anneme park yatağı kurcaz daha var diye kurmuyom zaten. doğum tarihide belli şekerleri isteğin gibi alırsın artık.. mutlu mutlu kızçene kavuşursun inşallah..
Beni düşünmüşsünüz merak etmişsiniz sağolun hepiniz. Ben geldim. İyiyim. Sancım yok şimdilik ama ağlamaktan öyle böyle şişmedim. Moralim acayip bozuk kocamla kavga ettik sebebsiz yere çok yoruldum bende ona çemkirdim ve sonrasını hatırlamıyorum resmen delirmek üzereyim resmen. Keşke hiçbirşeyden anlamayan hiç birşeyi bilmeyen saf salak kadınlar gibi olsaydım. O zaman herşeyi düşünmek zorunda kalmazdım. Herşeyi düşünebiliyorsan kimseye ihtiyacın yoktur arada benimde şefkate ihtiyacım var.
Koca kızım tek başına kalmıyacak olsa (ilk evliliğimden olması çok kötü bir handikap) hastaneye gidip orda kalmak istiyorum. Ama tek başına hiçbirşey yapamaz o. Annemlerin bile gelmesini istemiyorum çünkü annem ve babam herşeye karışmayı çok severler. Neyse sizinde canınızı sıkmayım ama iyiyim kızım tekmeleyip duruyor. iyiyim ben diyor. herhangi bir sorun olursa mutlaka haber veririm.
bu ishal beni öldürecek ya lapaya talim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?