2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

hayırlı olsun bacım..

biz senin zevkine güveniyoruz eminim rüya gibi olmustur Nilimin odası.. yesin onu teyzesi..

Kızlar ,kuzular herkese hayırlı cumalar,oğlumla ikimiz hepinizi çook öpüyoruz

canım kaynamış arada sana da hayırlı cumalar
ben de öperim oğlunu en biçok
kıza öptürmem ama yasak :)

hayırlı olsun bacım..

biz senin zevkine güveniyoruz eminim rüya gibi olmustur Nilimin odası.. yesin onu teyzesi..

saol gülüm inşallah sağlıklı olur hepsi
sen hala oda fotosu eklicen de biz fikir vercez
bak benim gidişat ii diil
doğuruveririm aniden :) ekle artık
kapitoneleri de çok ii etmişin bence
dün serdim bende dolaba çok güzel oldu

fatma'cıgım ben seni sonuna kadar destekliyorum... NO TO FACEBOOK YES TO KK FORUM!!!!!

thenks canımm.. sizlerin desteği arkamda oldukça benim sırtım yere gelmez zaten..daha ne propagandalar cıkar benden..

bende yıkasaydım eger sercektim bugün ütüleyip.. ama öyle aldıgım gibi girişte duruyor..

anam eve gidince ben pert oluyorum ya .. kızımın odasına dün hiç girmedim bile düşün yani..

bu arada özel msj attım bi baksana..

craftycim evdesin, dinleniyorsun artık, bütün hazırlıklar da bitti sayılır senin. Ohh maşallah. Ben izne çıktığım günden beri her gün bir işle meşgulum daha da bitiremedim. Çok yorucu yaff. 2 parça ütü yapıyorum. Ateş basıyor. Geliyorum buraya 2 cümle yazıyorum, tekrar gidiyorum ütü yapıyorum. Yalama oldum. Nil'in odasını da çok merak ediyorum, eminim çok güzel olmuştur. Huzur içinde büyüsün orada inşallah.

Lunacım o saydığın şeylerin birçoğu bende de yok. Emzirme atleti, sütyeni vs. benim de eksik. Onları, bir de biberon emziği vs. onları alıcam, bu aralar onları halletmem lazım. Dediğin gibi steril pamuk benim de listemde ama nereden alacağım bilmiyorum. Eczanelere sorayım bakalım.

fatmacım aynen katılıyorum sana. Eşim izin vermediği için Face grubundan çıkmak zorunda kaldım. Buradan takip ediyorum ama orada neler oluyor merak ediyorum. Oraya yazıp buraya yazmayanları kınıyoruz şiddetle.

canım hayırlı olsun cok sevindim.. biz de bekliyoruz sabırsızlıkla :)) eminim cok guzel olmustur.. biliyorsun mobilyalarımız cok benziyo seninle ama maalesef ben koyamıyorum resmi kociş durumundan.. ben de duvar kagıdından birebir halı ve avize + abajur yapan bir yer buldum mobilyacımız yonlendirdi onları yaptırdım cunku mobilyalar biliyorsun cok duz bizimkiler ama avizenin ustune biraz susleme yapmam lazım :)

ayy facete kendisini bilemediğim (craftyde baktı listede ismi yokmus ) pelin diye bi arkadas bi şiir eklemiş..

benim burda paylaşmam ne kadar dogru izinsiz bilmiyorum ama dayanamadım.. okurken agladım resmen.. eşimede gönderdim senmi yazdın dedi.. sanki benim hissettiklerim..

ama bişey demez diye düşünerek kendisinden formumuzdaki tüm kız analarına hediyesi olsun diyorum :)

Bir kızım olsun..

Parfüm niyetine süt kokusu sinsin üzerime..
Uykusuz kalmaktan göz.altlarım çöksede
gaz sancılarını gördükçe içim acısada
kusmuğunu temizlemekten hep gurur duyayım.
Tırnağını keserken 'aman etini kesmiyim' diye içim sızlasın..
İğne zamanlarında elinden tutup güç vereyim ona..
Altını aldığımda poposu pişmesin diye kremler süreyim..
Yeni yeni dişleri çıktığında mutluluktan havalara uçayım..
Herkes göz kısmı O'na benziyo desin Sevdiğime bakıp..
Dudakları bal gibi aynı sen..
Bu tıpkı ikinizin karışımı olmuş desinler..
Sevdiğimin gözlerine bakıp gurur duyayım..
Gözlerim dolsun ..Mutlu olayım..
Kızımın saçları çıkmaya başladığında
minicik tokalarla süsleyip püsleyim onu şelaleler yapayım saçlarından..
Yürümeye başladığında külotlu çorapla minicik eteğiyle göreyim onu..
Gurur duyayım bu benim kızım diye..
Tıpış tıpış yürürken bezi yüzünden tebessümümle
Allahıma hep şükredeyim..
O büyüdükçe bende büyüyeyim onunla..

ibo'cugum altta adını gordum simdi tekrar yazayım dedim o gun de yazmıstım..

başın sagolsun tatlım.. mekanı cennet olsun.. hic endiselenme o torununu zaten gorecektir hep kollayıcısı olacaktır canım...

Son düzenleme:

neresiymiş orası..

fiyatları nasılmıs canım..

selam kızlar ben geldım,
duymussunuzdur belkı kayınpederım vefat ettı salı gunu,
esım bursada ben annemle kayserıdeyım.
bassaglıgı dıleklerınız ıcın hepınıze tekrar tşk ederım dostlar sagolsun.

bende evdeyım ıdarı ızınlıyım,
ama zaten gezecek dermanım bıle yok,
her yerım agrıyo ozellıkle catı kemıklerım öldürüyo benı.
haftaya nasıl gıdecem ıse bılemem.

onun harıcınde evımızde muhabbet kuşu krızı yasanıyo,
annem her yerden tuylerını cıkarıyo,
bebegın odasından bıle cıktı,
verın bunu bırıne dıyo,
bızımkı de hayatta vermem dıyo.
arada kaldım.

babasının esyalarını toplamıslar,
takım elbıselerını herseyını toplamıs getırıyomus,
dedım baban 50 kg sen 80 napacaksın ver ıhtıyac sahıbıne,
hatıra olarak saatını kol dugmelerını falan al.
hayır gıyerım ben dedı zayıflayıp.

ne dıyecegımı bılemıyorum,
bızde olmus bırının esyaları evde tutulmaz ıhtıyacı olana verılır.

ben eşini cok ii anlıyorum ..

ben babamı kaybettiğimizde bir tek kravatını bile vermemiştim.. 6 yıl boyunca sakladık.. erkek kardeşim o zaman 12 yasındaydı..
herseyi kalsın istiyordum.. kıyamıyordum.. annem de verilmesi gerektiğini söylüyordu.. sonra kardeşim babamın ebatlarına gelince kendisnin kullanabileceklerini ayırdı.. bizlerde birer anı ayırdık.. onu sevenlerde birer parca hatıra aldılar ve gerisini dağıttık..
o günü unutamam hic.. sanki ondan vazgeciyormusum gibi hissetmiştim.. şimdi 10 yıl bitti.. hala aynı hissediyorum..

güle güle kullanın, bitince fotolarını beklioruz ..

cok zor cok
mutlaka kı cok duygusal su an,
ılk defa onu aglarken goruyorum 5 senedır,
ses cıkarmıyım o zaman kendısı nasıl ıstıyosa oyle yapsın:26:

ellerine sağlık canım...

güle güle kullansın Ada hnm inşallah...

ayakkabı ve patik kısmını az önce eşime yolladım.. bizim kızın sadece 1 tane varda ayakkabısı.. onu da teyzesi aldı.. daha yorum yok bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…